Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Άνοιξα την πόρτα του μπάνιου και βλέπω τη Μαριλού, καθισμένη κάθετα στην μπανιέρα. Είχε τα όμορφα ποδαράκια της με τα κατακόκκινα νύχια ανοιχτά και σηκωμένα στα πλακάκια, ενώ η βρύση έριχνε με πίεση το νερό στο μουνάκι της.

- Τι κάνεις μωρό μου; Τη ρώτησα.

- Έχω καυλώσει πολύ, μου λέει, βάλε μου στο χέρι τον πούτσο σου μωρό μου.

Τον βάζω στο χεράκι της και αρχίζει να μου τον παίζει, ενώ με το άλλο μου χάιδευε τ' αρχίδια.

- Καυλώνει το μωρό μου που παίζω με τον πούτσο του;

- Ναι Μαριλού μου, με καυλώνεις πολύ.

Έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω και άρχισε να μου τον γλείφει και να μου τον παίζει απαλά.

- Τι μου κάνεις πρωί πρωί πουτανάκι;

- Σου γλείφω την ψωλάρα μωρό μου, δε σου αρέσει;

- Με τρελαίνεις καργιολίτσα, αν συνεχίσεις έτσι θα σε χύσω.

- Χύσε με μωρό μου, ξέρεις πόσο μου αρέσουν τα χύσια.

Μπήκα όρθιος στη μπανιέρα και της τον κάρφωσα στο στόμα. Αφού της το γάμησα για λίγο, γονάτισα και τον έβαλα στα βυζάκια της.

Η Μαριλού τον έπιασε και άρχισε να μου τον παίζει, ενώ εγώ έβαλα δύο δάχτυλα στο μουνάκι της και της το γαμούσα δυνατά.

- Τι μου κάνεις καύλα μου, είπε, θα χύσω…

- Κι εγώ θα χύσω μωράκι μου, είπα.

- Χύνω… φώναξε η Μαριλού, χύνει το μουνάκι μου μωρό μου, ναι, χύνει καύλα μου…

- Κι εγώ χύνω καργιόλα, πάρ' τα…

και άρχισα να τη χύνω στα βυζάκια και στην κοιλίτσα της. Τον έπιασε και τον έγλειψε για λίγο. Βγήκαμε από το μπάνιο και πήγαμε στην κουζίνα. Πήγε στον πάγκο να φτιάξει καφέ να πιούμε. Πήγα από πίσω της και τρίφτηκα στο κωλαράκι της.

- Πω, πω, καύλες που έχει το μωρό μου σήμερα, έκανε η Μαριλού.

Τον έχωσα στο μουνάκι της με τη μία και άρχισα να τη γαμάω με δύναμη.

- Ναι, έτσι γαμιά μου, σκίσε με, πήδα το μουνάκι μου πουτσαρά μου, τι καύλα που είναι αυτή;

Την έπιασα από τη μέση με τα δυο μου χέρια και την κάρφωνα γερά στο μουνάκι της. Τη γύρισα συνεχίζοντας να τη γαμάω και την πήγα στο τραπέζι. Την έσπρωξα να ακουμπήσει το στήθος της επάνω. Έβγαλα τον πούτσο μου και άρχισα να τον τρίβω στην κωλοτρυπίδα της.

- Ναι μωρό μου, βάλ’ τον στον κώλο μου και σκίσ' τον. Ξέσκισε μου τη ροδέλα πουτσαρά μου…

Της το χώνω στον κώλο και άρχισα να της ξεσκίζω τη στενή της κωλοτρυπίδα.

- Πάρ’ τον στο κωλαράκι σου πουτανάκι.

- Ναι, έτσι θέλω καυλιάρη μου, σκίσε με, πόνα με. Θέλω να βγάλει αίμα ο κώλος μου γαμιά μου…

Τη σήκωσα και χωρίς να τον βγάλω από τον κώλο της, έβαλα τα χέρια μου κάτω από τα γόνατά της και τη σήκωσα στον αέρα. Άρχισα να την ανεβοκατεβάζω με δύναμη πάνω στο σκληρό καυλί μου. Η Μαριλού, είχε το ένα χέρι της στο λαιμό μου και με το άλλο έπαιζε το μουνάκι της.

- Μωρό μου, τι καύλα είναι αυτή;… θα με κάνεις να χύσω πάλι.

- Χύσε πουτανάκι, θα σε κάνω να χύνεις όλη μέρα.

Έκατσα στην καρέκλα και έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της. Της το έπαιζα γρήγορα και δυνατά ενώ η Μαριλού ανεβοκατέβαινε με τον κώλο πάνω στον πούτσο μου. Δεν άντεξε πολύ.

- Χύνω, χύνω καύλα μου, σε χύνω ξανά μωρό μου, πω, πω, καύλα…

Στηρίχτηκε με τα χέρια της στα γόνατά μου και σιγά σιγά τον έβγαλε απ' τον κώλο της. Γύρισε αλλιώς και έκατσε στην αγκαλιά μου βάζοντας τη γλώσσα της στο στόμα μου. Άρχισε να μου τον παίζει μέχρι που έχυσα στην κοιλιά της και στα βυζάκια της.

- Πολύ καύλα ήταν αγόρι μου, είπε.

- Λοιπόν, της λέω, αύριο είναι τα γενέθλιά σου. Τι θέλεις για δώρο;

- Πούτσες, καύλα μου, πολλές πούτσες να με ξεσκίσουν.

- Εντάξει, θα το κανονίσω. είπα.

- Σοβαρά θα το κάνεις αυτό για μένα;

- Για σένα τα πάντα μωρό μου. Έχω επτά θείους που μένουν στο βουνό και έχουν πολλά ζώα. Ο μικρός είναι 40 και ο μεγάλος 52, ο παππούς που λέμε. Θα έχουν καιρό να γαμήσουν. Θα τους φέρω εδώ αύριο να σε ξεσκίσουν.

- Μωρό μου, καύλωσα πολύ τώρα, είπε και έπιασε τον πούτσο μου. Αλλά κι εσύ δεν πας πίσω…

μου λέει γελώντας. Τον έχωσε στο μουνί της και άρχισε ξανά να χοροπηδάει πάνω του.

- Θα με ξεσκίσεις καργιολάκι πρωινιάτικα, είπα.

Πίναμε καφέ όταν πήρα τηλέφωνο τους θείους και τους είπα την κατάσταση. Χαρήκανε πολύ και μου είπαν ότι θα έρθουν αύριο το απόγευμα με τα δώρα τους. Την επόμενη κατά τις 7:00 χτύπησε το κουδούνι. Μπήκαν μέσα οι θείοι με κάτι σακούλες και τις έδωσαν στη Μαριλού λέγοντας της τα χρόνια πολλά. Οι πιο μεγάλοι είχαν γκρίζα γένια, μακριά. Η Μαριλού κοίταξε τα δώρα. Δέκα κιλά αρνί, δέκα κιλά κατσικάκι, Ένα ζευγάρι μαύρες παντόφλες δεκάποντες, ένα μαύρο μίνι φόρεμα, ένα σετ κόκκινα δαντελένια εσώρουχα, αρώματα και διάφορα άλλα. Η Μαριλού τους έδωσε όλους από ένα γλωσσόφιλο και έβγαλε ένα μπουκάλι ουίσκι, ποτήρια και πάγο.

- Πάω να φορέσω τα δώρα σας κι έρχομαι καυλιάρηδες… είπε και έφυγε.

Αρχίσαμε να πίνουμε και να καπνίζουμε όταν έσκασε μύτη η Μαριλού. Ένας μούναρος. Όλοι αυτόματα βάλανε το χέρι στον πούτσο τους.

- Πω, πω, τι μουνί είσαι εσύ; Έκανε ο παππούς.

- Σωστός μούναρος, είπε ο άλλος.

- Κόλαση μωρό μου... είπε κι ο πιο μικρός.

- Πω, πω, γαμήσι και χύσιμο που θα φας απόψε... είπε ένας άλλος.

Την κοιτούσαν όλοι με μάτια γουρλωμένα. Το μαύρο στράπλες φόρεμα, άφηνε να φαίνονται τα υπέροχα πόδια της και η σκοτεινή ευθεία γραμμή από τα βυζάκια της. Τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, βαμμένη άψογα, ενώ οι ψηλοτάκουνες παντόφλες, έκαναν τα πόδια της και τις γάμπες της να καυλώνουν και άγιο.

- Παιδιά, είπε η Μαριλού, να πιούμε κανένα ποτάκι να φύγουν οι αναστολές και μετά θέλω να με ξεσκίσετε στον πούτσο. Θέλω να μου δώσετε το μουνί στο χέρι.

- Ότι θέλει το πουτανάκι μας, είπαν αυτοί, χαϊδεύοντας τις ψωλές τους.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 183951Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).