Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η Marylou και τα 7 γεροντοπαλίκαρα

Καθόμασταν και πίναμε καπνίζοντας, άλλοι στέκονταν όρθιοι. Το ποτό πήγαινε σφαίρα. Είχαμε ήδη ανοίξει το τρίτο μπουκάλι και όλοι ήταν ανεβασμένοι. Δυο τρεις πήγαν γύρω από τη Μαριλού. Ο ένας πήρε το χέρι της και το έβαλε πάνω στον πούτσο του.

- Κοίτα καργιολάκι, μου τον έκανες τούρμπο τον πούτσο μου.

- Έλα να σου τον παίξω πουτσαρά, είπε η Μαριλού και άρχισε να του παίζει τον πούτσο.

- Κι εμένα, έκανε ένας άλλος.

- Χα, χα… κι εσένα ψωλαρά μου, έλα εδώ.

Τους έπαιζε τις ψωλές, όλους εναλλάξ, και πέρναγαν ένας-ένας και από το στόμα της. Αφού της το γαμούσαν λίγο, άλλαζαν θέση.

- Έλα εδώ πουτανάκι, είπε ένας και τη σήκωσε.

- Γονάτισε κάτω καργιόλα να μας τον πάρεις πίπα όλους και να μας τραβάς μαλακία να καυλώσουμε καλά.

Εγώ δε συμμετείχα. Καθόμουν στην άκρη του τραπεζιού και κάπνιζα πίνοντας το ποτό μου. Η Μαριλού γονατιστή, με εφτά καυλωμένους πούτσους τριγύρω της. Τους έγλειφε, τους έπαιζε και τους ρουφούσε αχόρταγα.

- Έτσι καργιόλα, ρούφα, έλεγε ο ένας.

- Τι μούναρος είσαι εσύ, έλεγε ο άλλος.

- Η βασίλισσα της πούτσας, είσαι μωρό μου.

Άλλος τη χτυπούσε με τον πούτσο του στο κεφάλι, άλλος τον έτριβε στην πλάτη της και άλλος τον έτριβε στη μασχάλη και στους ώμους. Αφού παίξανε μαζί της κάνα μισάωρο, τη σηκώσανε και είπε ένας:

- Να παίξουμε μπουκάλα παιδιά.

- Να φέρω ένα μπουκάλι, έκανε η Μαριλού.

- Χα, χα γέλασε αυτός, εσύ θα είσαι το μπουκάλι καργιολάκι και έφερε ένα από τα δύο περιστρεφόμενα σκαμπό που είχαμε στο μπαρ.

Βάλανε τη Μαριλού να γονατίσει πάνω στο σκαμπό και στάθηκαν όλοι γύρω της. Γυρνούσαν το σκαμπό και όπου σταματούσε, ο μπροστινός γαμούσε το στόμα της και ο από πίσω, το μουνάκι ή τον κώλο της.

- Σ' αρέσει η μπουκάλα καργιόλα; Φώναξε ένας.

- Ναι ρε καργιόληδες, μ' αρέσει, έτσι, σκίστε με από παντού, το μουνί μου είναι καυλωμένο και χύνει συνέχεια.

Την γυρίζανε και την ξεσκίζανε στον πούτσο και στην πίπα.

- Αχ… καύλα είναι καργιόληδες, μόνο γυρίστε με και από την άλλη μεριά, ζαλίζομαι.

Άρχισαν να τη γυρίζουν κι αλλιώς συνεχίζοντας το ξέσκισμα.

Μετά την κατέβασαν. Ξάπλωσε ένας και την έβαλαν να κάτσει επάνω του. Ο άλλος πήγε από πίσω και τον κάρφωσε στην κωλοτρυπίδα της. Ένας πήγε από μπροστά και άρχισε να της γαμάει το στόμα. Δύο πήραν τα χέρια της και τα έβαλαν πάνω στις ψωλές τους και η Μαριλού άρχισε να τους τις παίζει, Οι άλλοι δύο τράβηξαν από ένα πόδι. Ο ένας από δεξιά και ο άλλος από αριστερά, αυτουνού που της γαμούσε στον κώλο και άρχισαν να τρίβουν τους πούτσους τους με τα πόδια της. Κάθε λίγο αλλάζανε, για να γαμήσουν όλοι. Ξέσκιζαν στον πούτσο τη γκόμενά μου κι εγώ κοιτούσα καυλωμένος.

- Ω ρε πούστη μου, τι γαμήσι είναι αυτό, είπε η Μαριλού.

- Γουστάρεις καργιολίτσα ε;… είπε ένας.

- Ναι ρε ‘σεις, γουστάρω, χύνω συνέχεια καργιόληδες, μ' έχετε ξεσκίσει στον πούτσο.

- Πάρε πούτσες να έχεις πουτάνα, λέει ο μικρός.

- Θες να έρθουμε κι αύριο καργιόλα;

- Όχι, να μου λείπει, φτάνει τόσο, δε θα μπορώ να κάτσω ρε μαλάκες, με ξεσκίσατε από παντού.

Εγώ τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα. Είχα καυλώσει κι εγώ πολύ. Την καργιόλα, τόση πούτσα έφαγε και ακόμα κρατούσε.

Σηκώθηκαν όλοι και ξάπλωσαν τη Μαριλού στο πάτωμα.

- Έτοιμη να φας το χύσιμο της ζωής σου καργιόλα;

- Χύστε με ρε μαλάκες, δώστε μου τα χύσια σας. Θέλω να με λούσετε με σπέρμα.

Άρχισαν ένας-ένας να τη χύνουν παντού.

Την άσπρισαν στην κυριολεξία. Ήταν παντού χυμένη και γεμάτη από ψωλόχυμα.

- Αυτό είναι που λένε, θα σε γαμήσω ν' ασπρίσεις, είπε ένας.

Κάτσανε όλοι στο τραπέζι, ανάψανε τσιγάρο και συνεχίσανε το ποτό τους. Η Μαριλού στέκονταν εκεί ξαπλωμένη. Γεμάτη χύσια. Σηκώθηκα και πήγα από πάνω της. Τράβηξα μαλακία και την έχυσα κι εγώ. Πρώτη φορά στη ζωή μου έβγαλα τόσο χύσι από τον πούτσο μου.

- Ευχαριστώ μωρό μου, μου είπε η Μαριλού, σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Έσπασα 6-7 ρεκόρ σήμερα.

- 6-7;… είπε ένας

- Ναι, είπε η Μαριλού. Πήγα με δύο πούτσους, μετά το έσπασα, πήγα με τρεις. μετά με 4 με 5 με 6 με 7 μη βάλω και του αγοριού μου το χύσιμο.

Αρχίσαμε να χειροκροτούμε όλοι μαζί.

- Να κατεβάσω Μαριλού όλο το χωριό, να μπεις και στα Γκίνες; Είπε ο παππούς.

- Χα, χα… μου φτάνετε εσείς πουτσαράδες μου. Χόρτασα πούτσο απόψε.

Χαρισμένο σε μια φίλη που μου το ζήτησε.

Ελπίζω να σου άρεσε. :)




Copyright protected OW ref: 183995



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.