Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν περίμενα ότι η αντίδραση της Άννας, για ότι συνέβη στα Λουτρά Πόζαρ, θα ερχόταν σχετικά σύντομα και από εκεί που δεν το περίμενα.

Η Άννα έχει μια συνάδελφο και φίλη, τη Βάσω, παντρεμένη με δυο παιδιά του δημοτικού, που έχει εξοχικό στην Αίγινα. Αρχές Ιουλίου ήταν, όταν μας κάλεσε με την ευκαιρία που είχαν οι δυο τους μια μέρα μπόνους άδεια, να περάσουμε ένα τριήμερο στο εξοχικό τους. Να σημειώσω ότι, ο άντρας της δουλεύει στο εξωτερικό και τα παιδιά της ήταν στους παππούδες, σ’ ένα παραθαλάσσιο χωριό της Πελοποννήσου. Είχαμε ξαναπάει, μας άρεσε, περάσαμε καλά, οπότε δεχθήκαμε αμέσως την πρόσκληση της.

Οι γυναίκες έφυγαν Πέμπτη απόγευμα, μετά τη δουλειά κι εγώ θα πήγαινα να τις βρω την άλλη μέρα, αμέσως μόλις θα σχολούσα. Έσπασε όμως ο διάολος το ποδάρι του και έπρεπε αναγκαστικά να μείνω Παρασκευή βράδυ στην Αθήνα, γιατί θα έπρεπε υποχρεωτικά να παραστώ σε μια εκδήλωση. Θα πήγαινα να τις βρω Σάββατο μεσημέρι, αφού πήγαινα το πρωί στο αεροδρόμιο τον επίσημο προσκεκλημένο της εκδήλωσης.

Παρασκευή μεσημέρι, τηλεφωνηθήκαμε με την Άννα. Μου μίλαγε κάπως περίεργα και όταν της ανακοίνωσα ότι δε θα πάω εκεί, πριν το μεσημέρι του Σαββάτου, έδειξε ότι θύμωσε και μου είπε ότι εγώ θα χάσω που δε θα πήγαινα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω και της συνέστησα να είναι φρόνιμη. Η απάντηση της ήταν ένα ειρωνικό «Άντε γεια» και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Δεν έδωσα συνέχεια. Ήξερα ότι η φίλη της, ήταν στερημένη από άντρα, αλλά δεν μου πήγαινε το μυαλό ότι θα τολμούσανε μαζί να κάνουν κάτι πονηρό και έξαλλο, ειδικά στο στενό κύκλο της επαρχίας.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, αλλά για καλή μου τύχη, ένας κολλητός προθυμοποιήθηκε να πάει αυτός τον καλεσμένο μας στο αεροδρόμιο το πρωί αποδεσμεύοντας εμένα απ’ αυτή την υποχρέωση. Οπότε ήμουν ελεύθερος να πάω από το πρωί στην Αίγινα. Πήρα λοιπόν το πρώτο πρωινό φέρι και πήγα χωρίς να ειδοποιήσω ότι θα πήγαινα νωρίτερα από το μεσημέρι. Παραβίασα τον άγραφο νόμο που λέει, ποτέ μην πας απρόσκλητος και απροειδοποίητα σε γυναίκα που έχεις αφήσει μόνη.

Πήρα έναν καφέ στο λιμάνι και κατευθύνθηκα με το αυτοκίνητο μου προς το σπίτι της φίλης, λίγο έξω από την Αγία Μαρίνα, μιας και θυμόμουν που ήταν, από την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει. Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι απ’ έξω από το σπίτι ήταν κι ένα άλλο αυτοκίνητο εκτός από εκείνο της Βάσως. Το σπίτι ήταν λίγο απομονωμένο και η πλησιέστερη οικία απείχε τουλάχιστον εκατό μέτρα.

Χτυπώ την πόρτα κι απάντηση δεν παίρνω. «Μάλλον θα κοιμούνται ακόμη» σκέφτηκα κι ετοιμάζομαι να στείλω μήνυμα ότι έφτασα και να σηκωθούν να μ ΄ανοίξουν. Πριν πατήσω αποστολή για να φύγει το μήνυμα, ανοίγει τη πόρτα μια αλαφιασμένη Βάσω, που προφανώς άκουσε τα έντονα κτυπήματα μου στην πόρτα και με είδε από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας, στον όροφο της μεζονέτας, το οποίο έβλεπε στην είσοδο. Στη βιασύνη της να κατέβει να ανοίξει την πόρτα, ήρθε μάλλον όπως κοιμόταν. Με το τιραντέ φανελάκι, από το οποίο ξεχείλιζε το πλούσιο, με τις τσιτωμένες ρώγες, στήθος της και το κόκκινο ημιδιαφανές βρακάκι της.

- Τι γυρεύεις εσύ εδώ, μετά το μεσημέρι δεν ήταν να έρθεις;

- Έκπληξη… της λέω και πάω να περάσω μέσα.

Έκανε μια προσπάθεια να καθυστερήσει την είσοδο μου, προτάσσοντας τα στήθη της, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να με φέρει σε επαφή με τις βυζάρες της. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Προχωρώ προς το σαλόνι. Το σπίτι είναι μια μεζονέτα, η οποία στο ισόγειο έχει ένα μεγάλο σαλόνι κουζίνα κι ένα μπάνιο και στον όροφο δυο δωμάτια κι ένα ακόμη μπάνιο.

- Η Άννα κοιμάται πάνω;… ρωτώ γνωρίζοντας ότι δε θα πάρω απάντηση από την στήλη άλατος Βάσω.

Αντίθετα καθώς πάω να ανέβω το πρώτο σκαλί ακούω την αγουροξυπνημένη φωνή της γυναίκας μου.

- Πρωινές καύλες έχει το μωρό μου; Το μωρό αυτό δεν ήμουν εγώ.

- Κι συ καυλίτσα μου δεν πας πίσω, μούσκεμα είναι το μουνάκι σου. Περίμενε να πάω να κατουρήσω κι έρχομαι να σε περιποιηθώ.

Είναι μια μπάσα αντρική φωνή, που της απαντά. Είναι η φωνή του άντρα που αυταπόδεικτα με έκανε παρά τη θέληση μου, κερατά. Κρύβομαι στην εσοχή της σκάλας και τραβάω προς το μέρος μου και τη Βάσω, για να μη φαίνεται κι αυτή. Σε λίγο ένας γυμνός άνδρας, μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος έτρεχε προς την επάνω τουαλέτα. Μόλις επέστρεψε την ίδια διαδρομή και για την ίδια ανάγκη, έκανε κι η Άννα. Ανεβαίνω όσο πιο αθόρυβα μπορώ, προς το ελεύθερο υπνοδωμάτιο, σέρνοντας σχεδόν τη Βάσω.

- Τι συμβαίνει εδώ ρε;… ρωτώ εκνευρισμένα αλλά χαμηλόφωνα.

- Τι να σου πω τώρα; Πήγαμε για ένα ποτό την Πέμπτη το βράδυ στην Αγία Μαρίνα, σε ένα μπαρ-κλαμπ και εκεί γνωριστήκαμε με δυο τύπους. Τους ξανασυναντήσαμε και χθες βράδυ και κάναμε κέφι. Αλλά η δικιά σου από ένα σημείο και μετά ξέφυγε, ξεσάλωσε έπαιξε και με τους δυο και κατέληξε μόνο μ΄ αυτόν εδώ.

- Εσύ τίποτε;

- Σχεδόν, ο άλλος τσατίστηκε κι έφυγε.

Αυτό ήταν πραγματικό κέρατο. Χωρίς να με ενημερώσει, με έναν τύπο που τον γνώρισε πριν μια μέρα, έβγαζε τα μάτια της, κρυφά από μένα και σίγουρα αν δεν ερχόμουν νωρίτερα δε θα το μάθαινα ποτέ. Ανάμεικτα συναισθήματα. Οργή, θυμός απογοήτευση. Εντάξει γαμήθηκε κι άλλες φορές με αγνώστους και μπροστά μου, αλλά ή το ήξερα και συμφωνούσα, ή ήμουν παρών και καύλωνα. Τώρα είχε προδώσει την εμπιστοσύνη μου. Ήταν το χειρότερο των συναισθημάτων που ένοιωσα. Δεν ξέρω πως κρατιόμουν κι δεν πήγαινα μέσα να τα κάνω όλα γης Μαδιάμ. Τις μαύρες σκέψεις μου τις διακόπτει η αγριοφωνάρα του.

- Έτσι πουτανίτσα μου, γλείφ' τον καλά, έτσι γλείψε μου και τα αρχίδια. Ναι ρούφα τον όλο. Τι τσιμπουκλού είσαι εσύ μωρό μου;

Η τρομοκρατημένη Βάσω απέναντι μου, που μόλις εκείνη τη στιγμή παίρνω χαμπάρι, ότι είναι ημίγυμνη, με τις ρώγες να ξεχωρίζουν στο φανελάκι της, και το ξυρισμένο μουνάκι της να διακρίνεται από το διαφανές σλιπάκι της και τα βογκητά από το διπλανό δωμάτιο αρχίζουν να μου γυρίζουν σιγά-σιγά το μυαλό αλλιώς. Η φωνή της Άννας με ξεμπερδεύει.

- Έλα γαμιά μου, είναι η ώρα να με πηδήξεις, το μουνάκι μου σε ποθεί.

Η κουφάλα έχει τρία χρόνια να μου το πει αυτό και τώρα το λέει στον πρώτο τυχόντα.

- Έρχομαι καύλα μου, να στον χώσω μέχρι τ’ αρχίδια.

Ο ήχος του κρεβατιού από το σφυροκόπημα του έφτανε ανάμεικτος από τα βογκητά τους, στα αυτιά μου. Το έκανα εικόνα. Ανάσκελα αυτή, να της κράτα ανοικτά τα πόδια, κρατώντας τα από τους αστραγάλους και να μπαίνει μέσα της με δύναμη. Παρά την πίκρα που ένοιωθα, μου έχει σηκωθεί. Κοιτάζω τη φίλη της, η οποία έχει κατεβάσει το χέρι της στο μουνί της, σίγουρα όχι για να το κρύψει. Πρέπει να την έχει φάει η μαλακία όλο το βράδυ. Ξεκουμπώνω το παντελόνι μου και τον πετάω έξω.

- Τι κάνεις εκεί;… ψελλίζει τρομαγμένη.

- Σκάσε κι έλα εδώ, μην την πληρώσεις εσύ για όλα.

Δεν ήταν και μακριά μου, οπότε εύκολα μπόρεσα και την έπιασα από το φανελάκι που φόραγε. Κάνοντας πίσω, να μου ξεφύγει, μου έμεινε στο χέρι. Οι βυζάρες στης ξεχύθηκαν στο χώρο. Προσπαθεί δήθεν να το καλύψει με τα χέρια της, δίνοντας με την ευκαιρία να βάλω, από το πλάι του εσωρούχου της το χέρι μου, στο μουνάκι της. Μούσκεμα ήταν το γαμημένο.

- Αφού είσαι καυλωμένη γιατί μου το παίζεις δύσκολη;

Τη γυρίζω ώστε τα μούτρα της να ακουμπούν στη μεσοτοιχία με το άλλο δωμάτιο, η οποία δονείται από το σφυροκόπημα του επιβήτορα στης γυναίκα μου. Της κατεβάζω το σλιπάκι. Κάνει μια τελευταία προσπάθεια αντίστασης.

- Βούλωσ' το μαλακισμένο, δε σ’ αφήνω να λιώσεις στη μαλακία που φίλη σου ξεσκίζεται εκεί μέσα, εκτός αν σε έχει κανονίσει κι εσένα αυτός.

Τα όχι που ξεστόμισε δεν ήξερα αν ήταν απάντηση στο ερώτημα μου ή ήταν για τον πούτσο μου που χωνόταν εύκολα στο υγρό μουνάκι της και σήμαινε την άνευ όρων παράδοση της. Η καύλα της μεγάλωνε. Σταμάτησα να την τραβάω, καθώς άρχισε να κουνάει τη λεκάνη της, να βιδώνεται πάνω στην ψωλή μου, να μπαίνω βαθιά μέσα της, τα αρχίδια μου να εφάπτονται με τα μουνόχειλα της.

- Καλά το είχα καταλάβει εδώ και καιρό παλιοπουτανίτσα, ψόφια για πούτσο είσαι.

- Ναι, ναι, το θέλω πολύ.

Πάνω στην καύλα της στιγμής, κάνει μια απότομη κίνηση και μου ξεφεύγει. Όχι ρε πούστη, σκέφτομαι. Μας ξεγέλασε η γκόμενα και πάει να μας την κάνει. Όμως είχα κάνει λάθος. Η κουφαλίτσα πήγε στο παρακείμενο κρεβάτι και στήθηκε στα τέσσερα, καλώντας με να συνεχίσω να της χαρίζω στιγμές ηδονής.

Αφού ανοίγω διάπλατα την πόρτα του δωματίου, ώστε να ακούω και τι γίνεται στο έτερο πεδίο μάχης, δεν πάω από πίσω της, όπως περίμενε, αλλά της το δίνω στο στόμα. Παρ’ όλη την έκπληξη της. Το άρπαξε και τον ρούφαγε αλύπητα. Είχε καιρό να γλείψει πούτσο. Δεν είχε όμως έλθει η ώρα να τελειώσω. Έτσι γύρισα πίσω της και της τον έχωσα πισωκολλητά στο μουνί, προετοιμάζοντας με τους αντίχειρες μου και την κωλοτρυπίδα της για ενδεχόμενη συνέχεια εκεί. Αυτή απελευθερωμένη από κάθε αναστολή, φώναζε και παρακαλούσε να μη σταματήσω να την ξεσκίζω. Στερημένη μου φάνηκε.

Και στο διπλανό δωμάτιο στο οποίο πάντα ήταν την αν το μυαλό μου, παρ’ όλο που γάμαγα ένα αρκετό καλό μουνάκι, είχαμε αξιόλογη δράση, που σύμφωνα με όσα άκουγα και με όσα μου μου είπε αργότερα η Άννα, είχε κάπως έτσι.

Ο τύπος, που σημειωτέων την έβριζε χυδαία και προς μεγάλη μου έκπληξη, αυτή αντί να τον διώξει, τον παρακάλαγε να την ξεσκίσει, όπως το είχα κάνει εικόνα νωρίτερα, την είχε ανάσκελα στο κρεβάτι, με τα πόδια της στους ώμους της και την ξεπάτωνε. Παράλληλα έπαιζε με την κλειτορίδα της, κάνοντας τη να χύνει αδιάκοπα.

Σε κάποια φάση βγάζει την πρησμένη ψωλή του από το πλημμυρισμένο μουνάκι της. Νόμιζε ότι θα τελειώσει. Λάθος μεγάλο. Σέρνει ένα από τα μεγάλα μαξιλάρια του κρεβατιού και το βάζει κάτω από τη μέση της.

- Τι κάνεις ρε μαλάκα;

- Τώρα θα με βλέπεις πως θα σου ξεχειλώσω το κωλαράκι σου. Της ξανασηκώνει τα πόδια και ετοιμάζεται να μπει χωρίς προετοιμασία και χωρίς φρένα μέσα της.

- Μη, θα πονέσω έτσι, κάτσε να γυρίσω.

- Είπαμε όχι. Θα σε βλέπω και θα με βλέπεις.

Πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του, η αιχμή του δόρατος του, είχε εκπορθήσει την κωλότρυπα της. Οι κραυγές της, κάλυψαν τις φωνές και τα βογκητά της φίλης της, που είχε φτάσει στην υπέρτατη καύλα. Της έλειπε, της καημένης λόγω της απουσίας του άντρα της, το καλό γαμήσι.

- Παίξε το μουνάκι σου για να καυλώσεις πιο γρήγορα…

και της τραβά το χέρι και τοποθετεί την παλάμη της στο μουνάκι της. Συνηθισμένη όπως είναι αρχίζει και παίζει με την κλειτορίδα της και σε λίγο έχει ξεχάσει πόνους και τσουξίματα και υποδέχεται την ηδονή που έρχεται με καυλιάρικα βογκητά.

- Έτσι μπράβο παλιοσκρόφα.

- Γάμα με και μη μιλάς, ξέσκισε με παλιοπούστη…

- Χώσε τα δάκτυλα στο μουνί σου, σαν να έχει πούτσο κι εκεί. Ναι έτσι, καλό πουτανάκι, Τώρα γαμιέσαι κι από μπρος κι από πίσω. Πάρε κι ένα στο στόμα…

και της δίνει δυο δάκτυλα του να γλείφει. Που να ήξερε ο κακομοίρης, ότι η Άννα έχει πάρει αρκετές φορές ταυτόχρονα δυο αληθινούς σπαρταριστούς πούτσους.

Όλα αυτά που γινόταν στο διπλανό δωμάτιο, όπως ήταν φυσικό μ’ έφεραν στην κορύφωση, πριν προλάβω να πηδήξω και το κωλαράκι της φίλης της. Βγαίνω από μέσα της και την προστάζω να μου δώσει τη γλώσσα της για να εναποθέσω το ασυγκράτητο σπέρμα μου. Απίστευτα υπάκουη, αμέσως γυρίζει, της γεμίζω στο στόμα με τα καυτά χύσια μου, καταπίνει αρκετά και συνεχίζει να γλείφει και να καθαρίζει το αποκαμωμένο καυλί μου. Κι απ’ ότι κατάλαβα το ίδιο ακριβώς έγινε και στο διπλανό δωμάτιο.

- Βλέπω ότι σ΄ άρεσε πολύ…

απευθύνομαι στη Βάσω, δίνοντας για πρώτη φορά σημασία στην ύπαρξη της.

- Ή ήμουν πολύ καλός ή έχει πολύ καιρό να πηδηχτείς, συνέχισα.

- Μάλλον και τα δυο συμβαίνουν. Αλλά και συ βρε παιδί μου να σε κάνει κερατά η γυναίκα σου στο διπλανό δωμάτιο και αντί να πας μέσα και να γίνει χαμός, εσύ όσο άκουγες τι γινόταν μέσα τόσο πιο πολύ καύλωνες.

- Αυτό σε καλό σου βγήκε. Προφανώς δε σου είπε τίποτε από τις περιπέτειες μας η Άννα.

- Κάτι μου είπε μέσες άκρες αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν την πολυπίστεψα.

- Λοιπόν άκου τι θα κάνεις τώρα, αν δε θέλεις να τα ξεράσω όλα στον άντρα σου.

- Μη το χαλάς τώρα και γίνεσαι κόπανος. Πες τι θέλεις να γίνει και θα γίνει.

Ενώ ντυνόμασταν, πρόχειρα, της εξήγησα τι θα γίνει και κατεβήκαμε στο ισόγειο, χωρίς να μας πάρει χαμπάρι το άλλο ζευγάρι. Σε λίγο η Βάσω, κτυπούσε την μισάνοιχτη πόρτα του αμαρτωλού δωματίου, η οποία άνοιξε διάπλατα, αποκαλύπτοντας το γυμνό ζευγάρι πού ακόμη χαμουρευόταν. Προσπάθησαν μάταια να βρουν ένα σεντόνι να κρύψουν την γύμνια τους.

- Πιτσουνάκια μου ετοιμάζω σπέσιαλ πρωινό. Ετοιμαστείτε και κατεβείτε. Υπάρχει και μια έκπληξη.

- Προλαβαίνουμε να κάνουμε ένα μπάνιο;… ρωτάει ο άντρας.

- Ναι αλλά μην αργήσετε και πολύ και κρυώσει το φαγητό.

- Η έκπληξη τι είναι;… ρωτάει η Άννα, που δεν της πολυαρέσουν οι εκπλήξεις.

- Θα δεις…

της λέει. Παίρνει επιτέλους τα μάτια της από το όργανο του και δεν κατάλαβα αν με κάποιο νόημα της έδωσε να καταλάβει κάτι από αυτό που συνέβαινε

Μετά από ένα δεκάλεπτο περίπου, ακούω τα βήματα τους πάνω στην σκάλα. Είμαι στην εσοχή του σαλονιού και δε με βλέπουν ακόμη. Η συμβία μου φορά μια ρόμπα μόνο, μάλλον της Βάσως, και τίποτε άλλο. Ο γκόμενος της, πολύ άνετος κατέβηκε κατ΄ ευθείαν από το μπάνιο, φορώντας το μπουρνούζι, του Χάρη, άντρα της Βάσως.

- Ελάτε… τους φωνάζει, η οικοδέσποινα.

- Που είναι η έκπληξη;

- Έχει έρθει ο Χάρης ο άντρας μου.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζομαι. Η Άννα άσπρισε κι ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Πλησιάζω για να με συστήσει η υποτιθέμενη σύζυγος μου στη γυναίκα μου και στον γκόμενο της.

- Τάκη από εδώ ο Χάρης, ο άντρας μου.

Αυτός κομπιάζει, απλώνει διστακτικά το χέρι του για χειραψία.

- Καινούργιος Άννα; Καλό φαίνεται το παλικάρι.

Δεν έχει το κουράγιο να κάνει την παραμικρή αντίδραση. Από την αμηχανία του θα τους βγάλει προσωρινά η Βάσω, που καλεί την Άννα στην κουζίνα να την βοηθήσει δήθεν στην ετοιμασία του πρωινού αλλά για να της εξηγήσει ότι θα πρέπει να αποδεχθεί το σενάριο μου και να παίξει το ρόλο της μέχρι τέλους. Κι ήταν ο μονόδρομος που έπρεπε να διαβεί, για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερος τέλος σ’ αυτή την ιστορία. Μένουμε μόνοι, οι άνδρες.

- Καλό εργαλείο;… τον ρωτώ με ένα ειρωνικό και περιπαικτικό ύφος.

- Ναι απαντά διστακτικά.

- Το έχω δοκιμάσει και ξέρω…

του μιλάω χαμηλόφωνα, μην μας ακούσει η υποτιθέμενη σύζυγος μου.

- Έλα ρε! Δείχνει να παίρνει λίγο θάρρος.

- Πιστεύω να το κατάλαβες κι εσύ, πως άμα την ποτίσεις με λίγο αλκοόλ, της δείξεις και την πούτσα, που είναι κάποιων προσόντων, θα κάνει τα πάντα μαζί σου.

- Ναι είναι φοβερή!

- Αλίμονο στο φουκαρά τον άντρα της, που τον έχει κάνει τάρανδο.

- Τι μου λες τώρα είναι παντρεμένη;

- Καλά δεν σου το είπε; Με ένα μουρόχαυλο, που ταξιδεύει συνέχεια, εξ ΄αιτίας της δουλειάς του κι έτσι έχει το πεδίο ελεύθερο. Σώπα όμως τώρα γιατί έρχονται.

Η Άννα κάθισε στην κενή καρέκλα που ήταν ανάμεσα μας και η Βάσω σέρβιρε. Κι άρχισα το παιχνίδι.

- Πολύ καλό το βλέπω το καινούργιο σου αμόρε, αλλά έκανα μια βλακεία και να με συγχωρείς. Του είπα ότι είσαι παντρεμένη. Δεν ήξερα ότι δεν του το έχεις πει.

- Δεν πειράζει.

Η Βάσω κάθεται κι αυτή δίπλα μου. Έχω άμεση πρόσβαση και στις δυο γυναίκες. Αρχίζω μια συζήτηση παιχνίδι με το παράνομο ζευγάρι, στο οποίο αμέσως μπαίνει στο νόημα και προς μεγάλη μου έκπληξη συμμετέχει, η Βάσω και στη συνέχεια κι η Άννα. Μόνο ο κακομοίρης ο Τάκης δεν ήξερε πως να φερθεί και τι να πει. Ρώτησα δήθεν εκνευρισμένος, μήπως κι η δικιά μου εικονική γυναίκα, ξενογαμήθηκε χθες βράδυ. Με διαβεβαίωσαν, με τον πιο έντονο τρόπο ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη. Και δεν έγινε εξαιτίας τυχαίου γεγονότος, αρρώστησε ο φίλος του Τάκη αλλά και εξαιτίας της λύσσας της Άννας να γαμηθεί οπωσδήποτε. Δεν έβγαλα άκρη αν αυτό έγινε γιατί εγώ την έστησα ή γιατί είχε καιρό, κοντά εξάμηνο να πάρει άλλον πούτσο εκτός του δικού μου. Μάλλον και τα δυο.

Στο μεταξύ, όσο διαρκούσε αυτή η γελοία συζήτηση, το δεξί μου χέρι συχνά πήγαινε κάτω από το τραπέζι, στα μπούτια της Βάσως, η οποία καθώς αποδείχθηκε μια στερημένη καυλιάρα, τα άνοιξε με την πρώτη, επιτρέποντας με να παίζω με το μουνάκι της. Σκέφτηκα ότι της χρωστούσα ένα καλό γαμήσι στον κώλο της άλλα θα ασχολούμουν αργότερα μ΄ αυτή. Τώρα έπρεπε να τελειώνω με τους άλλους δυο. Οπότε με την πρόφαση ότι έπρεπε να ψωνίσει για το μεσημεριανό γεύμα, στο οποίο προσκαλέσαμε και τον Τάκη, έστειλα την καυλωμένη Βάσω να πάει στο χωριό. Μόλις μένουμε οι τρεις μας ρίχνω την μπόμπα.

- Τι λες φίλε μου, τώρα που έφυγε η Βάσω, να την πάρουμε οι δυο μας; Δεν σου έχει πει πόσο τρελαίνεται στην καύλα όταν έχει δυο άνδρες μέσα της ταυτόχρονα;

Το έχω τερματίσει. Εκείνος άναυδος, άλαλος, δεν ξέρει αν σοβαρολογώ ή αν κάνω πλάκα. Την κοιτάζει στα μάτια προσπαθώντας να καταλάβει τι γίνεται ή τι θα γίνει. Η άλλη προσπαθεί να με ψυχολογήσει αν είμαι θυμωμένος και θέλω να ξεσπάσω ή για ακόμη μια φορά έχω καυλώσει με την ιδέα να την πάρω μαζί με έναν άλλο άνδρα. Μάλλον και τα δυο συνέβαιναν.

- Έλα σήκωσε το εργαλείο, του παλικαριού, που τόσο πολύ εκθείασες προηγουμένως.

Σηκώνομαι και της πιάνω το κεφάλι και το οδηγώ στη μισοπεσμένη ψωλή του. Αυτός γυρίζει την καρέκλα, μη συνειδητοποιώντας ακόμη τι γίνεται και ανοίγει τελείως το μπουρνούζι του. Η Άννα γονατίζει και αρχίζει να τον πιπώνει, όπως μόνο αυτή ξέρει. Δεν αργεί να το ξανακάνει τούρμπο.

Είμαι από πίσω της, έχοντας θέα το τουρλωμένο κωλαράκι της, το οποίο πάλλεται στους ρυθμούς του τσιμπουκιού. Της σηκώνω τη ρόμπα που φόραγε. Καλά το είχα υποψιασθεί. Δε φόραγε εσώρουχο. Δε χάνω χρόνο. Βγάζω έξω τον μέγιστα ερεθισμένο πούτσο μου και τον χώνω μέχρι τα αρχίδια στην υγρή μουνάρα της. Δεν μένω όμως πολύ εκεί. Καταλαβαίνω πως η άπιστη γυναίκα μου αρχίζει και χύνει. Βγαίνω από την μπροστά τρύπα της και χωρίς προετοιμασία μπαίνω βίαια όλος στη κωλοτρυπίδα της. Παρ’ όλο που της την είχε ανοίξει πρωινιάτικα ο επιβήτορας της, δυσκολεύομαι λίγο να φτάσω στο τέρμα του πάτου της. Τα βογκητά πόνου αντικατέστησαν προς στιγμή τα βογκητά της ηδονής. Πάλι καλά που δεν είχαμε κανένα ατύχημα με την πούτσα του Τάκη στο στόμα της. Δε μπορούσε να παίξει και το μουνάκι της καθώς τα χέρια της ήταν απασχολημένα. Τη γαμάω αλύπητα και θυμωμένα. Σε λίγο πλημμυρίζω τα σωθικά της με το καυτό και περιέργως πλούσιο σπέρμα μου. Νομίζει τώρα που εκτονώθηκα θα την άφηνα να συνεχίσει για να ξανά απολαύσει τη γλύκα της πούτσας του γαμιά της.

- Τέλος φωνάζω μόλις τελείωσα σκουπίστηκα και συμμάζεψα την ψωλή μου.

- Μάζεψε τα μαλάκα μου και σήκω φύγε τώρα, του φωνάζω εξαγριωμένος.

- Τι πρόβλημα έχεις;… τόλμησε να ψελλίσει.

Έκανα να του ορμήσω. Η Άννα που σηκώθηκε και τα χύσια μου έσταζαν από τα μπούτια της, μπήκε στην μέση. Του έδωσε να καταλάβει ότι δεν τον έπαιρνε και θα έπρεπε να φύγει άμεσα. Ντύθηκε κι έφυγε βρίζοντας. Τελικά ήταν πολύ αχάριστος ο τύπος.

- Έτσι είπαμε και συμφωνήσαμε αγαπούλα μου, να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του; Αυτό που έκανες ήταν κέρατο κανονικό.

- Και συ στα Πόζαρ… ψιθύρισε προσπαθώντας να πάει αλλού τη συζήτηση.

- Καμιά σχέση. Εκεί ήμασταν μαζί, είχες την επιλογή να σταματήσεις ένα σχέδιο που οργάνωσα ερήμην σου. Εδώ χωρίς να το ξέρω, γαμήθηκες και αν δεν ερχόμουν τυχαία νωρίτερα δεν θα το μάθαινα ποτέ. Τι να πω… δεν το περίμενα να φερθείς έτσι.

- Δίκαιο έχεις. Την Πέμπτη είχα στο μυαλό μου να οργανώσω μια φάση έκπληξη για σένα, αλλά από τη μια κάτι που δεν ήρθες στη ώρα σου από την άλλη κάτι οι μεγάλες καύλες που με είχαν πιάσει έγινε το κακό. Αλλά δεν θέλω να χωρίσουμε είπε και σχεδόν βούρκωσε

- Ούτε εγώ το θέλω και την αγκαλιάζω.

- Αλλά θα πρέπει να καθίσουμε κάτω και να συζητήσουμε ειλικρινά, να εξομολογηθούμε τα αμαρτήματα μας, να πούμε τα θέλω μας, να εκφράσουμε τα συναισθήματα που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας

Συμφώνησε, ξαναγαπηθήκαμε και αγκαλιασμένοι πήγαμε και μαζέψαμε τα πράγματά μας. Μόλις γύρισε η Βάσω τη χαιρετίσαμε, απόρησε που δεν μας βρήκε σφαγμένους, της ψιθύρισα ότι της χρωστάω ένα γαμήσι στο κωλαράκι της και φύγαμε. Στην Αθήνα θα επαναπροσδιορίζαμε τη σχέση μας και ότι βγει απ’ αυτή την αναζήτηση, ίσως να τα γράψω για να τα μάθετε κι εσείς.




Copyright protected OW ref: 184223



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.