Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Έκπληξη στη γυναίκα μου (5ο μέρος)

Η Ελένη τον ακολούθησε κοιτώντας προς τους άλλους δύο, οι οποίοι είχαν σταματήσει την κουβέντα τους και την κοιτούσαν. Δεν παραξενεύτηκα καθόλου που καύλωσα απίστευτα από το θέαμα. Η γυναίκα μου σε λίγο θα πηδιόταν με τρεις μαύρους που απ’ ότι φαινόταν θα δικαιολογούσαν την φήμη που έχουν.

Είχαν φτάσει στο κρεβάτι και η Ελένη κάθισε στην άκρη και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Έβαλε το χέρι της μέσα και είδα το πρόσωπό της να φωτίζεται από ένα χαμόγελο ικανοποίησης. Κατέβασε σιγά σιγά το παντελόνι του και άρχισε να φαίνεται ο πούτσος του. Μου φάνηκε ότι δεν είχε τελειωμό. Δεν ήταν μόνο χοντρός, ήταν και μακρύς. Όταν κάποια στιγμή φάνηκε ολόκληρος, μισοσηκωμένος έφτανε λίγο πάνω από το γόνατό του. Η Ελένη τον χούφτωσε και η παλάμη της δεν έφτανε να κλείσει γύρω του.

Είχε καρφώσει τα μάτια της πάνω στο πουτσοκέφαλο και το πλησίαζε αργά στα χείλη της. Έβαλε τη γλώσσα της πάνω του και έπαιξε λίγο με το κάτω μέρος του. Η ψωλή άρχισε να ανταποκρίνεται και να κουνιέται. Φανερά ευχαριστημένη, άνοιξε το στόμα της και προσπάθησε να τον χωρέσει μέσα. Η πούτσα του τύπου όμως ήταν πράγματι τεράστια (ούτε σε τσόντα δεν είχα δει κάτι τέτοιο) και δυσκολευόταν. Με το ζόρι χώρεσε το πουτσοκέφαλο και λίγο από το καυλί.

Άρχισε να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της και να τον παίζει με το χέρι της. Η ψωλή είχε καυλώσει για τα καλά και σε μέγεθος ήταν σαν το χέρι μου. Θα έμπαινε αυτό το θηρίο στο μουνί της γυναίκας μου; Υπήρχε περίπτωση να καταλάβει κάτι από τη δική μου μετά απ’ αυτό; Το κεφάλαιο γαμήσι με την Ελένη, κάπου εδώ έκλεισε για μένα.

Δίπλα η Μαίρη είχε τρελαθεί να χύνει. Έχυνε ασταμάτητα, Μούγκριζε, φώναζε και χοροπηδούσε πάνω στα καυλιά ασταμάτητα. Ο τύπος που πίπωνε την Ελένη τη γαμούσε από τον κώλο, ενώ αυτή χοροπηδούσε πάνω σ ένα άλλο καυλί, μπουκωμένη από ένα τρίτο. Δε φαινόταν να έχει τέλος η καύλα της κι ο Αντρέας είχε παραδοθεί, κοιτώντας αμέτοχος το θέαμα.

Η Ελένη σιγά σιγά κατάφερε και χώρεσε στο στόμα της αρκετό από το καυλί που ρουφούσε, αλλά και πάλι μπορούσε το υπόλοιπο να το χουφτώνει και με τις δύο παλάμες της.

Δεν άργησαν να σηκωθούν και οι άλλοι δύο μαύροι και να τους πλησιάσουν ξεκουμπώνοντας τα παντελόνια τους. Τα έβγαλαν και τα άφησαν στην άκρη στο κρεβάτι. Αυτό που είδα με τρόμαξε. Οι ψωλές τους ήταν αφύσικα μεγάλες. Του ενός ειδικά ήταν και υπερβολικά χοντρή. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπει στο μουνί της χωρίς να της κάνει ζημιά.

Η Ελένη τους βούτηξε τις ψωλές και χωρίς να βγάλει τον άλλον από το στόμα της άρχισε να τις παίζει. Το θέαμα, όσο και να με τρόμαζε, ήταν σκέτη καύλα. Τρία θηρία μπροστά στο πρόσωπο της γυναίκας μου κι αυτή να προσπαθεί να τα καταφέρει. Τους ρουφούσε, τους έγλειφε, τους έπαιζε και σε λίγο ήταν και οι τρεις κάγκελο. Είχε τρελαθεί από τη χαρά της, όπως τρελάθηκα κι εγώ, όταν με κοίταξε και με ρώτησε «Τι λες αγάπη μου; Θα τα καταφέρω;»

Δεν απάντησα, αλλά ήμουν σίγουρος. Το θέμα ήταν ότι είχα καυλώσει απίστευτα. Ήθελα να γαμήσω κι εγώ, αλλά με τέτοιες ψωλές που είχε μπροστά της, δεν το σκεφτόμουν καν να πλησιάσω. Δίπλα η Μαίρη είχε όλες τις τρύπες της γεμάτες και δεν είχε καθόλου χώρο κι έτσι τον έβγαλα κι άρχισα να τον παίζω. Δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Εκεί μέσα ήταν καμιά εικοσαριά άντρες και όλοι είχαν γαμήσει και χύσει τη γυναίκα μου και μόνο εγώ τράβαγα μαλακία, αλλά το θέαμα ήταν απίστευτα καυλωτικό.

Η Μαίρη έχυνε και πάλι και κοιτώντας προς το μέρος της είδα ότι είχε αλλάξει τους δύο γαμιάδες. Ήταν από πάνω μέχρι κάτω, γεμάτη χύσια. Έτρεχαν από παντού. Στο πρόσωπό της, στα βυζιά της, στην κοιλιά της, στα μπούτια της. Φαινόταν ότι δεν χόρταινε με τίποτε. Δεν υπήρχε μέτρο στο πως άλλαζε τις ψωλές και στο πως τους έκανε να χύνουν τόσο εύκολα. Περιττό να πω πως είχαμε σταματήσει να μετράμε. Δεν είχε νόημα.

Η καύλα μου είχε φτάσει στα ουράνια και πήγα κι έκατσα πιο κοντά στο κρεβάτι για να βλέπω καλύτερα. Η Ελένη με είδε που τραβούσα μαλακία και χαμογέλασε. «Μπράβο μωρό μου. Κοίτα να το ευχαριστηθείς», μου είπε.

Τώρα πια τις είχε καταφέρει τις ψωλές της. Τις είχε σηκώσει, όσο δεν έπαιρνε άλλο και το πρόσωπό της, γεμάτο χύσια από τους προηγούμενους, μόλις και μετά βίας φαινόταν. Το απολάμβανε.

Δεν άργησαν να περάσουν και στο γαμήσι. Την ξάπλωσαν, της άνοιξαν τα πόδια και ο ένας πήρε θέση ανάμεσά τους. Από κει που ήμουν έβλεπα πεντακάθαρα. Το καυλί του τύπου ακούμπησε το μουνί της, άνοιξε λίγο τα μουνόχειλα της, αλλά δεν έμπαινε μέσα. Τον κρατούσε εκεί στην άκρη και μπαινόβγαινε χιλιοστά μόνο. Αυτή προσπαθούσε να τον πάρει μέσα, κι αυτός τραβιόταν. «Έλα γαμιά μου μπες» φώναζε, αλλά αυτός δεν της έκανε το χατίρι. Αυτό βέβαια δεν κράτησε πολύ γιατί σε λίγο άρχισε να τον βάζει σιγά σιγά. Η Ελένη είχε τρελαθεί από καύλα. Οι μικροί αναστεναγμοί έγιναν βογκητά και όσο έμπαινε το καυλί φωνές. Τη γαμούσε με αργές κινήσεις και κάθε φορά έμπαινε όλο και περισσότερο. Οι άλλοι δύο βόλεψαν τις ψωλές τους στο στόμα και στο χέρι της εναλλάξ. Δεν άντεξα το θέαμα κι άρχισα να χύνω. Έπαιζα την πούτσα μου σαν τρελός και έριξα και γαμώ τα χυσίματα. Απίστευτη καύλα.

Η Ελένη τώρα πια είχε χωρέσει τον πούτσο μέσα της και γαμιόταν με ευχαρίστηση. Το παλούκι του τύπου σχεδόν εξαφανιζόταν μέσα στο μουνί της που είχε τεντώσει απίστευτα. Ο γαμιάς της δεν άργησε να αρχίσει να χύνει μέσα της. Αυτό φαίνεται ότι την καύλωσε γιατί μαζί μ’ αυτόν, άρχισε να χύνει κι αυτή για πρώτη φορά απόψε. Είχε τεντώσει τα χέρια της και είχα πιάσει τα κωλομέρια του τύπου και τον τραβούσε με μανία μέσα της. Μούγκριζε, φώναζε και χτυπιόταν πάνω στο καυλί του, έχοντας παρατήσει τους άλλους δύο.

Μόλις τελείωσε το χύσιμο της, ο τύπος έβγαλε την ψωλή από τον μουνί της. Εγώ ήμουν απέναντι και δεν μπόρεσα να πάρω τα μάτια μου από το θέαμα που έβλεπα. Το μουνί της ήταν ξεχειλωμένο και από μέσα έβγαιναν ποτάμι τα χύσια.

Πήρε ανάσα για λίγο και μετά τράβηξε αυτόν με την χοντρή ψωλή, τον ξάπλωσε στο κρεβάτι, τον καβάλησε και έβαλε το πουτσοκέφαλο στο μουνί της, το οποίο συνέχιζε να βγάζει υγρά, αρχίζοντας να κατεβαίνει σιγά σιγά. Παρ’ όλο το πάχος, η ψωλή μπήκε σχετικά εύκολα, βοηθούμενη από το πολύ γαμήσι που είχε φάει μέχρι τώρα καθώς και από τα χύσια που ήταν πλημμυρισμένη.

Ο τρίτος, που δεν είχε γαμήσει ακόμη, περίμενε για λίγο να βολευτεί ο φίλος του και πήγε πίσω της με το καυλί του κάγκελο. Ήξερα τι θα γινόταν.

Ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην πίσω τρύπα της και δοκίμασε να το βάλει, αλλά ήταν πολύ χοντρό και δεν χωρούσε. Έσπρωχνε, αλλά η Ελένη έδειχνε να πονάει και να μην μπορεί να τον πάρει μέσα. Αυτός επέμενε περισσότερο μέχρι που η Ελένη φώναξε από πόνο. Δεν επέμενε περισσότερο και την άφησε πηγαίνοντας προς το στόμα της.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ελένη, που του έκανε νόημα να πάει πάλι από πίσω. Σηκώθηκε κι έβγαλε την πούτσα που είχε στο μουνί της και έστησε τον κώλο της στον τρίτο γαμιά. Αυτή τη φορά μετά από προσπάθεια, κι εφ’ όσον το μουνί της ήταν άδειο, κατάφερε να τον πάρει μέσα της. Φαινόταν ότι πονούσε, γιατί το καυλί ήταν τεράστιο, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Φυσικά σε λίγο είχε βάλει αρκετό μέσα της, το είχε συνηθίσει και το γαμούσε σχετικά εύκολα. Τότε τραβήχτηκε λίγο και πήγε κι έκατσε πάνω στο θηρίο που είχε πριν από λίγο μέσα της, βάζοντάς το αργά αργά στο μουνί της.

Εγώ είχα πάθει πλάκα. Μουνί και κώλος είχαν γίνει ένα. Δεν φαινόταν που τελειώνει το ένα και που αρχίζει το άλλο. Οι πούτσες μπαινόβγαιναν όλο και πιο εύκολα και σε λίγο τη γαμούσαν κανονικά. Αυτός που την είχε χύσει πήγε και έβαλε το καυλί του στο στόμα της κι αυτή άρχισε να τον γλείφει και να καθαρίζει τα χύσια του. Στο δωμάτιο τώρα πια γινόταν της πουτάνας.

Η Μαίρη χαμένη μέσα σ΄ ένα δάσος από πούτσες, η Ελένη να χοροπηδάει πάνω σε δύο τεράστιες ψωλές μπουκωμένη από μια τρίτη κι εγώ καυλωμένος να αρχίζω να τραβάω μαλακία πάλι.




Copyright protected OW ref: 184136



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.