Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την Ε την είχα απωθημένο από την τρίτη λυκείου. Ήμουν άπειρος και δεν ήξερα πως να της προσεγγίσω. Πριν καταλάβω πως μου αρέσει νόμιζα ότι την αντιπαθούσα όπως όλη η παρέα μου, της άρεσε και ένας φίλος μου ο Γ ο οποίος δεν έμπλεξε μαζί της λόγω της παρέας.

Περάσαμε σε διαφορετικές πόλεις, αυτή όμως έμεινε για να ξανά δώσει. Ήρθε η καραντίνα το 2020 και γύρισα ξανά στο νησί. Δεν είχα προλάβει να κάνω κάτι με καμία κοπέλα, το μόνο που με παρηγορούσε είναι ότι έβλεπα την Ε να διαβάζει με το νυχτικό της όταν πέρναγα με το μηχανάκι από τη γειτονιά της.

Πέρασε τη δεύτερη φορά και σε όσα πάρτι μπορούσε να πάει πήγαινε. Φίλος μου και ξάδερφος της Ε έκανε πάρτι σπίτι του. Όλοι ήταν έξω στον κήπο, πίνανε και μερικά μεθυσμένα ζευγαράκια χαδευόταν «κρυφά». Εγώ χάρη στο ποτό και στην καύλα των άλλων που με συνεπήρε είπα να κάνω καμία κίνηση τώρα μπας και γίνει κάνω φάση με την Ε.

- Ρε Φ είδες την Ε;

- Δεν ξέρω.

- Καλά πάω να ψάξω μέσα,

- Μείνε εδώ μωρέ ασ' την.

- Μέσα είναι;

- Δεν ξέρω είπα.

- Καλά πάω να μάθω

- Ο Γ θέλει να την ξεμοναχιάσει για να τη γαμήσει… μην πας μωρέ.

- Στο δωμάτιο σου θα γίνει η δουλειά;

- Άσ’ τους μωρέ.

- Πες μου.

- Στης αδερφής μου.

Πηγαίνω μέσα στο σπίτι με φόρα και ανεβαίνω την σκάλα για να πάω στο δωμάτιο αυτό. Βγαίνει από το δωμάτιο ο Γ θυμωμένος. Τον αγνοώ, χτυπάω την πόρτα.

- Ποιος είναι;

- Ο Μιχάλης.

- Φύγε.

Άνοιξα την πόρτα, ήθελα να δω αν είχε γίνει κάτι κόντευα να σκάσω. Ήταν ντυμένη, τα μαλλιά της ήταν μια χαρά φτιαγμένα, το κραγιόν στην θέση του, φορούσε καλσόν της.

- Αυτό κατάλαβες από το φύγε;

- Συγνώμη, απλά ήθελα να δω αν είσαι καλά.

- Αν πέτυχε το οργανωμένο γαμήσι του Γ ήθελες να δεις.

- Κάνεις λάθος.

- Καλά.

Έκλεισα την πόρτα και κλείδωσα.

- Τι πας να κάνεις;

- Δεν θα σου κάνω τίποτα θέλω απλά να μιλήσουμε και δεν πρόκειται να γίνει κουβέντα αν κάποιος άλλος μπει μέσα τώρα.

- Τι θες να μου πεις;

Έκατσα δίπλα της στην άκρη του κρεβατιού, εκείνη ξάπλωσε δεν ήξερα αν έπρεπε να της το πω μετάνιωνα που έκλεισα την πόρτα.

- Μου αρέσεις.

- Το ξέρω, φαίνεται.

Γυρνάω και την κοιτάω σαστισμένος, χαμογελούσε και φαινόταν η καύλα στα μάτια της.

- Και εμένα μου αρέσεις. Γι’ αυτό έδιωξα τον άλλον.

Πήγα από πάνω της και άρχισα να τη φιλάω. Δε θα άφηνα την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έβαλα το χέρι κάτω από την μπλούζα της και χούφτωνα τα βυζιά της ενώ εκείνη είχε ήδη πάρει τον πούτσο μου στο χέρι της και τον έπαιζε ελαφριά. Ακούγονται φωνές από άτομα που πέρναγαν απ’ έξω.

- Θέλω να με γαμήσεις αλλά όχι εδώ. Δε μπορώ μωρέ με την σκέψη ότι μπορεί να μας ακούσουν. Έχω το αμάξι, πάμε σε καμιά ερημιά;

Δεν της είπα κάτι, σηκώθηκα, κουμπώθηκα της έκανα νόημα να βιαστεί. Το επόμενο που θυμάμαι είναι που μόλις φτάσαμε στον προορισμό μας μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα. Της πίεζα το κεφάλι με ένα χέρι ενώ με το άλλο έβαζα δάκτυλο στο κωλαράκι της. Ο πούτσος μου κάγκελο, εγώ στα ουράνια, όταν ξεκίνησε να γλείφει τα αρχίδια μου την τράβηξα από εκεί.

- Δε σου αρέσει;

- Στο μουνί θα σε χύσω, πήγαινε πίσω ξάπλωσε.

Συνέχισε να γλείφει τα αρχίδια μου. Μου άρεσε, δεν της ξανά είπα κάτι. Όταν ήρθε η ώρα να χύσω, της κάρφωσα τον πούτσο μου στο λαρύγγι. Πνιγόταν αλλά συνέχισε να χαϊδεύει το μουνί της πάνω από τα ρούχα της. Καύλωσε για τα καλά η πουτάνα.

- Χόρτασες από χύσια καργιόλα;

- Για την ώρα… χύνεις πολύ γαμιά μου.

Πήγε στο πίσω κάθισμα άναψε το φως του αυτοκινήτου κατέβασε το καλσόν και ξεκίνησε να αυνανίζεται με τα πόδια ορθάνοιχτα.

- Βλέπεις τι κάνω; Έτσι ήμουν όλη την ημέρα χθες όταν σε είδα στην θάλασσα. Κρατιόμουν μη σου στηθώ εκεί για να με πάρεις.

Από τα 2 δάκτυλα πήγε στα 3 και μετά στα 4, έμεινα μαλάκας, δεν το πίστευα, καύλωσα ξανά και ξεκίνησα να της κάνω γλειφομούνι.

- Ναι, αχ ναι γαμιά μου, ναι. Γάμα με με τη γλώσσα σου!

Της δάγκωνα τα παχιά της μουνόχειλα, έγλειψα τα γεμάτα υγρά δάκτυλα της και εκείνη τα γέμιζε πάλι με υγρά.

- Αχ… με πονάς, μη δαγκώνεις τόσο δυνατά.

- Καργιόλα είσαι, όπως θέλω θα σε γαμώ, όταν σου λέω κάτι θα το κάνεις.

- Ναι, θα το κάνω, δάγκωνε όσο θες, μου αξίζει…

Μετά από λίγη ώρα προσπαθούσα να βρω έναν άνετο τρόπο να τη γαμήσω στα τέσσερα. Το αυτοκίνητο δε με χωρούσε λόγω του ύψους μου. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από το σώμα μου.

- Θα ξανά γαμηθούμε και τότε θα κάνουμε κάθε στάση, έλα τώρα, ξημερώνει.

Άκουσα την συμβουλή της και πήγα να της τον βάλω.

- Ήρεμα όμως, είμαι παρθένα.

- Γιατί;

- Γιατί έναν χρόνο τον έπαιζες και δεν ερχόσουν να μου τον χώσεις.

- Να ερχόσουν στα τέσσερα να μου έπαιρνες μία πίπα.

- Αν ήξερα ότι τον έχεις τόσο μεγάλο θα ερχόμουν.

Πριν προλάβει καλά-καλά να τελειώσει την πρόταση ήμουν μέσα της. Δεν άντεξα πολύ, η καύλα ήταν τεράστια. Μπαινόβγαινα σαν τρελός και εκείνη βογκούσε πολύ.

- Χύνω…

- Έτσι, ναι, χύσε τον πούτσο που σε γαμάει, έρχομαι κι εγώ, που τα θες καύλα μου;

- Μέσα στο μουνί μου, έλα, γκάστρωσε με…

- Χύνω…

Έμεινα μέσα της για λίγο μέχρι να συνέλθουμε, αρχίσαμε τα σ' αγαπώ και τα σε λατρεύω. Με πήγε στο σπίτι μου.

- Αύριο θα λείπουν οι δικοί μου, έλα για τη συνέχεια.

- Να μην έρθω με το αμάξι;

- Αν θες ερημιά να στηθείς στα τέσσερα μέσα σε κάτι θάμνους.

- Αν δε φύγουν οι δικοί σου αυτό θα κάνουμε.

Γαμιόμασταν με κάθε ευκαιρία, δεν υπήρξε εβδομάδα που να μην έχουμε γαμηθεί έστω τρεις φορές και από τότε που μάθαμε ότι θα μένουμε στην ίδια πόλη για σπουδές είμαστε μαζί.
Copyright protected OW ref: 183670Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.