Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Α είχαμε πηδηχτεί πολλές φορές το καλοκαίρι μετά τη Γ' Λυκείου. Μέχρι το καλοκαίρι του 2ου έτους, ωστόσο, είχαμε χαθεί εντελώς. Δεν είχα καθόλου νέα της μιας που δύο φορές που είχα προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί της έμεινα στο "διαβάστηκε".

Καλοκαίρι 2ου έτος, λοιπόν, πίσω στην πόλη μας και καλεσμένοι σε γενέθλια ενός κοινού φίλου βρισκόμαστε και πάλι. Η συνάντηση μας ήταν ομολογουμένως σαν να μην είχε περάσει μια μέρα. Πειράγματα και αστεία ο ένας στον άλλον διαρκώς. Σε κάποια φάση εκεί που καθόμασταν στο τραπέζι δίπλα δίπλα αποφάσισα να κόψω διαθέσεις της ξεκινώντας να γίνομαι λίγο πιο διαχυτικός με τα πιασίματα. Έτσι άρχισα να χουφτώνω για αρχή τα μπούτια της. Προς έκπληξη μου έδειξε να απολαμβάνει το χάδι μου και το ανταπέδωσε διακριτικά χαϊδεύοντας το χέρι μου. Κι ενώ αυτό συνέβαινε για λίγη ώρα, σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα και την ακολούθησα.

Την έπιασα έξω από την τουαλέτα που ήταν σε όροφο και ήμασταν μόνοι και τη φίλησα. Φασωθήκαμε λίγη ώρα με πολύ πάθος και γλώσσα και όταν άρχισαν τα ακραία χουφτώματα την έβαλα μέσα στην τουαλέτα. Εκείνη χάιδευε τον καυλωμένο πλέον πούτσο μου κι εγώ της είχα σηκώσει το φόρεμα και έπαιζα με το υγρό μουνάκι της κάτω από το στρινγκάκι. Με είχε καυλώσει τρομερά και ήθελα να την γαμήσω επί τόπου. Της το είπα, αλλά εκείνη με προσγείωσε και μου ζήτησε να γίνει κάποια άλλη στιγμή. Τότε της ζήτησα να με αφήσει να τη γυρίσω με το αυτοκίνητο και μόλις δέχτηκε, επέστρεψα στο τραπέζι, προσπαθώντας να κρύψω τη στύση μου.

Μετά από δύο ώρες το διαλύσαμε η παρέα και προσφέρθηκα μπροστά σε όλους να γυρίσω την Α σπίτι μιας που μέναμε κοντά. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και τη φάσωσα ξανά, λέγοντας της ότι η καύλα μου είχε φτάσει σε άλλο σημείο. Οδήγησα μέχρι το πάρκινγκ ενός κλειστού από καιρό πολυκαταστήματος όπου δεν υπήρχε ψυχή, έριξα πίσω τη θέση του οδηγού και ανέβηκε πάνω μου. Τη φιλούσα και της χάιδευα την κωλάρα της σαν να μην υπάρχει αύριο. Της ξεκούμπωσα το φόρεμα και της έβγαλα και το σουτιέν. Τα βυζιά της ήταν πλέον στο έλεος μου. Έγλειφα και δάγκωνα ελαφρώς τις ρώγες της, ενώ εκείνη κατά διαστήματα έβγαζε μικρές κραυγές καύλας.

Τη βοήθησα να καθίσει πάλι στην θέση του συνοδηγού και ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, το οποίο οριακά δεν είχε σκιστεί από τη στύση μου. Μου έκανε ένα βαθύ τσιμπούκι, εμφανώς καλύτερο από εκείνο που έκανε προ διετίας. Έπαιρνε το καυλί μου στο στόμα της και μου χάιδευε τα αρχίδια. Σε κάποια φάση την έπιασα από τα μαλλιά και άρχισα να δίνω εγώ τον ρυθμό, γαμώντας στην ουσία το στόμα της. Αφού μου ρούφηξε λίγο τα αρχίδια (θυμόταν η καργιόλα ότι με τρελαίνει), πήρα ένα προφυλακτικό από το ντουλαπάκι και την έφερα να κάτσει και πάλι πάνω μου. Παραμέρισα αυτή τη φορά το στρινγκάκι της και καρφώθηκε πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου. Της χούφτωνα τον κώλο και της τον έδερνα, όσο της έγλειφα το λαιμό ή τις ρώγες της. Εκείνη φώναζε ότι της είχε λείψει ο πούτσος μου.

Σε κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω μπροστά τις δύο θέσεις και μεταφερθήκαμε στα πίσω καθίσματα. Λόγω ύψους (είμαι 1.95) δυσκολεύτηκα λίγο, αλλά δε μπορούσα να μην την στήσω στα τέσσερα. Την πηδούσα με μανία και της έδερνα τον κώλο, μέχρι που ένιωσα ότι το τέλος πλησιάζει. Τραβήχτηκα έξω, έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισα να τον παίζω πάνω στα κωλομέρια της, μέχρι που της τα άσπρισα με το σπέρμα μου. Πήρα ένα χαρτομάντιλο από το ντουλαπάκι και την σκούπισα.

Καθίσαμε και οι δύο ξέπνοοι για κάνα τέταρτο συζητώντας χαζομάρες, μέχρι που εκείνη άρχισε να μου χαϊδεύει με τα νύχια της τα αρχίδια μου. Ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα. Έπαιζε με τη γλώσσα της με το κεφαλάκι και μου έγλειφε όλο τον πούτσο κατά μήκος. Κάρφωνε την ψωλή μου στο λαρύγγι της και εγώ έπαιζα με το μουνάκι της. Έσκυψα και της είπα στο αφτί ότι θέλω να την πνίξω με τα χύσια μου. Τότε τον έβγαλε από το στόμα της και άρχισε να μου ρουφάει τα αρχίδια παίζοντας τον πούτσο μου δυνατά. Σε λίγο τον χτυπούσε πάνω στη γλώσσα της και τότε ήταν που άρχισα να της γαμάω και πάλι το στόμα. Σάλια έτρεχαν στα αρχίδια μου, τα οποία και μερικά λεπτά αργότερα άδειαζα στο στόμα της και εκείνη τα κατάπινε.

Ντυθήκαμε, υποσχεθήκαμε ότι θα τα ξαναπούμε και τη γύρισα σπίτι ευχαριστώντας τη για τις στιγμές καύλας που μου χάρισε.
Copyright protected OW ref: 184348Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.