Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν λίγες μέρες και αφορά ένα φιλικό ζευγάρι που εγώ μαζί με την γυναίκα μου χρόνια τώρα κάνουμε διακοπές μαζί, αλλά και σε τακτικά διαστήματα βρισκόμαστε για κοινές εξόδους και περνάμε πάντα καλά.

Ο Νίκος και η Ειρήνη είναι δύο όμορφα άτομα σε ηλικία γύρω στα 45 ο Νίκος και γύρω 40 μάλλον η Ειρήνη. Καλοδιατηρημένοι και οι δύο, αδύνατοι και με την Ειρήνη να τη διακρίνει το πεταχτό κωλαράκι της, τα μεσαίου μεγέθους στητά βυζάκια της και φυσικά ένα όμορφο κεφαλάκι μελαχρινό με γλυκά χαρακτηριστικά. Αυτό που βέβαια τους χαρακτηρίζει είναι ότι τα πάντα τα κάνουν μαζί, δηλαδή είναι αυτοκόλλητο ζευγάρι. Φυσικά από το μυαλό μου ποτέ δεν πέρασε καμία ιδέα σεξουαλικού περιεχομένου όσον αφορά τους φίλους μας, αλλά η ζωή πάντα εκπλήσσει. Και πάμε στο προκείμενο…

Παρασκευή μεσημεράκι δέχομαι τηλέφωνο από το Νίκο.

«Φίλε λέω να βρεθούμε παρέα στο σπίτι το απόγευμα κατά τις 6 και ως τις 9 που επιτρέπετε η κυκλοφορία να αράξουμε να περάσουμε λίγο ευχάριστα, να πιούμε καμιά ρετσινούλα με μεζεδάκια να ξαναβρεθούμε έστω για λίγο για την παρέα ρε γαμώτο, έχουμε βαρεθεί με αυτή την κωλοκαραντίνα και μας έχετε λείψει αρκετά».

«Νίκο μου, μιλάω με την γυναίκα και σου απαντάω».

Πράγματι πήρα καπάκι τη δικιά μου, αλλά μου το ξέκοψε γιατί είχε περίοδο και είχε κράμπες και έξαψη, οπότε δε θα ήταν καλή παρέα τουλάχιστον γι’ αυτή τη μέρα. Απογοητεύτηκα γιατί ήθελα πολύ να πάω στα παιδιά, αλλά τι να κάνουμε, πήρα πίσω τον Νίκο και του εξήγησα.

«Ρε φίλε σε παρακαλώ έλα έστω εσύ μόνος για πάρτη μου γιατί δεν την βγάζω καθαρή».

«Νίκο μου, νομίζω αυτό γίνεται, αν και θα αρπάξει η άλλη λίγο, αλλά θα τις περάσει».

Όταν πήγα σπίτι ενημέρωσα τη δικιά μου για τις προθέσεις μου, αλλά δε φάνηκε να χαλιέται, βασικά έτσι όπως ήταν η κακομοίρα ήθελε την ησυχία της, οπότε όλα καλά. Το απόγευμα και αφού ετοιμάστηκα, πάτησα ένα 2άρι για το ξεκάρφωμα και ξεκίνησα για τα παιδιά.

Ο Νίκος χάρηκε όταν με είδε και η Ειρήνη με καλοδέχτηκε αν και ήταν λίγο απογοητευμένη για την απουσία της φίλης της, αλλά όπως είπε την καταλάβαινε απόλυτα.

Το τραπέζι στρώθηκε με υπέροχα μεζεδάκια από τα χεράκια της Ειρήνης. Ξεκινήσαμε με λίγη γράπα για την όρεξη που λένε και μετά συνεχίσαμε με τις ρετσίνες. Η ώρα περνούσε όμορφα, θυμηθήκαμε διάφορα από τις διακοπές που είχαμε πάει παρέα και ευχόμασταν να αξιωθούμε να πάμε και φέτος παρέα. Δεν καταλάβαμε πότε έφτασε και η ώρα που έπρεπε να φύγω όσο και να μην το ήθελα.

- Παιδιά ήρθε η ώρα του αποχωρισμού, πέρασα τέλεια μαζί σας, το φαγητό ήταν υπέροχο κι εσείς ακόμα πιο υπέροχοι, μου αρέσει πολύ η παρέα σας, αλλά ας όψεται η κατάσταση.

Τα παιδιά απογοητεύτηκαν φυσικά, αλλά όπως πήγα να σηκωθώ ο Νίκος μου λέει:

- Μείνε σήμερα εδώ ρε φίλε, δε χάθηκε ο κόσμος, κρεβάτια έχουμε περίσσεια, θα πιούμε όσο θέλουμε θα μεθύσουμε και θα κοιμηθούμε και αύριο το πρωί χαλαρά φεύγεις.

- Πας καλά ρε συ, του λέω… και τι θα πω στην γυναίκα μου;

- Ασ' το αυτό στην Ειρήνη, μου λέει.

Η Ειρήνη πήρε αμέσως την δικιά μου στο τηλέφωνο.

- Έλα κολλητή μου, πως είσαι πονάς ακόμα; Ωχ… λυπάμαι βρε κορίτσι μου, υπομονή. Να σε ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση, θα σε πείραζε να μείνει ο άντρας σου σήμερα στο σπίτι μας; Περνάνε πολύ καλά με το Νίκο και είναι κρίμα να φύγει τώρα. Αλήθεια; Μπράβο ρε φιλενάδα να ‘σαι καλά! Οκ αύριο το πρωί θα στον στείλουμε φρέσκο-φρέσκο και έσκασε στα γέλια.

Φυσικά κατάλαβα ότι πήρα το Οκ.

- Καπάτσα είσαι Ειρηνούλα… της λέω, μια χαρά την κατάφερες.

- Όχι παίζουμε…

και έσκασε πάλι στα γέλια. Ο Νίκος χαλάρωσε, το ίδιο και εγώ.

- Σηκωθείτε από το τραπέζι μην πιαστεί ο κώλος σας μας είπε η Ειρήνη, καθίστε στο σαλόνι και φέρνω εκεί τα ποτά.

- Ειρήνη δε μας βάζεις κανένα ουϊσκάκι να χωνέψουμε, γιατί και η ρετσίνα με Φούσκωσε.

- Άγριες διαθέσεις Νίκο μου ε;

- Δε γαμιέται ρε φίλε, σάμπως θα οδηγήσουμε; Δουλειά αύριο δεν έχουμε οπότε στ΄ αρχίδια μας όλα.

Η ώρα είχε πάει μετά τις 10 το βράδυ και το μπουκάλι με το ουίσκι είχε αρχίσει να αδειάζει επικίνδυνα και εμείς όλοι είχαμε ευθυμήσει λίγο παραπάνω. Στο σαλόνι καθόμασταν εγώ στο τριθέσιο με τον Νίκο και η Ειρήνη στην πολυθρόνα απέναντί μας, μιλούσαμε γελούσαμε και πειραζόμασταν και γενικά η βραδιά κυλούσε όμορφα.

- Ειρηνούλα…

- Ναι Νίκο μου.

- Έλα βρε κορίτσι κάτσε ανάμεσά μας, τι κάθεσαι σαν ξένη απέναντι, άντε έλα να κάτσουμε γαλαρία.

- Άντε βρε γιατί να στριμωχτούμε;

- Έλα βρε κουτό σου λέω, σε θέλω εδώ δίπλα μου.

- Άντε να έρθω να δούμε τι θα καταλάβεις και έκατσε ανάμεσά μας.

- Τώρα μάλιστα η παρέα έδεσε!

Η Ειρήνη γέμισε τα ποτήρια όλων μας και ευχήθηκε πάντα τέτοια. Τσουγκρίσαμε και αφού ήπιαμε τη γουλιά μας, αφήσαμε τα ποτήρια στο τραπέζι. Τότε ο Νίκος έκανε κάτι που με πάγωσε. Έβαλε το χέρι του πίσω από την πλάτη της Ειρήνης και αφού γύρισε προς το μέρος της άρχισε να τη φιλάει με γλώσσα χουφτώνοντας το στήθος της. Η Ειρήνη πήγε να αντιδράσει αλλά ο Νίκος την είχε σφιχτά στην αγκαλιά του. Μόλις απελευθερώθηκε λίγο, τον έσπρωξε θυμωμένη.

- Μα τι κάνεις τώρα ρε Νίκο, μπροστά στον άνθρωπο κάνεις τέτοια πράγματα;

- Παιδιά μην αγχώνεστε, τους λέω εγώ, απλά πείτε μου που θα αποθέσω το κορμί μου και εσείς κάντε δουλειά σας.

- Όχι, όχι, μου λέει ο Νίκος, έχω άλλα σχέδια για την συνέχεια.

- Δηλαδή του λέω ??

- Δηλαδή θέλω μαζί να κάνουμε γλυκό έρωτα στο κορίτσι μου.

- Ρε Νίκο πόσο ήπιες;… του λέω.

Ο Νίκος σοβάρεψε απότομα ενώ η Ειρήνη έμεινε με ανοιχτό το στόμα.

- Μιλάω σοβαρά φίλε μου, πάντα ήθελα να κάνω αυτό το δώρο στην Ειρήνη, αλλά ντρεπόμουν να της το πω και φυσικά δεν είχα το κουράγιο να βάλω έναν ξένο ανάμεσά μας. Εσύ είσαι φίλος καρδιακός και ξέρω πως και η Ειρήνη δεν θα χαλιόταν μαζί σου.

- Ειρήνη;

- Τι να πω κι εγώ;… με έχεις μπερδέψει πολύ, αλλά αφού έκανες την εξομολόγησή σου να σου πω κι εγώ πως ναι αν ποτέ θα συζητούσαμε κάτι τέτοιο, σίγουρα ο Γιώργος θα ήταν ο μοναδικός που θα ήθελα για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ο Νίκος την ξαναέσφιξε στην αγκαλιά του και τώρα το χέρι του πήγε κάτω από τη φουστίτσα της. Η Ειρήνη ανακάθισε και άνοιξε τα πόδια της. Εγώ δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, αλλά τη λύση μου την έδωσε η ίδια της όταν με το χέρι της άρχισε να μου σφίγγει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και στον λοβό του αυτιού της και την ίδια στιγμή της έσφιξα το βυζάκι της στο χέρι μου. Η Ειρήνη αναστέναξε βαθιά και απόλυτα ερωτικά.

Τώρα έσφιγγε και τις δύο πούτσες στα χέρια της, έγειρε το κεφάλι της πίσω και εγώ με τον Νίκο τη γλείφαμε στο λαιμό και ανατρίχιαζε από την καύλα. Τα χέρια μας τώρα μπήκαν κάτω από τη μπλούζα της και χουφτώναμε τα στητά βυζάκια της. Η Ειρήνη είχε κλείσει τα μάτια της και απολάμβανε την όλη κατάσταση. Ανέβασε τα πόδια της επάνω στα δικά μας ανοίγοντας τα έτσι όσο μπορούσε και μας έδωσε το σήμα για το επόμενο στάδιο. Ενώ ακόμα τη φιλούσαμε τα χέρια μας κατευθύνθηκαν στο μουνάκι της. Το βρακάκι ήταν ήδη μουσκεμένο και ο Νίκος της το έβγαλε για να το απολαύσουμε με τα χέρια μας. Μόλις της το πιάσαμε τη χτύπησε ρεύμα, τινάχτηκε ολόκληρη. Ο ένας της έτριβε απαλά τη μουσκεμένη κλειτορίδα της και ο άλλος της έχωνε δάχτυλο μέσα της.

- Βγάλτε τα έξω τα καυλιά σας αγόρια μου, θέλω να τα έχω στα χέρια μου όσο θα χύνω.

Ξεκουμπώσαμε σε απίστευτο χρόνο τα παντελόνια μας και βγάλαμε έξω τις πούτσες μας τις οποίες άρπαξε με δύναμη τραβώντας μας ταυτόχρονη μαλακία. Συνεχίσαμε να της παίζουμε το μουνάκι πότε απαλά πότε με δύναμη και τότε ήρθε ο πρώτος οργασμός της Ειρήνης. Το κορμί της έγινε σαν γέφυρα και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στα δάχτυλα μας για να τα βάλει πιο βαθιά.

- Χύνω, χύνω, ναι…

και έπεσε ξέπνοη πίσω στον καναπέ. Οι πούτσες μας πόνεσαν την ώρα που έχυνε, τόσο μας τις είχε σφίξει που θα μας τις ξερίζωνε. Η Ειρήνη δεν έχασε καιρό. Σηκώθηκε και πέταξε ότι ρούχο και εσώρουχο είχε επάνω της, μας κοίταξε για λίγο και μετά έκανε την επιλογή της, έκατσε πάνω στην πούτσα μου με δύναμη και άρχισε να χοροπηδάει. Τα βυζάκια της τα έφερε μπροστά στο στόμα μου και εγώ της τα έγλειφα ενώ τα χέρια μου χούφτωναν το κωλαράκι της βοηθώντας τη στην κίνηση. Ο Νίκος σηκώθηκε και πήγε πίσω από τον καναπέ. Ξαφνικά είδα μία πούτσα δίπλα μου, την είδε φυσικά και η Ειρήνη και αμέσως την έβαλε στο στόμα με λαιμαργία. Πηδιόταν και πίπωνε ταυτόχρονα. Το σώμα και το μυαλό της είχε παραδοθεί στην καύλα και αυτό την έκανε για μία ακόμα φορά να χύσει με δύναμη πάνω στον πούτσο μου όσο κρατούσε την πούτσα του Νίκου με δύναμη στα χέρια της και δίνοντας σε εμένα ένα πολύ υγρό φιλί με όλη τη γλώσσα της μέσα.

Όταν ηρέμησε μας ζήτησε να βγάλουμε και εμείς τα ρούχα μας, πράγμα που κάναμε. Η Ειρήνη ξάπλωσε στον καναπέ και είπε στον Νίκο να τη γλύψει. Εμένα μου ζήτησε να ανέβω επάνω της και να της γαμήσω τα βυζιά και το στόμα. Ο Νίκος τώρα την έγλειφε στο μουνάκι κι εγώ έπαιζα μαζί της. Έτριβα την πούτσα μου στις ρώγες της και για να την κρατάω υγρή της γαμούσα και το στόμα. Αυτή η γυναίκα είχε απελευθερωθεί απόλυτα, δεν ξέρω πως θα αισθανόταν μετά αλλά σίγουρα τώρα ζούσε την εμπειρία της ζωής της, όπως και εγώ άλλωστε και φαντάζομαι και ο Νίκος.

Σηκώθηκα από πάνω της και έκατσα πάνω από το κεφάλι της δίνοντας της τα αρχίδια μου για να τα γλείφει, έτσι απελευθερώθηκαν και τα χέρια της και μου τραβούσε μαλακία ενώ εγώ είχα θέα το Νίκο να τη γλείφει. Η λεκάνη της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει ρυθμικά και άρχισε να την πιέζει στο στόμα του Νίκου, ήταν ξεκάθαρο ότι ξεκίνησε το επόμενο χύσιμο. Μου ρουφούσε τα αρχίδια με δύναμη και μετά πήρε την πούτσα μου όπως ήμουν έτσι ανάποδα και άρχισε να την πιπιλάει ρουφώντας τη. Ανασηκώθηκα και άρχισα να της γαμάω απαλά το στόμα ενώ έχυνε μπουκωμένη.

Μόλις τέλειωσε, ο Νίκος της άνοιξε τα πόδια και καρφώθηκε μέσα της. Άρχισε να τη γαμάει με δύναμη από ψηλά. Η Ειρήνη έβγαλε την πούτσα μου από το στόμα της κι εγώ πήγα από δίπλα της τρίβοντας την πούτσα μου στο μαγουλάκι της και κατά μήκος του στόματός της, ενώ αυτή έβγαζε τη γλώσσα και μου την ύγραινε, κανονική φυσαρμόνικα μου την έκανε.

- Χύνω πάλι γαμώτο, με γαμάτε τέλεια, ναι, είστε γαμιάδες γαμώτο, ναι…

Ο Νίκος βγήκε από μέσα της και άρχισε να τη χύνει πάνω στο μουνί της και στην ιδρωμένη κοιλίτσα της. Δεν άντεξα και εγώ. Άρχισα να της τα ρίχνω πάνω στο πρόσωπο και στα βυζιά της και μετά, με τα χέρια μας αλλά και με τα δικά της τα απλώσαμε σε όλο της το κορμί αλλά και στο πρόσωπο.

Οι ανάσες όλων ήταν γρήγορες και βαριές, εγώ και ο Νίκος κάναμε λίγο πίσω και θαυμάσαμε αυτό το πλάσμα που ήταν χυμένο παντού και έπαιζε ακόμα με τα χύσια μας. Η Ειρήνη σηκώθηκε όρθια και μας πρόσταξε να κάτσουμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Οι πούτσες μας ακόμα ήταν σε καλή κατάσταση, η Ειρήνη το εκμεταλλεύτηκε και έτσι μία καθάριζε τη δικιά μου πούτσα μία του Νίκου. Το αποτέλεσμα ήταν τελικά μετά από κάνα δεκάλεπτο τσιμπούκι οι πούτσες μας να επανέλθουν ακόμα πιο σκληρές. Ο Νίκος την έστησε στα τέσσερα κατά μήκος του καναπέ και άρχισε να τη γαμάει ενώ εγώ τις γαμούσα το στόμα. Οι αντοχές μας αυξήθηκαν και ξέραμε ότι δε θα χύσουμε σύντομα. Έτσι το πήγαμε χαλαρά για να το απολαύσουμε όσο γίνεται πιο πολύ.

- Γιώργο ξάπλωσε…

μου είπε η Ειρήνη και εγώ υπάκουσα. Η Ειρήνη βγήκε από την πούτσα του Νίκου και με καβάλησε σκύβοντας όσο γίνεται πιο πολύ σε εμένα.

- Νίκο θέλω να προσπαθήσεις να βάλεις και τη δικιά σου πούτσα στο μουνί μου, αν πονέσω θα βγεις όμως.

- Ότι θέλει το πουτανάκι, είπε ο Νίκος.

Η Προσπάθεια όμως ήταν δύσκολη μιας και δε χωρούσαν και οι δύο μέσα. Εκεί που έμπαινε η μία, γλιστρούσε η άλλη έξω. «Δεν γαμιέται» ακούω το Νίκο να λέει και τότε τον νοιώθω να πιάνει την πούτσα μου να την σφίγγει μαζί με την δικιά του και να τις χώνει κρατώντας τες στο μουνί της Ειρήνης. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να του γυρίζουν τα μάτια.

- Μαλάκα θα λιποθυμήσει…

του λέω και την ίδια στιγμή η Ειρήνη με κοιτάει με ορθάνοιχτα μάτια και αρχίζει να κοπανιέται μόνη της πάνω στις πούτσες μας.

- Λάθος συναγερμός…

λέω στον Νίκο τον οποίο τον είδα να χαμογελάει σατανικά. Η Ειρήνη πλέον είχε χαθεί. Τσίριζε και με χτυπούσε στο στήθος με μανία. Στον πούτσο μου ένοιωθα να τρέχουν απίστευτες ποσότητες υγρών και το αποκορύφωμα… σηκώθηκε και τραβώντας τα βυζάκια της με μουγκρητά έχυσε αλλά το βλέμμα της ήταν διαβολικό και άρχισε να με σφαλιαρίζει στο πρόσωπο. Ομολογώ ότι τέτοια αντίδραση σε οργασμό δεν τη φανταζόμουν. Την ίδια στιγμή την σφαλιάρισα και εγώ στα βυζάκια της και στο πρόσωπο και ο Νίκος τις σάπισε το κωλαράκι της.

- Χύνω… της λέω, βγες!

- Όχι ρε, σας θέλω μέσα μου, χύστε με σαν την τελευταία πουτάνα, ναι, είμαι πουτάνα, χύστε με γαμιόληδες.

Το χύσι μου το αισθάνθηκα να ανεβαίνει με δύναμη και με δύναμη καρφώθηκαν τα υγρά μου μέσα στο μουνί της. Η Ειρήνη συνέχισε να γαμιέται επάνω στις πούτσες μας όσο την έχυνα, όταν άκουσα και τον Νίκο να φωνάζει «πάρ' τα πουτάνα, παντρεμένη γαμιόλα» και όλα έγιναν μουνί που λένε. Είχαμε γίνει όλοι χάλια και ειδικά εγώ που είχα τα υγρά της Ειρήνης, τα χύσια τα δικά μου που ξεχείλισαν και φυσικά και τα χύσια του Νίκου που έσταζαν επάνω στα πόδια και τα αρχίδια μου. Αλλά ποιος νοιαζόταν;… είχαμε ζήσει το απόλυτο γαμήσι από το πουθενά. Ο Νίκος βγήκε από το μουνί της και έπεσε πίσω εξουθενωμένος, ενώ η Ειρήνη ξάπλωσε επάνω μου και έπαιρνε της ανάσες της.

Εγώ την ηρεμούσα χαϊδεύοντας τη στην πλάτη και η Ειρήνη με κλειστά τα μάτια γουργούριζε σαν γατούλα. Όταν όλα πλέον επανήλθαν στην αρχική τους κατάσταση, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε.

- Νίκο φίλε μου ελπίζω ότι έγινε σήμερα να μη χαλάσει τη φιλία μας γιατί δεν το θέλω.

- Ρε Γιώργο εγώ το ξεκίνησα, λες να παρεξηγήθηκα; Όχι μην αγχώνεσαι και μάλιστα μου άρεσε τόσο πολύ που λέω να το κάνουμε πιο συχνά αν συμφωνεί και η Ειρήνη.

- Ντρέπομαι που το λέω αλλά ναι, συμφωνώ και εγώ, δε νομίζω ότι θα ήθελα να τελειώσει εδώ αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα ντρέπομαι την κολλητή μου Γιώργο, τη γυναίκα σου.

- Να σου πω την αλήθεια Ειρήνη, όταν μιλάμε στο σεξ κάνουμε μερικά σκηνικά μεταξύ μας όσον αφορά και άλλους στο κρεβάτι μας και δεν τη βλέπω να χαλιέται πολύ. Ίσως ήρθε η ώρα να το τρέξω το θέμα και ποιος ξέρει, ίσως να κάνουμε κάτι και όλοι μαζί, αλλά θέλω να βοηθάτε κι εσείς όταν θα ανοίγω τέτοιες συζητήσεις.

Τα παιδιά συμφώνησαν, ήπιαμε ένα ποτό ακόμα όσο να ζεσταθεί ο Θερμοσίφωνας. Κάναμε το μπανάκι μας όλοι κι εγώ κοιμήθηκα του καλού καιρού στο κρεβάτι που μου εκχώρησαν τα παιδιά.

Το πρωί αφού ήπιαμε και το καφεδάκι μας αποχώρησα με πολλές σκέψεις στο μυαλό μου για το πώς θα έπειθα την γυναίκα μου να το κάνουμε όλοι μαζί. Ότι και να γίνει όμως, σίγουρα εγώ έχω εξασφαλισμένο το τρίο με τα παιδιά.




Copyright protected OW ref: 184179



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.