Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σάββατο βράδυ και όπως κάθε φορά είχαμε κανονίσει να βρεθούμε με το γνωστό μας αγαπημένο ζευγάρι για νέες περιπέτειες στο κρεβάτι. Αυτή τη φορά ο Τάσος και η Τόνια ήρθαν στο δικό μας χώρο. Τα παιδιά κλασικά τα φορτώσαμε στους παππούδες από νωρίς και ετοιμαστήκαμε να υποδεχτούμε τα παιδιά, αφού πρώτα φροντίσαμε να διαμορφώσουμε το χώρο κατάλληλα για την περίσταση. Κάναμε τα μπανάκια μας, φορέσαμε τα άνετα μας ρούχα, λίγο κρασάκι στο ψυγείο, μεζεδάκια και χαμηλός φωτισμός με απαλή μουσική που κάλυπτε το δωμάτιο. Αράξαμε στον καναπέ με την κούκλα γυναίκα μου και πειράζαμε ο ένας τον άλλο με πικάντικα αστεία για τη βραδιά που θα ακολουθούσε. Η Βάσω μου, είχε φορέσει ένα ημιδιάφανο νυχτικό και ένα Brazilian λευκό εσώρουχο, ώστε να φαίνεται αρκετά μέσα από το νυχτικό, που ξέρει πως μου αρέσει πολύ. Καύλα το κορίτσι μου σήμερα. Ώρες-ώρες σκέφτομαι πως μπορεί να μας αρέσει να αλλάζουμε παρτενέρ στο σεξ αλλά υπάρχουν και κάποιες νύχτες όπως η σημερινή που πολύ θα ήθελα να την έχω μόνο δικιά μου. Anyway όμως η εμπειρία με την αλλαγή συντρόφων πάντα μας φτιάχνει και μας αποζημιώνει.

Έχουμε ήδη κατεβάσει δύο ποτηράκια κρασί οι δύο μας και συνεχίζουμε τα πειράγματα μεταξύ μας για το σεξ που θα ακολουθήσει με τα παιδιά. Μου αρέσει πολύ να πειράζω τη Βάσω λέγοντας της για το πόσο καλό γαμήσι θα φάει τόσο αχόρταγη καυλιάρα που είναι. Και αυτή όμως μου το ανταποδίδει με πειράγματα για το πόσες φορές θα χύσω πάλι στο μουνί της Τόνιας η οποία μάλιστα είναι πολύ δεκτική και στο να δίνει κώλο, ενώ η Βάσω ποτέ δεν το κάνει. (Το έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενες ιστορίες μου). Ταυτόχρονα με τη δικιά μου καύλα να αυξάνεται διακρίνω ξεκάθαρα πλέον και τις ρώγες της Βάσως που διαγράφονται κανονικότατα μέσα από το νυχτικό και γίνονται όλο και πιο μεγάλες και πιο σκληρές. Το άναψα το κορίτσι μου σκέφτηκα. Πριν ακόμη φτάσουν τα παιδιά θα είμαστε έτοιμοι.

Πράγματι σε λίγα λεπτά χτυπάει το κουδούνι και μας διακόπτει από ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Ήρθαν τα παιδιά είπα και σηκώθηκε η Βάσω να τους ανοίξει πρόθυμα. Δεν άργησα να ακούσω τα επιφωνήματα της Τόνιας και του Τάσου για το ωραίο νυχτικό της Βάσως. Μπήκανε μέσα, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε και κάτσαμε στον καναπέ όλοι μαζί με τις γυναίκες στη μέση. Η Βάσω έφερε τους μεζέδες και το κρασί και την επόμενη ώρα τρώγαμε, πίναμε και γελούσαμε με τα αστεία μας. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη. Υπάρχει μεγάλο δέσιμο με τα παιδιά. Είναι από τις παρέες των οποίων η φιλία θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει σεξ αν δεν προέκυπτε, αλλά αφού υπάρχει ακόμη καλύτερα. Αναλογιζόμουν πόσο τυχερός είμαι. Έχω τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου και ταυτόχρονα οι εμπειρίες μου στο σεξ δε σταματούν. Δε μου λείπει το μουνί επειδή έχω κι άλλα να γαμάω -με τη συγκατάθεση φυσικά της γυναίκας μου. Και οι εμπειρίες που ζω αυξάνονται διαρκώς. Νόμιζα πως τα είχα ζήσει όλα. Μέχρι εκείνη τη νύχτα...

Η Τόνια είχε μια φαντασίωση που δεν την γνώριζα. Μόνο στον Τάσο την είχε εξομολογηθεί. Και αυτό το βράδυ θα την έκανε πράξη. Φρόντισε βέβαια να μας ενημερώσει αλλά εν μέρει. Εγώ την έζησα την ώρα που εξελισσόταν.

Ύστερα από αρκετή ώρα με τα φιλαράκια μας και αφού είχε τελειώσει το πρώτο μπουκάλι κρασί και είχαμε ήδη κατεβάσει αρκετό από το δεύτερο, μέσα στα γέλια και τα πειράγματα μας, βρισκόμουν να κάθομαι με την Τόνια δίπλα δίπλα και η Βάσω φυσικά στα πόδια του Τάσου απολάμβανε την αγκαλιά του και κάπου κάπου κάνα πεταχτό φιλί. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ερωτική. Η απαλή μουσική της Τζαζ που συνόδευε το χώρο βοηθούσε στην ομορφιά της βραδιάς. Η Τόνια με κάρφωνε στα μάτια εκείνο το βράδυ. Την είχα σχεδόν αποκλειστικά και την πείραζα όπως ήθελα. Τη γάμαγα με τα λόγια μου και τα κομπλιμέντα μου για την όμορφη παρουσία της και την έφτιαχνα απίστευτα. Νιώθοντας φοβερά κολακευμένη σηκώθηκε από τον καναπέ, κάθισε στα πόδια μου με πρόσωπο προς τα μένα, τυλίγοντας τα πόδια της γύρω μου και με άρχισε στα φιλιά. Πρέπει να την είχα φτιάξει άσχημα αλλά ούτε εγώ πήγαινα πίσω. Η βραδιά είχε κάτι ερωτικό ίσως περισσότερο από τις άλλες φορές.

Όπως κάθε φορά σε λίγα λεπτά είχαμε μείνει γυμνοί και οι τέσσερις, απολαμβάνοντας ο ένας το ταίρι του άλλου. Η ερωτική επαφή σε αρμονία. Φιλιά, χάδια, καύλα απόλυτη μας εξουσίαζε. Η Τόνια φορούσε ένα απίστευτο μεθυστικό άρωμα που με είχε εξιτάρει εντελώς. Της φιλούσα το λαιμό, κατέβαινα στις ρώγες της που με τρέλαιναν με το μέγεθος τους και τις πιπιλούσα με μανία. Πάντα μου έκανε εντύπωση το μέγεθος τους. Όταν σκληραίνουν οι ρώγες της Τόνιας το στόμα μου γεμίζει απόλαυση. Και καθώς την καυλώνω κι άλλο ανασηκώνεται και μου πιάνει τον πούτσο και τον βάζει στο μουνί της. Σήμερα θα γαμηθώ άγρια μου λέει και αρχίζει να σκίζει το μουνί της με τον πούτσο μου που έχει γίνει πέτρα από την καύλα. Δίπλα μας ο Τάσος παίρνει τη Βάσω στα τέσσερα. Με τον ρυθμό που έχουν νιώθω πως θα τελειώσουν γρήγορα αλλά τελικά ο Τάσος σταματάει να γαμάει τη Βάσω και της λέει «απόψε δε θα χύσω το μουνάκι σου που τόσο πολύ θέλω. Έχω υποσχεθεί στην Τόνια να με τελειώσει αυτή». Προς έκπληξη μας βέβαια, αφού κάθε φορά φρόντιζε να αδειάσει τα χυσια του βαθιά στη μήτρα της γυναίκας μου, η οποία όπως έχω εξηγήσει σε παλαιότερη ιστορία παίρνει αντισυλληπτικά -όπως και η Τόνια ώστε να μη χρειάζεται να χρησιμοποιούμε προφυλακτικά.

Τελικά σηκώθηκε και ήρθε κοντά μας. Τότε η Τόνια σταμάτησε να γαμιέται, σηκώθηκε από πάνω μου και γονάτισε δίπλα μας έχοντας το κεφάλι της στο ύψος του πούτσου μου. Έπιασε και τους δύο πούτσους μας και άρχισε να τους παίζει ταυτόχρονα. Αυτό θα είναι το σχέδιο της γι’ απόψε σκέφτηκα. Να τη χύσουμε μαζί στο στόμα. Οκ no problem, Αφού το έχει άχτι ας την κάνουμε να το χαρεί και μετά αναλαμβάνουμε τη Βάσω, η οποία καθόταν δίπλα μας και μας κοιτούσε χαμογελαστή απολαμβάνοντας το θέαμα. Η μαλακία που μας τράβαγε συνεχιζόταν με ασταμάτητο ρυθμό. Αναλογιζόμουν πόσο τυχερή ήταν με δύο καυλιά στα χέρια να τα παίζει ταυτόχρονα. Κάθε τόσο έβαζε στο στόμα μια το δικό μου και μια του άντρα της. Και ενώ όλα εξελίσσονταν φυσιολογικά, ήρθε η στιγμή του σοκ. Με μια κίνηση ακουμπάει τα πουτσοκέφαλα μας μεταξύ τους και αρχίζει να τα τρίβει.

Κοκάλωσα. Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη και κανείς δε με είχε προειδοποιήσει. Κοίταξα τον Τάσο ασυναίσθητα, ο οποίος φαινόταν να το απολαμβάνει. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, η αίσθηση όμως με κρατούσε ακόμη καυλωμένο. Κοίταξα τη Βάσω που είχε κι αυτή λίγο σαστίσει. Μου ανταπέδωσε το βλέμμα και με ένα νεύμα της μου έκανε νόημα πως δεν τρέχει και τίποτα. Άστο να εξελιχθεί. Εγώ παρέμενα ακίνητος και αναποφάσιστος. Ο Τάσος πάλι φαινόταν να το απολαμβάνει, καθώς είχε κλείσει τα μάτια και είχε αφεθεί στα χέρια της γυναίκας του. Η δε Τόνια ζούσε τη φαντασίωση της. Ήταν ολοφάνερο πως είχαν κανονίσει μεταξύ τους να δοκιμάσουν κάτι. Η πούτσα μου παρέμενε όρθια από το τρίψιμο αν και ποτέ μου δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις και έτσι δεν το είχα δουλέψει στο μυαλό μου. Συνεπώς δεν αισθανόμουν εντελώς άνετα. Η τριβή όμως από τα δύο πουτσοκέφαλα ήταν πραγματικά καυλωτική και δεν άφηνε περιθώρια στον πούτσο μου να χαλαρώσει.

Ύστερα από λίγα λεπτά και αφού συνεχιζόταν η όλη φάση ο Τάσος άρχισε να βογκάει πιο δυνατά και κάποια στιγμή λέει χύνω. Από προηγούμενες εμπειρίες που είχαμε με τα παιδιά ήξερα πως η Τόνια δε θα έχανε την ευκαιρία να τα καταπιεί όλα. Τα δικά μου χύσια πάντα φρόντισε να τα καταπίνει μέχρι τελευταία σταγόνα. Περίμενα λοιπόν να τη δω να βάζει τον πούτσο του Τάσου στο στόμα της αλλά προς έκπληξη μου τον ευθυγράμμισε με τον δικό μου και ο Τάσος άρχισε να χύνει τα καυτά του χυσια πάνω στον πούτσο μου! Εκεί τα έχασα εντελώς. Τα χύσια του Τάσου έβγαιναν με ορμή και έλουζαν το πουτσοκέφαλο μου. Και επειδή ήταν και πολλά έσταζαν σε όλο τον κορμό του πούτσου μου. Τότε έσκυψε η Τόνια και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τα γλείφει όλα με μανία μην πάει καμιά σταγόνα χαμένη. Τα είχα χάσει εντελώς. Την άφησα όμως τα πιει όλα και αφού τον καθάρισε καλά-καλά τον έβγαλε και μας απολογήθηκε. Συγνώμη παιδιά είπε το είχα φαντασίωση πολύ καιρό να καταπιώ τα χύσια του Τάσου από άλλον πούτσο. Δε σας ενημέρωσα μήπως έφερνα σε δύσκολη θέση. Ήταν λίγο τολμηρό οφείλω να ομολογήσω. Τότε πετάχτηκε η Βάσω να σώσει την κατάσταση επειδή φαινόταν ένας ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα.

- Δεν πειράζει κορίτσι μου. Το απόλαυσες τουλάχιστον;

- Πολύ… αποκρίθηκε η Τόνια και σας ευχαριστώ. Όμως εσείς είστε εντάξει; Γιάννη;

- Οκ με έπιασες απροετοίμαστο. Αν μου το είχες πει θα το είχαμε συζητήσει και με τη Βάσω και θα ήταν πιο... «αναμενόμενο» θα το έλεγα. Πάντως μη χαλιέσαι, τώρα έγινε και το απόλαυσες. Αφού και η Βάσω δεν έχει πρόβλημα το παραβλέπουμε. Όλα καλά, της απάντησα και την είδα να χαλαρώνει και να χαμογελάει πάλι.

- Όμως έχουμε αφήσει εκκρεμότητες, είτε ο Τάσος. Μόνο εγώ έχυσα. Γιάννη φίλε μου, προς εξιλέωση απόλαυσε τώρα και τις δύο γυναίκες. Εγώ θα σας χαζεύω να γουστάρω. Αφού γελάσαμε σηκώθηκαν τα κορίτσια και ξάπλωσαν και τα δύο ανάσκελα και μου είπαν διάλεξε τρύπα τυχερέ καυλιάρη. Γάμησα λίγο την Τόνια, μετά λίγο τη Βάσω και μετά πάλι την Τόνια από κώλο όπου και έχυσα μέσα του, έχοντας τη Βάσω δίπλα μου να με κοιτάει με ζήλια. Μετά κάναμε με τον Τάσο από ένα γλειφομούνι ο καθένας στη γυναίκα του άλλου, προκειμένου να χύσουν κι αυτές.

Όταν έφυγαν τα παιδιά ή Βάσω με πείραζε.

- Ήταν πολύ καυτά αγάπη μου τα χύσια του Τάσου;… με ρώταγε και γέλαγε.

- Δεν ξέρεις;… της απάντησα. Είκοσι φορές τουλάχιστον τα έχει αδειάσει στο μουνί σου. Φαντασίωση όμως κι αυτή ε;… τη ρώτησα.

- Περί ορέξεως... όλοι έχουμε κρυφές ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις, μου είπε. Η Τόνια τουλάχιστον την εκπλήρωσε τη δικιά της.

- Εσύ έχεις κάποια ανεκπλήρωτη μωρό μου να την εκπληρώσουμε;… τη ρώτησα γελώντας, αλλά και με πραγματικό ενδιαφέρον.

- Κάτι θα σκεφτώ μου απάντησε. Αλλά να σκεφτείς κι εσύ και να εκπληρώσουμε και μια δικιά σου.

- Θα το κάνω της αποκρίθηκα, αλλά θέλω μια υπόσχεση.

- Τι;

- Να είναι πολύ "βρώμικη"...

Γελάσαμε και οι δύο, τη σήκωσα στα χέρια μου αγκαλιά και την οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα για το καθιερωμένο δικό μας σεξ μετά το δημόσιο σεξ.

- Σ αγαπώ, μου είπε.

- Κι εγώ σ αγαπώ μωρό μου, της απάντησα.

- Γάμησε με τώρα...




Copyright protected OW ref: 184222



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).