Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Μαρία ήμουν ερωτευμένος, το ίδιο και αυτή. Όμως, λίγο η ντροπαλότητα μου, λίγο ο φόβος της απόρριψης από εμένα, μας οδήγησαν να κάνουμε σχέσεις με άλλα άτομα. Ο έρωτας μας έπνιγε. Δεν αντέξαμε και μια μέρα έγινε η ένωση μας και ας ήμασταν σε σχέση, την οποία διαλύσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα για να ήμαστε μαζί. Μείναμε ενωμένοι κοντά 2 χρόνια. Εγώ έπιασα δουλειά σε άλλη πόλη. Η απόσταση, η μη σεξουαλική επαφή επέφεραν το χωρισμό. Η Μαρία γύρισε στον πρώην της και εγώ τράβηξα τον δρόμο μου. Κανείς μας όμως δεν ξεπέρασε τον άλλον. Μετά από 5 χρόνια την πλησίασα, τη ζήτησα σε γάμο και δέχτηκε. Πλέον ήμαστε μαζί 5 χρόνια. Το σεξ συμβατό. Εγώ πάντα σε νέες αναζητήσεις και αυτή συντηρητική. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά με ερεθίζει αφάνταστα όταν τη σκέφτομαι να πλαγιάζει με κάποιον άλλο. Να πω την αμαρτία μου, όταν ήμασταν χώρια και αυτή με τον πρώην της, έμπαινα στο ΦΒ και έβλεπα φωτογραφίες τους και έφτιαχνα εικόνες στο μυαλό μου να κάνουν σεξ. Ερεθιζόμουν απίστευτα. Μ’ άρεσε να τη «βλέπω» να πηδιέται! Αυτή η σκέψη δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου.

Ύστερα από 5 χρόνια έγγαμου βίου, αναγκάστηκα να φύγω για δουλειά σε άλλη πόλη, περίπου 2 μήνες. Η στέρηση σεξ μας οδήγησε να μιλάμε με ερωτικά μήνυμα και φωτογραφίες. Το κινητό και η απόσταση ήταν ο δούρειος ίππος να πω αυτά που ήθελα. Ο φόβος μεγάλος μη με πει ανώμαλο, μην ξενερώσει, μην αρχίσει χαζές σκέψεις ότι δεν τη γουστάρω κ.α. Τη ρώτησα αν έχει κάτι απωθημένο, αν θέλει να πραγματοποιήσουμε κάποια φαντασία της, η απάντηση ήταν αρνητική.

- Μαρία έχεις σκεφτεί το τρίο;

- Χμ, όχι.

- Ποτέ;

- Όχι! Πάντα μ' αρέσει η αποκλειστικότητα.

- Έλα λέγε μωρέ.

Με τα χίλια ζόρια μου λέει…

- θα το σκεφτόμουν αλλά ξέρεις δεν εμπιστεύομαι κάποιον. Δηλαδή ποιος θα είναι ο τρίτος; Αν δεν τον ξέρω πως θα τον ακουμπήσω, σιχαίνομαι, βάλε και τις αρρώστιες που κολλάνε οι πηδήκουλες αλλά και πάλι όχι τώρα, αν ήμουν πιο μικρή με τις κατάλληλες συνθήκες ίσως (η Μαρία σήμερα είναι 33). Όμως, πιστεύω ότι το τρίο με 2 άντρες είναι φοβερή αίσθηση για τη γυναίκα. Εσύ τι λες, με ρώτησε.

- Εγώ το έχω σκεφτεί και έχει κολλήσει το μυαλό μου Θέλω να σε δω με άλλον, είτε να σε πηδάει ένας είτε να σε πηδάνε 2 μαζί.

Σοκ η Μαρία! Κόψαμε την κουβέντα. Στεναχωρήθηκε, ομοίως κι εγώ γιατί αλήθεια την αγαπώ, ασχέτως το ηλίθιο μυαλό.

Πέρασαν κάνα 2 βδομάδες, βρισκόμαστε κοντά στις 40 ημέρες από απόσταση και ξαναπιάνω το θέμα. Τώρα ήταν πιο θετική να μιλήσει. Της λέω υποθετικά, αν πήγαινες σε μια άλλη πόλη πχ Αθήνα και σου έλεγε ένα τζίνι, «έχεις 3 ημέρες να ζήσεις όπως θέλεις. Ό,τι κάνεις, ότι πεις θα μείνει για πάντα εδώ. Δε θα ξανά δεις ποτέ κανέναν, ποτέ καμία και έχεις όσα λεφτά θέλεις» τι θα έκανες; Μέσα σ’ αυτό συμπλήρωσα ότι η πόλη θα βρίσκεται στους κλασικούς ρυθμούς τής όπως ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο που τα κομμωτήρια, τα μαγαζιά, τα μπουζούκια, οι ταβέρνες γενικότερα όλα είναι ανοικτά. Άρχισε να μου λέει διάφορα αλλά τίποτα από αυτά που ήθελα να ακούσω, όποτε καθοδήγησα τη συζήτηση.

- Είναι Σάββατο, έχει ωραία μέρα, πας στα μαγαζιά και ψωνίζεις ρούχα και ωραία εσώρουχα. Το απόγευμα προς βραδάκι κάνεις μπανάκι, αρωματίζεσαι, βάφεσαι φοράς τα νέα σου εσώρουχα και τα ρούχα, δηλαδή ένα μαύρο τάνγκα, δαντέλα σετ με το σουτιέν, ψιλές μαύρες κάλτσες και από πάνω ένα κοντό μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που αναδεικνύει την κωλάρα σου (παλιοπουτάνα) και γόβες ψηλές. Στο Χίλτον όπου και μένεις, κατεβαίνεις να φας στο εστιατόριο και αργά το βραδύ καταλήγεις στο μπαράκι της ταράτσας όπου έχει και πάρτι λόγω ημέρας, να πίνεις τις ποτάρες σου. Απέναντι σου 2 όμορφοι ψηλοί νεαροί που είναι ακριβώς στα γούστα σου και έχουν βγει για κυνήγι. Σε κοιτάνε. Μόλις τελειώσει το ποτό τους έρχονται στο μπαρ για 2ο ποτό. Εσύ έχεις ήδη πιει το 2ο. Κάθονται δίπλα σου, έρχονται τα ποτά τους και πιάνεται κουβέντα. Εσύ πίνεις και 3ο ποτό, έχεις φτιάξει κεφάλι, οι δυο τύποι είναι ακριβός στα γούστα σου. Ξέρεις ότι δε θα μαθευτεί ποτέ κάτι και σου προτείνουν να συνεχίσετε στο δωμάτιο σου. Πας; ρωτάω εγώ.

- Ίσως να πήγαινα.

- Ρε άσε τα χαζά και πες μου.

- Ναι θα πήγαινα!

- Και τι θα κάνατε; Πως θα γινόταν;

- Χμ… δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω καλή φαντασία.

- Σίγουρα θα σε έβαζαν ανάμεσα τους και θα σε φιλούσαν, χάιδευαν, χούφτωναν το σώμα σου. Θα μύριζαν ωραία και εσύ με την άμυνα που είχε πέσει θα χαλάρωνες στα χέρια τους, ε;

- Ναι μπορεί.

- Ύστερα θα σου βγάζανε το φόρεμα. Θα έμενες με τα όμορφα εσώρουχα και θα οδηγούσαν τα χέρια σου στις πούτσες τους. Εσύ θα τους έπιανες και θα τους έπαιζες. Θα καθόσουν στο κρεβάτι και θα πίπωνες τον έναν και μετά τον άλλον εναλλάξ.

Σιωπή η Μαρία, διαβάζει τι γράφω.

- Θα σε ξάπλωναν θα σου έβγαζαν το εσώρουχο και ο ένας θα σου έγλειφε το μουνάκι και ο άλλος τις ρώγες, θα τις δάγκωνε και λιγάκι όπως σου αρέσει. Από την κάψα σου θα του ζητούσες να βάλεις τον πούτσο του στο στόμα σου. Σ αρέσει μωράκι μου;

- Καλά το πας!

- Ύστερα και ο άλλος θα σηκωθεί θα πιάσει τα πόδια και θα τα ανοίξει να μπει μέσα στο υγρό μουνί σου. Θα μπαίνει απότομα. Η στάση δε σε βολεύει, γυρνάς στα τέσσερα και τους ζητάς να αλλάξουν θέση, θες να δοκιμάσεις και τον πούτσο του άλλου αλλά και την αγαπημένη σου στάση. Αυτός που ήρθε τώρα στο στόμα σου έχει τον πούτσο που είχε ο πρώην σου και αυτός που σε γαμάει από πίσω τον πούτσο τον δικό μου. Σε πιάνει από τη μέση και τραβάει με δύναμη πάνω ενώ η πούτσα του σκληρή μπαίνει στο υγρό μουνί σου. Σ’ αρέσει η αίσθηση και ανεβάζεις την ένταση στο τσιμπούκι που κάνεις. Γλείφεις το πουτσοκέφαλο και τα αρχίδια του (πρώην) σου ενώ βγάζεις κραυγούλες ηδονής στον απόηχο της επαφής της κωλάρας σου με τον πούτσο του άλλου. Τρως τις μπατσούλες στον κώλο όπως σε καυλώνει. Ο όμορφος τύπος που σε γαμάει ανοίγει τα κωλομέρια σου και φτύνει την τρυπούλα σου. Ξέρω ότι δε σ’ αρέσει από πίσω αλλά είναι τόση η καύλα να έχεις δυο πούτσες για σένα όποτε δε δίνεις σημασία, έχεις αφεθεί στη βραδιά.

Καθώς σε γαμάει παίζει με την πίσω τρυπούλα και σιγά σιγά βάζει ένα δάχτυλο μέσα, συνεχίζει και βάζει δεύτερο. Ζητάς σ’ αυτόν που τσιμπουκώνεις να ξαπλώσει και ανεβαίνεις από πάνω του. Βάζεις την πούτσα του στο μουνί σου, αισθάνεσαι ότι είναι μεγαλύτερος από του άντρα σου (όπως του πρώην σου), ο άλλος έρχεται όρθιος να στον δώσει στο στόμα αλλά του ζητάς να πάει πίσω να συνεχίσει αυτό που έκανε. Εσύ ξαπλώνεις πάνω στον πουτσαρά που σε γαμάει και τον φιλάς με πάθος δίνοντας το ρυθμό πάνω στο καυλί του. Ο άλλος χώνει λίγο λίγο τα δάχτυλα του μέσα στην κωλάρα σου. Από την καύλα σου του ζητάς να μπει (σπάνιο). Σηκώνεται φτύνει το πούτσο του και την τρύπα σου και βάζει το πουτσοκέφαλο πάνω στην τρυπούλα σου. Αγχωμένη λιγάκι κόβεις ρυθμό και του λες μπες. Σιγά σιγά σπρώχνει το πουτσοκέφαλο μέσα στον κώλο σου και μπαίνει, ζορίζεται αλλά μπαίνει.

Ξαναφτύνει και συνεχίζει πιο βαθιά. Εσύ σφίγγεσαι και γραπώνεις το στήθος αυτουνού που έχεις από κάτω σφίγγοντας το. Τώρα έχεις ένα μεγάλο χοντρό πούτσο (σαν του πρώην σου) στο μουνί σου και ένα πούτσο (σαν τον δικό μου) στον κώλο σου. Ζητάς να βγει ο πίσω και να ξαναμπεί. Βγαίνει φτύνει και ξαναμπαίνει πιο εύκολα αυτή τη φορά. Ο κώλος σου έχει ανοίξει και τον δέχεται εύκολα. Σε πιάνει από τα χέρια σε σηκώνει από τον τύπο που είχες ξαπλώσει πάνω του, και με φορά μπαίνει πιο δυνατά. Εσύ πάλλεσαι πάνω στις πούτσες τους και φτάνεις να χύνεις. Πρώτη φορά έχεις έναν πούτσο στο μουνί και έναν στην κωλαρά σου. Με το που χύσεις εσύ βγαίνει και αυτός που σε γαμούσε τον κώλο και χύνει πάνω στην κωλάρα σου. Ο ξαπλωμένος σηκώνεται σε βάζει στα γόνατα και σε χύνει στα βυζάκια σου ενώ εσύ στο τέλος πιάνεις τις ψωλές τους να σκουπίσεις τα χύσια που έχουν μείνει. Είσαι εδώ;

- Ναι, ναι, μόλις τελείωσα.

- Χα, χα... έλα μη με δουλεύεις.

- Αλήθεια, μ’ αρέσει αυτό που διαβάζω…




Copyright protected OW ref: 184025



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.