Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξεκινήσαμε με την κοπέλα μου την Αθηνά το Σάββατο το πρωί να πάμε στο χωριό της για να περάσουμε εκεί ένα τριήμερο. Φτάνοντας στο χωριό πήγαμε στο σπίτι, αφήσαμε τα πράγματα και μου είπε να ετοιμαστούμε για να πάμε για ένα καφέ στην πλατεία του χωριού. Ετοιμάστηκα, βγήκα στην αυλή και περίμενα την Αθήνα η οποία μετά από κάνα τέταρτο εμφανίστηκε φορώντας ένα σορτσάκι κολλητό στο οποίο διαγράφονταν ξεκάθαρα το στρινγκ της, πλατφόρμες και από πάνω ένα μπουστάκι που με το ζόρι έκρυβε τα μεγάλα βυζιά της.

Φτάνοντας στην καφετέρια στην πλατεία του χωριού, η Αθήνα πέτυχε αρκετούς γνωστούς φίλους και φίλες που είχε να δει χρόνια οι οποίοι της έπιασαν κουβέντα. Τα αγόρια της παρέας την κοίταγαν από πάνω μέχρι κάτω ασταμάτητα και έβλεπα ότι είχαν επικεντρωθεί στα μεγάλα βυζιά της. Σε όλη τη διάρκεια, ο Κώστας, ένα παιδί από την παρέα της έκανα συνέχεια κομπλιμέντα τα οποία εκείνη φαινόταν να τα δέχεται με ευχαρίστηση. Φτάνοντας το μεσημέρι αποφασίσαμε να φύγουμε να γυρίσουμε στο σπίτι να φάμε και καθώς σηκωθήκαμε τα κορίτσια της παρέας πρότειναν στην Αθήνα αν θέλει να πάμε το βράδυ μαζί τους στην παραλία για ένα βραδινό μπάνιο.

Οι ώρες πέρασαν και καθώς πλησίαζε η ώρα που είχαμε πει να πάμε στην παραλία αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε φορώντας τα μαγιό μας. Φτάνοντας στην παραλία οι αντιδράσεις ήταν παρόμοιες με τις πρωινές. Τα αγόρια της παρέας και ειδικά ο Κώστας είχαν κολλήσει το βλέμμα τους αυτή τη φορά στον κώλο της Αθήνας ο οποίος πλέον φαινόταν καθαρά. Οι ώρες πέρναγαν και εμείς συνεχίσαμε να πίνουμε μπύρες και να βουτάμε στη θάλασσα με τα κομπλιμέντα να πηγαίνουν και να έρχονται όλη την ώρα σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει η Αθηνά όλα αυτά τα χρόνια και πόσο ελκυστικό κορμί έχει φτιάξει. Παρ’ ότι με εκνεύριζε η όλη συζήτηση ένας φρικτός πονοκέφαλος που με είχε πιάσει δεν με άφηνε να αντιδράσω. Αποφάσισαν να αφήσω την Αθήνα στην παραλία και να γυρίσω στο σπίτι προκειμένου να ξαπλώσω γιατί δεν άντεχα άλλο ενώ η Αθηνά μου είπε ότι σε καμιά ώρα το πολύ θα γύρναγε σπίτι και εκείνη.

Ενώ είχε περάσει περίπου μιάμιση ώρα και εγώ πλέον αισθανόμουν αρκετά καλύτερα, σηκώθηκα από το κρεβάτι κοίταξα στο σπίτι και η Αθηνά δεν έχει γυρίσει ακόμα. Την πήρα τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε οπότε είπα να ξεκινήσω να πάω στην παραλία να τη βρω. Φτάνοντας στην παραλία βρήκα τις φίλες της οι οποίες μου είπαν ότι έχει φύγει εδώ και αρκετή ώρα και θεώρησαν ότι θα έχει γυρίσει στο σπίτι. Νόμιζα ότι θα ήταν όντως το δρόμο της επιστροφής και δεν έτυχε να συναντηθούμε. Ενώ περπατούσα παράλληλα με την παραλία γυρνώντας πίσω στο σπίτι άκουσα κάτι φωνές και κάποια βογκητά πίσω από τα βράχια. Πλησιάζοντας η φωνή μου ακουγόταν γνώριμη αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω.

Πλησιάζω σιγά-σιγά για να μην κάνω θόρυβο και με καταλάβουνε. Αντίκρισα αυτό που φοβόμουν. Η Αθήνα ήταν ήδη στα τέσσερα στημένη και ο Κώστας από πίσω την πήδαγε άγρια.

- Κώστας: τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις μωρό μου, τι καύλα είσαι εσύ, με έχεις τρελάνει.

- Αθήνα: ναι καυλιάρη μου, για σένα είναι, χτυπά τη, δώσ' της χαστούκια, γάμα με ρε καργιόλη, τι πουτσάρα είναι αυτή, με σκίζεις.

- Κώστας: φαινόταν καύλα μου ότι ήρθες στο χωριό για να γαμηθείς.

- Αθηνά: αχ… έτσι ρε καργιόλη, γάμησε με είμαι το πουτανάκι, αφού ο δικός μου δεν με γαμάει σκίσε με.

- Κώστας: με καίει η μουνάρα σου, θα σου την τιμωρήσω άγρια.

Με το που είπε αυτό ο Κώστας, η Αθηνά σηκώθηκε, τον ξάπλωσε κάτω και το καβάλησε.

- Αθήνα: εγώ θα σε τιμωρήσω καργιόλη για το γαμήσι που τρώω τόση ώρα, θα σου τον πηδήξω τον πούτσο.

- Κώστας: αχ μωρή καυλιάρα, πώς χοροπηδάς έτσι πάνω στο πούτσο μου, μου τον έχεις τρελάνει, καίει το μουνάκι σου και οι βυζάρες σου χοροπηδάνε σαν τρελές μπροστά μου.

- Αθηνά: αυτό ήθελα γαμιά μου να στον τρελάνω, να τον κάνω να χύνει, να με κάνει μούσκεμα, να μου τα δώσει όλα! Αχ… θα στον χύσω μωρό μου.

- Κώστας: χύσε μωρό μου, κάγκελο μου τον έχεις κάνει, έτσι, χύσε με, χύσε μου τον πούτσο.

- Αθηνά: χύνω καργιόλη, χύνω, πάρ' τα όλα πάνω στο καυλί σου, έτσι πουτσάρα μου.

- Κώστας: χύνω μωρή καργιόλα, μέσα στις καύλες είσαι πουτανάκι…

Πρώτη φορά έβλεπα την Αθήνα να γαμιέται σαν τρελή και να χύνει με αυτό το ρυθμό. Αφού τον έκανε μούσκεμα σηκώθηκαν και άρχισαν να ντύνονται ενώ εγώ έφυγα προς το σπίτι.
Copyright protected OW ref: 184645Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.