Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έλαβε χώρα πριν μερικά χρόνια. Τότε που ακόμα γινόταν μεγάλα γλέντια στους γάμους και όλες οι γυναίκες από τη νύφη και την κουμπάρα μέχρι την τελευταία καλεσμένη, φτιαχνόταν, βαφόταν, ντυνόταν ωραία για να πάνε στο γαμήλιο πάρτι να πιούν, να χορέψουν, να ξεσαλώσουν και φυσικά να μας καυλώσουν. Όλοι ξέρουμε ότι μετά από γάμους έχουν παιχτεί τρελά σκηνικά, αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια του πάρτι σε τουαλέτες, αυτοκίνητα μέχρι και σε χωράφια γύρω από τα κτήματα που φιλοξενούν τέτοιες δεξιώσεις. Σίγουρα το να βλέπουν την κολλητή τους ή την ξαδέρφη τους νυφούλα, τους ξυπνάει ένστικτα, που σε συνδυασμό με το ποτό και την ένταση από τη μουσική και το χορό, τις οδηγούν συνήθως να κλείνουν τη βραδιά με μία πούτσα στο στόμα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που θα έφευγα από γάμο και θα χαιρόμουν σχεδόν το ίδιο όσο ο γαμπρός και η νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Μάλιστα αυτό ήταν και το κόλπο που χρησιμοποιούσα συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν έβλεπα ότι η άλλη ήταν έτοιμη να γαμηθεί της πετούσα το παραμύθι να περάσουμε μία νύχτα σαν να είναι η πρώτη του δικού μας γάμου. Βέβαια το πρωί που θα ξυπνούσε με τον πονοκέφαλο, το ξεραμένο μέικ απ και τη γεύση από τσιγάρο, αλκοόλ και σπέρμα στο στόμα θα συνειδητοποιούσε ότι αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία νύχτα αυτού του ανεπίσημου "γάμου". Αυτή η φορά όμως ήταν διαφορετική.

Ο γάμος που θα πήγαινα εκείνο το βράδυ ήταν μίας συναδέλφου από την εταιρία που δούλευα τότε. Εμφανίσιμη και καλή κοπέλα αλλά δεν είχα πολλά-πολλά μαζί της. Περισσότερο μου άρεσε η κολλητή της στη δουλειά, μία 40αρα χωρισμένη όχι πολύ ωραία αλλά είχε κάτι πουτανέ που με έφτιαχνε.

Ξεκίνησα για την εκκλησία με τρελή βαρεμάρα. Ήδη σκεφτόμουν το τραπέζι μετά. Από τη μία ήθελα να δω όλες τις συναδέλφους καλοντυμένες και φτιαγμένες, από την άλλη δεν ήξερα αν με έπαιρνε για κανένα καλό σκηνικό. Στις μεγάλες εταιρίες αυτά συνήθως γίνονται στα κρυφά. Έφτασα αργά, σχεδόν μαζί με τη νύφη και άραξα κατευθείαν έξω κοιτώντας μήπως δω κανένα συνάδελφο να πούμε καμιά μαλακία. Φαίνεται ότι είχαν μπει όλοι μέσα αλλά με την άκρη του ματιού μου είδα κάτι που μου τράβηξε την προσοχή. Έξω στο προαύλιο αφού έφυγαν όλοι είχε μείνει μόνο ένα απίστευτο μουνάκι. Με το ζόρι να ήταν 20 χρονών. Φτιαγμένο, βαμμένο, φορούσε ένα ωραίο φορεματάκι, όχι πολύ σέξι αλλά έβγαζε κάτι αθώο που με έφτιαξε πολύ. Εννοείται ότι πλησίασα με τη μία για κουβέντα, σε στυλ ότι και καλά άργησα και αν είναι αυτός ο γάμος που ψάχνω αλλά πριν προλάβει το μωράκι να μιλήσει άκουσα την αγριοφωνάρα ενός συναδέλφου που έβγαινε από την εκκλησία. Αναγκαστικά απομακρύνθηκα από τη μικρούλα, ήμουν και αρκετά μεγαλύτερος της και δε γούσταρα πειράγματα από τους μαλάκες στο γραφείο, αλλά ήξερα τουλάχιστον ότι αν μη τι άλλο θα έπαιρνα τρελό μάτι στο τραπέζι μετά.

Ας μην τα πολυλογώ άλλο με το γάμο, δεν έμεινα και πολύ εκεί, προτιμούσα να πάω από τους πρώτους στο τραπέζι και με λίγο κρασί να αράξω και να παρατηρώ τα μουνιά που θα φτάνουν ένα-ένα για πασαρέλα. Έτσι κι έγινε, άραξα σε ένα τραπέζι που προφανώς προοριζόταν για τους συναδέλφους, έπιασα την καλύτερη θέση για μάτι με θέα στην πίστα, ώστε τουλάχιστον παρά τις βαρετές κουβέντες με τύπους που έβλεπα κάθε μέρα στο γραφείο, να μπορώ να βλέπω όλο το βράδυ κωλαράκια να κουνιούνται και βυζάκια να χοροπηδάνε.

Καθώς γέμιζε ο χώρος και χάζευα μουνιά όλων των ειδών και των ηλικιών βλέπω ξαφνικά την ωραία 40άρα από το γραφείο να πλησιάζει αγκαζέ με τη μικρούλα που είχα δει έξω από την εκκλησία. Πριν προλάβω να μιλήσω χαιρετάει το τραπέζι με τους συναδέλφους και μας λέει:

- Καλησπέρα παιδιά, από εδώ η κόρη μου η Ζέτα.

Μέσα σε δευτερόλεπτα έκανα εικόνα μάνα και κόρη να με τσιμπουκώνουν παρέα και με τη μία ο πούτσος μου έγινε πέτρα. Όλοι άρχισαν τα σχόλια για το πόσο μοιάζουν και πόσο κούκλες είναι μαμά και κόρη και διάφορα άλλα από τα οποία προέκυψε ότι η μάνα ήταν 42 και η κόρη 19. Εγώ που ήμουν κάπου στη μέση σκέφτηκα ότι θα της πηδούσα άνετα και τις δύο αν και μάλλον θα ήταν πολύ δύσκολο να γίνει οτιδήποτε. Παρ’ όλα αυτά είχα αποφασίσει να καυλαντίσω με το μικρό αν μου δινόταν η ευκαιρία για να περάσει ευχάριστα η βραδιά.

Ευτυχώς για εμένα η στιγμή αυτή δεν άργησε. Λίγο αργότερα όταν άναψε το κέφι και σηκώθηκαν όλοι από το τραπέζι για να χορέψουν την είδα να κάθεται μόνη και να καπνίζει με ένα λίγο μπλαζέ, λίγο σνομπ ύφος που με καύλωνε πολύ. Την πλησίασα αυτή τη φορά αποφασισμένος:

- Βαρεμάρα ε;

- Απίστευτη.

- Και αυτά τα τραγούδια στους γάμους... κλαρίνα, νησιώτικα.

- Χάλια.

- Ζέτα σωστά;

- Ναι

Είχα τρελαθεί με την ψευτομαγκιά που έβγαζε, με τις μονολεκτικές απαντήσεις και με το ύφος οπότε αποφάσισα για αρχή να πάω με τα νερά της. Πιάσαμε κουβέντα για μουσική, ταινίες και όλα τα λοιπά καλλιτεχνικά, πάντα κράζοντας τους μέινστριμ και τους βλάχους που ίδρωναν εκείνη την ώρα στην πίστα με σκυλάδικα. Όταν πέρασε η ώρα και είδα ότι είχαν ήδη φύγει οι πρώτοι καλεσμένοι, της το πέταξα:

- Δεν πάμε να πιούμε κανένα ωραίο ποτάκι, με καλή μουσική;

Ψήθηκε με τη μία. Έφτιαξε στόρι να πει στη μάνα της ότι κουράστηκε και ότι δε μπορούσε να την περιμένει μέχρι το πρωί που σίγουρα θα καθόταν αυτή για χορό κτλ. Εκεί θα πεταγόμουν εγώ να πω ότι έφευγα και ευχαρίστως θα την πήγαινα σπίτι. Έτσι κι έγινε. Σε λιγότερο από 20 λεπτά ήμασταν στο αμάξι οι δυο μας και φεύγαμε από το βαρετό γάμο.

Στο δρόμο τη ρώτησα που θέλει να πάμε. Με ξάφνιασε λέγοντας μου να πάμε σπίτι της να αράξουμε. Η μάνα της θα αργούσε σίγουρα άλλες 2-3 ώρες οπότε θα ήμασταν χαλαρά. Για πρώτη φορά εκείνη τη βραδιά άρχισα να έχω σοβαρές ελπίδες ότι θα βγει κάτι καλό. Πάμε σπίτι να αράξουμε καλύτερα, σημαίνει 99% πάμε σπίτι να με γαμήσεις. Όταν πάρκαρα όμως, βγαίνοντας από το αμάξι μου πέταξε το παραμύθι:

- Επιτέλους φτάσαμε, μου έχει έρθει και περίοδος και δεν την παλεύω άλλο.

Ξενέρωσα με τη μία. Δε μπορούσα να κάνω πίσω όμως, σκέφτηκα να ανέβω στο διαμέρισμα να πιω ένα ποτάκι στα γρήγορα και να την κάνω.

Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα, άραξα στον καναπέ και μου είπε ότι θα πάει να βγάλει το φόρεμα για να νιώσει πιο άνετα. Μετά από 2-3 λεπτά επέστρεψε φορώντας μόνο ένα κιλοτάκι και τίποτα άλλο! Έμεινα μαλάκας.

- Τι κοιτάς;… μου λέει. Δεν είπα ότι θα βγάλω το φόρμα; Αυτό έκανα.

Ήρθε κάθισε δίπλα μου. Το εσώρουχο δεν ήταν κανένα πολύ σέξι, λογικά θα φορούσε και σερβιέτα ή ταμπόν από μέσα, τα βυζάκια της όμως ήταν απίστευτα. Όχι μεγάλα, όχι μικρά αλλά στητά και με τη φρεσκάδα ενός 19χρονου. Φαινόταν πολύ άνετη και συνέχισε:

- Εκτός να δεν θες να μείνω έτσι, οπότε να πάω να βάλω κάτι.

Δεν ήξερε όμως πόσο με φτιάχνουν τέτοιου τύπου τσαμπουκαλεμένα μωράκια και πέρασα αμέσως κι εγώ στην επίθεση:

- Θέλω να βάλεις κάτι... στο στόμα σου…

κατέβασα το φερμουάρ και πέταξα έξω τον πούτσο μου. Δεν είχα χρόνο για πολλά, αποφάσισα να μπω κατευθείαν στο ψητό. Η μικρή αυτό περίμενε, χωρίς δεύτερη κουβέντα γονάτισε και άρχισε να τον γλείφει. Δούλευε ωραία με γλώσσα και σάλιο μέχρι που της έπιασα το κεφάλι και την έσπρωξα να τον πάρει κανονικά στο στόμα. Πρέπει να ήταν από τα πιο γρήγορα χυσίματα που είχα κάνει ποτέ. Μέσα σε 2-3 λεπτά άδειασα στο στόμα της και η κουκλίτσα τα ήπιε όλα με χαρά. Αφού τον καθάρισε καλά με κοίταξε μέσα στα μάτια με τις καταπράσινες ματάρες της και με ένα τεράστιο χαμόγελο είπε "Ποτάκι να φτιάξω;"

Δε μπορούσα να αρνηθώ, ήθελα και να χαλαρώσω μετά το χύσιμο οπότε άραξα και περίμενα το ποτό μου. Όταν ήρθε, ακόμα ημίγυμνη όπως πριν, ανάψαμε από ένα τσιγάρο και μου ζήτησε να αφήσω τον πούτσο μου έξω όπως είχε κάνει και αυτή με τα βυζιά της. Ένιωσα λίγο άβολα αλλά όλο νάζι άρχισε να μου λέει ότι θέλει να τον βλέπει γιατί ήταν πολύ ωραίος και διάφορα τέτοια. Μόνη της μου άνοιξε πάλι το φερμουάρ και τον έβγαλε έξω. Όταν τέλειωσε το τσιγάρο της άρχισε να τον χαϊδεύει και μετά από λίγο έσκυψε πάλι και άρχισε να τον γλείφει ξανά. Δεν μου είχε καν σηκωθεί κανονικά. Η μικρή μου είπε "Μη μου πεις πως δεν είσαι για 2ο γύρο; Ένα ίσον κανένα λένε". Την άφησα να παίξει μπάλα. Άναψα άλλο ένα τσιγάρο και έπινα το ποτό μου σαν να μην τρέχει τίποτα ενώ αυτή μοίραζε φιλάκια στον πούτσο μου που δεν ήταν καν σηκωμένος και στα αρχίδια μου.

Σιγά σιγά άρχισε πάλι να πιπώνει κανονικά κι εγώ να γίνομαι πέτρα. Αυτή τη φορά δεν έπαιζε να χύσω νωρίς, οπότε μπήκε σε ένα ωραίο σταθερό ρυθμό ρουφήγματος. Μετά από λίγο τραβήχτηκε "Στέγνωσα. Να πιω λίγο νερό;" είπε και σηκώθηκε να πάει στην κουζίνα. "Μην τον κρύψεις πάλι" φώναξε γελώντας από μέσα. Όταν γύρισε κάθισε δίπλα και μου είπε "Σε πειράζει να κάνω ένα τσιγάρο; Και συνεχίζω μετά". Μου άρεσε που ήταν υπερβολικά άνετη. Σίγουρα για να είναι έτσι στα 19 είχε βγει από μεγάλη σχέση με γαμιά δάσκαλο. Ενώ κάπνιζε, ο πούτσος μου άρχισε να πέφτει. Γέλασε και είπε "Δεν χαλαρώνουμε" και έσκυψε να τον γλείψει λίγο. Όταν έσβησε το τσιγάρο άρχισε πάλι το τσιμπούκι κανονικότατα. Μετά από λίγο έχυσα. Καρμπόν, όλα στόμα ούτε σταγόνα χαμένη.

Τώρα βέβαια ήταν σαφώς λιγότερα, δε δυσκολεύτηκε να τα πιει όλα. Βλέμμα, χαμόγελο, ατάκα "Ποτάκι;". Γέλασα δυνατά και της είπα ότι είναι κούκλα αλλά έπρεπε να φύγω. Δεν ήθελα να με πετύχει η μητέρα της. Γέλασε και αυτή και είπε:

- Μην αγχώνεσαι η μαμά θα είναι στην ίδια φάση τώρα με το γκόμενο.

Είδε το απορημένο βλέμμα μου και είπε:

- Τι νομίζεις ότι στις χωρισμένες σαραντάρες δεν αρέσει να παίρνουν πίπες; Αλλά μάλλον δεν είναι αυτό, ξέχασα ότι σας το κρατάει κρυφό πως την πηδάει κάποιος από τη δουλειά.

Δεν ήξερα με τι να σοκαριστώ. Με τον τρόπο που μιλούσε για τη μάνα της, με το ότι κάποιος συνάδελφος την πηδούσε ή απλά και μόνο με το ότι ένα βαρετό βράδυ γάμου κατέληξε σε διπλό τσιμπούκι με χύσιμο στο στόμα μια 19χρονης; Αποφάσισα να μην πω τίποτα, έκλεισα το φερμουάρ, είπα "Χάρηκα που σε γνώρισα" και την κοπάνησα.

Τη Δευτέρα το πρωί στο γραφείο η μητέρα της με πλησίασε με ένα πολύ ζεστό χαμόγελο και μου είπε:

- Σ' ευχαριστώ που φρόντισες την κόρη μου το Σάββατο, ελπίζω να ήταν φρόνιμη.

Χαμογέλασα και της είπα:

- Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Πρέπει να έχει πάρει από τη μητέρα της.
Copyright protected OW ref: 183926Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.