Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Τελικά το έκανε (4ο μέρος)

Μια τετραετία μετά τα γεγονότα του 2010 και τις περιπτύξεις που είχαμε με τον Πετράν και την Αθηνά, ήμασταν μαζί με την Έλλη μετά από όλο αυτό. Μετακομίσαμε στην Κρήτη όπου η κοπέλα μου κάνει το μεταπτυχιακό της και εγώ είχα βρει δουλειά σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στην περιοχή των Χανίων. Μέναμε μαζί σε ένα ωραίο διαμέρισμα και είχε πιάσει δουλειά εκείνη σαν μπουφετζού σε ένα συνοικιακό καφέ έτσι τα φέρναμε πολύ εύκολα βόλτα. Είχαμε και αμάξι οπότε γυρνούσαμε όλο το νησί αυτά τα 2 χρόνια που μέναμε μαζί.

2 ονειρεμένα χρόνια, ξένοιαστα, γεμάτα βόλτες, εκδρομές και έρωτα. Ζούσαμε την κάθε στιγμή και κάναμε την κάθε μέρα να μετράει, μιλούσαμε πολύ συχνά για αυτό που είχαμε κάνει τότε και κατά τη διάρκεια του σεξ το συζητούσαμε και χύναμε. Είχα καταλάβει ότι ήθελε κι άλλη εμπειρία που ακόμα και για μένα ήταν πρωτόγνωρη. Μου χάρισε πολλές στιγμές καύλας εκείνη την περίοδο και είναι σαν να συνέβη χθες.

Κυριακή μεσημέρι και καθώς σχολάω από την δουλειά, παίρνω το σκούτερ και πάω από την δουλειά της να την περιμένω να σχολάσει απολαμβάνοντας τον καφέ μου στο πεζοδρόμιο πάνω σε ένα σκαμπό ξένοιαστος. Φτάνω στο καφέ, τη βλέπω να μιλάει στο τηλέφωνο και να παίρνει παραγγελία. Με κοιτούσε ταυτόχρονα και μου έκλεινε το μάτι με νόημα. Ανυπομονώ να σχολάσει να την πάρω σπίτι.

- Τι κάνεις μωρό μου;… είσαι κουρασμένος;

- Πτώμα είμαι αγάπη, εσύ πως είσαι, την παλεύεις, το απόγευμα έχεις σχολή;

- Ναι, θα πάω κατευθείαν για μάθημα και αργότερα θα με φέρει ένα παιδί από τη σχολή να μην τραβιέσαι μέχρι το πανεπιστήμιο

- Ποιο παιδί είναι αυτό;

- Είναι ο Αλέξης σπουδάζει αρχαιολογία και είναι πελάτης εδώ στο καφέ. Απλά σήμερα έχει μάθημα κι αυτός και τελειώνει αργά. Εσύ αν θες βγες καμία βόλτα έξω μην κάτσεις μέσα.

- Τι ώρα λες θα έχεις τελειώσει;

- Υπολογίζω γύρω στις 9, μετά έχω διάβασμα γιατί δίνω εξετάσεις τον επόμενο μήνα.

- Και γιατί δε μου έχεις πει τίποτα γι’ αυτόν τον Αλέξη; Σε έχει ξαναφέρει στο σπίτι μετά το μάθημα;

- Όχι μωρό μου, σταμάτα τις σκηνές, μη μου πεις ότι ζηλεύεις κιόλας, το παιδί είναι και μικρότερος μου, δε μ' αρέσει.

Έφυγα από κει αναστατωμένος αλλά προσπάθησα να μη δείξω την δυσαρέσκεια μου και κατηφόρισα για το σπίτι μας. Στο μυαλό μου ερχόντουσαν εικόνες, μου μπαίνανε υποψίες και τρωγόμουν. Άναψα το θερμοσίφωνα και είπα να κάνω ένα ζεστό μπάνιο να ξελαμπικάρω. Άρπαξα το κινητό μου και κοιτούσα τις επαφές μου στα social. Είδα ένα στόρι της πρώην μου της Αθηνάς στην παραλία να δείχνει τα πόδια που πάνω τους έσκαγε το κύμα. Καλλιτεχνία η τριτοδεύτερο τσουλάκι αυτό αφήνεται στην κρίση του κοινού, όμως δεν άντεξα, πάτησα μία τεράστια καρδούλα και μπήκα να κάνω το μπάνιο μου. Ύστερα είδα άλλο ένα στόρι της γκόμενας και κατάλαβα από το περιβάλλον ότι μάλλον ήταν και αυτή στην Κρήτη. Με έπιασε ένα σοκ και μία καύλα ταυτόχρονα, προσπαθούσα να επικρατήσει η ηρεμία μέσα μου.

Τελικά της έγραψα "είσαι στην Κρήτη;" αλλά με άφησε στο διαβάστηκε. Πέρασε η ώρα και είχε πάει 9. Περίμενα την Έλλη να έρθει στο σπίτι που έχει ήδη αργήσει. Με τρώνε οι σκέψεις, η ζήλεια και η καύλα ταυτόχρονα. Ακούω τα κλειδιά στην πόρτα και το κορίτσι μου επιτέλους μπήκε μέσα. Ανακούφιση και τίποτε άλλο. Την κάρφωνα από πάνω μέχρι κάτω, ήταν πραγματικά μια θεσπέσια ύπαρξη και είναι λογικό που τη ζηλεύω. Μόλις μπήκε στο μπάνιο, εγώ ετοιμαζόμουν να την υποδεχτώ στο κρεβάτι μας. Ακούω έναν ήχο μηνύματος από το κινητό, πηγαίνω να δω ποιος μου έστειλε αλλά τίποτα, δεν είχα καμία ειδοποίηση, άρα σκέφτηκα, είναι από το δικό της κινητό. Ήταν κλειδωμένο αλλά στην επιφάνεια φαινόταν ένα μήνυμα που έγραφε «τέλεια» και είχε και μία φαταούλα να στέλνει φιλάκια από κάποιον Αλέξη.

- Μωράκι μου πόσο μου έλειψες;

Ήρθε και έκατσε δίπλα μου, μύριζε υπέροχα και ήταν έτοιμη να σκάσει από σεξουαλικότητα, σαν να έφυγε όλη η κούραση από πάνω της.

- Πόσο τυχερή είμαι που σε έχω μωρό μου, βλέπω έχεις ορεξούλες.

- Όλη μέρα τις έχω μωρό μου γιατί σε σκεφτόμουν.

- Τι σκεφτόσουνα πονηρούλη;

Μου χαϊδεύει με τα νυχάκια της τον πούτσο πάνω απ’ το παντελόνι και με φιλάει στο στόμα και στο λαιμό. Τα μαλλιά της είχαν μπει μέσα στα μάτια μου αλλά δε με πειράζει γιατί απολαμβάνω τα χάδια της που κάθε φορά είναι σαν πρώτη φορά. Με μια εξαιρετική τεχνική ξεκουμπώνει με το ένα της χέρι το τζιν παντελόνι, μου τον έχει βγάλει έξω και μου τον παίζει.

- Τον έπαιξες για μένα σήμερα μωρό μου; Με σκεφτόσουν;

- Ναι καυλιάρα, σε σκεφτόμουν.

- Πως με σκεφτόσουν;

- Στα 4 να τον παίρνεις.

- Στα 4 τρελαίνομαι να με σκίζεις γαμιά μου.

Στήνεται αμέσως στα 4 και μου δίνει το μουνάκι της στα μούτρα. Με προστάζει να τη γλείψω. Της έχω βάλει 2 δάχτυλα στην πίσω τρύπα της και σπαρταράει, μου φωνάζει όλο καύλα να μπω μέσα της.

- Σκίσε με γαμιά μου, σκίσε με όπως μόνο εσύ ξέρεις να με γαμάς!

Την έχω και τη σφυροκοπάω με κλειστά πόδια στα 4. Παρόλο που φαίνεται σα να έχει μεγάλη περιφέρεια, η γκόμενα έχει απίστευτες καμπύλες, σφριγηλή και γεμάτη κωλάρα που μόνο κάτι βραζιλιάνες έχουν. Δεν παίζεται. Την πηδάω με μανία, της βουτάω τα μαλλιά κι αυτή μου ζητάει κι άλλο.

- Τι άλλο θες ρε πουτανάκι μου, δε σου φτάνει ο πούτσος που τρως καργιόλα;

Εκείνη χαμογελάει και μουγκρίζοντας σχεδόν μου λέει:

- Κι άλλο θέλω, σκίσε με, τράβα μου τα μαλλιά…

Την ξαπλώνω ιεραποστολικό και τώρα την κοιτάζω στα μάτια ενώ έχει τυλίξει τα τέλεια πόδια της γύρω μου και τη γαμάω πιο τρυφερά. Της βάζω τα δάχτυλα που της τα είχα στην τρύπα της μέσα στο στόμα και ξεκινάει να ρουφάει τα δάχτυλα σαν να έκανε πίπα ενώ ταυτόχρονα μούγκριζε από καύλα.

- Σ αρέσει να γαμιέσαι τσουλάκι, θα ήθελες να έχεις και μία πούτσα στο στόμα τώρα;

Είχα καταλάβει ότι έχυνε πάνω στον πούτσο μου και κουνούσε καταφατικά το κεφάλι της όταν της έλεγα για μία πούτσα ταυτόχρονα στο μουνάκι και στο στόμα.

- Σ' άρεσε αυτό που σου είπα μωράκι μου, θέλεις να το ξανακάνουμε;

- Ναι γαμιά μου, ότι θέλεις εσύ θα κάνουμε, είμαι η πουτάνα σου, κάνε με πουτάνα σου κι άλλο…

- Θυμάσαι αυτά που κάναμε τότε πριν 4 χρόνια;

- Ναι, είσαι τέλειος μωρό μου, χύνω όποτε τα σκέφτομαι ακόμα πιο εύκολα.

Την έχυσα στο στομάχι της και έπεσα απάνω της, ανταλλάσσαμε φιλιά στο στόμα και χαδάκια και ανάψαμε τσιγάρο γυμνοί στο κρεβάτι.

- Αλήθεια θα ήθελες να ξανακάναμε κάτι τέτοιο;

- Μωράκι μου αυτά τα έχουμε ξαναπεί, όσο μου έχεις εμπιστοσύνη μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε και να περνάμε καλά, εγώ θέλω εσύ να περνάς καλά και να μη βαριέσαι.

Σηκώθηκα και την άφησα να κοιμηθεί μιας και δουλεύει αύριο πρωί πρωί κι εγώ πήγα στο σαλόνι και χάζευα τηλεόραση. Χτύπησε άλλη μία φορά το κινητό γύρω στη 1 το βράδυ, το δικό μου αυτή τη φορά και ήταν η Αθηνά. Μου έστειλε ότι βρίσκεται στην Κρήτη με το αγόρι της και κάνουν διακοπές στη διπλανή πόλη του νησιού από εμάς. Την έβλεπα ενεργή και είπα να της στείλω μήνυμα

- Πως περνάτε;… κι εμείς είμαστε Κρήτη, ελάτε αν θέλετε από Χανιά να πιούμε καμία μπυρίτσα να τα πούμε.

- Είναι και η Έλλη μαζί σου;

- Ναι εδώ είναι, θα χαρεί πολύ να έρθετε.

Την επόμενη μέρα είχα ρεπό και μόλις σηκώθηκα βγήκα λίγο έξω να πάρω τον αέρα μου να δω τίποτα κωλαράκια στην παραλία να ξελαμπικάρω λιγάκι από το στρες της δουλειάς. Περνάω από το καφέ που δουλεύει η Έλλη και βλέπω είχε λίγο κόσμο. Κάθονταν στο κοντινό τραπεζάκι 2 νεαροί, πλησιάζω στο μπουφέ και η κοπέλα μου έλειπε. Πιθανόν να ήταν μέσα στην κουζίνα του καφέ και έξω ήταν ο υπεύθυνος του μαγαζιού. Έδωσα την παραγγελία μου, ένα μέτριο καφέ και καθώς περίμενα να πληρώσω, πήρε το αφτί μου τους 2 πιτσιρικάδες να μιλάνε μεταξύ τους.

- Αφού ρε μαλάκα η γκόμενα δεν ψήνεται τελικά, τι της πρήζεις τα αρχίδια ρε φίλε;

- Θα δεις ότι θα τα καταφέρω, κοίτα τι μου έστειλε χθες βράδυ αργά.

Κοιτούσαν και οι 2 την οθόνη και ο άλλος είχε μείνει μαλάκας.

- Εντάξει αυτό το μουνί είναι για γλείψιμο φίλε, τι να πω;

- Το μόνο πρόβλημα είναι ο γκόμενος της που μένουν μαζί αλλά θα το ρυθμίσω.

Έφυγα αμέσως μην με πάρουν χαμπάρι και στάθηκα λίγο πιο πέρα να πάρω μάτι την κατάσταση χωρίς να φαίνομαι, απλά για να βεβαιωθώ ότι κάτι τρέχει και χτυπάει μήνυμα στο κινητό μου.

"Είμαστε ήδη στα Χανιά, κερνάμε μπύρες και ότι άλλο θέλετε, χθες ήμασταν στο ηράκλειο βόλτα, μένουμε στο τάδε ξενοδοχείο κεντρικά"

Πρέπει να το πω στη δικιά μου αυτό και αναρωτιέμαι πώς θα το πάρει. Ωστόσο βλέπω τον υπεύθυνο του καφέ να βγαίνει από το μαγαζί και σκέφτηκα ότι μάλλον η δικιά μου τελείωσε με τη λάντζα της και είναι πάλι έξω. Τη βλέπω να προσεγγίζει το τραπέζι με τους 2 νεαρούς που παρεμπίπτοντος δεν πρέπει να ήταν πάνω από 20 χρονών. Τους άφησε μία πιατέλα με διάφορα γλυκά, βάφλες, κάπκεηκς κλπ και έκατσε λίγο μαζί τους. Εκείνος με το κινητό την κάρφωνε μέσα στα μάτια κι εκείνη το ίδιο. Ο φίλος τους μάλλον ένιωθε άβολα και έκανε πώς ασχολείται με το κινητό του. Τότε είδα ότι η γλώσσα του σώματος της Έλλης ήταν διαχυτική ανεβάζοντας το πόδι της πάνω στα πόδια του και προκαλώντας τον και εκείνος αρχίζει να της χαϊδεύει τη γάμπα με τα σχεδόν παιδικά του χέρια, να τις τρίβει το πόδι και σιγά σιγά με τρόπο ο μαλάκας έχει ανεβάσει το χέρι του σχεδόν στο κωλομέρι της.

"Αν κάνω τώρα ντου μέσα θα νιώσουν όλοι πολύ άβολα" σκέφτηκα, και τι ήταν αυτό που του έστειλε το πουτανάκι μου και αυτός το έδειχνε στον φίλο του άραγε; Τρωγόμουνα αλλά ξέρω ότι θα έρθει το βράδυ στο σπίτι και θα της ρίξω ένα γαμήσι που θα το θυμάται το πουτανάκι για μέρες. Έφυγα από κει και πήγα να συνεχίσω την βόλτα μου, γνωρίζοντας ότι στην ίδια πόλη κάνει διακοπές η πρώην μου με το γκόμενο της, η οποία γαμιόταν με τον καλύτερο μου φίλο μετά το χωρισμό μας και μετά η κοπέλα μου την ξέσκισε μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Αναρωτιέμαι πως να είναι και αν περνάει καλά. Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να περάσουμε έστω σε ένα πολύ μικρό ποσοστό το ίδιο με κείνη τη φορά ο πούτσος μου αρχίζει να πρήζεται. Έρχεται ένα μήνυμα από τη δικιά μου.

"Θα αργήσω λίγο μετά την δουλειά θα πάω να πάρω κάτι σημειώσεις και θα έρθω καμιά ωρίτσα αργότερα"

- θέλεις να σε πάω εγώ να τις πάρεις;

- Ναι μωρό μου, πολύ θα το ήθελα γιατί είμαι κουρασμένη μετά το σεξ που κάναμε χθες.

Σκέφτηκα ότι αν ήθελε θα μου έβρισκε δικαιολογία για να πάει κρυφά να γαμηθεί αλλά ίσως τελικά να είναι όλα στο μυαλό μου και αυτό στο μαγαζί να είναι ένα αθώο φλερτάκι και τίποτα παραπάνω. Η ώρα έφτασε και την πήρα από τη δουλειά. Στη διαδρομή της είπα ότι μου έστειλε μήνυμα η Αθηνά και ότι κάνει τις διακοπές της μαζί με το γκόμενο της εδώ κοντά και το μάτι της γυάλισε, γούρλωσε, αναστατώθηκε πολύ φανερά και ήρθε και μου ψιθύρισε στο αφτί καθώς οδηγούσα κάτι πολύ τρομερό:

- Θέλω πολύ να ξαναπλακώσω την τσουλίτσα σου στο ξύλο όπως την άλλη φορά. Εγώ είμαι το πουτανάκι σου!

Όπως μου τα έλεγε μου χάιδευε και τον καβάλο ταυτόχρονα και κατάλαβε ότι έχω καυλώσει και μου ξαναλέει στο αφτί:

"Μόλις πάμε σπίτι θέλω να μου πεις τι θέλεις να κάνουμε". Φτάνουμε στο βιβλιοπωλείο, κατεβαίνει από το σκούτερ και μπαίνουμε μέσα. Προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω τον πιτσιρικά που ήταν νωρίς το μεσημέρι στο καφέ να δουλεύει και συγκεκριμένα να τακτοποιεί τα ράφια του καταστήματος. Γυρίζει και κάνει ένα απλό νεύμα στην κοπέλα μου, φανερά αμήχανος γιατί μας είδε μαζί. Μάλλον δεν το περίμενε ότι θα έρθω κι εγώ μαζί της, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μεταξύ τους δεν πλησίασαν καν κοντά να κάνουν τις συστάσεις κι εμένα αυτό μου φάνηκε πολύ ύποπτο. Πήραμε τις σημειώσεις που θέλαμε και φύγαμε αμέσως για το σπίτι.

- Ποιο ήταν αυτό το παιδί που σε χαιρέτησε;

- Είναι ο Αλέξης, το παιδί που σου έλεγα που με έφερε χθες στο σπίτι. Το βιβλιοπωλείο είναι των γονιών του και τους βοηθάει, είναι πολύ καλό παιδί.

Εγώ κάνω σαν να μην τρέχει τίποτα

- Λοιπόν μωρό μου πάω να κάνω μπανάκι και μετά να βγούμε μία βόλτα, εσύ τι λες;

Εγώ δεν έφερα αντίρρηση, περίμενα στο σαλόνι και έφτιαχνα λίγο το διαμέρισμα ώσπου να τελειώσει το μπανάκι της. Τη βλέπω να βγαίνει με μία πετσέτα και μόνο τυλιγμένη και να μυρίζει η ατμόσφαιρα βανίλια και αιθέρια έλαια. Ήλθε και κάθισε δίπλα μου.

- Λοιπόν τι θες να κάνουμε με το τσουλάκι σου πες μου…

και άρχισε να με χαϊδεύει απαλά.

- Εσύ θέλεις καταρχάς να βρεθούμε πάλι; Είναι με τον καινούριο της γκόμενο εδώ και θα κάτσουν καμιά βδομάδα μου είπε.

Μονολόγησε, γούρλωσε τα μάτια της, ήρθε στο στόμα μου το στόμα της και μου είπε:

- Μωρό μου θέλω να την ξεσκίσεις κι εγώ να της κάνω βασανιστήρια όπως την προηγούμενη φορά. Έχει και το γκόμενο της μαζί ε;… αυτό να δούμε πως θα το βολέψουμε…

- Αυτός πρέπει να ξελογιαστεί από σένα οπωσδήποτε πουτανάκι μου, θέλεις να της γαμήσεις και αυτόν το γκόμενο;

- Θέλω να της γαμάω όλους τους γκόμενους της έτσι επειδή εγώ είμαι πιο πουτανάρα από αυτήν αλλά εσύ είσαι μόνο δικός μου…

και σκύβει και με παίρνει στο στόμα. Τον κατάπινε ολόκληρο μέσα στο στόμα της λες και ήταν γλυκό του κουταλιού. Μερικές φορές νομίζεις ότι θα πνιγεί με την πίπα που κάνει αλλά δε βγάζει ποτέ ούτε το παραμικρό κιχ.

- Θυμάσαι τον Πετράν μωρό μου;

- Όλα τα θυμάμαι.

- Θυμάσαι τι σου κάναμε;

- Με σκίσατε ολόκληρο απόγευμα

- Και τι άλλο;

- Και η πουτανίτσα σου κοιμόταν του καλού καιρού.

Το κινητό της χτυπάει ένα εισερχόμενο μήνυμα.

- Πες στο γκόμενο σου να μην σου στέλνει τέτοια ώρα μηνύματα γιατί τώρα σε γαμάω εγώ.

Αυτή έκανε πως δεν την ένοιαζε καθόλου, μάλιστα νομίζω ότι αυτό που είπα την εξίταρε και έκανε ένα νεύμα σα να συμφωνεί μαζί μου.

- Τι είπες πουτανάκι μου, συμφωνείς μ' αυτό που είπα;

΄- Ναι

- Είσαι καλό κορίτσι η κακό;

- Κακό. Τιμώρησε με…

- Το ήξερα πουτανάκι μου…

και συνέχισε την πίπα ώσπου την έχυσα στο στόμα. Μετά ήρθε να με φιλήσει με τα χύσια μου ακόμα μέσα στο στόμα της για πρώτη φορά. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί δεν το ‘χει ξανακάνει, μάλλον η καύλα της στιγμής, η σεξουαλικότητα της και η αναζήτηση για κάθε τι καινούριο ερωτικά την εξίταρε.

Ντυθήκαμε και βγήκαμε έξω, κάτσαμε σε ένα καφέ και παραγγείλαμε. Ρεμβάζαμε και απολαμβάναμε την πληρότητα που νιώθαμε, 2 νέοι, σε άλλη πόλη, να γουστάρουμε που είμαστε ανεξάρτητοι οικονομικά και συζητούσαμε για το τι θα κάνουμε ώσπου χτυπάει μήνυμα στο κινητό μου. Το ανοίγω και μου είχε στείλει μήνυμα η πρώην. Θα μας περιμένανε σε ένα μπαράκι παραλιακά απάνω στην άμμο με πολύ κόσμο. Συμφωνήσαμε να πάμε.

- Το τσουλάκι σου νομίζω το τρώει ο κώλος του, θα την περιποιηθώ κατάλληλα…

- Νομίζω και αυτή σε περιποιήθηκε κατάλληλα την περασμένη φορά!

- Καλά, κάτσε και θα δεις τι την περιμένει.

Σηκωθήκαμε και φύγαμε για το υπόλοιπο της βραδιάς που μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις όπως φαίνεται. Φτάσαμε στην είσοδο και μπήκαμε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου ψάχνοντας τους φίλους μας. Κάποια στιγμή βλέπουμε ένα χεράκι σηκωμένο να μας κάνει νόημα και να μας καλεί κοντά τους. Φυσικά και είναι η Αθηνά. Κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις και καθίσαμε σε ψηλά σκαμπό στο μπαρ και οι τέσσερις ο ένας δίπλα στον άλλον.

Η Αθηνά ήταν πραγματικά εξωτική, δεν την έκανες για Ελληνίδα, αλλά πιο πολύ για λατίνα, μελαμψή και πολύ μαυρισμένη στο δέρμα, κοντή φουστίτσα και πουτανίστικα παπούτσια. Τα πόδια της γυαλίζανε και τα νυχάκια ήθελες να τα γλείψεις, σωστό κοντοπούτανο. Παρά τα 38 της έμοιαζε πολύ αναζωογονημένη λόγω των διακοπών. Από την άλλη η Έλλη είχε λίγο πιο πουριτανό ντύσιμο, με φλάτ σνίκερς λευκά, κολλητό τζιν παντελόνι και λευκό τιραντέ, αλλά αρκετά σικάτη και το προσωπάκι πανέμορφο, γλυκό και με ένα χαμόγελο που σε κάνει να θες να τη γαμήσεις οπωσδήποτε. Μας σύστησε τον αγαπητικό της τον Τάσο. Εκείνος φαινόταν εκτός τόπου. Ένιωθα την απόσταση αναμεταξύ μας. Είναι εργολάβος και ασχολείται με εταιρείες ίντερνετ αυτή την περίοδο. Δείχνει να το φυσάει το χρήμα, μοντελάκι, σίγουρα 1.90, με πολύ επώνυμα ρούχα και ένα σώμα πολύ κτηνώδες παρά την κοιλίτσα που είχε.

Τα βλέμματα των κοριτσιών αναμεταξύ τους που ανταλλάσσανε, εγώ τα έβλεπα, ήξερα ότι καυλώνουν μεταξύ τους και μου έρχονται εικόνες από πριν 4-5 χρόνια που κάναμε αυτό το ατελείωτο γαμήσι στο σπίτι της Αθηνάς, η οποία σήμερα δείχνει να είναι πολύ ικανοποιημένη. Κάποια στιγμή η κοπέλα μου μου λέει ότι θέλει να πάει στη τουαλέτα, μου ζήτησε μέχρι να έρθει να της παραγγείλω κι άλλο γύρο από τεκίλες που πίναμε και καθώς έψαχνα το σερβιτόρο μπόρεσα να διακρίνω στον κόσμο κάποιον γνώριμο. Ήταν ο Αλέξης, ο φίλος της Έλλης από τη σχολή και από το καφέ που όπου σύχναζε μαζί με τη δικιά μου. Είχα δει πολύ ύποπτες κινήσεις μεταξύ τους και το είχα βάλει σε δεύτερη προτεραιότητα μέχρι στιγμής. Προσπαθούσα να φαίνομαι αρκετά κουλ που έχω μείνει μόνος μου με την Αθηνά και το γκόμενο της και η Αθηνά κάποια στιγμή με πλησίασε και μου είπε με τρόπο στο αφτί:

- Αυτός δεν ξέρει τίποτα, είναι όλη την ώρα στον κόσμο του, πρέπει να έχει πιει τα διπλάσια από εμάς!

- Άσε τον άνθρωπο και πες πότε θα έρθεις να σε φιλοξενήσουμε ένα βράδυ στο σπίτι μας.

- Μπράβο μένετε και μαζί, χαίρομαι για σάς αλλά μου είναι δύσκολο να τον ξεφορτωθώ ακόμα, ίσως αν πιει αρκετά να μπορέσω να σας βρω μετά αφού πρώτα τον πάρει ο ύπνος.

- Η Έλλη θέλει σαν τρελή να έρθεις.

- Θα έρθω, αλήθεια η δικιά σου σαν πολύ δεν αργεί στην τουαλέτα;

Άρχισα να σκέφτομαι αυτά που περάσαμε μαζί οι 3 μας κάποτε, τη βία που η μία χαστούκιζε την άλλη και μετά τον έρωτα που κάνανε και μένα σχεδόν με αφήσανε στην άκρη. Τα σφηνάκια που είχα παραγγείλει ήρθαν και το κορίτσι μου μόλις που ξεπρόβαλε μέσα από το πλήθος. Την έβλεπα ώμος να μην έρχεται κατευθείαν σε εμάς αλλά να πηγαίνει στον φίλο της πρώτα που βρισκόταν πολύ πιο πέρα από εμάς και να ανταλλάζουν αγκαλιές και φιλιά στο μάγουλο. Τους παρατηρούσα προσεχτικά αλλά και διακριτικά μαζί.

- Μία γυναίκα όταν αφήνει έναν άντρα να την ακουμπάει έτσι πάει να πει ότι καυλώνει να ξέρεις…

μου είπε στο αφτί η πρώην μου, καθώς έβλεπα ότι της είχε τυλίξει τα χέρια του γύρω από τη μέση της και χούφτωνε τα κωλομάγουλα με τρόπο σέξι. Χορευτικό άλλοθι θα το έλεγα εγώ ίσως γιατί εθελοτυφλούσα, αλλά η καύλα για τις 2 πουτανίτσες που έχουμε στην παρέα μας είναι η πρώτη προτεραιότητα. Ερχόταν σε μένα χαμογελαστή κι εγώ νιώθω ήδη πολύ καυλωμένος. Πίναμε τα ποτά μας κερνούσαμε δεξιά και αριστερά και χορεύαμε όλοι μαζί στη 1 το βράδυ σαν να ήταν καρναβάλι. Μπλεχτήκαμε με το αλκοόλ και τη δυνατή μουσική και όλα πηγαίναν τέλεια. Κάποια στιγμή η Αθηνά μας είπε ότι πάει τουαλέτα και μείναμε εγώ, το κορίτσι μου και ο γκόμενος της πρώην μου. Εκείνος ήταν πίτα στο μεθύσι και έδειχνε να παραπατούσε. Τον πιάνουμε, τον βάζουμε σε μία πολυθρόνα και φωνάξαμε τον σερβιτόρο να πληρώσουμε. Σιγά σιγά ήταν η ώρα μας να φύγουμε. Πέρασαν δέκα λεπτά και η Αθηνά δεν είχε έρθει ακόμα, έτσι συνεννοήθηκα με το κορίτσι μου ότι θα τον πάω στο αυτοκίνητο, ενώ αυτή θα κάτσει λίγο να τον προσέχει όσο εγώ θα πάω μέσα να βρω την Αθηνά να την πάρω γιατί θα μας ψάχνει.

Μπαίνω μέσα στο μαγαζί, πουθενά η Αθηνά και παίρνω το δρόμο για τις γυναικείες τουαλέτες. Η ώρα είχε πάει αργά και ο καημένος ο Τάσσος είχε βγει νοκάουτ από τα ποτά. Είχε πάρα πολύ κόσμο στις γυναικείες τουαλέτες και είπα όσο περιμένω να ρίξω κι εγώ ένα κατούρημα. Οι αντρικές ήταν σχεδόν άδειες και μπήκα μέσα σε μία. Έβγαλα έξω τον πούτσο μου που ήταν και πρησμένος από την καύλα. Συνειδητοποίησα ότι από τη διπλανή ακουγόταν όμως κάτι πνιχτά γελάκια και ψίθυροι. Ανέβηκα πατώντας πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας και κοίταξα από πάνω όπου δεν υπήρχε άλλη γυψοσανίδα και έτριβα τα μάτια μου γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Μάλλον εδώ που φτάσαμε έπρεπε να το περιμένω. Ήταν ο Αλέξης με την Αθηνά και γαμιόταν στα όρθια σαν κουνέλια. Εκείνος της έκλεινε το στόμα να μη μπορεί να φωνάξει και κείνη του κατεβάζει το χέρι.

- Γαμάς καλά καργιόλη, τι πουτσάρα είναι αυτή;

- Τι σου κάνω μωρή πουτανίτσα;

- Με σκίζεις πούστη, άνοιξέ με, τι πουτσάρα είναι αυτή;

- Σε σκίζω καργιόλα, που θέλεις να σε χύσω λέγε…

και γυρίζει αμέσως και γονατίζει. Η φούστα της έχει σηκωθεί και φαίνονται τα γυαλισμένα και μαυρισμένα πόδια της καθώς στηριζόντουσαν στις 12ποντες τακουνάρες. Η πρόστυχη εμφάνιση της σε συνδυασμό ότι τσιμπουκωνόταν με ένα τεράστιο καυλί που ίσα ίσα έμπαινε ο παππάς μέσα στο στόμα της, με έκανε να την παίξω για δεύτερη φορά παίρνοντας τη μάτι. Οι συνθήκες δεν ήταν ποτέ ευνοϊκές, πάντα κρυβόμουν στις σκιές σαν ανώμαλος για να τη βλέπω να γαμιέται, αλλά το θέαμα αυτή τη φορά ήταν το κάτι άλλο. Πηδιόταν με ένα παιδί τουλάχιστον 18 χρόνια μικρότερο της και μάλιστα είχε ένα πούτσο τόσο μεγάλο όσο του Πετράν αλλά σίγουρα πιο χοντρό. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πούτσο ούτε σε ταινία πορνό.

- Σ' αρέσει να τσιμπουκώνεσαι πουτανίτσα μου;…

την πιάνει απ’ τα μαλλιά και αρχίζει να της γαμάει το στόμα. Είχε καυλώσει πάρα πολύ και την έπνιγε. Της ερχόταν εμετός όποτε προσπαθούσε να τον πάρει λίγο παραπάνω μέσα της.

- Είμαι πιο μεγάλη πουτάνα από την άλλη που γαμάς;

- Είσαι σίγουρα μεγαλύτερη ψώλα.

- θα σε κάνω να ξεχάσεις την Έλλη μπασταρδάκο, μόνο εμένα θα πηδάς…

και κάνει μία βουτιά και τον παίρνει σχεδόν τον μισό ίσως και λίγο παραπάνω μέσα στο στόμα της. Αυτός τη βουτάει από τα μαλλιά για να μην φύγει κι εκείνη δείχνει να πνίγεται.

- Σε χύνω καυλιάρα μου…

Και έκατσε ακίνητη με την πούτσα του μικρού στο στόμα της. Έβηχε ξέπνοα και κάποια στιγμή τρέξανε τα χύσια του Αλέξη από το στόμα της και πέφτανε στα ρούχα. Τον κοιτούσε μέσα στα μάτια και δε σταμάτησε να τον ρουφάει.

- Όλο, μέχρι σταγόνα πουτάνα…

Τον έβγαλε από το στόμα της και σηκώθηκε γρήγορα να φύγει. Εγώ έμεινα μέσα κρυμμένος φοβόμουν να μη με δει κανείς.

- Μόνο εμένα, θέλω να είσαι μόνο δικός μου όσο καιρό θα μείνω, αλλιώς δε θα με ξαναδείς!

Φεύγω και πάω έξω να δω τι συμβαίνει. Κοιτάζω το ρολόι, ήμουν μέσα για περίπου 10 λεπτά. Πλησιάζω το αυτοκίνητο, ο Τάσσος κοιμόταν στο πίσω κάθισμα και η κοπέλα μου περίμενε απ’ έξω κάνοντας τσιγάρο.

- Τι έγινε;… ανησύχησα.

- Όλα καλά μωράκι μου σε λιγάκι έρχεται, την είδα να ξερνάει στην τουαλέτα και είπα να μην την ενοχλήσω, δε φαινόταν καλά, της είπα απλά ότι θα περιμένουμε στο αμάξι.

Ερχόταν προς το μέρος μας, φανερά χάλια το μαλλί, τα ρούχα της τσαλακωμένα και δεν περπάταγε ίσια. Μας είπε ότι θέλει να κάνει ένα ντους να ξυπνήσει και συμφωνήσαμε να πάμε απ’ το σπίτι μας να αράξουμε λίγο και να τσιμπήσουμε κάτι. Στη διαδρομή ο Τάσσος ροχάλιζε και οι κοπέλες ήταν λιγομίλητες. Φτάσαμε στο σπίτι, κατεβάζουμε από το αμάξι τον μεθυσμένο και τον πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Έπειτα πάμε στο σαλόνι και αράζουμε. Ανοίγουμε τηλεόραση, η Αθηνά ξάπλωσε κανονικά στον καναπέ σαν στο σπίτι της και απλώνει τα πόδια της στο τραπεζάκι του σαλονιού. Τα κάτασπρα νυχάκια της σε συνδυασμό με το μαύρισμα, της δίνουν πολλούς πόντους πουτανιάς, αλλά η δικιά μου σε μια στιγμή που πάει μέσα και έρχεται έχει βάλει ένα σιθρού νυχτικάκι που αναδεικνύει τις καμπύλες της και το πόσο τέλεια κωλάρα έχει, αδιαφορώντας τελείως σαν να μην ήταν καν εκεί έρχεται προς το μέρος μου και με καβαλικεύει. Αρχινάει να τρίβεται πάνω από το παντελόνι στον πούτσο μου και μου φέρνει τα στήθη της μέσα στο πρόσωπο μου. Έχω καυλώσει, τρίβεται όλο και πιο πολύ ώσπου ακούσαμε δίπλα μας ένα ακόμα ροχαλητό. Ξεσπάσαμε στα γέλια, την είχε πάρει ο ύπνος. Ε βέβαια, ήταν τόσο κουρασμένη μετά το ξέσκισμα που της έκανε ο πιτσιρικάς που μόλις χαλάρωσε την πήρε ο ύπνος. Τότε η δικιά μου μου λέει:

- Έχω καυλώσει πάρα πολύ, θέλω να μας γαμήσεις και τις 2, θα πάω να κάνω ένα μπανάκι και θα έρθω να συνεχίσουμε με η χωρίς αυτούς, δε μ' ενδιαφέρει.

Έτσι κι έγινε, πήγε μέσα, έκανε τα δικά της. Εγώ έκανα μια κίνηση να πάρω το κινητό της μέσα απ’ την τσάντα που ήταν απάνω στο τραπέζι και κατάλαβα ότι είναι ξεκλείδωτο. Εδώ είμαστε… σκέφτηκα. Το ανοίγω και μπαίνω στις συνομιλίες της. Βρίσκω αυτό το παιδί που τον βλέπω συνέχεια μπροστά μου τις τελευταίες μέρες και αρχίζω να περνάω από κόσκινο τη συνομιλία τους. Η Αθηνά δίπλα μου κάνει σα να ξυπνάει από το λήθαργο.

Η συνέχεια θα είναι γεμάτη αποκαλύψεις!
Copyright protected OW ref: 184157Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.