Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την ιστορία που θα σας πω την έζησα πριν 6 χρόνια που ήρθα να μείνω Αθήνα για δουλειά. Τώρα είμαι 30, αρκετά εμφανίσιμος, 1.78 ύψος, 80 κιλά, τριχωτός, γαλαζοπράσινο μάτι, και εργαλείο 19cm χοντρούτσικο, όπου έχει δεχθεί πολλές καλές κριτικές. Ήμουν 24 τότε, ζούσα ήδη 1 χρόνο Αθήνα και έψαχνα από όπου μπορούσα να γαμήσω. Τα πήγαινα αρκετά καλά, είχα φτάσει περίπου τις 20 καινούριες εμπειρίες μέσα στο χρόνο! Συνήθως έκανα one night stand, και αν με ενδιέφερε ή με εξίταρε, ξαναβρισκόμουν. Αυτά σαν εισαγωγή.

Ένα απόγευμα, έκανα στο αναζήτηση για μιλφάκια, πέτυχα μια νταρντάνα, η οποία μου έβγαζε κάτι το πολύ πρόστυχο. Για να τρέξω λίγο την ιστορία, γνωριστήκαμε, κανονίσαμε την επόμενη μέρα, βγήκαμε στο καφέ μιας φίλης της μεσημεράκι, με έκανε μόστρα παντού, τη γύρισα σπίτι της. Η εν λόγω, 45 ελεύθερη χωρίς παιδιά, δούλευε σε ζαχαροπλαστείο, μεγάλο βυζί, λίγο χοντρούλα, φωνή διαλυμένη αλλά πρόστυχη, μια μιλφ όλο καύλα.

Ευθέως απαίτησα να ανέβουμε σπίτι της, όπως κι έγινε. Την πρώτη φορά, όλα φυσιολογικά. 2 φορές την έχυσα, ούρλιαζε, το υπερευχαριστήθηκε, μου μαγείρεψε (κι όμως), έφυγα. Μου άρεσε το όλο σκηνικό, παρ’ όλο που εμφανισιακά δεν έλεγε πολλά. Πρόστυχη 45άρα, χοντρούλα με χοντρά δάχτυλα, σπασμένη πρόστυχη φωνή, γούσταρε να τσιμπουκώνει, δεν έλεγε όχι σε τίποτα, δεν είχε ταμπού... λέω θα ξαναπάω. Κάτι καλό σεξουαλικά υποπτευόμουν ότι θα γίνει.

Κανονίζουμε λίγες μέρες μετά σπίτι της. Μου ανοίγει με μαύρο νυχτικό braless, λέει καλώς τον. Μπαίνω, αρχίζω να γδύνομαι και πάω προς το κρεβάτι της. Βλέπω κεράκια αναμμένα, αρωματισμένο τον χώρο. Την πιάνω, τη φιλάω, λέω σήμερα θα σε λιώσω. Πέφτουμε σύντομα σε ένα 69. Αρχίζει να τρέχει υγρά η μουνάρα της, να ουρλιάζει από καύλα και να με τσιμπουκώνει. Κάτσαμε εκεί κανένα 10 λεπτό, και όπως είμαι από επάνω εγώ, αρχίζω να κατεβαίνω, να κάνω κάτι για πρώτη φορά. Από στάση 69, πιο κάτω, προσαρμόζω το ένα πόδι από μέσα, και της χώνω (χωρίς καπότα) τον πούτσο μου στο μουνί της. Ούρλιαξε από καύλα, και μου έλεγε «ρε μαλάκα, γιατί δεν έβαλες καπότα;». Της λέω σκάσε και απόλαυσέ το.

Αρχίζω να τη γαμάω έτσι με δύναμη. Μετά από λίγα λεπτά, ακούω να σαλιώνει τα χοντρά της δάχτυλα. Σκέφτομαι, τι κάνει τώρα; (Εγώ μπρούμυτα, αυτή ανάσκελα, είχε οπτική επαφή με τον κώλο μου). Και κάνει μια απότομη και μου χώνει το δάχτυλο μέσα στην κωλοτρυπίδα μου καθώς την γαμούσα. Κάνω ένα "α… τι κάνεις εκεί;". Μου λέει σκάσε μαλάκα και απόλαυσέ το κι εσύ.

Αρχίζει να με γαμάει με το χοντρό της σαλιωμένο δάχτυλο. Το καυλί μου είχε γίνει πέτρα και κάπου εκεί, σαλιώνει και χώνει και δεύτερο. Κόντεψα να χύσω. Κρατιόμουν όπως όπως. Της λέω σταμάτα μωρή πουτάνα, θα με κάνεις να χύσω. Τι ήθελα και το είπα; Αρχίζει να επιταχύνει και να με γαμάει με τα 2 χοντρά της δάχτυλα βίαια. Εγώ αρχίζω να αναπτύσσω ρυθμό και αρχίζω να της πετάω καυτά χύσια χωρίς σταματημό. Την ώρα που άρχισα να χύνω, τράβηξε το ένα δάχτυλο, και όταν στέρεψα τράβηξε και το άλλο. Αυτό ήταν, με έστειλε αδιάβαστο. Μου λέει, άλλη φορά πουτανάκι, μη με γαμήσεις ξανά χωρίς καπότα.

Αυτή ήταν η πρώτη έντονη εμπειρία μαζί της. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε μερικές φορές ακόμα. Θα σας πω κι άλλες ιστορίες με την ίδια και με άλλες στο μέλλον.
Copyright protected OW ref: 184349Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.