Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν που λέτε γύρω στα 30 κι είχα μπλέξει μ' ένα φοβερό μούναρο την Εύα. Μαύρα πυκνά και κατσαρά μαλλιά, συνήθως πίσω, ψηλά πιασμένα κότσο (συνήθως αυτές είναι παντού έτοιμες για μια πίπα), εξωτικής ομορφιάς προσωπάκι, με 2 φανταστικά φυσικά βυζιά ολοστρόγγυλα και σφιχτά καπούλια ελέω στίβου. Όπως καταλαβαίνετε πρόσωπο, μαλλί, σκούρο δέρμα και το σούπερ γαμάτο μπούστο καύλωναν και πούστη.

Είχαμε κάμποσους μήνες που γαμιόμασταν ολονύχτια με πιώμα παρέα ενώ λάτρευε να πίνει κάθε σταγόνα από χύσι που έβγαζε το καυλί μου. Μια φορά έχυσα στην πλάτη και στα κωλομέρια και για να τη συγχωρήσω όπως η ίδια είπε, έπρεπε να παρκάρω την πούτσα μου στο στόμα της για καμιά ώρα ώστε να εξιλεωθεί. Τόση λατρεία στα χύσια. Επειδή όμως ήταν αραιές οι συναντήσεις μας κι έβρισκε δικαιολογίες για ν' αποφεύγει πιο συχνά γαμήσια μας, απόρησα. Απόρησα, ποια δε θέλει να γαμηθεί παραπάνω; Κι ενώ ήμασταν σ' ελεύθερη φάση χωρίς πιέσεις εκατέρωθεν, καύλωνα στη σκέψη ότι πηδιέται κι αλλού κι από περιέργεια είπα να το ψάξω. Όχι για να κάνω σκηνή ή να ζηλέψω, μα για να μπω στην πριβέ ζωή της κι αν ακάλυπτα κάτι θα το κράταγα για μένα.

Έχοντας παλιό καλό γνωστό στην ΕΥΠ τον ρώτησα αν υπάρχει τρόπος να έχω πρόσβαση στο κινητό, σόσιαλ μίντια και e-mail της. Μου είπε σε 2 μέρες θα έχεις πρόσβαση με κωδικούς κτλ. μα να προσέχω γιατί εύκολα θα μπορούσα να εκτεθώ. Ήταν ένα συναίσθημα σαν να βλέπεις από κλειδαρότρυπα κάποια ν' αλλάξει ρούχα ή να κάνει μπάνιο... ξεγύμνωμα δηλαδή! Όντως, έλαβα μήνυμα με τους κωδικούς της και μου πέρασε μια εφαρμογή οπότε είχε κλήση ή μήνυμα στο κινητό της να ειδοποιούμαι. Καυλωτικό όσο κι επικίνδυνο. Τις πρώτες 2 μέρες φοβόμουν να κάνω την αρχή, λίγο οι ενοχές λίγο μην κάνω καμιά πατάτα, δίσταζα. Την Παρασκευή όμως της έστειλα πρόσκληση-πρόκληση για ολονύχτιο γαμήσι και τα σχετικά. Τ' απόρριψε λέγοντας πως θα λείπει με 2 φίλες της εκτός Αθηνών. Τότε μπήκα στην πρίζα κι έψαξα.

Στην αρχή μπήκα Facebook, εκεί εντόπισα άλλους μπηχτές της, 4-5 περίπου, περιστασιακούς απ' την συχνότητα των συνομιλιών τους. Έπειτα ενεργοποίησα την εφαρμογή με το κινητό της. Εκεί πήρα τις απαντήσεις μου. Είχε έναν τύπο, Μάνο νομίζω, που του έβγαζε το λάδι σε ζηλοτυπία και μουρμούρα. Τον είχε τυλίξει τον αγαθομούνη και τον προόριζε για σύζυγο μάλλον. Βιτρίνα στους δικούς της προφανώς και μ' αυτόν θα έφευγε το διήμερο. Τον άφησα στην άκρη κι είπα να δω το ιστορικό στο τσατ με τους γαμιάδες της. Απ' όσα κι ότι κατάλαβα ήταν οι 3 κοντά στην γειτονιά για ξεπέτες, παντρεμένοι. Ο 1 στην Λούτσα που πήγαινε συχνά λόγω εξοχικού κι ένας πρώην που την κυνηγούσε ακόμη κι απ' ότι είδα κάνα 2 φορές τον χρόνο του καθόταν. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο λυπήθηκα τον τύπο που τραβολογούσε απ' το βρακί για τις εντυπώσεις. Με την καύλα όμως στο μυαλό ότι ανά πάσα στιγμή τέτοιο γλυκό μουνί γαμιόταν ασύστολα όταν της έστελναν μήνυμα η πούτσα μου ήταν σχεδόν μονίμως καυλωμένη.

Κι έφτασε η επόμενη συνάντηση μας, όπου μεσολάβησαν 2 γαμήσια με τους γείτονες της, ξεχωριστά με τον καθένα. Κι όταν με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι παρκάρει κι έρχεται εγώ χάζευα στα μηνύματα της τα εξής:

«Ευάκι, αυτές οι βυζάρες σου πόσο γαμήσι θα τους ρίξω ακόμη;»... ο ένας παντρεμένος.

«Είσαι η καλύτερη τσιμπουκλού ρε Εύα! Με στέγνωσες καργιολάκι»... ο άλλος.

Η πούτσα μου έβγαζε υγρά σαν 17χρονος χωρίς να την ακουμπάω. Μόλις ήρθε, είδε το φούσκωμα, γονάτισε κι έβαλε το καυλί μου μέσα απ' το σουτιέν της ενώ έσκυψε να παίρνει το πουτσοκέφαλο στη γλώσσα της όσο γαμούσα τις βυζάρες της. Από τα ατελείωτα κι ασταμάτητα υγρά μου γλίστραγε άνετα ο πούτσος μου, ενώ όπως της πίεζα τα θεϊκά βυζιά της η καύλα μου όλο και μεγάλωνε. Η Εύα άφηνε λίγο-λίγο σάλιο κάθε που ακούμπαγε η ψωλή μου στην γλώσσα της κι ήταν θέμα χρόνου να εκραγώ.

- Πιες τα όλα μωρή ψώλα…

κι εκείνη τη στιγμή εγκλώβισε το πουτσοκέφαλο μου μόνο με τα χείλη της ενώ εγώ έσπρωχνα αδιάκοπα όσο το πραγματικά υπερβολικό χύσιμο μου εξαφανιζόταν κι ενώ δεν άφηνα τα βυζιά της απ' τα χέρια μου. Τον άφησε απ' τα χείλη ακόμη καυλωμένο και τα τελευταία που είχαν μείνει πάνω στην πούτσα μου τα πασάλειψε στα χείλη. Καθάρισε με τον καρπό της αστραπιαία τα χείλη της, άνοιξε και μου έδειξε το γεμάτο χύσια στόμα της και τα κατάπιε κάνοντας επιδεικτικά τον ήχο στον λαιμό της ότι κατέβηκαν.

- Δε θυμάμαι να μ' έχεις ξαναχύσει τόσο πολύ, γέμιζες ποτήρι! Τι έπαθες;…

ρώτησε γελώντας.

- Είχα καιρό να γαμήσω, βρήκα πρόφαση.

- Γιατί μόνο εμένα έχεις;… ρώτησε με απορία έντονη.

- Ναι προς το παρόν, εσύ; Μόνο εμένα έχεις;

Δίστασε λίγο μέχρι να μου πει:

- Τίποτε άλλο ιδιαίτερο, προέκυψαν κάτι φάσεις μα δεν προχώρησε τίποτε.

Καταλάβαινα ότι ήθελε να είναι μυστικοπαθής και φυσικά αχόρταγη πουτσοαρπάχτρα κι έτσι την άφησα να πιστεύει ότι την πιστεύω. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και να γαμιόμαστε με πολλή ένταση κι όποτε πλησίαζαν οι μέρες διάβαζα τα τελευταία κατορθώματα της κι η πούτσα μου εκτοξευόταν. Έστω κι έτσι αυτόν το μούναρο τον ξέσκιζα, γιατί να το έχανα; Και με διαφορά έχει πιει πιο πολύ σπέρμα απ' οποιαδήποτε άλλη πήδηξα.
Copyright protected OW ref: 184410Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.