Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο άντρας της Ράνιας χρώσταγε πολλά χρήματα σε τοκογλύφους. Σε μια συνάντηση τους τον είχαν στριμώξει άγρια και ζητούσαν τα χρήματα τους. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και κινδύνευε η ζωή του. Εκείνη την στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο του, ήταν η γυναίκα του. Η φωτογραφία που έχει στο κινητό όταν τον καλεί η γυναίκα του είναι πολύ μουνάρα.

«Έλα αγάπη μου, πότε θα έρθεις στο σπίτι;… έχεις αργήσει»

«Τώρα μωρό μου, τελειώνω μια δουλειά κι έρχομαι»

- Μαλάκα, τι μουνάρα γυναίκα έχεις; Έχω μια ιδέα για το πώς θα μας εξοφλήσεις.

- Τι λέτε ρε παιδιά, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα;

- Γιατί;… όλα γίνονται. Κανόνισε να τη γαμήσουμε και θα μειώσουμε το χρέος σου, αλλιώς θα σε μαζεύουν από κάνα χαντάκι.

Δεν είχε άλλη επιλογή, έπρεπε να το κάνει. Πώς όμως να της το πει; Δε μπορούσε. Η μόνη λύση που βρήκε ήταν να την κοιμίσει. Το επόμενο βράδυ στο φαγητό της έριξε ένα υπνωτικό. Η Ράνια σε λίγο είχε κοιμηθεί. Τους παίρνει τηλέφωνο. «Ελάτε, την έχω έτοιμη».

Μπαίνουν στο σπίτι και βλέπουν τη μουνάρα να κοιμάται. Δεν έχασαν ευκαιρία, την έγδυσαν και άρχιζαν να παίζουν τις πούτσες τους. Ένας τον έχωσε στο μουνί της. Η Ράνια δεν καταλάβαινε τίποτα. Τη γάμαγε με δύναμη, την είχε όλη δική του, μπορούσε να κάνει ότι ήθελε και δεν άκουγε καμία αντίρρηση.

Τη γύρισαν στα τέσσερα και ένας άλλος της τον έχωσε στον κώλο. Γάμαγε το υπέροχο κωλαράκι της. Τη γάμαγαν για αρκετή ώρα.

Ήρθε η ώρα για να χύσουν. Ο πρώτος την έχυσε μέσα στο μουνί, ο άλλος στο στόμα και ο άλλος στον κώλο της.

- Όχι ρε μαλάκες, τι κάνατε; Πως θα την καθαρίσω; Θα καταλάβει τι έγινε.

- Στα αρχίδια μας, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Άντε τώρα να καθαρίσεις τα χύσια μας.

Έφυγαν και ο άντρας της πήρε υγρά μαντηλάκια και άρχισε να την καθαρίζει. Η Ράνια το πρωί που ξύπνησε κατάλαβε πως ήταν γαμημένη.

- Αγάπη με γάμησες το βράδυ;

- Ναι μωρό μου, είχα καύλες και δεν άντεξα.

- Και δεν κατάλαβα τίποτα; Αποκλείεται

Ήξερε πως κάτι της έκρυβε. Το επόμενο βράδυ κατάφερε να αποφύγει το φαγητό που της σέρβιρε ο άντρας της και έκανε πως κοιμήθηκε. Ακούει τον άντρα της να μιλάει στο τηλέφωνο. «Ελάτε, την έχω έτοιμη».

«Ρε τον πούστη! Με πουλάει σε άλλους, αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά».

Μπαίνουν μέσα οι τοκογλύφοι, γδύνονται και ξαφνικά η Ράνια σηκώνεται.

- Ρε μαλάκα με κοιμίζεις για να με πουλήσεις; Δε χρειάζεται ρε πούστη, τώρα θα δεις! Ελάτε γαμιάδες μου να με γαμήσετε και σήμερα θα το χαρείτε καλύτερα από εχθές.

Την έβαλαν στα γόνατα και ήταν όλοι γύρω της. Είχε τρεις πούτσες στο πρόσωπο της. Τους έπαιρνε πίπα έναν-έναν. Της γάμαγαν το στόμα με δύναμη, με λύσσα.

- Γαμήστε με αγόρια μου, γαμήστε με όπως γουστάρετε.

Ένας ξαπλώνει κάτω και η Ράνια κάθεται πάνω στον πούτσο του. Τον είχε μεγάλο και την πόνεσε.

- Τι πούτσα είναι αυτή γαμιά μου, με σκίζεις την πουτάνα!

Σκύβει λίγο μπροστά και στήνει τον κώλο της για γαμήσι, δεν άργησε να μπει ένας πούτσος στον κώλο της.

- Έτσι γαμιάδες μου, έτσι, Ξεσκίστε τις τρύπες μου. Μου σκίζετε τις τρύπες μου και καυλώνω. Θέλω να χύσω. Χύνω, χύνω, χύνω η πουτάνα! Κοιτά ρε μαλάκα πως με γαμάνε, κοίτα ρε πούστη. Δε χρειάζεται να με κοιμίζεις, θα γαμιέμαι μπροστά σου και εσύ θα τραβάς μαλακία.

Οι πούτσες έμπαιναν διαδοχικά σε όλες τις τρύπες της. Ήταν έτοιμοι να χύσουν.

- Στο στόμα μου τα θέλω, στο στόμα μου. Θέλω κάτι να κάνω…

Όλοι άδειασαν τις πούτσες τους στο στόμα της. Σηκώνεται, πάει στο μαλάκα της και ρίχνει όλα τα χύσια στον πούτσο του.

- Τώρα μαλάκα παίξε τον πούτσο σου, τα χύσια τους θα είναι σαν λιπαντικό. Παίξ’ τον, θέλω να σε δω να τον παίζεις.

Ο μαλάκας άρχιζε να τον παίζει και καύλωσε, τράβαγε μαλακία δυνατά και το απολάμβανε

- Κοιτάξτε το μαλάκα, καύλωσε με τα χύσια σας. Αυτό γουστάρεις ρε κερατά, αυτό; Θα σε γεμίζω χύσια να τραβάς μαλακία και να το χαίρεσαι. Γαμιάδες μου σας περιμένω και αύριο.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 183925Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.