Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πηγαίνουμε πίσω στο 2008, όταν τελείωσα τις πανελλήνιες και βρισκόμουν στη Χαλκιδική όπου κάνουμε διακοπές οικογενειακά. Έχω τη συνήθεια να περπατάω καθημερινά στο γιαλό και να έχω ιδία άποψη για το τι βρίσκεται διαθέσιμο στην περιοχή μας. Πολλές ιστορίες μου και μελλοντικά θα ξεκινήσουν με αυτήν την αγαπημένη συνήθεια.

Περπατώντας ένα απόγευμα, πέτυχα δύο κοπέλες topless και με τα μαγιό κορδονάκια. Από τα πρόσωπα τους ήταν εύκολο να καταλάβω πως πρόκειται για τουρίστριες που είχαν έρθει να απολαύσουν ημέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Εκείνη τη στιγμή δεν έδωσα παραπάνω σημασία μη θέλοντας να καρφωθώ και συνέχισα τη διαδρομή μου. Αυτό συνεχίστηκε για δύο τρεις ημέρες, ώσπου αποφάσισα να απλώσω πετσέτα καμιά 20-30 μέτρα μακριά τους ένα μεσημέρι που η παραλία ήταν άδεια (μια και ο καιρός ήταν άστατος και είχε βρέξει νωρίτερα) και ξάπλωσα στον ήλιο.

Περιττό να πω πως οι κοπέλες ήταν εκεί στο ίδιο σημείο και παρατήρησα πως γύρισαν τα κεφάλια τους προς το μέρος μου γελώντας και λέγοντας κάτι μεταξύ τους. Αμέσως σηκώθηκαν και κατευθύνθηκαν προς τη θάλασσα.

Εκεί είχα και την ευκαιρία να τις παρατηρήσω καλύτερα. Η πρώτη (Μιλένα όπως έμαθα αργότερα) ήταν μαυρομάλλα, 1.65 περίπου στο ύψος, με υπέροχο μεγάλο φυσικό στήθος και καλοσχηματισμένο κωλαράκι μέσα στο οποίο χανόταν το string μαγιό της. Η δεύτερη (Τατιάνα) ήταν ξανθιά, λίγο γεματούλα με μικρότερο στήθος, αλλά ωραίο κώλο από αυτούς που θες να τρελάνεις στις σφαλιάρες την ώρα του σεξ όταν σου στήνεται στα 4.

Βλέποντας τις κοπέλες να μπαίνουν στη θάλασσα, κατάλαβα πως είχα καυλώσει απίστευτα και προσπαθούσα να σκεφτώ πώς θα μιλήσω μαζί τους για να γνωριστούμε και ό,τι προκύψει. Ως εκείνη τη στιγμή οι εμπειρίες μου ήταν ελάχιστες με την πρώτη μου σχέση και το κομπλάρισμα ήταν δεδομένο.

Χωρίς να περάσει πολλή ώρα και βλέποντας πως κοιτούσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα προς το μέρος μου, σηκώθηκα από την πετσέτα μου και πήγα προς αυτές μέσα στο νερό και ρώτησα κατευθείαν αν μιλάνε Αγγλικά.

Χαμογέλασαν και μου απάντησαν πως ναι (ευτυχώς σκέφτηκα δε θα φάω άκυρο). Με τα πολλά συστηθήκαμε, έμαθα πως είναι από Σερβία (με τα χρόνια κατάλαβα πόσο καλό είναι αυτό όταν τις γνωρίζεις στις διακοπές) και με πληροφόρησαν πως θα έμεναν ακόμα μια εβδομάδα στη Χαλκιδική την οποία είχαν επισκεφθεί πολλές φορές και τους άρεσε ιδιαίτερα.

Ένιωσα περήφανος για τα αγγλικά μου και που η συζήτηση κυλούσε ομαλά ως τη στιγμή που η Τατιάνα μας ενημέρωσε ξαφνικά πως θα επιστρέψει στο δωμάτιο τους γιατί πείνασε. Η Μιλένα αντιθέτως είπε πως θέλει να μείνει κι άλλο στη θάλασσα για να απολαύσει τον ήλιο και με κοίταξε χαμογελώντας πονηρά.

Χαιρετίσαμε την Τατιάνα που εξαφανίστηκε σε χρόνο ρεκόρ και μείναμε να μιλάμε οι δύο μας χαλαρά περί διακοπών. Σε κάποια στιγμή ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Εγώ: Και είστε μόνες σας εδώ;

Μ: Ναι, δεν έχουμε κάποια σχέση ή φίλο αυτήν την περίοδο, για αυτό ήρθαμε μαζί διακοπές

Ε: Ναι, αλλά προβλέπω να βρίσκετε εδώ πολλούς ενδιαφερόμενους.

Μ: Βρήκαμε ήδη τον καλύτερο και σκάει στα γέλια.

Εκείνη τη στιγμή την πλησίασα στο νερό και της έδωσα ένα παρατεταμένο φιλί με πάθος ενώ οι τεράστιες βυζάρες της κολλούσαν επάνω μου. Όντας 18 ετών και πρωτάρης, ο πούτσος μου έγινε απευθείας κοντάρι μέσα στο νερό πράγμα που δεν της πέρασε απαρατήρητο χαμογελώντας πονηρά.

Συνέχισα με το φιλί ενώ τα χέρια μου ταξίδευαν στην πλάτη της και την υπέροχη καλοσχηματισμένη κωλάρα της. Η ίδια είχε γαντζωθεί επάνω μου και είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη λεκάνη μου. Βοηθούσε πάρα πολύ το γεγονός πως ήμασταν μέσα στο νερό και η παραλία ήταν άδεια από κόσμο.

Σε κάποια στιγμή ένιωσα τα χέρια της να κατεβαίνουν πιο χαμηλά και να μου κάνει ελαφρύ μασάζ στον πούτσο που είχε γίνει κοντάρι. Μου κατέβασε το μαγιό μέσα στο νερό και έβγαλε ένα επιφώνημα θαυμασμού καθώς χούφτωνε το στητό καυλί μου.

Εγώ δεν έχασα την ευκαιρία και παραμέρισα ελαφρά το string μαγιό της και έπαιζα με το μουνάκι της με τα δάχτυλα μου μέσα στο νερό, ενώ η Μιλένα ανεβοκατέβαζε το χέρι της επάνω στον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί. Οι αναστεναγμοί της στο αυτί μου προσέθεταν άπειρη καύλα στο πρωτόγνωρο σκηνικό για μένα και ευχαριστούσα την τύχη μου εκείνο το μεσημέρι. Ταυτόχρονα πιπιλούσα εναλλάξ τις ρώγες της και όποτε έβρισκα την ευκαιρία, γέμιζα τις χούφτες μου με το τεράστιο στήθος της.

Αμέσως μετά, τα δάχτυλα μου άρχισαν να παίζουν με την πίσω τρυπούλα της και χαμογελώντας μου είπε πως εσείς οι Έλληνες εκεί το έχετε το μυαλό σας, πράγμα που με έκανε ακόμα πιο τούρμπο, καθώς ήμουν σίγουρος πως θα είχε πολλά και ωραία το μενού αργότερα...

Έτσι όπως ήμασταν μέσα στην καύλα, άρχισε να κάνει μασάζ στο μουνί της χρησιμοποιώντας τον πούτσο μου με τη βοήθεια της άνωσης. Αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που αποφασίσαμε να βγούμε όπως ήμασταν από το νερό μια και ένιωθα τα αρχίδια μου πρησμένα ως εκεί που δεν πήγαινε άλλο.

Αμέσως, μόλις καθίσαμε στην πετσέτα μου ζήτησε να της βάλω λάδι ενώ μου χάιδευε το καυλί με τα δάχτυλα της. Δεν έχασα την ευκαιρία και την γύρισα μπρούμυτα ανεβαίνοντας από επάνω της και κάνοντας μασάζ σε όλο της το κορμί με το λάδι που μου ζήτησε. Μόλις έφτασα στο μουνάκι της, άρχισα να παίζω με τα μουνόχειλα της με τα δάχτυλα μου γεγονός που την ξετρέλανε και άνοιξε παραπάνω τα πόδια της για καλύτερη πρόσβαση. Εκεί διείσδυσα με ένα δάχτυλο στην αρχή και διαπίστωσα πως το μουνάκι της έσταζε σαν ποτάμι (τα υγρά λαμπύριζαν ήδη στον ήλιο εδώ και ώρα). Έβαλα και δεύτερο δάχτυλο και ξεκίνησα να της γαμάω αργά το μουνί με τα δάχτυλα μου.

Η ίδια μούγκριζε από ευχαρίστηση και μου ζήτησε να της κάνω λίγο μασάζ και στην πίσω τρυπούλα της. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και σύντομα βρέθηκα με τα δάχτυλα μου να της περιποιούμαι και τις 2 τρυπούλες της ενώ η ίδια βαριανάσαινε και αναστέναζε από ευχαρίστηση. Αμέσως εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και άρχισα με το πουτσοκέφαλο να πειράζω τα μουνόχειλα πράγμα που ενέκρινε πλήρως με βάση τους αναστεναγμούς της.

Σε κάποια σημείο γύρισε ανάσκελα και ενώ μου έτριβε τον πούτσο, ξεκίνησα να της κάνω μασάζ στο στήθος με έμφαση στις ρώγες (γεγονός που την έκανε να ανατριχιάζει) και στα φουσκωμένα χείλη του μουνιού της. Ακόμα και σήμερα όταν το σκέφτομαι απορώ πως δεν είχα χύσει με το όλο σκηνικό.

Μετά από αυτό με έριξε από κάτω και άρχισε να μου παίρνει μια απίστευτα λυσσασμένη πίπα ρουφώντας σχεδόν ολόκληρο τον καυλωμένο πούτσο μου μέχρι το λαρύγγι. Ο πούτσος μου είναι 19 εκατοστά και αρκετά παχύς, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να βγάλει όλο της το ταλέντο. Δεν ξέρω αν είχε σκοπό να με ευχαριστήσει ή απλά να με ετοιμάσει για τα περαιτέρω, αλλά άρχισε να μου κάνει μασάζ στον πρωκτό με τα δάχτυλα της γεγονός που διαπίστωσα ότι με καύλωσε ακόμα περαιτέρω.

Μη χάνοντας την ευκαιρία, την άρπαξα και την έβαλα να καθίσει επάνω στον καυλωμένο μου πούτσο (πάντα με προφυλάξεις) μέχρι τη ρίζα κάνοντας τη να βγάλει ένα πρωτόγονο επιφώνημα. Συνέχισε με μανία να ανεβοκατεβαίνει επάνω στο καυλί μου ενώ τα υγρά της έτρεχαν ποτάμι.

Αμέσως μετά γύρισε στα 4 και χαμογελώντας αυτάρεσκα μου ζήτησε να την σκίσω χωρίς λύπηση γιατί όπως είπε είναι μια μεγάλη πουτάνα για να γαμιέται έτσι στην παραλία με κίνδυνο να μας δει κάποιος.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως έχει πολύ δίκιο και πως πρέπει όντως να την ευχαριστήσω για αυτό. Αμέσως την κάρφωσα στα 4 και κάτω από τον ήλιο που είχε αρχίσει να καίει τα κορμιά μας την έσκιζα ενώ η ίδια στα σέρβικα παραληρούσε. Έχυσε 2 φορές με σπασμούς και απίστευτα πολλά υγρά να στάζουν από το μουνί της.

Ένιωθα πως πλησιάζει η ώρα να χύσω, μέχρι που γύρισε με πολύ πουτανίστικο ύφος και με ρώτησε στα αγγλικά: "Will you fuck my ass now or later with my friend Tatiana?"

Εκεί έμεινα με το στόμα ανοιχτό και ενώ της άνοιγα την κωλοτρυπίδα με τα δάχτυλα, ένιωσα πως δεν αντέχω άλλο και θέλω να χύσω. Της έκανα νόημα και αμέσως γύρισε προς τα επάνω μου και ρούφηξε την ψωλή μου στο στόμα της ενώ την έπαιζε ταυτόχρονα με απίστευτη μανία.

Δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω με απίστευτη ορμή μεγάλη ποσότητα σπέρματος στο στόμα της, ενώ μου άρμεγε τον πούτσο μέχρι την τελευταία σταγόνα. Την είδα να με κοιτάζει με καύλα μέσα στα μάτια και αμέσως μετά να τα καταπίνει λέγοντας μου πως είναι η τέλεια τροφή για μια γυναίκα. Αμέσως σκάσαμε και οι 2 στα γέλια και μπήκαμε στο νερό.

Περάσαμε λίγη ώρα ακόμα με παιχνίδι στο νερό, ως τη στιγμή που χτύπησε το κινητό της με μήνυμα από την Τατιάνα.

Χαζογέλασε και μου έδειξε το μήνυμα που την ρωτούσε αν το βράδυ θα βγούμε οι 3 μας...

Είναι ωραίες γυναίκες οι Σέρβες, σκέφτηκα γελώντας και ενώ σκεφτόμουν τι να απαντήσω.




Copyright protected OW ref: 184026



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.