Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δούλευα σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ως Δημοσιογράφος. Εκεί γνώρισα την Πωλίνα που εκτελούσε άλλοτε χρέη γραμματειακής υποστήριξης και άλλοτε ηχολήπτριας. Ήταν γύρω στο 1.65 με παραπανίσια κιλά, όμορφα κατανεμημένα στο κορμί της αλλά το δυνατό σημείο ήταν τα βυζιά και ο κώλος της. Στην αρχή δεν είχαμε πολλά-πολλά παρ' όλο που εγώ την έγδυνα με τα μάτια μου κάθε φορά που την έβλεπα.

Ο καιρός πέρασε και έπρεπε να πάω στρατό. Σταμάτησα τις εκπομπές και ετοιμαζόμουν τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για αυτή την μεγάλη αγγαρεία που λέγεται θητεία/στρατός. Μια γνωστή μου μου είχε δώσει το νούμερο της Πωλίνας αλλά εγώ δεν είχα κάνει καμία κίνηση. Είχα άλλα στο μυαλό μου εκείνη την περίοδο και δεν ήθελα να μπλέξω. Πλέον είχα τακτοποιηθεί σε μία μονάδα που ήταν σχετικά κοντά στο σπίτι μου και έτσι έπαιρνα μπόλικες διανυκτερεύσεις.

Στον Παρμενίωνα του 2002 μου είχαν αναθέσει μια χαλαρή 24ωρη υπηρεσία και εγώ είχα λιώσει το φιδάκι στο κινητό μου όταν ξαφνικά σκέφτηκα να στείλω μήνυμα στην Πωλίνα.

Έτσι και έκανα, στέλνοντας το ακόλουθο μεγάλο μήνυμα:

"Καλησπέρα. Ελπίζω να είσαι καλά. Έχει περάσει καιρός από τότε που συναντηθήκαμε τελευταία φορά μα εγώ δε μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου. Δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το όμορφο πρόσωπό σου, τα υπέροχα στήθη σου που θα ήθελα να τα μαλάξω και να τα γλείψω μέχρι οι καφετί ρώγες σου να ορθωθούν και φυσικά τον τροφαντό πισινό σου που μου έχει μείνει χαραγμένος στην μνήμη μου."

Δυσκολευόμουν να το στείλω γιατί ήταν αρκετά ευθύ και ωμό όμως βρήκα την δύναμη και πάτησα αποστολή. Μετά από λίγο ήρθε απάντηση:

"Ποίος είσαι;"

Δεν άργησα να απαντήσω και σιγά σιγά αρχίσαμε να επικοινωνούμε μέσω μηνυμάτων. Της έγραφα τί θα ήθελα να της κάνω και πόσο όμορφη ήταν και εκείνη απαντούσε νωχελικά και ψιλοκοφτά. Από τα πολλά αποφασίσαμε να βρεθούμε σε μια από τις εξόδους μου. Η ημέρα έφτασε και εγώ είχα πλυθεί και ετοιμαστεί για να πάω να την παραλάβω με το μηχανάκι μου από το σημείο συνάντησης. Πήγα και ήταν ντυμένη απλά. Ένα ζιβάγκο κάτω από ένα τζιν μπουφάν και από κάτω ένα τζιν παντελόνι. Αποφασίσαμε να πάμε για καφέ σε ένα γνωστό μαγαζί της πόλης στον πιο κεντρικό τότε πεζόδρομο. Πίνοντας τον καφέ αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε και στα μηνύματα που της έστελνα.

- Τα μηνύματά σου ήταν αρκετά τολμηρά. Απορώ πως πήρες αυτό το θάρρος να μου τα γράψεις.

- Το θάρρος το πήρα από τη σημαία. Είμαστε και οι δύο ενήλικες και το ερωτικό στοιχείο πάντα θα υπάρχει μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας. Εγώ κάνοντας υπηρεσία στην Πτέρυγα σε σκεφτόμουν και σου έγραφα τις σκέψεις μου για το τι με ενέπνεες να σου κάνω.

- Ξέρεις εγώ δεν ήθελα να έρθω αλλά το συζήτησα με μία φίλη μου τη Διονυσία και εκείνη με παρότρυνε να βρεθούμε.

- Πρέπει να μου τη γνωρίσεις για να την ευχαριστήσω.

- Λοιπόν τι θες από εμένα;

- Θέλω να πιούμε καφέ και να πάμε μετά σπίτι μου να σου βάλω μουσική. Θέλω να σε γδύσω και να φιλήσω όλο σου το κορμί με ιδιαίτερη έμφαση στα στήθη και τον πισινό σου. Αυτά θέλω και εσύ έχεις περιθώριο να το σκεφτείς όσο πίνουμε καφέ.

- Βλέπω δε χάνεις χρόνο. Κατευθείαν στο ψητό.

- Δεν βρίσκω λόγο να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου.

- Εντάξει, μπορείς να με πας σπίτι σου φεύγοντας από εδώ.

Μετά από λίγο αναχωρήσαμε για την γκαρσονιέρα μου. Μπήκαμε μέσα και σαν καλός οικοδεσπότης της ζήτησα να βγάλει το μπουφάν της και το κρέμασα στον καλόγερο.

- Κάτσε να βάλω μουσική να ακούμε. Τι προτιμάς;

- Doors αν έχεις.

- Μα και φυσικά έχω.

Αφού έβαλα το CD να παίζει την πλησίασα και άρχισα να τη φιλάω με γλώσσα. Εκείνη ανταποκρίθηκε και έτσι και εγώ άρχισα να τη γδύνω. Της έβγαλα το ζιβάγκο και μπροστά μου εμφανίστηκαν τα πιο μεγάλα βυζιά που έχω δει ποτέ μου. Άρχισα να τα μαλάζω και τραβώντας λίγο το σουτιέν της άρχισα να γλείφω τις ρώγες της.

- Ναι, έτσι συνέχισε, με καυλώνεις.

- Μωράκι μου μήπως ήρθε η ώρα να βγάλουμε και το παντελόνι σου;

Με μιας σηκώθηκε και το έβγαλε μαζί με τη ροζ κιλότα της. Έσκυψα μπροστά της και άρχισα να τη φιλάω από την κοιλιά και σιγά σιγά να κατεβαίνω στο τριχωτό του εφηβαίου. Μόλις έφτασα στο θαμνώδες από τις τρίχες μουνάκι της με σταμάτησε λέγοντας μου πως θέλει και εκείνη να με γδύσει. Μου έβγαλε το πουκάμισο και το φανελάκι και μου ξεκούμπωσε το παντελόνι. Με μία μου κίνηση απαλλάχτηκα και από το σλιπάκι μου και ξανά γονάτισα μπροστά της για να συνεχίσω το γλειφομούνι που μου είχε διακόψει. Εκείνη ξαπλωμένη μισή επάνω στο κρεβάτι και μισή έξω από αυτό μου είχε τεντώσει το μουνί της τελείως διευκολύνοντας το έργο μου. Το μουνί της, παρά τις τρίχες, μύριζε υπέροχα κι εγώ επιδόθηκα σε ένα τρελό γλειφομούνι που σύντομα την έφερε σε οργασμό. Όταν τελείωνε φώναζε: "Ναι, ναι, έρχομαι φτάνω, τελειώνω".

Σηκώθηκα και πήγα και ξάπλωσα δίπλα της ενώ εκείνη προσπαθούσε να συνέλθει. Τη γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να τη γλείφω κατά μήκος στην πλάτη της ξεκινώντας από τον λοβό του αυτιού της.

- Ναι μωρό μου, ναι, με καυλώνεις πολύ. Συνέχισε να με γλείφεις.

- Όταν έφτασα στα κωλομέρια της, τα άνοιξα με τα χέρια μου και άρχισα να της γλείφω πότε το μουνί και πότε την κωλοτρυπίδα.

- Τί ωραίο γλειφοκώλι μου κάνεις; Κανείς δεν μου το έχει κάνει μέχρι σήμερα και η αίσθηση είναι μοναδική.

Της έβαλα το δείκτη στο μουνί και τον αντίχειρα στην δουλεμένη κωλοτρυπίδα της (φαινόταν δουλεμένη αρκετά).

- Αχ, ωχ, τι μου κάνεις γαμιά μου θα ξαναχύσω...

- Έτσι καυλίτσα μου. Χύσε ξανά.

- Χύνω πούστη άντρα. Χύνω στα χέρια και στο στόμα σου. Πιες τα να γευτείς τους χυμούς μου.

Με μία κίνηση τη σηκώνω στα 4 και της τον βάζω κατευθείαν στο μουνί.

- Μη, όχι χωρίς προφυλακτικό.

- Θέλω να σε νιώσω καύλα μου χωρίς να παρεμβάλλεται τίποτα άλλο εκτός από τις σάρκες μας. Μη φοβάσαι είμαι καθαρός έχω κάνει εξετάσεις.

- Πρόσεχε να τραβηχτείς, μη χύσεις μέσα.

Τη σφυροκοπούσα για κανένα δεκάλεπτο όταν άρχισε να ξαναχύνει.

- Χύνω ξανά η γυναίκα. Χύνω τον πούτσο σου γαμιά μου, χύνω…

Την ξαπλώνω στο πλάι και όπως ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο της σηκώνω το πόδι και το βάζω επάνω μου ώστε να έχει ο πούτσος μου πρόσβαση στο μουνί της. Της τον ξαναχώνω μόνο που αυτή την φορά την κοιτάζω στα μάτια και μπαίνω μέσα της τρυφερά.

- Αχ μωράκι μου με τρελαίνεις.

- Αυτό θέλω και εγώ να σε τρελάνω.

Το κάναμε έτσι για αρκετή ώρα και τη γύρισα σε ιεραποστολική στάση, της σήκωσα τα πόδια, τα έβαλα στους ώμους μου και άρχισα να της το βάζω όσο πιο βαθιά γινόταν. Μετά από ένα πεντάλεπτο ξαναέχυνε γεμίζοντας με τόσο εμένα όσο και τα σεντόνια με τα υγρά της. Άρχισα να της τον βάζω με όλη μου τη δύναμη και εκείνη άρχισε να πονάει.

- Σιγά σιγά άγγελε μου, θα με σκίσεις στα δύο.

- Εδώ που φτάσαμε δεν έχει σιγά σιγά, αλλά πιο δυνατά…

και συνέχισα να τη γαμάω με δύναμη γεμίζοντας το δωμάτιο με τους παφλασμούς που έκαναν τα κορμιά μας σε κάθε διείσδυση.

- Θα σε χύσω καυλίτσα μου θα σε χύσω. Που τα θες; Στο στόμα ή στον κώλο;

- Στο στόμα…

Βγαίνω από μέσα της και της τον δίνω στο στόμα. Δεν ήταν πολύ καλή στο τσιμπούκι και έτσι της ζήτησα να μου κάνει ένα Ισπανικό. Επιτέλους θα γαμούσα αυτά τα βυζόμπαλα. Έβαλε τον πούτσο μου ενδιάμεσα και άρχισε να κουνάει με τα χέρια της πάνω κάτω τα τεράστια βυζιά της. Μέσα σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμος να χύσω.

- Πάρ’ τον στο στόμα σου τώρα. Χύνω.

Πράγματι, τον πήρε στο στόμα της και δεν άφησε σταγόνα να της ξεφύγει. Ξάπλωσα δίπλα της και άναψα δύο τσιγάρα. Ένα για εμένα και ένα για εκείνη. Αφού τα καπνίσαμε ήρθε και μου έδωσε ένα φιλί.

- Ήταν υπέροχο αυτό που κάναμε αλλά μέχρι εδώ και τίποτα παραπάνω. Έχω μια σχέση 2 χρόνια τώρα και δεν θέλω να την χαλάσω απλά εσύ με τα μηνύματά σου μου εξήρες τη φαντασία και άδραξα την ευκαιρία να σπάσω τη ρουτίνα της σχέσης μου.

Ντύθηκε και έφυγε και δεν ξαναβρεθήκαμε ποτέ παρ' όλο που το προσπάθησα.




Copyright protected OW ref: 183859



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.