Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: BDSM (5ο μέρος)

Ανεβήκαμε επάνω να συνεχίσουμε τον καφέ μας. Είχε πάει δυόμιση και ο ήλιος ήταν ψηλά. Άναψα ένα τσιγάρο και ο Βασίλης ένα πούρο.

- Παιδιά, είπε ο Λίο, με πήρε η Ζέτα. Οι πελάτες θα έρθουν κατά τις εφτά και ζήτησαν και μια πιτσιρίκα αν γίνεται και μάλλον θέλει να παίξει και ο σύζυγος. Θα μας δώσει άλλα 10 χιλιάρικα. Αλλά που να βρούμε μικρή τέτοια ώρα. Είπα θα προσπαθήσω, αλλά δεν τους υποσχέθηκα τίποτα.

- Ξέρω μια μικρή, είπα. Είναι μαθήτρια. Πάει 3η λυκείου. Ήμουν ωρομίσθια στο σχολείο της και έκανα Γαλλικά στην τάξη της. Τη λένε Μαρία και κάνει ακριβές βίζιτες. Έχουμε πάει για καφέ μερικές φορές. Μου είπε ότι την εκβίαζαν δυο καθηγητές της και αφού τη γαμούσαν τη βγάλανε και στο κλαρί. Αλλά της άρεσε που καύλωνε πολύ βγάζοντας λεφτά και το συνέχισε.

- Έχεις το τηλέφωνό της;

- Ναι το έχω, κάτσε να την πάρω.

Πήρα τηλέφωνο, της εξήγησα τη φάση και ήταν μέσα. Της είπα να πάρει ταξί και να έρθει. Σε καμιά ώρα ανέβαινε το σκάφος.

- Βρε, βρε καλώς το μου, είπα και αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε.

- Τι κάνεις Λία μου, πως έμπλεξες κι εσύ μ' αυτά;

- Ασ' τα, θα σου τα πω. Από δω ο Βασίλης και ο Λίο. Παιδιά από δω η Μαρία η μαθήτρια, που σας είπα.

- Γεια σου Μαρία, χαρήκαμε, είπαν και οι δύο.

Κάναμε καφέ και στη Μαρία και της εξήγησαν τα παιδιά τα πάντα. Αυτή ενθουσιάστηκε πολύ και συμφώνησε. Της έδειξα το σκάφος και ανεβήκαμε πάλι επάνω.

Η Μαρία είχε τα μαλλιά της σκούρο ξανθό, που ταίριαζε με τα πράσινα μάτια της, ένα μπλουζάκι σιελ και μια τζιν μίνι φούστα. Σουτιέν δε φορούσε, γιατί φαίνονταν οι σκληρές και καυλωμένες ρώγες της.

- Ωραίες ρώγες Μαρία, είπε ο Λίο.

- Ναι; Ευχαριστώ, είπε η Μαρία. Με καυλώσατε λίγο με όλα αυτά και θέλει το μουνάκι μου να χύσει. Παίζει να μου ρίξετε κάνα πούτσο;

- Χα, χα, γέλασε ο Λίο, αυτή είναι η δουλειά μας πουτανάκι, είπε και έβγαλε έξω το καυλί του.

- 0υάου, έκανε η Μαρία, τι ψωλάρα είναι αυτή;… φαντάζομαι του Βασίλη πως θα είναι.

Ο Λίο την πήρε πίσω από το μπαρ. Τη γύρισε να μας βλέπει και έχωσε τον πούτσο του κάτω από τη τζιν φουστίτσα της, βάζοντάς τον στο υγρό μουνάκι της.

- Αχ, έκανε αυτή, ναι έτσι, γάμα το μουνάκι μου με την ψωλάρα σου καυλιάρη μου, κάνε με να χύσω.

- Σ' αρέσει καργιολάκι που σου σκίζω το μουνάκι;

- Ναι πουτσαρά μου, με καυλώνεις πολύ, θα χύσω σε λίγο, ναι, έτσι πήδα με.

Έπιασα τον πούτσο του Βασίλη που άρχισε να καυλώνει κι αυτός.

- Πάνε κι εσύ Βασίλη να γαμήσεις το Μαράκι. Θέλει να χύνει συνέχεια το πουτανάκι.

Η Μαρία άρχισε να φωνάζει.

- Χύνω, ναι, το μουνάκι μου χύνει, με ξέσκισες καργιόλη, συνέχισε, μη σταματάς, γάμα το…

Ο Λίο ξάπλωσε και την έβαλε να κάτσει πάνω στον πούτσο του. Πήγε και ο Βασίλης και της τον κάρφωσε στον κώλο.

- Πω, πω καύλα, έκανε η Μαρία, έτσι καργιόληδες σκίστε με από παντού. Γαμήστε μου τις τρύπες…

- Πάρ' τα στον κώλο πουτανάκι, σ' αρέσει που σου ξεσκίζω την κωλοτρυπίδα;

- Ναι ρε καργιόλη, μ' αρέσει, σκίσε με, θα ξαναχύσω σε λίγο…

Η Μαρία έχυσε 2-3 φορές ακόμα. Τους ξάπλωσε μετά δίπλα δίπλα και έβαλε από ένα γόνατο ανάμεσα στα πόδια του καθένα. Άρχισε να τους βαράει μαλακία και να τους τσιμπουκώνει εναλλάξ. Μετά έπιασε με τα χέρια τις ψωλές τους και άρχισε να τις παίζει γυρνώντας τες προς τα βυζάκια της, μέχρι που άρχισαν να τη χύνουν στα βυζιά, στην κοιλιά και στα μπούτια της.

- Πω, πω… καύλα, είπε η Μαρία. Τώρα μπορώ να πω παιδιά ότι χάρηκα πολύ.

- Είσαι σκέτη καύλα Μαρία. είπε ο Βασίλης.

- Ναι, ναι, πολύ, συμφωνώ κι εγώ, έκανε και ο Λίο.

- Εσύ Λία δεν καύλωσες; Είπε η Μαρία. Σίγουρα ζηλεύεις που χύνω συνέχεια, αλλά τι να κάνω. Δε μπορώ να ελέγξω το μουνί μου.

- Καλά κάνεις μωρό μου, είπα, έτσι να χύνεις συνέχεια.

Κατά τις επτά, ήρθαν και οι πελάτες.

- Για σου Βασίλη, γεια σου Λίο, είπε η γυναίκα και τους έδωσε από ένα φιλάκι πιάνοντας τους πούτσους τους.

- Γεια σου Πόπη, είπαν και η δυο μαζί. Γεια σου Γιάννη, είπαν και στον άντρα.

- Καλησπέρα παιδιά, είπε κι αυτός

- Κορίτσια, γύρισε σε μας ο Βασίλης, η Πόπη και ο Γιάννης. Από δω Πόπη, η Λία, είναι η νέα μας συνεργάτης και η Μαρία η μαθήτρια, που ήρθε απόψε για σας.

- Μ… έκανε. Χάρηκα πολύ κορίτσια. Μαρία είσαι μαθήτρια ή είναι παρατσούκλι;

- Είμαι κυρία, πάω στην 3η λυκείου.

- Τι να το κάνεις εσύ το λύκειο μωρό μου; Είπε η Πόπη και γελάσαμε.

- Κορίτσια, συνέχισε η Πόπη, είστε πανέμορφες.

Η Πόπη ήταν περίπου 45 χρονών, με σγουρά μαύρα μακριά μαλλιά και πλούσιο στήθος και γύρω στο 1.70. Ο Γιάννης φαίνονταν πάνω από 65, ψηλός και κρατιόταν αρκετά καλά.

- Ξεκίνα να φύγουμε Λίο, έκανε η Πόπη, το μουνί μου είναι όλη μέρα μούσκεμα.

Ο Λίο ανέβηκε στην καμπίνα του κυβερνήτη και έβαλε μπρος τις μηχανές. Ο Βασίλης βγήκε έξω, έλυσε τους κάβους και ανεβαίνοντας σήκωσε τη σκάλα. Ο Λίο βγήκε σιγά σιγά με την όπισθεν, γυρίζοντας πλώρη προς την έξοδο του λιμανιού και ξεκίνησε ανεβάζοντας ταχύτητα λίγο. Μόλις βγήκε από το λιμάνι, έδωσε γκάζια και το σκάφος όρμησε προς το πέλαγος.

- Βάλτε να πιούμε κάτι, είπε η Πόπη και έκατσε στο μπαρ, αφού έβγαλε όλα τα ρούχα της και έμεινε μόνο με ένα στρινγκάκι. Βγάλτε τα ρούχα σας κι εσείς παιδιά είπε και τα βγάλαμε όλοι.

Για την ηλικία της είχε και γαμώ το σώμα η Πόπη. Καθόμασταν και πίναμε, όταν η Πόπη έπιασε τη Μαρία από το κεφάλι και της έδωσε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο στο στόμα, στο οποίο η Μαρία ανταποκρίθηκε πρόθυμα.

- Αχ Μαρία, έκανε η Πόπη, τι τρυφερό πλάσμα που είσαι. Στην καλύτερη ηλικία. Κάτσε στο μπαρ να σου γλείψω λίγο το μουνάκι. Η Μαρία πάτησε στο σκαμπό και έκατσε στο μπαρ. Η Πόπη έβαλε την γλώσσα της στο μουνάκι της και άρχισε να το γλείφει.

- Σ' αρέσει καργιολάκι που γλείφω το μουνάκι σου;

- Ναι, κυρία, με τρελαίνετε, καυλώνω πολύ.

- Βασίλη, είπε η Πόπη, έλα αγάπη μου από πίσω να μου ρίξεις έναν πούτσο, είμαι μούσκεμα. Λία μου, συνέχισε, πάρε του μια πίπα να καυλώσει λίγο και να σκίσει το μουνί μου.

Έγλειψα τον πούτσο του Βασίλη για λίγο και μόλις καύλωσε καλά, πήγε από πίσω της. Της τράβηξε το στρινγκάκι στο πλάι και της τον έχωσε στο μουνί, αρχίζοντας να τη γαμάει.

- Ναι, έτσι καργίολη, σκίσε μου το μουνί καύλα μου. Πόσο μου έλειψε η ψωλάρα σου.

Ο Γιάννης κάθονταν κάτω σε μια πολυθρόνα και έβλεπε, πίνοντας το ποτό του και καπνίζοντας ένα πούρο. Πήγα κοντά του και έκατσα.

- Θέλεις κάτι Γιάννη; Ρώτησα.

Μου έδειξε με το δάχτυλο το μάγουλό του. Χαμογέλασα και του έδωσα ένα φιλάκι.

- Είσαι νέα εδώ, ή γενικά στη δουλειά; Με ρώτησε.

- Γενικά, του λέω, είναι η πρώτη μου φορά.

- Η Μαρία;… με ξαναρώτησε.

- Η Μαρία είναι επαγγελματίας νομίζω. Εσείς μου είπαν ότι είστε πελάτες.

- Ναι, μωρό μου, είπε, πριν κάμποσα χρόνια κι εγώ γαμούσα όποιο μουνί έβρισκα. Την καταλαβαίνω απόλυτα την Πόπη. Αν θέλει πούτσο όλη μέρα, εγώ δε μπορώ πια και προκειμένου να γαμιέται από δω κι από κει, την φέρνω 2-3 φορές το μήνα εδώ και χορταίνει πούτσο. Εγώ τη βλέπω και χαίρομαι που το απολαμβάνει.

- Εσύ Γιάννη; Μου είπαν ότι δε συμμετέχεις, γιατί όμως; Γιατί να μη γαμήσεις κι εσύ ένα άλλο μουνάκι;

- Συνήθως ναι, δε θέλω να μπερδεύομαι με την Πόπη. Αλλά σήμερα μου είπε η Ζέτα για σένα, ότι είσαι νέα εδώ και της είπα αν μπορεί να βρει και μια μικρή που ήθελα, αλλά και η Πόπη. Τελευταία φαντάζεται νέο αίμα. Δεν πάει συχνά με γυναίκες. Με τη Ζέτα πήγε 2-3 φορές και της άρεσε.

- Λία, φώναξε η Πόπη από το μπαρ, να μου προσέχεις το Γιάννη μου, ότι θέλει.

- Μην ανησυχείς Πόπη μου, είπα, θα τον προσέχω. Δικός μου θα είναι, είπα γελώντας.

- Σ' ευχαριστώ Λία μου, είπε η Πόπη.

Αγκάλιασα το Γιάννη και του έδωσα ένα φιλί.

- Άκουσες Γιάννη; Σε χρεώθηκα.

- Χα, χα, γέλασε, θα μου κάνεις και ασφάλεια;

- Μαζί μου είσαι ασφαλής, του είπα.

- Πάμε λίγο πάνω στο Λίο, που είναι μόνος του; Μου λέει.

- Πάμε, είπα και ανεβήκαμε στο πιλοτήριο.

- Καλώς τα παιδιά, έκανε ο Λίο. Όλα καλά Γιάννη;

- Ναι αγόρι μου, είπε ο Γιάννης, ήρθαμε για παρέα. Οι άλλοι κάτω ξεκαυλώνουν.

- Σε καμιά ώρα θα δέσω, έχει ένα μικρό όρμο σε ένα ξερονήσι να περάσουμε τη νύχτα. Η Λία είναι αστέρι, ότι θέλεις ζήτα το. Να είσαι άνετος.

- Είμαι, άλλωστε με ξέρεις χρόνια, Λία μπορείς να πάρεις μια πίπα του Λίο;

- Ναι, με μεγάλη μου χαρά.

- Χα, χα... έκανε και ο Λίο. Γιάννη πληρώνεις τη Λία για να μου γλείψει τον πούτσο;

- Ξέρω ότι εσύ δεν πληρώνεσαι Λίο, έρχεσαι μόνο για τον πούτσο χα, χα... έκανε και ο Γιάννης.

Άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του Λίο που καύλωσε αμέσως. Τον έβγαλα έξω και άρχισα να του τον γλείφω. Άπλωσα το άλλο μου χέρι και έπιασα τον πούτσο του Γιάννη. Άρχισα να τον τρίβω με το χέρι μου και ένοιωσα να καυλώνει σιγά σιγά.

- Έτσι Γιάννη μου, είπα, βλέπω είσαι ενεργός.

- Χα, χα... έκανε αυτός, δεν είπα ότι δεν είμαι.

Έβγαλα και τον πούτσο του Γιάννη έξω και άρχισα να τους τσιμπουκώνω και να τους παίζω και τους δυο. Μπήκε η Πόπη στην καμπίνα.

- Ωπ! Τι γίνεται εδώ;… καλοπερνάτε βλέπω.

Έσκυψε και έγλειψε τον πούτσο του Λίο για λίγο και μετά του Γιάννη, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και σηκώθηκε. Έδωσε ένα φιλί στον Γιάννη και του είπε:

- Έτσι μπράβο αγάπη μου, γάμα κι εσύ κάνα μικρό μουνάκι. Θέλεις να σου στείλω και τη μικρή;

- Όχι μωρό μου, σε λίγο θα δέσουμε είπε ο Λίο. Να περάσουμε τη νύχτα και θα κατέβουμε κι εμείς κάτω.

- Οκ… πάω, καλά να περάσετε. είπε και έφυγε.

Ο Γιάννης με σήκωσε και έβαλε τα χέρια μου στο ταμπλό. Ήρθε από πίσω μου και έχωσε το καυλί του στο μουνάκι μου.

- Πω πω τι ζεστό και υγρό μουνάκι που έχεις καργιολίτσα,

- Δικό σου είναι μωρό μου, του είπα, σκίσ' το μου, γάμησε το.

Άρχισε να μου γαμάει το μουνάκι άγρια και να με γλείφει στην πλάτη και στο λαιμό. Σήκωσε το ένα πόδι μου στον αέρα και συνέχιζε να μου γαμάει το μουνάκι. Ο Λίο το έπιασε από τον αστράγαλο και το ακούμπησε στο τιμόνι, κρατώντας το εκεί. Μου το έγλειφε και έπαιζε με τον καυλωμένο πούτσο του. Ο Γιάννης γαμούσε το μουνί μου και με το ένα χέρι του έπαιζε την κλειτορίδα μου.

- Οδηγείς το σκάφος με το πόδι καργιολάκι, μπράβο σου, έκανε ο Γιάννης.

- Ναι… και το πάει γαμώντας, είπε και ο Λίο γελώντας.

- Χα, χα... γέλασα, είστε γαϊδούρια.

Ο Γιάννης με έβαλε στα τέσσερα και έσπρωξε το κεφάλι μου στον πούτσο του Λίο.

- Θέλω να σου σκίσω και την κωλοτρυπίδα πουτανάκι κι εσύ να τσιμπουκώνεις τον Λίο.

- Ναι, είπα, σκίσε μου τη ροδέλα γαμιά μου.

Μου τον έχωσε στον κώλο και άρχισε να με γαμάει, ενώ εγώ έπαιρνα πίπα στο Λίο, που είχε ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στο κεφάλι μου χαϊδεύοντας τα μαλλιά μου.

- Θα χύσω καργιόλα… είπε ο Γιάννης.

- Ναι μωρό μου είπα, χύσε στον κώλο μου, δώσ' τα μου όλα πουτσαρά μου.

Άρχισε ο πούτσος του να χύνει στην πλάτη μου και στην κωλοτρυπίδα μου. Τρέχανε τα χύσια του στο μουνάκι μου. Ο Λίο με τράβηξε κάτω απ' το τιμόνι και κόλλησε το κεφάλι και την πλάτη μου πίσω.

Μου κάρφωσε το καυλί του στο στόμα και άρχισε να μου το γαμάει ενώ οδηγούσε το σκάφος. Ξαφνικά σταμάτησε και τον έβγαλε έξω. Τον είχε στα δέκα εκατοστά από το πρόσωπό μου. Τον έβλεπα, έτσι σκληρός και καυλωμένος να με κοιτάει στα μάτια και να γυαλίζει από τα υγρά μου. Η τρυπούλα του μισάνοιχτη, να με κοιτάει δακρύζοντας και τότε ήρθε η πρώτη βολή από χύσι στο δεξί μου μάτι. Κούνησα λίγο το κεφάλι μου από ένστικτο όταν μια δεύτερη προσγειώθηκε στο στόμα μου, μετά άλλη μία στο μέτωπο και στα μαλλιά μου, μια στο άλλο μου το μάτι και άλλη μια στο σαγόνι μου και συνέχισε στα βυζιά μου στην κοιλιά μου και κάτι ψιλά στα μπούτια μου.

- Γαμώτο σου Λίο, με γάμησες…

είπα γελώντας, γλείφοντας την ψωλάρα του.

- Για σένα μωράκι μου όλα, είπε.

- Κατεβείτε κάτω να δέσω και έρχομαι κι εγώ, είπε ο Λίο.

Κατεβήκαμε κάτω με το Γιάννη και κάτσαμε στο μπαρ να πιούμε κάνα ποτό.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 183991



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.