Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Επιτέλους πλησίαζε ο καιρός των αδειών μας, τις βάλαμε μαζί αρχές Σεπτεμβρίου για να αποφύγουμε τον πολύ κόσμο και να έχουμε την ηρεμία μας. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε σκοπό να πάμε μακριά λόγω του ιού. Θα πηγαίναμε στο εξοχικό των γονιών της Ξένιας που ήταν κανένα δίωρο περίπου με το αμάξι. Το μέρος το ξέραμε, είχαμε πάει πολλές φορές στο παρελθόν. Θα πηγαίναμε στην αγαπημένη μας παραλία που είναι αρκετά απόμερα, περιτριγυρισμένη με βράχια που μόνο με τα πόδια μπορούσες να πας.

Λίγες μέρες πριν φύγουμε κάναμε τα απαραίτητα ψώνια, μαγιό, πετσέτες, αντηλιακά. Η Ξένια με αφορμή ότι θα είμαστε στην “ιδιωτική” μας παραλία συνέχεια αγόρασε ένα μικροσκοπικό κόκκινο στρινγκ μαγιό χωρίς επάνω μέρος, ήξερε ότι τρελαίνομαι για το μαύρισμα που κάνει το στρινγκ μαγιό και καύλωνα συνέχεια.

Εδώ να σας πω ότι με την Ξένια είμαστε μαζί 4 χρόνια, τα δυο από αυτά παντρεμένοι. Είναι ένα ξανθό καυλόμουνο κανονικού ύψους, με βυζάρες και κωλάρα. Θα τη χαρακτήριζε κανείς ζουμερή και πάντα πεινασμένη για τον πούτσο μου που οπότε έβρισκε ευκαιρία τον ρουφούσε, τον καβαλούσε ή τον έπαιρνε στα 4. Ότι και να έκανε το μόνο σίγουρο ήταν ότι τον έκανε να χύνει κάθε φορά! Εγώ από την άλλη είμαι κανονικού αναστήματος και αρκετά γυμνασμένος από το γυμναστήριο και το κολύμπι.

Η σχέση μας με την Ξένια ήταν πολύ καλή και ακόμα πιο καλή στο σεξουαλικό κομμάτι. Ήμασταν απελευθερωμένοι από την αρχή, συζητούσαμε φαντασιώσεις μας, βλέπαμε φώτο και βίντεο πορνό μαζί και σχολιάζαμε, επίσης της άρεσε πολύ να μπαίνει σε ανάλογα site και να συνομιλεί με αγνώστους είτε μπροστά μου είτε μόνη της, αντάλλαζαν φωτογραφίες και της έλεγαν πόσο πολύ θέλουν να την γαμήσουν. Μετά μου τα έλεγε και ξεσκιζόμασταν. Τον τελευταίο καιρό όμως μιλούσε με ένα τύπο πιο τακτικά από τους άλλους, είχε κάτι που την τραβούσε και την έκανε να χύνει αμέσως όταν της έλεγα στο σεξ ότι είναι κι αυτός παρόν και την παίρνουμε παρτούζα.

Η μέρα που θα φεύγαμε έφτασε, φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε. Όσο πλησιάζαμε τόσο ανέβαινε η ερωτική μας διάθεση. Στη διαδρομή η Ξένια έτριβε τον πούτσο μου πάνω από την βερμούδα και όπου δεν είχε αμάξια έβαζε το χέρι της από μέσα και μου τον έπαιζε για λίγο, με είχε καυλώσει τρελά το πουτανάκι μου.

Επιτέλους φτάσαμε και πήγαινα να σκάσω από την καύλα. Με το που μπήκαμε στο σπίτι πέταξα τα πράγματα κάτω και την άρπαξα, άρχισα να τη φιλάω και να τη χουφτώνω στην κωλάρα της. Εκείνη δεν έχασε χρόνο και γονάτισε μπροστά μου, κατέβασε την βερμούδα και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Τη σήκωσα γρήγορα γιατί δεν θα άντεχα πολύ και ήθελα να την πηδήξω. Την έβαλα να ακουμπήσει με τα χέρια της σε μια πολυθρόνα και να στήσει την κωλάρα της, της κατέβασα το σορτσάκι μαζί με το εσώρουχο και με μια κίνηση της έχωσα τον πούτσο μου βαθιά. Ήταν τόσο υγρή και καυλωμένη. Άρχισα να τη γαμάω γρήγορα και να της δίνω σφαλιάρες στον κώλο. Δεν άντεχα άλλο ήθελα να χύσω. Την έχυσα μέσα στο μουνάκι της φωνάζοντας και μαζί μου έχυσε κι εκείνη. Μετά από αυτό ηρέμησα λίγο. Μπήκαμε για ντους και μετά τακτοποιήσαμε τα πράγματα. Επειδή είχε περάσει η ώρα αποφασίσαμε να τσιμπήσουμε κάτι και να αράξουμε, θα πηγαίναμε το απογευματάκι για μπάνιο.

Οι δυο πρώτες μέρες πέρασαν όπως το σχεδιάζαμε, με ηρεμία, μπάνιο στη θάλασσα και φυσικά μπόλικο σεξ. Την τρίτη μέρα όμως έγινε κάτι που μας διατάραξε αυτή την ηρεμία. Εκεί που καθόμασταν στην παραλία εγώ διαβάζοντας κάτι στο κινητό μου και η Ξένια κάνοντας ηλιοθεραπεία είχαμε επισκέπτη. Από τα βραχάκια ήρθε και έστρωσε δίπλα μας ένας τύπος, γύρω στα 45 πρέπει να ήταν, αδύνατος, κανονικού αναστήματος, τελείως άτριχος και αρκετά γραμμωμένος. Μας χαιρέτησε και σαν να μην τρέχει τίποτα έβγαλε το μαγιό του και γυμνός άραξε στην καρεκλίτσα που είχε κάτω από την ομπρέλα του. Φυσικά δεν πέρασε ασχολίαστο γιατί είχε έναν μεγάλο και χοντρό πούτσο και όπως κάθισε κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια του ακριβώς απέναντι από την Ξένια. Μια Ξένια την οποία έπιασα με την άκρη του ματιού μου να δαγκώνει ελαφρώς τα χείλια της και χωρίς να ξέρω γιατί ένιωσα ότι καύλωσε μόλις τον είδε.

- Την τύχη μου μέσα, που μας βρήκε εδώ; Μουρμούρισα.

- Σιγά βρε αγάπη μου, ήρθε να κάνει το μπάνιο του ο άνθρωπος.

- Τέλος πάντων πάω για κολύμπι.

Γυρνώντας μετά από λίγη ώρα τους βρήκα όπως τους είχα αφήσει, την Ξένια μπρούμυτα και τον τύπο στα δέκα μέτρα να κάθεται με καρφωμένο το βλέμμα του στον κώλο της χαϊδεύοντας τον πούτσο του διακριτικά.

Την επόμενη μέρα το πρωί που πήγαμε ξανά στην παραλία επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, εγώ είχα αρχίσει λίγο να νευριάζω γιατί φαινόταν ο τύπος να την πέφτει πολύ διακριτικά στην Ξένια αλλά εκείνη δε φάνηκε να την πειράζει.

- Μωρό μου πάω να κολυμπήσω. Μου άρεσε να κολυμπάω κατά μήκος της παραλίας.

- Έγινε μωρό μου τα λέμε σε λίγο.

Βούτηξα αλλά κάτι με έτρωγε και αποφάσισα να κρυφτώ λίγο παραπέρα και να τους παρακολουθήσω. Με το που έφυγα ο τύπος δεν έχασε χρόνο, πήγε αμέσως στην Ξένια και άρχισαν να μιλάνε, εκείνη μπρούμυτα στηριγμένη στους αγκώνες της του άφηνε θέα τις βυζάρες της και εκείνος γονατιστός μπροστά της με τον πούτσο του στο ύψος του προσώπου της μισοκαυλωμένο. Μιλούσαν λίγη ώρα και δυστυχώς δεν άκουγα τι λένε. Η επόμενη κίνηση της όμως με ξάφνιασε περισσότερο. Του έδωσε το αντιηλιακό για να της βάλει στην πλάτη. Φυσικά εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία, πήγε από πίσω της, πέρασε το ένα του πόδι ανάμεσα από τα δικά της και άρχισε να της βάζει στην πλάτη, στους ώμους, στο πλάι από το στήθος της και φυσικά δεν άφησε τον κώλο της και κοντά στο μουνάκι της. Εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει και όση ώρα της έβαζε ο πούτσος του την ακουμπούσε στον κώλο.

Αφού τελείωσε με το χούφτωμα της γυναίκας μου είπαν δυο λόγια ακόμα και πήγε στην ομπρέλα του προφανώς γιατί περίμεναν να γυρίσω. Εμένα με έπιασε το συναίσθημα της ζήλιας και της καύλας ταυτόχρονα αλλά δε θα έλεγα τίποτα στην Ξένια, θα περίμενα να μου το πει μόνη της όπως είχαμε συνεννοηθεί στο παρελθόν, ότι δηλαδή αν γίνει κάτι να το πούμε στον άλλον. Αντί αυτού μόλις βγήκα από την θάλασσα και πήγα και έκατσα δίπλα της δε μου ανέφερε τίποτα, ίσως να περιμένει να μου το πει στο σπίτι όταν θα είμαστε οι δυο μας σκέφτηκα, αλλά και πάλι έπεσα έξω γιατί ούτε το βράδυ μου είπε τίποτα. Στο σεξ όμως δεν κρατιόταν, ήταν σε άλλη διάσταση, γαμιόταν λες και είχε μήνες να το κάνει. Έτσι αποφάσισα να τους παρακολουθήσω και την επόμενη μέρα.

Εμείς στην ώρα μας και αυτός μετά από λίγο φάνηκε. Αφού έφυγα για τη βουτιά μου περίμενα ένα δεκάλεπτο και πήγα πάλι να δω τι κάνουν. Έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί δεν τους βρήκα εκεί, άκουσα ομιλίες και κάτι να κινείται πίσω από ένα βράχο που τους πρόσφερε μια μικρή κάλυψη. Πήγα προς τα εκεί και έπαθα το δεύτερο σοκ! Ο τύπος όρθιος με το ένα πόδι πάνω σε ένα βραχάκι και την Ξένια γονατιστή μπροστά του να τον πιπώνει. Ο πούτσος του μεγάλος και χοντρός χανόταν σχεδόν στο στοματάκι της. Τον πίπωνε με τρελή ένταση και καύλα. Είχε τα χέρια της στα μπούτια του και τον έγλειφε από τα αρχίδια σε όλο το μήκος του πούτσου του μέχρι το κεφάλι. Εκεί έκανε μια στάση για να το ρουφήξει με δύναμη.

Ο τύπος με το ένα χέρι κρατούσε τα μαλλιά της και με το άλλο χούφτωνε το στήθος και της τσιμπούσε τις ρώγες. Περισσότερο βογκούσε η Ξένια από την καύλα παρά αυτός. Σε μια στιγμή που κατέβηκε στα αρχίδια του, της έσπρωξε το κεφάλι να πάει παρακάτω. Την έβαλε να του γλείψει την κωλοτρυπίδα και με το χέρι της να του τον παίζει. Είχε φτάσει σε άλλη διάσταση. Πλέον έτριβε το μουνάκι της με δύναμη μέσα από το μαγιό. Ξαφνικά τη σήκωσε και την έβαλε γρήγορα να στηθεί στα 4. Με γρήγορες κινήσεις πήγε πίσω της, παραμέρισε το μαγιό της και της τον έχωσε στο καυλωμένο της μουνί. Εκείνη προσπάθησε να κρατηθεί για να μη φωνάξει από καύλα αλλά χωρίς επιτυχία. Άρχισε να της σφυροκοπά το μουνί αλύπητα. Τη γαμούσε με τρελό ρυθμό και ένταση, της χαστούκιζε την κωλάρα και της τραβούσε τα μαλλιά. Εκείνη δάγκωνε τα χείλη της με δύναμη σημάδι ότι σε λίγο θα έχυνε. Έτσι και έγινε, άρχισε να χύνει με δύναμη στον πούτσο του και τότε άκουσα κάτι από τον τύπο που με έκανε να καταλάβω πολλά!

- Καιρό ονειρευόμουν να γαμήσω το μουνάκι σου μωρή παντρεμένη σκύλα!

Τα έχασα, νεύριασα τόσο πολύ αλλά η καύλα μου με κράτησε εκεί που ήμουν μέχρι να δω τι θα κάνει. Ήταν προσχεδιασμένο από εκείνη. Ήταν ο τύπος που μιλούσε μαζί του στο chat, εκείνος που την καύλωνε. Του είχε πει που θα είμαστε και πότε για να έρθει να τη βρει και να τη γαμήσει. Και τώρα την είχε στα 4 λίγα μετά μπροστά μου και την πηδούσε χωρίς προφυλακτικό. Δε φαινόταν να την νοιάζει όμως και όταν ήρθε η ώρα να χύσει γέμισε το μουνάκι της με το σπέρμα του, χύνοντας και εκείνη για δεύτερη φορά, χωρίς να του πει τίποτα.

Σηκώθηκαν αμέσως με το φόβο μήπως και γυρίσω, με ένα τεράστιο χαμόγελο και οι δυο, αντάλλαξαν ένα καυτό γλωσσόφιλο και πήγαν προς την θάλασσα για βουτιά. Μόλις τους είδα έφυγα αμέσως και πήγα να βουτήξω παραπέρα. Γύρισα κολυμπώντας για να μην καταλάβουν τίποτα. Βρήκα την Ξένια στη θάλασσα και αυτόν ξαπλωμένο κάτω από την ομπρέλα του.

- Ήρθες αγάπη μου; Μου είπε με ατάραχη φωνή.

- Ναι, το ευχαριστήθηκα. Τι έκανες εσύ;

Θα της έδινα μια ευκαιρία μήπως και μου τα έλεγε όλα, εξάλλου οι κανόνες του παιχνιδιού μας έτσι ήταν.

- Εγώ μια χαρά μωρό μου, πριν δέκα λεπτά με ξέσκιζε στα 4 ο Πέτρος!

Έμεινα να την κοιτάω με ανοιχτό το στόμα.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 184213



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).