Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η κοινωνική απομόνωση εξαιτίας του επιβεβλημένου κατ’ οίκων περιορισμού καλά κρατεί. Πολλές ώρες εντός σπιτιού, περιορισμένες έως ελάχιστες διέξοδοι και πολλά νεύρα. Η κατάσταση στο σπίτι είναι τεταμένη. Όπως λέει και το τραγούδι «…Μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…», με τον καυγά να είναι έτοιμος να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή. Όλα μας φταίνε και ειδικά εγώ έχω βγάλει ότι παραξενιά μπορεί να σκεφτεί ο νους. Ένα καλό γαμήσι χρειάζεται για εκτόνωση των νεύρων και των δυο μας, αλλά με τα μικρά όλη την ώρα στο σπίτι η κατάσταση περιπλέκεται. Ρουτίνα και νεύρα. Ωραίος συνδυασμός. Έτοιμοι για τρελοκομείο όλοι.

Ειδικά τώρα που δουλεύουμε από το σπίτι (ναι είμαι λίγο τυχερός σε αυτό, αν και αρχίζω να αμφιβάλλω αν αποτελεί πραγματικά ευκολία) και οι δυο μας, ακόμα και μια μικρή διακοπή στο Διαδίκτυο μας κάνει έξαλλους και οι κατηγορίες πέφτουν βροχή. Λες και αποσυνδέω επίτηδες τα πάντα. Οι πολλοί καφέδες και η ελάχιστη σωματική δραστηριότητα μας έχει καταστρέψει τον ύπνο. Οπότε ξυπνάμε με νεύρα, δουλεύουμε με νεύρα και πέφτουμε για ύπνο πάλι με νεύρα. Τρελοκομείο δηλαδή.

Πρόσφατα ενώ βάλαμε τα μικρά για ύπνο, κάτσαμε στο σαλόνι κλασσικά αμίλητοι χαζεύοντας στην τηλεόραση. Ησυχία απόλυτη και ξαφνικά την ησυχία σπάει ο ήχος ενός ζευγαριού να γαμιέται. Κοιταχτήκαμε και κάνω την (ανόητη) ερώτηση «Τι γίνεται;».

Η Ξένια με κοίταξε με αποδοκιμαστικό ύφος και μου λέει: «Τι νομίζεις; Ο κόσμος γαμιέται! Άντε τώρα. Θες να τα ακούσεις βραδιάτικα;».

- «Όλοι γαμιούνται εκτός από μας…» μουρμούρισα. «Άσε τουλάχιστον να καταλάβουμε ποιοι το γλεντάνε, αφού δεν είμαστε εμείς» είπα πιο δυνατά. Η σκέψη μου πήγε στη γειτόνισσα στην απέναντι πολυκατοικία που είχα πηδήξει προ καιρού (βλ. ιστορία «Λατρεμένη Γειτόνισσα»). Κλειστά τα παντζούρια, ούτε φώτα. Ποιος να’ ναι; Αποκλείεται να είναι οι από πάνω μας, εκτός αν πήρε καμιά δεκαριά μαγικά χαπάκια ο παππούς και κυνηγάει την γριά στο σπίτι. Το μυστήριο δεν άργησε να λυθεί. Να’ ναι καλά οι διαφημίσεις στην τσόντα. Μόλις κατάλαβα τι είχε γίνει χαμογέλασα πονηρά και η Ξένια με είδε.

- «Τι γελάς; Κατάλαβες ποιος γαμάει;»

- «Σήκω να σου δείξω» της είπα και την τράβηξα από το χέρι να σηκωθεί από το κρεβάτι και την οδήγησα στο σαλόνι. Η Ξένια είναι σπαστική ώρες ώρες, αλλά έχει σωματάρα. Την είδα με το βρακάκι της να κουνιέται στις μύτες των ποδιών της και οι γλουτοί της με προσκαλούσαν να τους θωπεύσω. Την έβαλα να κάτσει στον καναπέ, έβαλα το κανάλι αισθησιακών ταινιών στην τηλεόραση χωρίς ήχο και περίμενα να ξεκινήσει η προβολή, ώστε να παίζει σε μας χωρίς ήχο, αλλά να ακούγεται ο ήχος από την τηλεόραση του μερακλή γείτονα.

- «Καλά για τσόντες με σήκωσες; Δεν πας καλά!».

- «Απλά σου δείχνω ότι και σε άλλον δεν του κάθεται η γυναίκα του και δες πως τη βγάζει.»

- «Α… στο διάολο!» με διαολόστειλε ακόμα μια φορά η Ξένια, αλλά η βραδιά είχε συνέχεια. Την άρπαξα από το μπράτσο και την ανάγκασα να καθίσει στον καναπέ. Βεβαιώθηκα ότι οι πόρτες από τα δωμάτια των παιδιών ήταν κλειστές και ότι είχαν κοιμηθεί. Όταν επέστρεψα στο σαλόνι είχε αρχίσει νέα ταινία και η Ξένια περίμενε την αντίδρασή μου. Έκατσα δίπλα της, την στρίμωξα στην γωνιά του καναπέ και της ψιθύρισα:

- «Θα κάτσουμε να την δούμε μπας και θυμηθούμε πως γίνεται!».

Στραβομουτσούνιασε, αλλά μάλλον κατάλαβε πως σήμερα δεν έχει νταηλίκια από πλευράς της. Τα γαμήσια στην ταινία είχαν ξεκινήσει προ πολλού. Έκατσε αμίλητη όπως ήταν με το φανελάκι και το βρακάκι της με τα γόνατα στο στήθος της. Εγωίστρια, δεν είπε λέξη, αλλά το βρακάκι της σιγά σιγά μούσκευε από όσο κατάφερα να δω. Αντίθετα εγώ χάιδευα απροκάλυπτα τον πούτσο μου μπροστά της. Ξαφνικά της πιάνω το χέρι και το βάζω στον σηκωμένο πούτσο μου.

- «Θα κάνεις κάτι ή θα την παίζω μπροστά σου;» της είπα. Είχα αποφασίσει να υιοθετήσω αυτή την στάση. Τότε είδα ότι το μουνί της είχε πρηστεί. Όσο καιρό είχα να γαμήσω σίγουρα θα είχε και αυτή. Μάλλον θα είχε και παραπάνω. Έβαλα το άλλο μου χέρι στο υγρό μουνί της και άρχισα να το χαϊδεύω πάνω από το εσώρουχο. Δεν άργησε να μουσκέψει, οπότε έβαλα τα δάκτυλά μου μέσα στο βρακάκι της και πλέον την μαλάκιζα κανονικότατα. Το χέρι της εν τω μεταξύ δεν το πήρε από τον πούτσο μου, αλλά άρχισε σιγά σιγά να τον χαϊδεύει σε όλο του το μήκος. «Παλιοεγωίστρια» της είπα και σταματάω με το μουνί της και της σπρώχνω το κεφάλι της προς τον πούτσο μου. «Θα τον πάρεις στο στόμα σου ή θες πρόσκληση;». Μάλλον έπρεπε να την προκαλέσω για να πάρει μπροστά. Άρχισε να ρουφά βιαστικά, αλλά την κοντρόλαρα τραβώντας την από τα μαλλιά. Με αρχίδια γεμάτα δε θα αργούσα να χύσω, οπότε έπαιζα καθυστερήσεις όσο μπορούσα. Η τσόντα έπαιζε στην τηλεόραση και απολάμβανα το τσιμπούκι που χάριζε η Ξένια. Με το ένα χέρι έδινα ρυθμό στην Ξένια και με το άλλο της όργωνα το μουσκεμένο μουνί της. Τα υγρά στο μουνί της και η πίπα της έδειχναν ότι το κάστρο είχε πέσει.

- «Αρκετά ρούφηξες». Τη σταμάτησα και την φίλησα. «Ανέβα».

Η Ξένια το ήθελε πραγματικά. Της είχε λείψει. Έβγαλε το φανελάκι και το εσώρουχο και με καβάλησε. Ο πούτσος μου ήταν καλά σαλιωμένος, οπότε στο υγρό μουνάκι της μπήκε άνετα, παρόλο που είχε καιρό να κολυμπήσει σε γυναικείο κόλπο. Το στόμα μου πήγε κατευθείαν στο στήθος της και άρχισα να ρουφάω τις θηλές της εναλλάξ. Έχοντας ελεύθερα τα χέρια μου της χάιδευα τον κώλο πλησιάζοντας σιγά σιγά την τρυπούλα της. Δεν άργησα να φτάσω στο κέντρο, οπότε σιγά σιγά άρχισα να της ανοίγω την τρύπα με το δάκτυλο. Όταν ένιωσε το δάκτυλό μου να την παραβιάζει με σταμάτησε μιας και δεν είχε προετοιμαστεί.

- «ΟΚ. Αύριο…» της είπα. Η Ξένια συνέχισε να κουνιέται πιο γρήγορα και δε θα αργούσα να χύσω. Στο σαλόνι ακουγόταν το πλατσούρισμα του μουνιού της Ξένιας και το φως της τηλεόρασης φώτιζε το χώρο. Συνεχίσαμε για λίγο ακόμα μέχρι που η Ξένια ψέλλισε «Δρόσισε με…». Περισσότερο σαν παράκληση ακούστηκε παρά σαν προσταγή. Δεν ήθελα και πολύ. Οι αντοχές μου με εξέπληξαν που δεν είχα χύσει μέχρι τώρα. Φυσικά και της έκανα το χατίρι (ποιο πολύ μάλλον με λύτρωσε, καθώς θα έχυνα σύντομα) και άδειασα όλο το σπέρμα πολλών ημερών (μάλλον εβδομάδων) μέσα της.

Στην τηλεόραση η τσόντα συνέχιζε. Είχε φτάσει σε πρωκτική διείσδυση. Όπως ήμασταν αγκαλιά τη γύρισα λίγο πλάγια ώστε να βλέπει το γαμήσι και της ψιθύρισα «Βλέπεις τι κάνουν οι καλές σύζυγοι; Ετοιμάσου για αύριο».

Η Ξένια δεν είπε τίποτα. Κατέβηκε από πάνω μου, τέρμα η τσόντα για σήμερα και πήγαμε στο κρεβάτι μας. Κοιμηθήκαμε ξέπνοοι, αγκαλιά, γυμνοί όπως ήμασταν. Χρειαζόταν ένα καλό γαμήσι για να φύγει η ένταση τελικά. Οι επόμενες ημέρες συνεχίστηκαν με παλιό καλό γαμήσι. Επιτέλους!




Copyright protected OW ref: 184141



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).