Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα σας πω μια ιστορία όταν ήμουν μικρός γύρω στα 20 εγώ με μία οικογενειακή μας φίλη 2 χρόνια μικρότερη τη Φρόσω. Εγώ 1.78m, με καλοσχηματισμένα πόδια και πλάτη, σγουρά μαλλιά, μελαχρινός κάπου στα 72kg. Αυτή 1.72m, πολύ μουνάρα, με μακριά μαλλιά και μελαχρινή.

Γνωριζόμασταν από πολύ μικρά παιδιά (μόλις γεννηθήκαμε δηλαδή) λόγω των γονιών μας που έκαναν παρέα. Πότε μου δεν την είχα προσέξει μέχρι που μία μέρα πήγαμε σπίτι τους για καφεδάκι και την είδα με πολύ απλά ρούχα χωρίς σουτιέν και τρελάθηκα. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κάποια κίνηση και να φάω άκυρο γιατί καταλαβαίνετε τί θα γινόταν μετά. Επίσης οι δικοί τής με αγαπούν σαν δικό τους παιδί και δε ήθελα με τίποτα να χαλάσει αυτό.

Πέρασε λίγος καιρός από εκείνη τη μέρα και πήγαμε οικογενειακή βόλτα. Σταματήσαμε σε ένα χωριό για καφεδάκι και τσάι και εκεί ήταν που η μητέρα της μας έστειλε στο αυτοκίνητο να φέρουμε κάτι για τη μικρή της αδελφή που ήθελε. Εγώ είχα ήδη καθίσει στο τραπέζι της καφετέριας όπου πήγαμε και βαριόμουν να σηκωθώ, μέχρι που μου είπε η ίδια η Φρόσω να πάω μαζί της για παρέα. Τότε σηκώθηκα και πήγα. Σαν περπατούσαμε ήθελε να βγάλει μερικές φωτογραφίες και έτσι εγώ την έβγαλα. Έβλεπα την κωλάρα της και τρελαινόμουνα. Μόλις προχωρήσαμε λίγο και έβλεπα αυτή την κωλάρα μπροστά μου ξεκίνησα και καύλωνα μέχρι που φτάσαμε στο αμάξι και είδε ότι είχε πρηστεί στο σημείο του πούτσου μου. Δεν άργησε να καταλάβει και με ρώτησε.

- Πόσο καυλωμένος είσαι;

- Τέρμα γιατί με έχεις τρελάνει.

Εκείνη την στιγμή μου άρπαξε με το χέρι της τον πούτσο μου πάνω από το τζιν και τον χάιδευε.

- Σ' αρέσει;… της λέω.

- Όχι δεν είναι σωστό.

Τον άφησε και ξεκινήσαμε για να πάμε πίσω. Όταν φύγαμε σκεφτόμουν συνέχεια εκείνη την στιγμή. Τέλος πάντων κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή. Πού και πού στέλναμε και κανένα μηνυματάκι αλλά δεν είχα το θάρρος να ανοίξω ποτέ κουβέντα.

Πέρασε ένας χρόνος λοιπόν και θα πηγαίναμε καλοκαιρινές διακοπές σε ένα χωριό όπου είχαμε εξοχική κατοικία και άνετα χωρούσε δύο οικογένειες. Έτσι την πρώτη μέρα πήγαμε και ήταν όλα ομαλά. Το βράδυ της δεύτερης νύχτας όμως καθώς είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στο χωριό, σταματήσαμε σε ένα παγκάκι για να ξεκουραστούμε. Τότε είπα ότι είναι ευκαιρία να το συζητήσουμε ξανά εκείνο που έγινε. Κατάλαβα ότι κι εκείνη γουστάρει την όλη φάση, γι' αυτό και ήρθα κοντά της ξανά. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε και κατευθείαν μου κατέβασε το παντελόνι, κατέβηκε στα γόνατα και ξεκίνησε ένα τέλειο τσιμπούκι στο παγκάκι του χωριού και δεν την ένοιαζε καθόλου. Δεν κρατήθηκα και την έχυσα μέσα στο στόμα.

Ήθελα να υπάρξει και συνέχεια αλλά εκείνη ήθελε να πάμε πίσω σπίτι μην καταλάβουν κάτι οι υπόλοιποι. Το τελευταίο βράδυ είχαμε συνεννοηθεί να πήγαινα στο κρεβάτι της για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Πήγε 2 τα μεσάνυχτα, σηκώθηκα και πήγα. Σκεπάζομαι με τα σεντόνια της και βουτάω την κωλάρα της και τα τέλεια βυζιά της. Γύρισε και ξεκίνησε να με φιλάει. Σε λίγο μου τα είχε κατεβάσει όλα. Ξεκίνησε το τέλειο τσιμπούκι της ενώ εγώ τη χούφτωνα συνεχώς. Δεν έβλεπα την ώρα που θα τη γαμούσα. Μετά από ένα 7 λεπτό τέλειο τσιμπούκι, μπήκαμε στο ψητό. Κατεβάζοντας το στρινγκ της αποκαλύπτεται το γυαλισμένο υγρό μουνάκι της το οποίο ήταν παρθένο. Ξεκίνησα με λύσσα να το γλείφω καθώς χάιδευα τις τέλειες ρώγες από τα σφικτά βυζιά της. Ξεκίνησα να βάζω δάκτυλα μέσα στο μουσκεμένο μουνί της και ξεκίνησε να βογκάει. Δεν άντεχα άλλο, έτσι πήρα την απόφαση να τής σκίσω το μουνί.

- Είσαι έτοιμη να σου σκίσω το μουνί μωρή;

- Σκίσε με την πουτάνα…

Ξεκίνησα να βάζω το πουτσοκέφαλο μέσα και βογκούσε πολύ. Θα ξυπνούσε και κανέναν...

- Μου έχεις σκίσει το μουνί μαλάκα.

- Σκάσε μωρή και απόλαυσε την πιο ωραία στιγμή της ζωής σου.

- Δε μπορώ άλλο, θα φωνάξω, βγες από μέσα μου ρε πούστη.

- Αυτό ήταν.

Με τη μία της τον καρφώνω και της λέω:

- Τώρα σ' αρέσει μωρή;

- Αχ… μου πήρες την παρθενιά μαλάκα.

- Σκάσε μωρή, θα μας ακούσουν.

Εκείνη την ώρα ανοίγει η πόρτα, μπαίνω μέσα στα σεντόνια και ακούω τη μάνα της να της λέει τι έπαθες; Απαντάει με καυλιάρικη φωνή έβλεπα εφιάλτη. Η μάνα της έφυγε και μετά με έδιωξε κι εμένα.

Δε μπορούσα δευτερόλεπτο να ξεχάσω τι είχε γίνει. Μετά από κανένα μήνα περίπου έτυχε και πήγαμε οικογενειακώς σπίτι τους. Μετά την πίτσα που φάγαμε όλοι μαζί, πήγαμε στο υπνοδωμάτιο της και καλά να παίξουμε επιτραπέζιο. Μόλις κλείσαμε την πόρτα με έριξε στο κρεβάτι και αρχίσαμε. Πρώτα μου πήρε ένα 5 λεπτό τέλειο τσιμπούκι όπως μόνο εκείνη ξέρει και στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου και πηδούσε σαν να μην έχει αύριο. Στο μεταξύ ποτάμι το μουνάκι της, έσταζε από καύλα. Τη γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω ανελέητα και να χτυπώ την απίστευτη κωλάρα της μέχρι που της άφησα σημάδια του χεριού μου πάνω. Στη συνέχεια την τραβούσα απ' τα μαλλιά μέχρι που την έχυσα σε όλη της την πλάτη.

- Με έσκισες σήμερα γαμιά μου.

- Δε δυσκολεύτηκε να μπει μέσα.

- Να είναι καλά ο μαύρος μου δονητής πού μου άνοιξε τη μουνάρα για να μπορείς εύκολα να με ξεσκίζεις στα γαμήσια.

- Είσαι τρελό πουτανάκι τελικά.

- Σ' ευχαριστώ γαμιά μου.

Από τότε, κάθε 1 με 2 εβδομάδες, αναλόγως, βρίσκουμε τρόπο και κάνουμε τη δουλειά μας. Επίσης κάναμε και περαιτέρω πράγματα στο σεξ πού ίσως σας τα αναφέρω πιο μετά.




Copyright protected OW ref: 184233



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.