Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χαίρετε φίλες και φίλοι, λάτρεις της καύλας! Αυτό που συνέβη το '09 το καλοκαίρι θα είναι από τα τελευταία που θα ξεχάσω σε περίπτωση άνοιας. Ήταν Φλεβάρης όταν νέος στο Facebook έψαχνα διάφορες για γνωριμία κι όχι απαραίτητα να γαμήσω. Ήταν πρωτόγνωρη αυτού του είδους η επαφή οπότε ότι ωραία φώτο έβλεπα έκανα αίτημα. Μέσα σ' αυτές ήταν κι η Άντζελα από την Κρήτη. Με δέχτηκε την ίδια μέρα, ωστόσο πέρασαν μέρες που αρχίσαμε να γράφουμε.

Ήταν Μάρτης στη γιορτή της γυναίκας όταν και της έστειλα ευχές με γλυκοπουτανιά! Ούτε ψυχρές ούτε σαν λιγούρης. Απάντησε και μάλιστα με σχετική άνεση χωρίς να κομπλάρει. Μου ανέφερε ότι είναι παντρεμένη (στ' αρχίδια μου κιόλας) αλλά για κάποιες ημέρες είχαμε επαφή έντονου φλερτ χωρίς να ειπωθεί τίποτε σεξουαλικό. Ώσπου της είπα ότι ήθελα να κατέβω Κρήτη το καλοκαίρι κι αν θα τη συναντούσα.

- Έλα εσύ και κάτι θα γίνει, δεν υπόσχομαι, αλλά είσαι εντάξει τύπος... μου ανέφερε.

Είχαμε ήδη κλείσει με έναν φίλο για Χανιά για 5 μέρες, είχα όμως κι άλλη άδεια οπότε μ' έπαιρνε να πάω και στην πόλη της που ήταν σε άλλο νομό. Δεν ήθελα να κάψω το σενάριο και δεν έγραφα πολλά πλέον στα μηνύματα. Μόνο τ' απαραίτητα για να σιγοκαίει και φάνηκε κι η ίδια στο ίδιο μοτίβο. Έφτασε τέλος Ιούνη για να της γράψω ότι σε κάνα 2 βδομάδες θα είμαι στον παράδεισο της Κρήτης. Χάρηκε που θα κατέβω και συνέχισε το κρυφτό τύπου "ελπίζω να τα πούμε από κοντά". Πήγα Χανιά, ξεφάντωσα, ήπια, πήδηξα, έφυγε ο φίλος πίσω για Αθήνα κι εγώ τράβηξα για Άντζελα. Μου είπε να πάω στο μπαρ-καφέ ενός ξενοδοχείου, εκεί δούλευε η φίλη της και να την περιμένω.

Ήρθε όντως μετά από λίγο κι αφού φιληθήκαμε κι είπαμε γραφικούρες, τσουπ σκάει βέσπα κι ειν' ο άντρας της. Κορίτσια, είμαι γκέι για τα επόμενα λεπτά, να μην έχουμε θέμα. Ήρθε μέσα, συστηθήκαμε και άφησα τα ήθη μου χαλαρά, λίγο την φωνή, λίγο το σπάσιμο καρπού, το έφαγε κι έφυγε άρον άρον μην του την πέσω. Γυρνάει η Άντζελα:

- Δεν πιστεύω να είσαι όντως; Ήσουν πολύ πειστικός... και βάλαμε τα γέλια.

- Λες να ήρθα έως εδώ να γίνουμε φιλενάδες; Πως με κόβεις;

- Ωραία, σε μια ωρίτσα τότε στην τάδε παραλία…

μου λέει και μου έκλεισε μάτι όλο νάζι. Πήγα να νοικιάσω δωμάτιο και ν' αφήσω τα πράγματα μου και μου έρχεται μήνυμα: Μην κάτσεις μαζί μας, κάπου μόνος σου πιο πέρα. Θα ‘μαι με την αδερφή μου, αλλά το πρόβλημα είναι οι ντόπιοι. Άρχισα να πεισμώνω και ν' αναρωτιέμαι αν θέλει ή όχι. Έβαλα μαγιό, πήρα και τ' απαραίτητα κι έφυγα για θάλασσα έχοντας αποφασίσει πως δε φεύγω απ' το νησί αν δεν την ξεσκίσω. Φτάνω κι ενώ ήταν μετρίου αναστήματος, την είδα με μαγιό και το καυλί μου έκανε χαρούλες. Καλοσχηματισμένο κορμί, ίχνος λίπους, σφιχτό και ελαφρώς τουρλωτό κωλαράκι, 2 βυζιά αχλαδάκια, ένα μπιμπελό!

Ήταν περίπου 3 το μεσημέρι, βρήκα ξαπλώστρα και βούτηξα. Ήρθε μέσα και σε απόσταση 3-4 μέτρων κι απόμακρα άρχισε την κουβέντα:

- Έχεις ωραίο σώμα, γραμμωμένο... ξεστόμισε.

- Κι εσύ μέσα στην καύλα είσαι. Πότε θα ενωθούμε να γίνει έκρηξη;… της είπα χασκογελώντας.

- Ε.μα... ίντα μου λες παέ που είμαστε;

Μόλις άκουσα την προφορά ήθελα μόνο να της καρφώσω την πούτσα μου μέχρι πάτο, είχα γίνει κάγκελο.

- Τσοιτα πόσο κόσμο έχει, τι κουζουλός που είσαι;

Την πλησίασα κάπως της έπιασα το χέρι και το έβαλα να γραπώσει το καυλί μου.

- Τσε θες να μου βάλεις αυτό το πράμα μέσα μου;…

ρώτησε με γουρλωμένα μάτια. Κούνησα το κεφάλι χαμογελώντας κι εκείνη άρχισε να βγαίνει προς τα έξω. Έκατσα κάνα 20λεπτο μέσα, μέχρι να χύσω και να μου πέσει. Θα έσκαγα αν δεν τον έπαιζα. Όσο πλησίαζα να βγω, μάζευαν τα πράγματα με την αδερφή της για να φύγουν. Άρχισα να ξενερώνω, πήγα στην ξαπλώστρα, πήρα ένα "τσιγαράκι" κι έκοψα βόλτα προς αριστερά της θάλασσας που δεν είχε ψυχή. Όσο το έκαιγα, έλεγα δε γαμιέται, θα βγω το βράδυ κι όλο και κάπου θα χωθώ, πιστεύοντας στο άκυρο της Άντζελας. Γυρνάω να ξαπλώσω, κοιτάω κινητό. "Απόψε στις 10 στην διασταύρωση αυτού του δρόμου" Ε, ρε πούτσα που θα πέσει, σκέφτηκα και γύρισα μπρούμυτα να μη δουν όλοι το κοντάρι μου.

Πέρασαν οι ώρες, έφαγα, ντους, τσιγαράκια φουλ και στις 10 παρά ήμουν εκεί. Ανοίγω πόρτα συνοδηγού και μου λέει:

- Για το καλό μας κάτσε πίσω τσε κάτω στα πατάτσια. Σπίτι μου πάμε, δε θέλω να σε δει κανείς.

Τότε άρχισα να συνειδητοποιώ πως γίνονται τα εγκλήματα πάθους (μαστουρωμένος κιόλας) και το βαθμό επικινδυνότητας που έκρυβε η αμοιβαία θέληση για ξέσκισμα. Υπάκουσα και με τα γόνατα στα πατάκια πίσω απ' τον συνοδηγό και το κεφάλι πίσω απ' την Άντζελα και σκυμμένος, ξεκινήσαμε. Η διαδρομή ανηφορικά κι από ένα σημείο και μετά χωμάτινος δρόμος. Τρεις φορές σταμάτησε και συνομίλησε με γνωστούς ντόπιους όπου κατέβαιναν με αμάξι το δρόμο! Το κινητό μου αθόρυβο κι η αδρεναλίνη ανέβαινε μαζί κι η πούτσα μου. Κάναμε κάνα 10λεπτο περίπου να φτάσουμε. Πάρκαρε ακριβώς μπροστά στην είσοδο του σπιτιού της, άνοιξε την πίσω πόρτα και μου λέει:

- Μπουσουλώντας μη σε δουν, έχει κόσμο απέναντι.

Όντως ήταν 4 σπίτια στην σειρά με κόσμο έξω στις αυλές τους, φώτα, μουσική. Κλασικό καλοκαιράκι. Σα φαντάρος σε άσκηση έκανα έρπινγκ και μόλις μπήκαμε κι έκλεισε την πόρτα έβγαλα ένα τεράστιο «ουφ».

- Ιντα παθες τσε κάμεις έτσι; Δεν μας είδαν, όλα καλά.

- Πολύ χαλαρή είσαι, δεν παίρνεις τον άντρα σου να δεις ότι είναι στο μαγαζί;

- Ωφού τσι ωφού…

μου απαντά και σε κάθε λέξη που πρόφερε κρητικά έλιωνα από καύλα. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιώ ότι είμαι σε μια βίλα μ' εσωτερική σκάλα κι από κάτω έναν τεράστιο κήπο. Κι η θέα ατελείωτη. Κλείνει το κινητό και μου λέει:

- Πάμε πάνω, έλα.

- Εντάξει με τον άντρα σου;

- Είχε πάει τουαλέτα, με την πεθερά μου μίλαγα.

Μ' έλουσε κρύος ιδρώτας, σκέψεις να με γαζώνει καλάσνικοφ την ώρα που την ξεμουνιάζω και τέτοια. Κι απ' την άλλη δεν έβλεπα την ώρα να της ανοίξω τα πόδια και να τη λιώσω στην πούτσα. Ενώ όλα αυτά γύριζαν στο μυαλό μου, εκείνη μου έδειχνε που κάθεται όταν μου στέλνει μήνυμα, που ξαπλώνει για διάβασμα, τη θέα στην βεράντα κλπ.

- Δεν ξαναπαίρνεις τον άντρα σου για σιγουριά;

- Ε, μα... πια. Ιντα φοβάσαι; Πάντα ετσει κάθεται.

Την ώρα που τον καλούσε, άρχισα να πασπατεύω το μουνάκι της μέσα απ' το μαύρο ανάλαφρο φορεματάκι της.

- Έλα αγάπη μου, σε καμία ώρα θα κατέβω, θέλεις να φέρω κάτι;…

κι εγώ είχα πλέον το κωλοδάχτυλο στο μουνάκι της που είχε ανάψει και υγρανθεί. Τότε κλείνει το τηλέφωνο, το πετάει στον καναπέ, με γραπώνει με τα 2 χέρια απ' τον γιακά και με προφορά τέρμα κρητικιά κι όλο πουτανιά:

- Πάμε μέσα στο κρεβάτι να το κάνουμε πιο πρόστυχο;

Πιστέψτε με, η αδρεναλίνη κι η τεστοστερόνη μου είχαν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Το καυλί μου τόσο χοντρό και μακρύ ταυτόχρονα δεν το είχα ξαναδεί ως τότε. Σε χρόνο μηδέν βρεθήκαμε στο κρεβάτι τους. Άνοιξε air-condition κι ανεμιστήρα και ήρθε από πάνω μου για 69. Και οι 2 βγάζαμε υγρά ασταμάτητα, ενώ ήδη κολλάγαμε απ' τον ιδρώτα. Τη γύρισα στα 4 κι άρχισα να την ξεσκίζω με λύσσα, ενώ όσο έβλεπα τον πούτσο μου σε τέτοιες διαστάσεις, της τον κάρφωνα τέρμα. Θέλοντας ανάσες, τον κάρφωσα βαθιά και τον έκανα με κυκλική κίνηση να την ξεμουνιάσω κυριολεκτικά.

- Έτσι, βαθιά πουτσαρά μου, έτσι, να χύσω ποτάμια η πουτάνα!

- Εσύ θες πολλές πούτσες για να στρώσεις ψώλα…

και τότε άρχισαν να φεύγουν όντως σαν ποτάμια τα ζουμιά απ' τη μουνάρα της. Κι άρχισα ξανά ένα λυσσαλέο γαμήσι. Ξαφνικά γυρνάει ρουφάει την πούτσα μονομιάς ενώ τα χέρια της έσπρωχναν τα κωλομέρια μου για να της γαμάω το στόμα. Ενώ ήταν θεϊκή πίπα, δεν έχυνα με τίποτε. Η πούτσα μου σίδερο και να μην χύνω! Λίγο τα τσιγαράκια από πριν, λίγο τα πολλά υγρά που έχυνα όσο την πήδαγα και λίγο ο ιδρώτας που έμοιαζα σα να βγήκα απ' τη θάλασσα, δυσκόλευαν την θέληση μας να γεμίσω σπέρμα το λαιμό της. Κοιτάξαμε την ώρα κι έπρεπε να γυρίσουμε. Είχε ύφος παραπονιάρικο που δεν την πότισα.

- Δεν φταις εσύ, το ευχαριστήθηκα όσο ποτέ άλλοτε.

- Τσε ζιατι δεν με χύνεις να τα πιω;

- Ε, στέγνωσα, κοίτα με!

Κάναμε 3λεπτο ντους ξεπέτα με το καυλί μου μισοσηκωμένο. Το κοίταζε με απορία. Την επόμενη νωρίς βραδάκι έφευγα. Κατά τις 10 το πρωί της είπα θα πάω για μπάνιο, να έρθει. Ήρθε με την αδερφή της και πάλι. Εν τω μεταξύ όταν γύρισα το βράδυ και τον έπαιξα να βγουν επιτέλους, πάλι δεν έχυνα και φυσικά πρωί πρωί την έχω κόψει οπότε είχαν γεμίσει τα παπάρια μου. Η παραλία μικρή σε μήκος, αριστερά τέλος, είχε ένα σπιτάκι καντίνα και απ' την πλαϊνή πλευρά ήταν οι τουαλέτες. Κανείς δεν έβλεπε αν πας τουαλέτα ή όχι. Αφού έφαγα πρωινό κι ήπια και καφέ, τα χθεσινοβραδινά μ' έκαναν κάγκελο πάλι. Τη βλέπω στην ξαπλώστρα και στέλνω:

"Σε 5'ελα στις τουαλέτες στο πλάι της καντίνας"

"δεν πας καλά, θα γίνουμε ρεζίλι" απαντάει.

"Οκ, της λέω, εγώ θα πάω και θ' αρχίσω να τον παίζω για το υγρό σου μουνί που θυμάμαι. Ή εσύ θα τα πιεις ή η... λεκάνη"

Ξεκίνησα για wc έχοντας μια σιγουριά πως θα έρθει. Μπήκα σε μια απ' τις αντρικές, τον έβγαλα, σάλιωσα την παλάμη μου κι άρχισα να τον κάνω πέτρα. Ξάφνου ακούω βήματα, ανοίγω λίγο να δω κι ήταν εκείνη. Της έκανα νόημα κι ήρθε. Μπήκε μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο μες στην καύλα κι έκανε να φύγει.

- Κι αυτός έτσι θα μείνει;

Την πιάνω απ' τους ώμους, γονατίζει κι αρχίζω να της γαμάω χείλη, γλώσσα, στόμα, λαρύγγι με πολλή δύναμη. Σηκώνεται, με βάζει να κάτσω στη λεκάνη κι έρχεται με πλάτη κι ελαφρώς παραγκωνισμένο το μαγιό της και καρφώνεται στην ψωλή μου. Δεν χρειάστηκα πάνω από 3 λεπτά ν' αδειάσω ότι χύσι είχα μαζέψει κι απ' την προηγούμενη μέσα στη μουνάρα της.

- Πήρε φωτιά το μουνί μου…

ενώ σκούπιζε ότι έβγαινε απ' τη μήτρα της.

- Κρίμα να μην σ' έχυνα μετά από τέτοιο γαμήσι.

Με φίλησε και βγήκε γρήγορα. Μετά από 5 λεπτά περίπου βγήκα κι εγώ κι όταν ξάπλωσα κι άναψα τσιγάρο, έσκασε μύτη ο άντρας της με τη βέσπα! Πουτάνα τύχη...
Copyright protected OW ref: 184420Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.