Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χαιρετώ την παρέα πρώτη φορά που γράφω εδώ και ελπίζω να σας αρέσει η ιστορία μου και να μην κουράσω. Είμαι ο Κ με ύψος 1.80. σώμα μυώδες, γυμνασμένο από πάντα, αλλά τώρα με την καραντίνα έχω μερικά κιλάκια παραπάνω αλλά την φόρμα μου τη διατηρώ. Ηλικία 27. Η ιστορία μου ξεκινάει από τον καιρό που πήγα φαντάρος πριν 7 χρόνια. Δεν αναφέρω περιοχές για ευνόητους λόγους (λόγω σπουδών άργησα δύο χρόνια). Ένα βράδυ ενώ ήταν αργία στο στρατό εκείνη την ημέρα, ήμουν θαλαμοφύλακας και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο γύρω στις 2:10, ίσα που είχα πιάσει υπηρεσία και ήταν στο τηλέφωνο η ΑΥΔΜ, μια λοχαγός πολύ καύλα για την ηλικία της, σοκολατί χρώμα δέρματος, αρκετά ζουμερή, γύρω στα 35 πρέπει να ήταν, από σώμα λεπτή, αλλά είχε τις καμπύλες της που σε τρέλαιναν, μια κωλάρα άλλο πράμα και μια φάτσα γλυκιά που σου έβγαζε πολλά τσιμπούκια να της δώσεις.

Μην τα πολυλογώ, με καλεί στο γραφείο -δωματιάκι της είχε ένα πρόβλημα μου είπε από το τηλέφωνο και έτσι πήγα αμέσως. Όταν μου άνοιξε δε φόραγε τη στολή της και ήταν με τις πιτζάμες. Να αναφέρω ότι μέχρι τότε δε μου είχε δώσει καμία αφορμή, απλά είχαμε καλές και τις τυπικές σχέσεις και αφού μπαίνω μέσα τη βλέπω με το πιτζάμα ραντάκι της από πάνω γυαλιστερό ροζ μαύρο στο οποίο είχα πιάτο τις τσιτωμένες ρώγες της αφού δε φόραγε σουτιέν και ένα σορτσάκι πάλι γυαλιστερό μαύρο διότι ήταν καλοκαίρι το οποία αναδείκνυε την τέλεια κωλάρα της. Όταν μπήκα μέσα της είπα διατάξτε. Μου απαντάει συγνώμη που με βλέπεις έτσι και σε κάλεσα εδώ αλλά υπάρχει μια μεγάλη αράχνη και έχω τεράστια φοβία με αυτές. Ψάξε το δωμάτιο και σκότωσε τη. Μάλιστα λέω, βρήκα μια σκούπα και την έψαχνα να τη σκοτώσω. Όση ώρα έψαχνα, έριχνα και κόφτες ματιές σε αυτές τις υπέροχες ρώγες, όσο πιο διακριτικά μπορούσα βέβαια, μην προδοθώ αλλά το είχε καταλάβει και ενώ σε κάποια στιγμή είχε τα χέρια σταυρωμένα πάνω στο στέρνο της τα κατέβασε για να έχω καλύτερη θέα. Ξαφνικά βρήκα την αράχνη και φωνάζω τη βρήκα. Σκότωσε τη πετάγεται και λέει. Για την ιστορία ήταν όντως μεγάλη αράχνη, ίσως και δηλητηριώδης και τη σκότωσα εν τέλει.

- Χρειάζεστε κάτι άλλο ή μπορώ να φύγω κυρία λοχαγέ;…

Ρωτάω και πάω στην πόρτα να περιμένω για να φύγω ξαφνικά μπαίνει μπροστά και κλειδώνει.

- Ε πώς… ολόκληρη χάρη μου έκανες μέσα στη νύχτα και στη νύστα σου, να μην σου πω ευχαριστώ;

Δεν πρόλαβα να μιλήσω, μου πιάνει τον πούτσο και αρχίζει να με φιλάει. Εγώ είχα μείνει παγωτό. Δεν αντέδρασα κατευθείαν γιατί όπως είπα ως τότε δε μου είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Μόλις πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα βγήκε το ανδρικό το ένστικτο και ανταπέδωσα αμέσως, μη χάσω την ευκαιρία. Το χέρι της εν τω μεταξύ δεν το είχε αφήσει από την πούτσα μου και άρχιζε σιγά-σιγά να καυλώνω.

- Έλα μην είσαι έτσι, θέλω να είσαι ελεύθερος δεν πρέπει άλλωστε να σε ευχαριστήσω;

- Μάλιστα, απαντάω, ναι.

Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, πετάγεται το καυλί μου και την κοπανάει στο πρόσωπο. Επειδή ακόμα ήμουν λίγο ψαρωμένος ένιωσα άβολα και λέω συγνώμη.

- Τι θα γίνει τώρα θα είσαι ξενέρωτος μου λέει ή θα προχωρήσουμε; Θέλω πολύ να φάω αυτό το καυλί και τα μάτια της γυάλιζαν.

Δε μίλησα, το μόνο που είπα από μέσα μου ήταν ξεκόλλα και άρπαξε την ευκαιρία. H τύπισσα θέλει τρελή πούτσα και της πιάνω το κεφάλι με μιας και το φέρνω στην καυλωμένη πούτσα μου. Άρχισε να μου παίρνει πίπα. Ώρες-ώρες πνιγόταν γιατί τις το πίεζα προς τα μέσα και μου λέει αυτό θέλω καύλα μου, απελευθερώσου. Αφού μου πήρε πίπα και τον είχε μέσα στα σάλια ξάπλωσε και μου είπε να της βγάλω το σορτσάκι. Το βγάζω και βλέπω μια τόσο καλοξυρισμένη μουνάρα η οποία έσταζε (και λέω έτσι εξηγείται αυτή η αντίδραση). Άρχισα να της το γλείφω με μανία και να της βάζω δύο δάχτυλα. Η μουνάρα της έσταζε όλο και πιο πολύ.

- Τι καλό φαντάρο που έχω εγώ, χρυσάφι στο λόχο μου και δεν το ήξερα τόσο καιρό;

- Είδες λοχαγέ, που να ήξερα κι εγώ τι γυναικάρα καύλα λοχαγό έχω.

- Δε θα με λες τώρα έτσι, θέλω να με κάνεις την πουτάνα σου και δε θα την ξανά ακούσω προς το παρόν αυτή τη λέξη.

- Ότι θέλει το πουτανάκι μου, απαντάω και μου γνέφει χαρούμενα και ερωτικά.

Σταματάω να τη γλείφω και όπως ήταν ξαπλωμένη παίζω με το χοντρό μου πουτσοκέφαλο στην κλειτορίδα της.

- Τελείωνε γαμιά μου, μη με ταλαιπωρείς, σκίσε μου τη μουνάρα σε θέλω μέσα μου να με ανοίξεις με αυτό το τεράστιο καυλί.

- Σκάσε τσούλα, είσαι το πουτανάκι μου τώρα και θα σου κάνω ότι θέλω, έτσι να υγραίνεται πιο πολύ αυτή η μουνάρα.

Της τον καρφώνω επιτόπου, έβγαλε μια κραυγή αλλά όχι πολύ δυνατή γιατί πρόσεχε μην ακουστούμε κιόλας και προκύψουν άλλα. Άρχισα να τη γαμάω με λύσσα μιας και μέσα στο στρατό που να βρεις γυναίκα, οι καύλες στον ουρανό! Μπαινόβγαινα τόσο δυνατά αυτή είχε λυσσάξει από την απόλαυση.

- Τι μου κάνεις γαμιά μου, με έχεις σκίσει, πονάω, πονάω και μ' αρέσει, μη σταματάς λεπτό, δες πως τρέχει το υγρό μου μουνάκι, τι του έχεις κάνει, σε θέλω…

- Έτσι για να μάθεις με ποιον έμπλεξες.

Την αρπάζω από το λαιμό, τη σηκώνω και τη βάζω να στηθεί στα τέσσερα το θέαμα εν τω μεταξύ του ανοιχτού μουνιού της και της υπέροχης κωλάρας της με καύλωνε όλο και πιο πολύ. Δεν έχασα λεπτό. Άρχισα να τη γαμάω στα τέσσερα. Ήταν ότι καλύτερο γιατί γενικά δεν περίμενα ποτέ να κάτσει τέτοια φάση.

- Αχ πουτανάκι μου, πόσο με τρελαίνει το μουνάκι σου, το θέλω δικό μου, θα σε σκίσω δε θα μπορείς να περπατάς αύριο.

- Μόνο δικιά σου, με έχεις πεθάνει καύλα, μου απαντάει, αλλά μ' αρέσει, θέλω κι άλλο.

- Έτσι είσαι λέω. Να δούμε πόσο καλοδουλεμένο είναι το κωλαράκι σου.

Στην αρχή δίστασε, μου είπε μη γιατί μετά σίγουρα δε θα μπορώ να περπατήσω. Δε δίνω σε κανέναν το κωλαράκι μου αλλά δεν την άφησα καν να μιλήσει. Με τόσες καύλες που είχα θα έκανα ότι μου κατέβει και ας έτρωγα και φυλακή μετά. Δε σκέφτηκα τίποτα. Βγαίνω από το μουνί της, φτύνω σάλια και μπαίνω στο κωλαράκι της με βία. Εκείνη την ώρα έβγαλε μια κραυγή που αυτή την φορά παίζει όντως να ακούστηκε. Άρχισε να δακρύζει από τον πόνο.

- Τι μου κάνεις γαμιά μου με αυτό το τέρας, λυπήσου με, πιο σιγά, πονάω…

Φυσικά όμως εγώ δεν άκουγα και συνέχισα με βία, ώσπου συνήθισε μετά από λίγο και μου έλεγε να τη γαμάω όσο πιο δυνατά μπορώ. Κοπανούσαν τα αρχίδια μου στο μουνί της. Είχα τερματίσει και αυτός ο ήχος με καύλωνε ώσπου φωνάζω χύνω πουτάνα μου, χύνω στην κωλάρα σου γαμιόλα, πάρε τα μέσα σου… και άδειασα στον κώλο της μέσα.

- Αχ πούστη άντρα, το είπες και το έκανες, δε θα περπατάω αύριο.

Γύρισε πάλι ξάπλα ανάσκελα και έπαιρνε από τον κώλο της τα χύσια μου, τα κατάπινε και μου έλεγε πόσο νόστιμα είναι.

- Κυρία λοχαγέ μπορώ να ντυθώ και να φύγω τώρα, με χρειάζεστε κάτι άλλο;… τη ρωτάω.

- Με κοιτάει με ένα βλέμμα γλύκας. Όχι φαντάρε, ευχαριστώ για τη βοήθεια, πίσω στο πόστο σου. Πριν φύγω σηκώνεται, με παίρνει αγκαλιά από την μέση πίσω μου δίνει ένα φιλί και λέει εμείς δεν έχουμε τελειώσει θα τα πούμε πάλι όπως σήμερα.

Οπότε θες λέω χαμογέλασα ντύθηκα και έφυγα.

Την επόμενη μέρα στη φρουρά την έβλεπα δυσκολευόταν να περπατήσει την έβλεπα και πήγαινε προφανώς ξεθεωμένη αφού της είχα κάνει σουρωτήρια και τις δύο τρύπες και με κοίταγε με ένα πονηρό βλέμμα αλλά καλό και μου χαμογέλαγε μάλιστα όταν την ρώτησε ο βοηθός της αν έπαθε κάτι που την είδε έτσι, είπε ότι έπεσε και χτύπησε την ώρα που ήταν στη γύρα και έκανε έφοδο.

Έκτοτε έχουν ακολουθήσει πολλά γαμήσια και στο στρατόπεδο αλλά και εκτός αυτού μιας και δε μπορούσε χωρίς το καυλί μου είχε γίνει το πουτανάκι μου και εγώ ο γαμιάς της.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.
Copyright protected OW ref: 184292Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.