Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν στην Αθήνα. Μια πόλη που μισώ και αγαπώ ταυτόχρονα. Τη μισώ για την κατάντια της! Την αγαπώ για την ιστορία της! Υπάρχουν αναμνήσεις γλυκές και πικρές. Στα σκοτεινά μονοπάτια της νυχτόβιας ζωής βρίσκομαι στο στοιχείο μου. Είχα διαθέσει το χρόνο μου στο να αποκαταστήσω την πνευματική υγεία ενός φίλου μου. Ήταν στραγγισμένος από κάθε θετική ενέργεια και είχα καθήκον να τον βοηθήσω. Και τώρα περπατούσα μέσα στη νύχτα.

Από την πλατεία της Ομόνοιας ξεκίνησα το σεργιάνι μου. Πήρα τη Γ΄ Σεπτεμβρίου και μετά από κάμποσα τετράγωνα έστριψα προς την Αχαρνών. Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος και το ανοιξιάτικο κρύο αρκετά τσουχτερό. Όμως δε με πείραζε. Φορούσα τα μαύρα απόψε. Μαύρες μπότες, μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρη καμπαρντίνα.

Σκιές στα σοκάκια. Ένας σαραντάρης που οι ουσίες τον έκαναν να δείχνει πάνω από εβδομήντα καθόταν στα σκαλοπάτια της εισόδου ενός παλιού κτιρίου. Το βλέμμα του απλανές. Τα σύνεργα δίπλα στο χέρι του και το μανίκι σηκωμένο μέχρι τη μασχάλη. Με κοίταξε, αλλά δε με είδε. Προσπάθησε να χαμογελάσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ζάλη της ηρωίνης τον έκανε αργοκίνητο, νωχελικό.

Πέρασα από δίπλα του χωρίς να του δώσω δεύτερη σημασία. Δεν ένοιωσα φόβο, ούτε και αηδία. Ο καθένας μπορεί να κάνει στο σώμα του ότι του καπνίσει. Δε θα κρίνω το γιατί. Δε με νοιάζει να κάνω κάτι τέτοιο.

Περπατούσα με αργά βήματα ρουφώντας τη δυσωδία. Έπρεπε να φορτιστώ ξανά. Διάλεξα να κινούμαι σε μη φωτισμένους δρόμους. Ένα ζευγάρι μεθυσμένων από μπύρα και κοκαΐνη σκέφτηκε ότι ήμουν εύκολος στόχος. Τους άφησα να πλησιάσουν από πίσω και απότομα έκανα μεταβολή. Το βλέμμα μου τους διαπέρασε σαν το στιλέτο του δολοφόνου. Πάγωσαν! Η γυναίκα ανατρίχιασε. Ο άντρας την τράβηξε κοντά του και ψέλλισε ένα συγγνώμη. Πισωπάτησαν. Mου γύρισαν την πλάτη και έφυγαν τρέχοντας. Ο φόβος τους ήταν μεθυστικός! Αλλά δεν τον δοκίμασα. Ανασήκωσα αδιάφορα τους ώμους μου και συνέχισα την πορεία μου.

Βρέθηκα στην πλατεία Βικτωρίας. Έκανα περιμετρικά τον κύκλο χωρίς να αντιληφθώ το γιατί. Ήθελα να εκτονώσω συναισθήματα που κρατούσα καταχωνιασμένα εδώ και καιρό. Ένας νέγρος από την Αιθιοπία προσπάθησε να μου πουλήσει ρολόγια. Όταν ανασήκωσα το αριστερό μου φρύδι, ξεκουμπίστηκε από κοντά μου. Πήγα και κάθισα σε ένα παγκάκι. Οι σκέψεις μου με οδήγησαν στο παρελθόν. Εκείνο όμως που ζητούσα ήταν στο μέλλον.

Ύστερα από αρκετή ώρα αποφάσισα τι ήθελα και τι έπρεπε να κάνω. Κινήθηκα αντίθετα από την Ομόνοια. Βρήκα τι με είχε τραβήξει, τι χρειαζόμουν, τι ζητούσα. Μερικά τετράγωνα πιο πέρα στάθηκα μπροστά στην είσοδο του καταστήματος. Χαμογέλασα πονηρά! Μύρισα φερομόνες στον αέρα. Μπήκα μέσα. Το περιβάλλον μου θύμισε κάτι από τα παλιά. Ο διάκοσμος όμορφος και καλαίσθητος. Δύο άντρες με κοίταξαν περίεργα για μισή ανάσα, αλλά με αγνόησαν. Πήγα στο μικρό μπαράκι και κάθισα απέναντι από τη μαντάμ του οίκου. Της χαμογέλασα και εκείνη χαλάρωσε. Παρήγγειλα το πιο παλιό ουίσκι που διέθεταν και ζήτησα να δω τις κοπέλες. Ο τρόπος μου την έκανε να υποκλιθεί χωρίς να γνωρίζει το γιατί. Μου δήλωσε ότι οι κοπέλες ήταν απασχολημένες και πως προηγούνταν οι δύο κύριοι. Κάθισα πιο αναπαυτικά στο σκαμπό της μπάρας και περίμενα.

Δε με ένοιαξε η ώρα που πέρασε. Ούτε που ήμουν στο τέλος του δεύτερου ποτηριού. Είχα δει φευγαλέα την κοπέλα, όμως είχα αποφασίσει.

- Τρεις ώρες με τη νεαρή, παρήγγειλα.

- Είναι Χ ευρώ, μου απάντησε.

- Βάλε μου ένα ουίσκι ακόμα.

Έβγαλα από την εσωτερική τσέπη της καμπαρντίνας τα λεφτά και της τα έδωσα. Με κοίταξε με δέος και αφού μου γέμισε το ποτήρι, με οδήγησε σε ένα δωμάτιο στο δεύτερο όροφο. Η πόρτα έκλεισε πίσω μου. Χαμογέλασα όταν είδα έναν καλόγερο και άφησα το ποτήρι στο κομοδίνο μαζί με το σουβέρ που είχα πάρει νωρίτερα. Έβγαλα τη καμπαρντίνα και την ακούμπησα σχεδόν ευλαβικά. Στην άλλη πλευρά του κρεβατιού είδα ένα τασάκι. Άναψα τσιγάρο και περίμενα.

Δέκα λεπτά αργότερα η πόρτα χτύπησε και η κοπέλα μπήκε. Το πρόσωπό της σα να φωτίστηκε όταν με κοίταξε. Δεν είχα βγάλει τα ρούχα μου και καθόμουν προσεκτικά στο κρεβάτι, σβήνοντας τη γόπα του δεύτερου τσιγάρου στο τασάκι. Την κοίταξα καλύτερα. Ήταν γύρω στο 1.65 ύψος και ανάλογο βάρος. Με μέτριο στητό στήθος, καστανά μαλλιά και μάτια. Το πρόσωπό της ήταν πανέμορφα σμιλευμένο και η μυτούλα της μικρή και γαλλική. Φορούσε μαύρα εσώρουχα με δαντέλες και καλτσοδέτες, συμπληρωμένα με δωδεκάποντες γόβες στιλέτο. Με το δεξί μου χέρι της έκανα νόημα να καθίσει δίπλα μου στο κρεβάτι.

- Έχουμε δύο ώρες καιρό, της είπα χαμογελώντας και κοιτώντας κατευθείαν στα μάτια της. Ας γνωριστούμε λίγο πρώτα.

Ανταπέδωσε το χαμόγελο και έγνευσε θετικά. Πιάσαμε κουβέντα για κάνα μισάωρο που κύλησε ευχάριστα. Της ζήτησα να κάνουμε ντους μαζί και δέχτηκε. Στη συνέχεια ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και μου έκανε ένα αργό ερωτικό μασάζ. Τα χέρια της πίεζαν ευχάριστα τα ερωτογενή σημεία μου και η καύλα μου άρχισε να χτίζεται σίγα-σιγά. Όταν γύρισα ανάσκελα και ακούμπησε το στήθος μου, την τράβηξα προς το μέρος μου.

Δεν αντιστάθηκε. Τα χείλη μας αντάμωσαν και η γλώσσα μου χώθηκε λαίμαργα στο στόμα της ζητώντας τη δική της. Τα χέρια μου άρχισαν να θωπεύουν και να χαϊδεύουν τη σάρκα της. Όπως ήταν από πάνω μου, τη γύρισα ώστε αυτή να είναι ανάσκελα ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Έσπασα το φιλί μας και την κοίταξα στα μάτια. Κατόπιν φίλησα απαλά τη μυτούλα της και κινήθηκα αριστερά προς το αυτί της. Δάγκωσα απαλά το λοβό της και γαργάλησα με τη γλώσσα μου το εσωτερικό. Στη συνέχεια με το στόμα μου έφτιαξα ένα καυτό μονοπάτι προς το λαιμό της και τελικά προς το στήθος της.

Είδα πως οι θηλές της είχαν σκληρύνει και ρούφηξα απαλά πότε τη μία και πότε την άλλη. Στάθηκα αρκετή ώρα στο στήθος της βασανίζοντας τη με τη γλώσσα μου και με τα φιλιά μου. Η ανάσα της είχε γίνει πιο γρήγορη και τότε κινήθηκα προς τους κοιλιακούς και τον αφαλό της. Μετά απέφυγα το κέντρο της ύπαρξης της και βρέθηκα επιδέξια στο αριστερό εσωτερικό μπούτι. Άφηνα πολλά μικρά φιλάκια καθώς το στόμα μου ταξίδευε προς την γάμπα, τον αστράγαλο και την πατουσίτσα της. Βύζαξα για λίγο το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της που ήταν όμορφα βαμμένο κόκκινο και πίεσα με τον αντίχειρα μου το κέντρο της καμάρας. Στη συνέχεια έκανα το ίδιο και στο δεξί πόδι.

Είδα το χέρι της να χουφτώνει το αριστερό στήθος και το δεξί να κατεβαίνει ανάμεσα στα σκέλια της, αγγίζοντας το καλοξυρισμένο μουνάκι της και την πρησμένη κλειτορίδα.

- Γλείψε με σε παρακαλώ, μου είπε. Δεν αντέχω άλλο…

Της έκανα το χατίρι στη στιγμή. Βρέθηκα στη λεκάνη της και μύρισα τους χυμούς της. Η γλώσσα μου αντικατέστησε το χέρι της πάνω στο κουμπάκι της. Με απαλές κυκλικές κινήσεις και με μερικά φιλιά-ρουφήγματα επικεντρώθηκα εκεί. Εκείνη αναστέναξε εκστατικά. Τα πόδια της άρχισαν να κινούνται μαζί με τη λεκάνη της. Ο δείκτης του αριστερού μου χεριού ακούμπησε πάνω στην κλειτορίδα της, ενώ η γλώσσα μου βυθίστηκε βαθιά μέσα της.

- Ώ θεέ μου! Τελειώνω μωρό μου, χύνω για σένα! Είναι απίστευτο…

Χαμογέλασα στον εαυτό μου καθώς συνέχιζα να βάζω τη γλώσσα μου μέσα της και να μαζεύω τα υγρά της. Πραγματικά μερικές ανάσες αργότερα δε μπορούσε να μιλήσει για να εκφράσει τον οργασμό που ένοιωθε. Μόνο κραυγές απόλυτης ηδονής έφευγαν από το ανοιγμένο στόμα της. Εγώ συνέχισα να την γλείφω ασταμάτητα. Άρχισε να τελειώνει ξανά και ξανά. Για πάνω από δεκαπέντε λεπτά τα υγρά της εκλύονταν στο στόμα μου κι εγώ τα κατάπινα με μεγάλη μου χαρά.

Όταν σταμάτησα, το σώμα της ήταν ιδρωμένο και έλαμπε. Τα μάτια της είχαν κλείσει από την εξάντληση, ενώ δυο δάκρυα είχαν τρέξει από το καθένα. Στα χείλη της ήταν χαραγμένο ένα χαμόγελο. Η αναπνοή της γινόταν πιο αργή. Που και που οι λαγόνες της έκαναν μικρές συσπάσεις. Την τύλιξα με το σεντόνι και ξάπλωσα δίπλα της.

Είχε περάσει μισή ώρα όταν άνοιξε τα μάτια της. Διαπίστωσε ότι την κοιτούσα. Με τα χείλη μου είχα ήδη σφουγγίσει τα δάκρυα της. Χαμήλωσε το βλέμμα της.

- Συγγνώμη, ψέλλισε.

- Γιατί ζητάς συγγνώμη;

Αναστέναξε με λύπη, αλλά και ευτυχία ταυτόχρονα.

- Υποτίθεται πως εσύ είσαι πελάτης. Κανονικά μετά από αυτό που έζησα πρέπει να σε πληρώσω εγώ. Ακόμα δεν τελείωσες...

- Μην ανησυχείς για μένα αγαπητή μου. Μπορεί να μην είχα σωματικό οργασμό, αλλά είχα πνευματικό. Με ικανοποίησες πολύ περισσότερο, απ' ότι περίμενα. Ξεκουράσου λίγο ακόμα και μετά θα ικανοποιήσεις και τη σάρκα μου.

Τα λόγια μου τα άκουσε σα βάλσαμο. Χώθηκε στην αγκαλιά μου και με έσφιξε δυνατά.

- Ήταν ο πιο συγκλονιστικός, ο πιο δυνατός, ο πιο τέλειος πολλαπλός οργασμός που ένοιωσα ποτέ στη ζωή μου. Πώς;

- Μη ρωτάς πώς ή γιατί. Το ήθελες και το ήθελα.

- Θέλω να σου χαρίσω...

Έβαλα το δείκτη μου στα χείλη της.

- Όπως είπα μου χάρισες.

Αρκετή ώρα αργότερα την έβαλα να με φιλήσει και να με γλείψει όπου και όπως ήθελα. Ακολουθούσε τις εντολές μου κατά γράμμα και μου άρεσε. Όταν αποφάσισα να την αφήσω να βρεθεί ανάμεσα στα πόδια μου, τη γύρισα σε στάση 69. Μισή ώρα αργότερα τελειώναμε και οι δύο απολαυστικά. Επιτέλους το σώμα μου είχε κορεστεί όπως και το πνεύμα μου. Για άλλη μια φορά βρέθηκε στην αγκαλιά μου παλεύοντας να βρει την αναπνοή της.

Λίγο πριν βυθιστεί στο γλυκό λήθαργο της ξεκούρασης ψιθύρισε κάτι. Ντύθηκα και της άφησα φιλοδώρημα στο κομοδίνο. Κατόπιν κατέβηκα και πλήρωσα στη μαντάμ το υπόλοιπο της βάρδιας της κοπέλας. Δε μου έφερε καμία αντίρρηση.

Όταν βγήκα από το κατάστημα, άκουσα εκ νέου τι ψιθύρισε και χαμογέλασα με αναζωογονημένο το πνεύμα, το σώμα και το ηθικό μου...

- Σε ευχαριστώ... μητέρα...
Copyright protected OW ref: 183819Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.