Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όταν ήμουν στο πρώτο έτος της σχολής μου τα έφτιαξα με τον Α, ένα χρόνο μεγαλύτερος μου και είμαστε από το ίδιο χωριό. Η παρέα μας ήταν ουσιαστικά τα άτομα που γνωρίζαμε από το λύκειο στο χωριό, δηλαδή γνωριζόμασταν όλοι πολύ καλά.

Ο Ν είναι από τους κολλητούς φίλους του Α και τα είχε με μία κοπέλα η οποία δεν πέρασε στην πόλη μας, οπότε την περίμενε μέχρι να πάρει μεταγραφή. Η κοπέλα δεν ήθελε να πάρει μεταγραφή γιατί προτιμούσε το Βόλο από την Αθήνα και έτσι ξεκίνησαν οι καυγάδες στο ζευγάρι. Εγώ με τον Ν ανέπτυξα μία φιλική σχέση, δεν είχα φανταστεί ότι θα γινόταν κάτι μεταξύ μας.

Ήταν όμως ωραίος, καστανόξανθος, με μούσι, ψηλός με αθλητικό σώμα. Εγώ έχω μέτριο ύψος και μαύρα κατσαρά μαλλιά.

Γύρω στο Νοέμβρη ξεκίνησαν οι καυγάδες με το αγόρι μου. Ήθελε να βγαίνει μόνος του και να μη μου λέει τίποτα. Δεν είχα θέμα να βγαίνει καθώς δεν είμαι πολύ ζηλιάρα, λογικά πράγματα ρωτούσα του τύπου «Με την παρέα είσαι;», «Θα γυρίσεις νωρίς ή αργά;» . Εκείνος όμως ήθελε να το παίξει ελεύθερος και να μου ρίξει κέρατο για την εμπειρία.

Ζούσαμε στην ίδια περιοχή, 2 λεπτών απόσταση οι πολυκατοικίες μας. Ένα απόγευμα έγινε μία βλάβη και η πολυκατοικία του δεν είχε ρεύμα. Αυτός έπρεπε να κάνει μία εργασία στον υπολογιστή και έτσι με πήρε τηλέφωνο να έρθει από το σπίτι μου. Του είπα να έρθει, δε με ενοχλούσε έτσι κι αλλιώς, είχα τελειώσει το διάβασμα. Ήρθε, τον άφησα στην κουζίνα να διαβάσει κι εγώ ξάπλωσα στο δωμάτιο μου καθώς δεν είχα κλείσει μάτι χάρη στον καυγά με τον Α που είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ.

Ξυπνάω από τον ήχο του σταθερού μετά από 2 ώρες περίπου, μου το έδωσε ο Ν και απάντησα.

Α- Θέλω να χωρίσουμε.

Ε- Πας καλά; Από το τηλέφωνο θες να με χωρίσεις;

Α- Θα με τουμπάρεις από κοντά.

Ε- Θα μου πεις το λόγο;

Α- Εγώ θέλω μία ελεύθερη σχέση κι εσύ δεν κάνεις για αυτό.

Ε- Ελευθερία και σχέση δεν πάνε μαζί, τουλάχιστον έτσι ξέρω, άρα μη μου λες πως το πρόβλημα είμαι εγώ.

Α- Οκ είμαι εγώ, θα με αφήσεις ήσυχο;

Ε- Δεν πας στον διάολο;

Του το έκλεισα, άρχισα να βρίζω.

Ν- Να σε αφήσω μόνη σου να ηρεμήσεις;

Ε- Μείνε να τελειώσεις την εργασία σου, συγνώμη για το δράμα.

Ν- Καλά, ξέρω πλέον κι εγώ από αυτά.

Ε- Εντάξει εσύ 4 χρόνια σχέση έχεις, εμένα έκλεισε στους 5 μήνες.

Ν- Είχα, χωρίσαμε χθες.

Ε- Λυπάμαι...

Ν- Θες να παραγγείλουμε κάτι να φάμε; Κερνάω.

Ε- Οκ.

Πήραμε σουβλάκια και κάπως καταλήξαμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μου να μιλάμε για σχέσεις στις 3 το πρωί.

Ε- Φέρεται λες και μου έκανε χάρη να είναι μαζί μου.

Ν- Ζηλεύει.

Ε- Τι;

Ν- Εσένα, είσαι όμορφη και όλοι σου την πέφτουν.

Ε- Όχι και όλοι, εσύ δεν μου την έπεσες ακόμα.

Το είπα γελώντας, λες και έλεγα ένα κρύο αστείο μου. Δεν τον έβλεπα να αντιδρά, με κοίταξε για αρκετή ώρα στα μάτια και πριν προλάβω να ρωτήσω την συμβαίνει ξεκίνησε να με φιλά στο λαιμό. Καύλωσα, άρχισα να του χαϊδεύω την πλάτη και τα μαλλιά.

Μου έβγαλε τη μπλούζα και έβγαλα εγώ την δική του. Μου έγλειφε το στήθος για αρκετή ώρα ώσπου πήγε από κάτω μου, μου έβγαλε το σορτσάκι και το κιλοτάκι και ξεκίνησε να με γλείφει.

Βογκούσα το όνομα του ολοένα και πιο δυνατά, ένιωθα απίστευτη καύλα, με γαμούσε με τη γλώσσα. Η πρώην του τον είχε μάθει να γλείφει. Τα βογκητά δυνάμωναν ενώ πλησίαζε ο οργασμός πήρα το μαξιλάρι μου και προσπαθούσα να πνίξω τον θόρυβο μου.

Ε- Έτσι, ναι, αχ, θα χύσω γαμιά μου, πιες τα όλα.

Μετά από 1 λεπτό του είχα γεμίσει το πρόσωπο με χύσια, με έβαλε να τον σκουπίσω με το στήθος μου και μετά άρχισε να γλείψει το στήθος μου για να το καθαρίσει. Τον έβαλα να κάτσει ανάσκελα, του έβγαλα το παντελόνι και το εσώρουχο, γονάτισα και άρχισα να του γλείφω το πουτσοκέφαλο. Ο πούτσος του δεν ήταν χοντρός, αλλά ούτε και αδύνατος ήταν όμως μακρύς, 22 πόντους.

Προσπάθησα να το πάρω όλο μέσα στο στόμα μου, δεν γινόταν, αν και μάλλον τον καύλωνε αυτό περισσότερο. Γινόταν όλο και πιο μεγάλο και σκληρό στο στόμα μου το καυλί του. Απορούσα αν θα χωρούσε αυτό το τέρας στο μουνί μου. Μετά από λίγο με έβαλε να ξαπλώσω εγώ ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια μου στους ώμους του.

Ν- Θα σε σκίσω στα 2.

Ε- Κάνε το… δική σου είμαι.

Μπήκε μέσα μου με λίγη προσπάθεια και άρχισε να με γαμάει άγρια. Βογκούσαμε και οι δύο και σίγουρα ξεσηκώσαμε μερικούς γείτονες μου. Το γαμήσι όμως δεν κράτησε πολύ, μετά από 15 λεπτά τελείωσε μέσα μου, παίρνω χάπι και το ξέρει. Με πήρε αγκαλιά και κοιμηθήκαμε.

Το πρωί ήμασταν σαν ερωτευμένος ζευγάρι, του είπα όμως πως για σχέση δεν ενδιαφέρομαι προς το παρόν. Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία μας φορά. Τα ξανά έφτιαξε με την κοπέλα του και σε 1 χρόνο παντρεύονται.

Με τον Ν είμαστε φίλοι ακόμα και σήμερα και εκείνο το βράδυ το αγνοούμε.Copyright protected OW ref: 183690Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.