Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα του κολλητού μου (2ο μέρος)

Η Μ όταν άκουσε τις προθέσεις μου φοβήθηκε γιατί μπορεί να έχει κάνει τις παρτουζίτσες της αλλά δεν έχει φάει ποτέ της τόσο χοντρό και μεγάλο καυλί στη θεϊκή, υπέροχη και τελεία κωλάρα της και τραβήχτηκε λίγο.

Μ : Ούτε να το σκέφτεσαι αυτό. Δεν είμαι έτοιμη να γαμηθώ με αυτό το τέρας από τον κώλο.

Εγώ: Ωραία θέλεις να σταματήσω;

Μ : Δεν ξέρω. Δεν είμαι σαν τα πουτανάκια που πηγαίνεις και τρέχουν από πίσω σου εγώ...

Εγώ: Δε σου έδειξα ότι σε θεωρώ κάτι τέτοιο. Απλά σε ρώτησα αν θέλεις να συνεχίσω. Χαλάρωσε.

Μ : Ναι, ναι… καλός είσαι και του λόγου σου.

Εγώ : Δεν πας καλά.

Σηκώθηκα όρθιος και έφυγα από κοντά της και πήγα μέσα στο σπίτι χωρίς να της πω άλλη κουβέντα γιατί με είχε νευριάσει και δεν ήθελα να τσακωθώ μαζί της. Η Μ δεν περίμενε τέτοια αντίδραση και έμεινε με το στόμα ανοικτό. Δεν είχε συνηθίσει να την παρατάνε έτσι. Πάντα έπαιρνε ότι ήθελε χωρίς να της φέρνουν αντιρρήσεις και πότε δεν είχε φάει τέτοιου είδους χυλόπιτα. Σκύλιασε και δε μπορούσε να το χωνέψει ότι δεν με είχε του χεριού της όπως νόμιζε.

Για τις επόμενες μέρες δεν της πολύ μιλούσα κάτι που την έκανε να σκυλιάσει ακόμα περισσότερο και έκανε σαν 16χρονη κακομαθημένη. Μαλάκωσε όταν αναγκάστηκα να πάω πάλι στην Αθήνα γιατί χτύπησε ο πατέρας μου και έπρεπε να πάω να δω τι είχε πάθει και μου είπε αν θέλω να έρθει μαζί μου. Της είπα δεν είναι τίποτα σοβαρό μάλλον και ότι κάποιος πρέπει να μείνει πίσω γιατί σε τρεις μέρες θα γίνει αναβάθμιση στο λογισμικό για τις κάμερες και κάποιος πρέπει να είναι σπίτι όσο θα γίνεται η αναβάθμιση. Στην αρχή στράβωσε λίγο αλλά μετά κατάλαβε ότι θα ήταν καλύτερα να μείνει σπίτι γιατί εγώ θα έτρεχα σαν τρελός στο δρόμο μέχρι να δω ότι ο πατέρας μου είναι καλά. Δεν επέμεινε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να την έχω πάνω στη μηχανή όσο ώρα θα οδηγούσα για Αθήνα. Αφού της έδωσα τους κωδικούς, την πήρα αγκαλιά, τη φίλησα στο μάγουλο και της έδωσα ένα μπατσάκι στην υπέροχη κωλάρα της. Της είπα να προσέχει και να είναι φρόνιμη αυτή τη φορά. Μου χαμογέλασε και μου είπε να προσέχω και να μην τρέχω σαν τρελός. Όταν έφτασα στο σπίτι των γονιών μου και είδα ότι ο πατέρας μου είχε ένα απλό διάστρεμμα και απλά ήθελε λίγο προσοχή τις πρώτες μέρες πήρα τηλέφωνο τη Μ και της είπα ότι σε 3 μέρες θα είμαι πίσω και ότι μεθαύριο θα γίνει η αναβάθμιση και ότι θα είναι όλα τα συστήματα ασφαλείας κλειστά για 4 ώρες και να έχει το νου της. Ψέματα της έλεγα γιατί ήθελα να δω τι θα κάνει γιατί ήξερα ότι με το ξενέρωμα που της έριξα ήθελε να βγάλει αντίδραση.

Όση ώρα μιλούσαμε την έβλεπα από τις κάμερες και όταν κλείσαμε την είδα να πηγαίνει προς την τσάντα της, να βγάζει μια ατζέντα και να την ψάχνει. Μετά παίρνει τηλέφωνο κάπου και την άκουγα να μιλάει και να λέει ότι θέλει 4 πιτσιρικάδες με πλούσια προσόντα αυτή τη φορά για μεθαύριο και ότι θέλει να κάνουν ότι τους πει η ίδια χωρίς αντιρρήσεις. Μόλις κανόνισε την παρτουζίτσα της έκλεισε το τηλέφωνο και πήγε στο δωμάτιο της. Εγώ αναρωτιόμουν τι μαλακίες της είχε κάνει ο κολλητός μου και έκανε τη Μ να σκέφτεται και να αντιδρά έτσι.

Η μέρα της παρτουζίτσας έφτασε και η Μ είχε ετοιμαστεί για να περάσει καλά. Εγώ δεν είχα παρακολουθήσει τις ετοιμασίες γιατί έτρεχα όλο το πρωί με τον πατέρα μου και ίσα ίσα πρόλαβα την ώρα που είχε πει ότι θα ερχόντουσαν οι πιτσιρικάδες. Έκατσα στον υπολογιστή που είχα στο δωμάτιο μου, μπήκα στις κάμερες και φόρεσα τα ακουστικά για να ακούω καλύτερα. Περίμενα να δω το σόου της Μ. Φορούσε ένα από τα προκλητικά και πρόστυχα μαγιό της και όλο το τέλειο και καταπληκτικό κορμί γυάλιζε ή από ένα ειδικό λάδι που έχει ή από κάτι άλλο και υποδέχτηκε τους πιτσιρικάδες που μόλις την είδα τους έπεσαν τα σαγόνια κάτω. Οι 2 από τους 4 πιτσιρικάδες ήταν από την προηγούμενη φορά. Η Μ τους λέει να την ακολουθήσουν και οι πιτσιρικάδες την ακολουθούν σα χαζοί. Τους πάει στον κήπο κάθεται στα γόνατα πάνω στην ξαπλώστρα, τους λέει τι θέλει και την άκουγαν σαν καλά μαθητούδια.

Εγώ την άκουγα να τους λέει ότι θέλει από οποία τρύπα τη γαμάνε να έχει δύο καυλιά ταυτόχρονα στην ίδια τρύπα και ότι επιτρέπεται να τη χύσουν μέσα της μόνο στο στόμα και στον κώλο. Απαγορεύεται να χύσουν μέσα στο μουνί της. Και ότι τους λέει να το κάνουν. Οι πιτσιρικάδες αφού την άκουσαν προσεχτικά συμφώνησαν με τους όρους της Μ και άρχισαν το παιχνίδι. Γδύθηκαν τελείως και άρχισαν να δίνουν τα καυλιά τους στο στόμα της Μ και να της λένε πόσο καύλα είναι και να την χουφτώνουν όπου μπορούν με τον έναν πιτσιρικά να πηγαίνει από πίσω της να σκύβει και να αρχίζει να γλείφει τα τέλεια κωλομέρια της και να παίζει με τις τρύπες της. Οι άλλοι 3 έδιναν εναλλάξ τα καυλιά τους στο στόμα της.

Μετά από λίγο ο πιτσιρικάς που έπαιζε με τις τρύπες της ξαπλώνει στο γρασίδι, λέει στη Μ να έρθει να κάτσει επάνω του και βάζει το καυλί του μέσα στη μουνάρα της. Πάει και ο άλλος πιτσιρικάς και της βάζει το καυλί του στην κωλοτρυπίδα. Αρχίζουν να ξεσκίσουν ενώ οι άλλοι 2 της έδιναν τα καυλιά τους στο στόμα. Μόλις οι τρύπες της Μ πήραν φωτιά, ο πιτσιρικάς που της γαμούσε την κωλοτρυπίδα κάνει νόημα στον έναν από τους δύο που ήταν όρθιοι να έρθει και να της τον βάλει κι αυτός. Σε λίγο η Μ ήταν με 2 καυλιά στον κώλο, 1 στη μουνάρα και 1 στο στόμα και εγώ πάλι να παίζω το δικό μου καυλί σαν έφηβος.

Για μισή ώρα οι πιτσιρικάδες άλλαζαν τρύπες και η Μ απλά να τους λέει πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Οι πιτσιρικάδες την είχα ξεσκίσει αλλά η πουτάνα δεν έκοβε πουθενά. Κάποια στιγμή οι πιτσιρικάδες σταματούν και τη βάζουν να κάτσει με πλάτη στον ξαπλωμένο και της βάζει το καυλί του στον κώλο. Πάει και ο άλλος πιτσιρικάς και της βάζει κι αυτός στον κώλο και ενώ ο άλλος πιτσιρικάς προσπαθεί να της τον βάλει και αυτός στο κώλο, την ακούω να τους λέει ότι κάτι τέτοιο δεν το έχει ξανακάνει και ότι το θέλει για να μπορεί να αντέξει το δικό μου καυλί. Οι πιτσιρικάδες μόλις κατάφεραν να μπουν και οι 3 μέσα της και να συντονιστούν άρχισαν να την ξεκωλιάζουν όπως της άξιζε και ο άλλος ένας πιτσιρικάς να της δίνει το καυλί στο στόμα για να μην τους βρίζει που την ξεκώλιαζαν.

Απορούσα πως οι πιτσιρικάδες άντεχαν τόση ώρα χωρίς να χύσουν. Δεν άργησε να γίνει αυτό όμως. Βγήκαν όλοι και την έβαλαν να κάτσει στα γόνατα. Άρχισαν να τη χύνουν ένας-ένας μέσα στο στόμα. Μόλις την έχυσαν και οι 4 έκατσαν στις ξαπλώστρες και η Μ σηκώθηκε και περπάτησε προς τη θάλασσα λέγοντας τους ότι πάει να κάνει μια βουτιά και έρχεται να συνεχίσουν. Οι πιτσιρικάδες δεν πίστευαν στην τύχη τους και τους άκουγα να λένε ότι αν δεν είχαν κουμπώσει τα χάπια δεν θα άντεχαν με τέτοια αχόρταγη ξεκωλιάρα που έμπλεξαν.

Η Μ. μόλις βγήκε από τη θάλασσα πάει και τους λέει ότι τώρα θέλει να τη χύσουν και οι 4 μέσα στον κώλο και άρχισε να ετοιμάζει τα καυλιά των πιτσιρικάδων για να την ξεκωλώσουν καλύτερα. Σε χρόνο ντε τε και τα 4 καυλιά ήταν όρθια και έτοιμα για μάχη. Στην αρχή τη βουτάνε οι 2 πιτσιρικάδες στα όρθια ανάμεσα τους και της βάζουν και οι 2 μέσα στον κώλο και αρχίζουν να δίνουν πόνο στο ξεκώλιασμα της Μ, που δε λέει να ηρεμήσει από την καύλα που την έχει κυριεύσει.

Ο συνδυασμός αυτός κράτησε 15 λεπτά όταν άρχισαν να χύνουν μέσα στον κώλο οι άλλοι 2 πιτσιρικάδες δεν την άφησαν να πάρει ανάσα. Ξάπλωσε ο ένας πιτσιρικάς στη ξαπλώστρα, πάει η Μ και τον καβαλάει και βάζει από μόνη της το καυλί μέσα στην κωλάρα της. Πάει και ο άλλος πιτσιρικάς και της τον βάζει κι αυτός στην κωλάρα της. Αρχίσουν κι αυτοί να την ξεκωλιάζουν αλλά με πιο άγριο ρυθμό, με τη Μ να τρέμει και να μιλάει ακαταλαβίστικα. Οι 2 πιτσιρικάδες που είχαν τελειώσει είχαν ξεραθεί στο γρασίδι ενώ οι άλλοι 2 είχαν ξεφύγει. Ξεκώλιαζαν τη Μ και η μουρλή τους προκαλούσε λέγοντας τους ότι μόνο τόσο μπορούν και άλλα τέτοια μέχρι που άρχισαν να χύνουν και οι 2 ταυτόχρονα μέσα στην κωλάρα της και να πέφτουν κι αυτοί ξεροί στο γρασίδι ενώ η Μ γελάει μαζί τους και να τους λέει ότι μέχρι να βγει από τη θάλασσα να έχουν ετοιμαστεί για να φύγουν. Δεν τους χρειάζεται άλλο.

Έφυγε για τη θάλασσα με τους πιτσιρικάδες να μη μπορούν να κουνηθούν. Εγώ απλά δε μπορούσα να πιστέψω όσα είχα παρακολουθήσει. Η Μ βγαίνοντας από τη θάλασσα έβλεπε τους πιτσιρικάδες να την περιμένουν για να φύγουν και τους λέει να πάνε να την περιμένουν στην πόρτα. Πήγε προς το εσωτερικό του σπιτιού, πήρε 4 φακελάκια και τα έδωσε στον 1 από τους 4 και τους είπε ότι δε θα τους ξαναχρειαστεί.

Έχει και συνέχεια...
Copyright protected OW ref: 184310Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.