Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τελευταία συνάντηση έγινε πριν 2 χρόνια σε μια συναυλία ενός Έλληνα καλλιτέχνη στο μπαρ του χωριού. Ο Χάρης έσκασε αργά με 3 γκόμενές μαζί. Ήμασταν στο μπαρ με την γυναίκα μου. Κοιταχτήκανε αλλά δεν ανταλλάξανε κουβέντα. Εμείς μετά από λίγο φύγαμε. Αισθανόμουν άβολα να είναι εκεί ο πρώην που είχε γαμήσει τη γυναίκα μου και της είχε μάθει τα πρώτα κόλπα στο κρεβάτι. Γαμήσι πίπα ισπανικό αυτός την είχε μυήσει σε αυτά και αυτό με χάλαγε.

Το βράδυ πηδηχτήκαμε αλλά ένιωθα ότι η γυναίκα μου ήταν αλλού. Σίγουρα σκεφτόταν αυτόν. Τις επόμενες μέρες οι κουβέντες περιστρέφονταν γύρω από τον πρώην. Πως κακώς αρνήθηκε στο Facebook το αίτημα φιλίας του πως μακάρι να της ξανακάνει πως αυτός ήταν πιο πνευματώδης από μένα γαμούσε καλύτερα και μακάρι να ξανασυναντιόνταν για να πάνε για ένα καφέ να τα πούνε. Αυτό το τελευταίο ήταν που με φόβιζε καθώς πίστευα πως ο καφές θα οδηγούσε στο ποτό και το ποτό στο κρεβάτι.

- Άκου μου είπε. Εγώ θα πάω για καφέ μαζί του για να ξεκαθαρίσω γιατί χωρίσαμε. Να μάθω αν η μάνα μου φταίει.

Είμαι σίγουρος πως αν αυτός τα ρίξει στη μάνα της τότε θα τη ρίξει και στο κρεβάτι. Τελικά η συνάντηση έγινε. Συναντήθηκαν τυχαία στο μίνι μάρκετ. Ανταλλάξανε τηλέφωνα και κανόνισαν να πάνε για καφέ. Την επόμενη μέρα της έστειλε μήνυμα. Θα πέρναγε να την πάρει στις 8. Η γυναίκα μου ετοιμάστηκε φόρεσε ψηλές πλατφόρμες και ένα κορδόνι από μέσα. Μετά από ετοιμασίες ωρών ήρθε. Έμεινα σα χαζός σπίτι να προσέχω τα παιδιά ανήμπορος να αντιδράσω σε τίποτα. Η γυναίκα μου ήξερε ότι είχε το πάνω χέρι και μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Οι ώρες περνούσαν βασανιστικά. Έστειλα ένα μήνυμα να δω τι κάνει. Δεν απάντησε. Δεν τολμούσα να πάρω τηλέφωνο γιατί θα την εξόργιζε. Τελικά έπεσα για ύπνο. Γύρισε γύρω στις 3. Ήταν κομμάτια και φανερά πιωμένη. Τη ρώτησα τι έγινε μου είπε θα μιλήσουμε αύριο και έπεσε για ύπνο. Το πρωί καθίσαμε. Ήταν φανερό ότι θα μου έλεγε κάτι πολύ σοβαρό. Μου περιέγραψε τη βραδιά. Πήγαν για καφέ μίλησαν. Υπήρχε έλξη και από τους δύο. Πήγαν για ποτά σε ένα μπαράκι. Το ποτό έκανε τις αναστολές να χαθούν. Μόλις μπήκαν στο αμάξι άρχισαν να φιλιούνται. Του έβγαλε την πούτσα και άρχισε να του τη γλείφει. Ήθελε να την ξανά δοκιμάσει μετά από χρόνια.

Την πήγε στο πίσω κάθισμα. Την κάρφωσε στο μουνί. Ήταν πολύ υγρή. Την είχε μεγαλύτερη από μένα μου είπε και ευχαριστήθηκα γαμήσι. Την πήδαγε για ώρα. Της είπε ότι ήθελε τον κώλο της μόνο αυτόν δεν είχε πηδήξει όταν ήταν μαζί. Τον πήρε κι αυτόν. Όταν τελείωνε της είπε ότι θέλει να χύσει στο στόμα της. Έσκυψε και τα ήπιε. Τόσα χρόνια γάμου και σε εμένα δεν το είχε κάνει ποτέ αυτό. Μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε. Έπεσα στα πόδια της να μη με αφήσει. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή. Δέχομαι το κέρατο αλλά δε μπορώ μακριά της. Μου είπε θα το σκεφτεί. Κάθε βράδυ έβγαινε μαζί του. Ξεσκιζόντουσαν σαν τα σκυλιά. Ερχόταν κάθε βράδυ κομμάτια.

Μια την έτσουζε το μουνί και μια ο κώλος της. Άλλες φορές μύριζε χύσια στο πρόσωπο της αφού εκεί γούσταρε να χύνει ο τύπος. Τελικά μου ανακοίνωσε την απόφαση της αφού το συζήτησε με το Χάρη. Θα με κρατήσει για να κρατάω τα παιδιά και αυτή να ζει τον έρωτας της αλλά ο Χάρης είχε έναν όρο. Να μην ξαναγαμηθώ μαζί της. Να είναι αποκλειστικά δικιά του. Μου είπε ότι θα ερχόταν κι αυτός να ακούσει την απόφαση μου. Ήρθε στο σπίτι. Δεν τολμούσα να τον κοιτάξω στα μάτια. Μου γαμούσε την γυναίκα και εγώ το αποδεχόμουν. Ανακοίνωσα ότι δέχομαι. Ήταν η απόλυτη ξεφτίλα.

Έβγαλε την πούτσα του έξω, έγδυσε τη γυναίκα μου και ξεκίνησε να τη σφυροκοπάει από τον κώλο. Την έχυσε μέσα. Ήθελε να μου δείξει ποιος κάνει κουμάντο.
Copyright protected OW ref: 184656Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).