Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Με την Ράνια (4ο μέρος): Με τη Φαίη κεφάλαιο Α'

Σταμάτησε στον κώλο της Φαίης. Της έχωσε τον πούτσο στον κώλο και άρχισε να τη γαμάει. Εγώ τον έχωσα στη Ράνια και βάζοντας το ένα χέρι στην κοιλιά και το άλλο στα βυζάκια της, άρχισα κι εγώ να πηδάω την κωλοτρυπίδα της. Ο Άλεξ είχε πιάσει τη Φαίη από τα βυζιά και την κάρφωνε δυνατά.

- Πω, πω… τι κωλοτρυπίδα έχεις ρε Φαίη;

- Σ' αρέσει καργιόλη;

- Ναι, καύλα είναι, στενή και καυτή.

- Σκίσ' τη μωρό μου, έτσι, γάμα τη.

Μετά αλλάξαμε και γαμούσα εγώ τη Φαίη και ο Άλεξ τη Ράνια. Τα κορίτσια όλο αυτό το διάστημα φιλιόταν στο στόμα, έχοντας η μία τη γλώσσα στο στόμα της άλλης. Ύστερα από λίγο η Ράνια είπε.

- Τώρα Φαίη θα σου δείξω κάτι, που έμαθα από τα παιδιά, αρκετά χρόνια πριν και ήταν πολύ καύλα.

Με έβαλε να ξαπλώσω στο χαλί και τον Άλεξ αντίθετα από μένα. Τα πόδια του Άλεξ ανοιχτά πάνω στα δικά μου και τα αρχίδια μας σχεδόν να ακουμπάνε μεταξύ τους. Η Ράνια γονάτισε στο πλάι και άρχισε να παίζει τους πούτσους μας με τα χέρια της. Μετά τους ένωσε με τα χέρια και τους έβαλε στο στόμα, αρχίζοντας να μας τσιμπουκώνει και τους δύο μαζί.

- Ουάου, τι κάνεις ρε μαλάκα; Πίπα ταυτόχρονα και τους δύο; Γαμάτο.

Και όχι μόνο, είπε η Ράνια, κοίτα τώρα. Σηκώθηκε, έβαλε τον πούτσο μου στον κώλο της και τον πούτσο του Άλεξ στο μουνί της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στα καυλιά μας.

- Μαλάκα τι κάνεις; Πολύ καύλα είναι αυτό…

έκανε η Φαίη και παίζοντας το μουνάκι της έκατσε πάνω στο στόμα του Άλεξ, που άρχισε να της το γλείφει αμέσως. Η Ράνια συνέχισε να μας γαμάει και τους δυο και σε λίγο σηκώθηκε και έβαλε στο μουνί της και τους δύο πούτσους.

- Δεν το πιστεύω! Τι κάνεις πάλι ρε μαλάκα; Και τους δύο στο μουνί σου;

- Ναι, έκανε η Ράνια, θέλω να τους χύσω και τους δύο…

και συνέχισε να μας γαμάει μέχρι που άρχισε να χύνει.

- Χύνω καργιόληδες, σας χύνω και τους δύο, το μουνί μου σας χύνει… καύλα!

Σηκώθηκε όρθια και πήγε στη Φαίη να της γλείψει το μουνάκι. Αυτή έβαλε τη γλώσσα της στο μουνάκι της Ράνιας και άρχισε το γλείψιμο.

- Μ… υγρά από όλους. Θα με μεθύσετε με χύσια απόψε καργιόληδες.

- Θέλεις να δοκιμάσεις καργιολάκι; Είπε η Ράνια.

- Ε ναι… τι λες…

έκανε η Φαίη και σηκώθηκε. Γονάτισε, έπιασε τις ψωλές μας και άρχισε να μας τσιμπουκώνει κι αυτή μαζί όπως η Ράνια πριν.

- Καλά το πας, είπε η Ράνια.

Μετά σηκώθηκε και έχωσε τον πούτσο μου στον κώλο της. Μετά πήρε του Αλέξη και τον έβαλε στο μουνάκι της. Άρχισε να γαμιέται με τις ψωλές μας.

- Πω, πω… τι καύλα που είναι αυτή; Γουστάρετε που σας γαμάω και τους δυο καργιόληδες;

- Ναι, έτσι, γάμα μας, είπε ο Άλεξ.

- Σκίσε μας και τους δύο, έτσι πουτανάκι…

είπα και της έδωσα μια στον κώλο.

- Αν με ξαναχτυπήσεις στον κώλο θα σε γαμήσω…

είπε η Φαίη και γελάσαμε όλοι. Σε λίγο άρχισε να χύνει και να φωνάζει:

- Χύνω, ναι, σας χύνω κι εγώ τους πούτσους καργιόληδες, χύνω καύλες μου.

Η Ράνια γονάτισε τη Φαίη και γονάτισε κι αυτή από πίσω της. Έβαλε δυο δάχτυλα στο στόμα της Φαίης και τα τράβηξε αντίθετα για να το ανοίξει.

- Τώρα θα δεις και το τέλος πουτανάκι, είπε η Ράνια και μας έκλεισε το μάτι. Πήγαμε βάλαμε και τους δύο πούτσους μας στο στόμα της και αρχίσαμε να τη χύνουμε μαζί σχεδόν.

- Πάρ' τα καργιόλα, όλα για σένα, είπε ο Άλεξ.

- Μας έχυσες, σε χύνουμε. Είμαστε πάτσι, είπα κι εγώ.

Η Φαίη πνίγηκε στα χύσια. Τρέχανε από το στόμα της στα βυζιά και στην κοιλιά της. Η Ράνια τη φίλησε στο στόμα και έβαλε το χέρι στην κοιλιά της. Το ανέβασε σιγά-σιγά προς τα πάνω μαζεύοντας όσα χύσια μπορούσε και έτριψε το πρόσωπο της Φαίης απλώνοντας τα χύσια μας παντού στη μάπα της.

- Σου άρεσε καργιολίτσα; Ρώτησε η Ράνια.

- Τέτοιο γαμήσι είχα καιρό να φάω, είπε η Φαίη. Μου άρεσε και μάλιστα πολύ. Σας ευχαριστώ ρε παιδιά. Να το ξανακάνουμε αυτό.

- Λοιπόν, να πάμε στο βουνό κανένα Σ/Κ και να πάρουμε και τη Φένια με το Σάκη. Τι λες Κύρο;

- Ότι θέλετε. Μόνο σκάψιμο να μην έχει… είπα.

Κάτσαμε καμιά ώρα ακόμα στο μπαρ και σηκωθήκαμε. Η Φαίη μας χαιρέτισε. Με φίλησε και μου είπε.

- Χάρηκα πολύ που σε είδα Κύρο και να μην χαθούμε. Τον κώλο μου δεν άντεξες, τον χτύπησες πάλι, μου είπε γελώντας.

- Ξέρεις ότι δεν μπορώ να κρατηθώ, όταν βλέπω κωλαράκια σαν το δικό σου, είπα και της έδωσα μια στον κώλο.

- Αν μου τον ξαναχτυπήσεις όμως θα σε γαμήσω, είπε και γελάσαμε όλοι.
Copyright protected OW ref: 184657Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.