Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η οδηγία ήταν ρητή, «πρέπει να παραλάβεις από το σπίτι της τη Μαρία, θα είναι η νέα βοηθός της ομάδας πωλήσεων στο τμήμα Μάρκετιγκ». Άρχισα να βρίζω από μέσα μου... «γιατί όλες οι αγγαρείες να τυχαίνουν σε εμένα; Έπρεπε να πάω να την πάρω από το Χαλάνδρι, περιοχή κοντά στο τότε σπίτι μου και να πάμε μέχρι το Καβούρι για σεμινάρια πωλήσεων.

Δευτέρα πρωί και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία φτάνω κάτω από το σπίτι της να περιμένω. Η αλήθεια είναι ότι στο τηλέφωνο είχε ακουστεί μια γλυκιά φωνούλα που παρέπεμπε σε νέα κοπέλα. Μου είχε γεννηθεί η περιέργεια να δω τι θα αντικρίσω! Φορούσα το τζιν μου και ένα πόλο μπλουζάκι μια που ήταν Ιούνιος, καλοκαίρι ήδη.

Σκάει μύτη λοιπόν ένα μικροκαμωμένο αδύνατο κοριτσάκι γύρω στο 1.60 με μαύρα μακριά μαλλιά που φορούσε γυαλιά κοκάλινα μυωπίας. Είχε μια γλυκιά φατσούλα και όντως μια χαρούμενη φωνούλα όχι όμως σε σημείο να σε εκνευρίζει με τη λεπτή χροιά της. Φορούσε ένα λουλουδάτο φορεματάκι μέχρι το γόνατο και ζακετούλα από πάνω. Ήταν αυτό που θα λέγαμε ένα γλυκό κοριτσάκι.

Συστηθήκαμε μέσα στο αμάξι και στην διαδρομή για το ξενοδοχείο είπαμε τα βασικά, προσπαθώντας να σπάσουμε ουσιαστικά τον πάγο. Στη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας ήμασταν μαζί στο κοινό εκπαιδευτικό προγραμμα και 2 φορές ήρθε και με ρώτησε κάποιες απορίες που είχε. Διέκρινα κάποιες ματιές προς την πλευρά μου αλλά δεν έδωσα σημασία ιδιαίτερη. Φυσικά και αργά το απόγευμα τη γύρισα σπίτι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο πρωινό. Μου είπε ότι θα με ψάξει στο Facebook και χαιρετηθήκαμε.

Όντως μετά από λίγο βλέπω αίτημα φιλίας από την πλευρά της και φυσικά το αποδέχτηκα. Το βραδάκι κάποια στιγμή μου έστειλε μήνυμα για να με ρωτήσει κάτι και κουβέντα στην κουβέντα αρχίσαμε να σχολιάζουμε τις φωτοφραφίες ο ένας του άλλου και να λέμε και πιο προσωπικά θέματα. Το Μαράκι δεν ήταν καθόλου φρόνιμο κοριτσάκι ιδιαίτερα από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι ήμουν ελεύθερος εκείνη την περίοδο όπως εκείνη. Αρχίσαμε να μιλάμε για τα γούστα μας στο αντίθετο φύλο, το σεξ και η αλήθεια είναι ότι πλέον ερωτοτροπούσαμε κανονικά! Δεν άργησε να μου στείλει φωτογραφία δείχνοντας μου τι φόραγε στο κρεβάτι της και φυσικά της έστειλα ότι ήθελε να δει! «Αυτό θέλω να το δω από κοντά για να το πιστέψω» ήταν η υπερβολική της ατάκα αναφερόμενη στον ερεθισμένο πούτσο μου. Και εκείνη όμως είχε ένα υπέροχο λεπτό κορμάκι με μικρό στήθος!

Μετά από την περίεργη αυτή βραδιά την επόμενη μέρα την περίμενα φανερά ερεθισμένος στο αυτοκίνητο. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα αργούσε λίγο όποτε με κάλεσε στο σπίτι της να φτιάξω καφέ μέχρι να ετοιμαστεί. Προσπαθώντας να κρύψω τον ερεθισμό μου χτύπησα την πόρτα της και εκείνη μου άνοιξε φορώντας την πετσέτα της. Με ένα μεγάλο χαμόγελο και ναζιάρικα μου είπε ότι άργησε να ξυπνήσει και μόλις είχε βγει από το ντους. Μου έδειξε την κουζίνα λέγοντας μου να φτιάξω καφέ και εκείνη πήγε να ετοιμαστεί. Λίγο πριν μπει στο δωμάτιο και ενώ εγώ προσπαθούσα να συνέλθω από την όμορφη εικόνα της έπεσε η πετσέτα- φυσικά επίτηδες- και είδα το υπέροχο κωλαράκι της. Άντε τώρα εγώ να ηρεμήσω. Καύλωσα στην στιγμή με τα παιχνίδια που μου έκανε το Μαράκι. Προσπαθώντας να συνέλθω, ακούω από πίσω μου μια φωνή να μου λέει «να φορέσω αυτό σήμερα;».

Γυρνάω και αντικρίζω τη Μαρία να με κοιτάει λάγνα φορώντας ένα σετ μαύρα δαντελωτά εσώρουχα. Ακόμα σκέφτομαι την εικόνα και καυλώνω. Με πλησίασε και ανταλλάξαμε ένα υπέροχο γλωσσόφιλο. Όπως ήταν και μικροσκοπική, την ανέβασα πάνω μου και την έβαλα στον πάγκο της κουζίνας να ακουμπήσει για να μη σκύβω τόσο. Φιλιόμασταν με πάθος και ένταση για μια στιγμή αδιαφορώντας για το υπόλοιπο της ημέρας και το πρόγραμμα μας. Ξαφνικά κατεβαίνει από τον πάγκο, πέφτει στα γόνατα, μου κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο. «Είναι ακόμα καλύτερος από την φωτογραφία…» είπε και άρχισε να μου παίρνει μια βαθιά και έντονη πίπα που με τη βοήθεια του χεριού της είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσω μετά από λίγο στο στόμα της. Σαν καλό κορίτσι κατάπιε τα χύσια μου και πήγε γρήγορα να ντυθεί. Μέχρι να βρω τις ανάσες μου και να ντυθώ είχε βγει έξω φορώντας ένα κίτρινο φορεματάκι λέγοντας μου ότι δε βλέπει την ώρα να επιστρέψουμε το απόγευμα σπίτι της για την συνέχεια.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και να θελήσετε να μάθετε τη συνέχεια με τη Μαρία και εμένα.




Copyright protected OW ref: 184294



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.