Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα... σας γράφω μετά από καιρό για μια ιστορία που μου έχει συμβεί πρόσφατα. Όπως όλοι ξέρετε είμαι σε σχέση με τη Μαρία και ήμαστε φοιτητές. Καθώς οι σχολές έχουν κλείσει πριν δυο εβδομάδες, αποφάσισα να γυρίσω στο σπίτι μου ενώ αντίθετα η Μαρία αποφάσισε να μείνει εκεί γιατί έλεγε είναι πιο ελεύθερη απ’ ότι να γυρίσει στους δικούς της. Ένα βράδυ μου λέει ότι της είπαν για ένα παράνομο πάρτι που θα γινόταν σε ένα υπόγειο μαγαζί και αποφάσισε να πάει. Να τονίσω εδώ ότι εκείνη ρώτησε για να μάθει και της είπαν τον διοργανωτή ο οποίος ήταν ένας τούρκος φοιτητής ο οποίος είχε τύχει παλιότερα να την καυλαντίσει. Η Μαρία πήγε, η βραδιά πέρασε και την επόμενη μέρα το μεσημέρι λαμβάνω ένα μήνυμα από τη Μαρία ότι έγινε μαλακία χτες. Εκεί αρχίζουμε να μιλάμε με μηνύματα για να καταλάβω τι έγινε.

Μ: Μωρό μου χτες έγινε μαλακία.

Ε: Τι έγινε.

Μ: Στο μαγαζί που ήμουν περνούσα πολύ ωραία, πίναμε και ήρθε και έκατσε μαζί μας ο τούρκος.

Ε: Και;

Μ: Χορεύαμε και του κουνιόμουν λίγο. Μετά αυτός με κέρασε κάτι μπαλόνια ευτυχίας που είχαν στο μαγαζί και νιώθεις τα πάντα πολύ πιο άνετα.

Ε : Ναι… τι έγινε μπορείς να μου πεις χωρίς να σε ρωτάω;

Μ: Να… λίγο το ποτό, λίγο τα μπαλόνια, λίγο οι καύλες, του τριβόμουν και σε κάποια φάση έβγαλα το στρινγκ μου και του το έδωσα. Μετά εκεί που χορεύαμε άρχισε να με χουφτώνει, μου έβαλε δάχτυλο μέσα στον κόσμο κι εγώ συνέχιζα να χορεύω. Μετά μου έβαλε δάχτυλο στην κωλάρα μου και εκεί τα είδα όλα.

Ε: Μάλιστα... και;

Μ: μου ζήτησε να πάμε στο μπάνιο, αρχίσαμε να φασωνόμαστε, του ξεκούμπωσα το παντελόνι και γονάτισα να του πάρω πίπα. Τα είδα όλα! Ήταν η μεγαλύτερη πούτσα που έχω δει! Σίγουρα είχε ελεφαντίαση ο τούρκος. Τον κρατούσα με τα δυο μου χέρια και είχε άλλο ένα περίπου και ήταν τέρμα χοντρός.

Ε: Και σ' άρεσε;

Μ: Πάρα πολύ, άρχισα να τον γλείφω και να του τον παίζω μέχρι που με έχυσε. Με έκανε χάλια! Κατάπια όσα μπορούσα και τα αλλά έτρεχαν. Σηκώθηκα πήγα να φτιάξω λίγο το μακιγιάζ μου και γύρισα στο τραπέζι.

Μετά από αρκετή ώρα και ενώ η φίλη μου πια έλεγε να φύγουμε, ήρθε ο τούρκος και μας είπε θα μας γύριζε αυτός. Πήγαμε πρώτα τη φίλη μου και μετά θα πήγαινε εμένα. Όταν φτάσαμε, με ρώτησε εάν μπορεί να έρθει πάνω να πιει λίγο νερό. Πάρκαρε και ανεβαίναμε σπίτι μου. Καθώς ανεβαίναμε τη σκάλα μου έριχνε μπάτσες στον κώλο. Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι και χωρίς να χάσω χρόνο γονατίζω μπροστά του και αρχίζω να τον γλείφω. Με πάει στο κρεβάτι, με στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να μπαίνει. Τον ένιωθα τόσο μεγάλο, να με σκίζει στα δυο. Ενώ με γαμούσε άρχιζε να μου βάζει δάχτυλα στην κωλάρα και να την ετοιμάζει. Εκεί τα έχασα. Αν έμπαινε αυτό το παλούκι πίσω μου θα τα έβλεπα όλα.

Μετά από λίγο αρχίζει και προσπαθεί να μπει πίσω. Πονάω τρελά. Αυτός συνεχίζει και δεν αντέχω. Σχεδόν έκλαιγα και εκείνος δε σταματούσε. Σε κάποια φάση χαλάρωσα και άρχισε να μ' αρέσει. Τότε άρχισε να με γαμάει γρήγορα και να μου λέει ότι είμαι καλή πουτάνα και αν έχω ξαναφάει τέτοιο πούτσο. Του απάντησα ότι ο γκόμενος μου τον έχει πολύ πιο μικρό από σένα και ενώ με γαμούσε μου έλεγε τι κανείς με αυτόν το μικροψώλη; Εσύ είσαι για μεγάλες πούτσες και άσε τον κερατά να κοιμάται ενώ σε σκίζω εγώ. Άμα πάει να μπει μέσα σου τώρα δε θα νιώθεις τίποτα. Σε κάποια φάση άρχισε να με χύνει στο πρόσωπο. Σηκώθηκε, πήγε στο σαλόνι και έκατσε να καπνίσει ένα τσιγάρο που είχε (φούντα). Γύρισα γυμνή από το μπάνιο, πραγματικά ανοιγμένη. Καθίσαμε μαζί, μου έδωσε και κάναμε μαζί το τσιγάρο και τον τσιμπούκωνα ενώ καπνίζαμε. Μόλις έχυσε προσπάθησα να καταπιώ ότι μπορώ, σηκώθηκε, ντύθηκε, με φίλησε μου είπε θα τα ξαναπούμε και έφυγε.

Περιττό να πω ότι ενώ μου τα έλεγε αυτά η Μαρία είχα χύσει δυο φορές.




Copyright protected OW ref: 183818



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.