Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γιατρέσσα

Μετά το πρώτο μας γαμήσι της είχα "πετάξει την μπάλα" να με καλέσει εκείνη όταν θα ξαναείχε χρόνο ή όταν ο άντρας της θα ξαναείχε εφημερία. Πέρασαν κοντά 15 ημέρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από εκείνη. Μέχρι που μια ημέρα κτυπάει το τηλέφωνο και ήταν εκείνη. Το σηκώνω.

- Καλησπέρα.

- Καλησπέρα και σε εσένα. Μου έλειψες τόσες ημέρες που είχες να δώσεις σημάδια ζωής.

- Δεν είχα χρόνο και ο άντρας μου δεν ξανάκανε εφημερία. Όμως να που τώρα σε καλώ για να σε ενημερώσω πως θα φύγει αύριο για ένα τριήμερο συνέδριο στην Χαλκίδα. Θα έχουμε όλο το σπίτι δικό μας και άπλετο χρόνο.

- Ωραία καυλιάρα μου, τι ώρα θες να σε επισκεφτώ;

- Κάν' το 15:00 για να είμαστε σίγουροι ότι θα έχει φύγει.

- Ωραία τα λέμε αύριο λοιπόν.

Την επόμενη ημέρα ξύπνησα κατά τις 11 με καύλες αναλογιζόμενος τα γαμήσια που θα ακολουθούσαν. Στις 15:00 ακριβώς κτυπούσα το κουδούνι της λευκής πόρτας του διαμερίσματός της. Μου άνοιξε με ένα τιραντέ μπλουζάκι και από κάτω ένα σορτσάκι τζιν που άφηνε τα λεπτά της πόδια εκτεθειμένα και τόνιζε τον κώλο της.

- Καλησπέρα. Πώς είσαι;

- Καλησπέρα, είμαι πολύ καυλωμένη γιατί ο αχρείος ο άντρας μου ξεκίνησε να με γαμάει και σε 5 λεπτά είχε τελειώσει αφήνοντάς με σύξυλη "στα κρύα του λουτρού".

- Μην ανησυχείς μωρό μου. Δεν πρόκειται να σε αφήσω έτσι καυλωμένη. Σήμερα θα σου ανοίξω όλες τις τρύπες σου.

Της δίνω ένα γλωσσόφιλο και περνάω στο σαλόνι. Στρογγυλοκάθομαι στον καναπέ και βγάζω το φουτεράκι μου και τη φόρμα που φορούσα από κάτω. Έτσι μόνο με τα εσώρουχα γυρνάω και της λέω:

- Εσύ είσαι ήδη καυλωμένη όμως πρέπει να περιποιηθείς κι εμένα.

Έρχεται προς το μέρος μου και επιδεικτικά βγάζει το μπλουζάκι της αφήνοντας ελεύθερα τα μικρά της στήθη με τις ρώγες της πεταχτές. Γονατίζει μπροστά μου και χαϊδεύοντας μου τον πούτσο από πάνω από το μποξεράκι αρχίζει να με φιλάει παθιασμένα. Ανταποκρίνομαι στα φιλιά και αρχίζω να παίζω με τα βυζάκια της. Την τραβάω κοντά μου και αρχίζω να της ρουφάω τη γλώσσα. Εκείνη αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό και σιγά σιγά να κατεβαίνει με τη γλωσσίτσα της προς τα κάτω. Πέρασε πάνω από τις θηλές μου και αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στο να τις γλείφει, ενώ συνάμα έπαιζε με τον πούτσο μου. Ήταν αρκετά για να με κάνει τούρμπο.

Κατέβασα το σλιπάκι μου και αμέσως έπιασε τον πούτσο μου και τον έβαλε στο στόμα της. Στην αρχή τον έβαζε μέσα και έπαιζε με τη γλώσσα της ενώ στη συνέχεια τον έβγαζε έξω και τον έγλειφε σε όλο το μήκος του. Της ζήτησα να μου γλείψει και τα αρχίδια και το έκανε.

Αφού μου τον όρθωσε για τα καλά σηκώθηκε και έβγαλε το σορτσάκι της. Έμεινε μόνο με το Στρινγκ. Το παραμέρισε και έκατσε επάνω στον πούτσο μου χωρίς να ζητήσει προφυλακτικό αυτή τη φορά. Ανεβοκατέβαινε στο ορθωμένο μόριό μου και εγώ μια τη φιλούσα στο στόμα μια στα βυζιά της που αν και μικρά πλέον λικνίζονταν στον Ρυθμό του γαμησιού.

- Ναι μωρό μου, έτσι, γάμα με. Κάνε με να τελειώσω τη γυναίκα και να ξεχάσω το μαλάκα τον άντρα μου που με αφήνει "απότιστη".

Τη σταμάτησα με ένα γλωσσόφιλο. Πλέον έβγαιναν μόνο άναρθρες κραυγούλες και αναστεναγμοί από το στόμα της.

- Αχ… ναι, είναι υπέροχα μωράκι μου. Καυλώνω πολύ, η κλειτορίδα μου τρίβεται επάνω σου. Συνέχισε να με γαμάς έτσι. Θα τελειώσω.

- Θες να τελειώσεις έτσι ή μήπως θα προτιμούσες με ένα γλειφομούνι;

- Όχι, έτσι, να με γαμάς. Το γλειφομούνι άσ’ το γι’ αργότερα, έχουμε άπλετο χρόνο μπροστά μας.

Συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου και εγώ τις έγλειφα τα βυζάκια της. Της έπιανα τα κωλομέρια και την κάρφωνα με δύναμη επάνω στο καυλί μου κάνοντάς τη να αναστενάζει όλο και πιο πολύ. Όπως αυτή λικνιζόταν επάνω στον πούτσο μου άρχισα να της ανοίγω τα κωλομάγουλα και να περιεργάζομαι την στενή της κωλοτρυπίδα με τα δάκτυλά μου.

- Ναι καύλα μου, βάλε μου δαχτυλάκι στον κώλο, μόνο πρόσεχε να μην με πονέσεις και με ξενερώσεις γιατί είμαι έτοιμη να χύσω.

- Σήμερα θα σου κάνω το καλύτερο γλειφοκώλι που σου έχουν κάνει και μετά θα σου πετάξω το κωλάντερο έξω. Θα ξεσκίσω αυτή την υπέροχη κωλάρα σου που κάθε φορά που σε βλέπω να την κουνάς με αναστατώνεις.

Της έβαλα τον δείκτη μέχρι την μέση και εκείνη φώναζε:

- Έτσι, γέμισε μου τις τρύπες, χύνω καργιόλη επάνω στον πούτσο σου. Πάρε τα χύσια μου…

και έκανε ένα squirting που λέρωσε τόσο εμένα όσο και τον καναπέ. Δεν ταράχτηκε καθόλου όμως, παρά έπεσε ξέπνοη επάνω στην αγκαλιά μου.

- Ήταν υπέροχο γαμήσι και το είχα ανάγκη.

- Γαμιέσαι υπέροχα Ρουλίτσα μου αλλά εμένα δε με έκανες να χύσω. Γύρνα στα 4 να σου γλείψω το μουνί και τον κώλο.

- Καλύτερα να κάνουμε ένα διάλειμμα και σε λίγο θα σου στηθώ μόνη μου στα 4. Μου είπες πως θα μου κάνεις γλειφοκώλι και μου εξήρες την φαντασία. Έχουν χρόνια να μου το κάνουν.

Άρπαξε με το χέρι της το πακέτο από τα τσιγάρα μου, άναψε ένα και μου το έδωσε. Σηκώθηκε και πήγε στην κουζίνα φέρνοντας μου μια Coca Cola.

- Απόλαυσε το τσιγαράκι σου και έτσι θα δώσεις χρόνο και σε εμένα να ηρεμήσω.

Άναψα και δεύτερο και τρίτο τσιγάρο ενώ μιλούσαμε αγκαλιασμένοι στον καναπέ γυμνοί.

- Ποτέ δεν περίμενα πώς θα σε κάνω δική μου. Τελικά είσαι σεμνότυφη και έχεις πολλά απωθημένα μετά από τόσα χρόνια ξενέρωτου γαμησιού με τον άντρα σου.

- Η αλήθεια είναι πως με έχει φάει η ρουτίνα. Ο Σπύρος στον ερωτικό τομέα με έχει αφήσει εδώ και χρόνια παραπονεμένη.

- Μην ανησυχείς μωρό μου. Τώρα βρήκες εμένα που θα σε ξεσκίζω από όλες τις τρυπούλες σου και θα σε κάνω την πουτάνα μου.

Δεν πρόλαβα να τελειώσω την φράση μου και ήδη είχα βάλει τα χέρια μου πίσω της και χάιδευα την υπέροχη μικροσκοπική πλην όμως πεταχτή κωλάρα της.

- Γύρνα να κάνουμε 69. Γύρνα να σου γλείψω μουνί και κώλο και να σου δείξω τί πάει να πει καύλα.

Με ξαπλώνει στον καναπέ και έρχεται και ξαπλώνει από πάνω μου. Οι τρύπες της με περίμεναν να της κατακτήσω με το στόμα και τα δάκτυλά μου. Άρχισα να της γλείφω το μουνί, ρουφώντας στην αρχή τα μουνόχειλα της. Έβαλα δύο δάχτυλα στο ανοικτό πλην όμως στενό μουνάκι της και εκείνη έπαιρνε τον πούτσο μου στο στόμα της με τόση μαεστρία που σε λίγο τον είχε ορθώσει για τα καλά. Τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα της και κάθε φορά που έσπρωχνα τα δάκτυλά μου μέσα της αναστέναζε. Άφησα τα μουνόχειλα της και επικεντρώθηκα στην κλειτορίδα της. Με το που την άγγιξα τεντώθηκε σαν να την διαπερνούσε ρεύμα.

- Ναι μωρό μου, γλείψε μου την κλειτορίδα. Δε μπορείς να φανταστείς πόση καύλα μου χαρίζεις.

Συνέχισα για ένα πεντάλεπτο μέχρι που έχυσε, ευτυχώς αυτή την φορά χωρίς να κάνει squirting. Σιγά σιγά μετατόπισα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μου στην κωλοτρυπίδα της.

Άρχισα να της γλείφω το σφιγκτήρα και να τη γαμάω με τη γλώσσα. Εκείνη κόντευε να τρελαθεί από την καύλα.

- Έτσι, γλείψε μου τον κώλο. Άνοιξε τον μου για να υποδεχτεί σε λίγο τον πούτσο σου. Κάνε με να χύσω από τον κώλο.

Άρχισα να της βάζω δάκτυλα μέσα στον κώλο της να τον προετοιμάσω για τον πούτσο μου γιατί ήταν πολύ στενός. Εκείνη μούγκριζε και τον τούρλωνε όλο και πιο πολύ ενώ δε σταματούσε να με τσιμπουκώνει. Αφού την προετοίμασα καλά, ήταν η ώρα να τη γυρίσω ανάσκελα ώστε να βλέπω τις εκφράσεις του προσώπου της την ώρα που θα εκπορθούσα το αντικείμενο του πόθου μου, τη στενή της τρυπούλα. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά και έσκυψα επάνω στις τρύπες της, γλείφοντας τες από το μουνί και καταλήγοντας στον κώλο.

- Θεέ μου τι μου κάνεις; Τι καύλα νιώθω η γυναίκα και από μουνί και από κώλο; Συνέχισε, μη σταματάς.

Αυτό διήρκεσε κανένα πεντάλεπτο μέχρι που της σήκωσα τα πόδια στους ώμους μου και ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου στην στενή της τρύπα. Της τον έχωσα λίγο απότομα και πόνεσε.

- Σιγά σιγά αγόρι μου θα με διαλύσεις. Απόλαυσέ την τρύπα μου, είναι όλη δική σου.

- Σκάσε. Σήμερα πραγματοποιώ μια φαντασίωση ετών, να σε πάρω από τον κώλο. Στον λίπανα αρκετά, γι' αυτό κάτσε πίσω και άσε με να το ευχαριστηθώ.

- Αχ, μου ξεσκίζεις το κωλάντερο, θα με ξεπατώσεις παλιόπουστα, πιο σιγά, έχω καιρό να γαμηθώ από πίσω.

Εγώ δεν άκουγα τίποτα και έσπρωχνα όλο το έμβολο μου με δύναμη μέσα της. Έπεσα επάνω της και χωρίς να σταματήσω το γαμήσι άρχισα να τις γλείφω τα βυζιά και να της ρουφάω τη γλώσσα.

- Αχ, ναι γαμιά μου, με πονάς αλλά η καύλα είναι μεγαλύτερη. Έτσι, θα με ξεπατώσεις, συνέχισε…

Είχε βάλει το χέρι της και έπαιζε με το μουνάκι της. Τη σφυροκοπούσα για ένα δεκάλεπτο όταν πλέον άρχισε να χύνει.

- Χύνω ενώ με γαμάς από τον κώλο ψωλαρά μου. Πάρ' τα χύσια μου.

Άρχισα να τη σφυροκοπάω σαν αφηνιασμένος και έχυσα σχεδόν ταυτόχρονα με εκείνη. Έπεσα ξέπνοος και πανευτυχής επάνω της και της έδωσα ένα τρυφερό φιλί.

- Συγγνώμη μωράκι μου αν σε πόνεσα αλλά η καύλα μου ήταν πολύ μεγάλη.

- Κωλόπαιδο, ακόμα με πονάει το κωλαράκι μου, αλλά με το χύσιμο που έκανα, χαλάλι σου.

Βγήκα από μέσα της, ξάπλωσα δίπλα της και άναψα τσιγάρο. Εκείνη την ημέρα κοιμήθηκα σπίτι της και τη γάμησα άλλες δύο φορές μια από μουνί και άλλη μία από κώλο αλλά στημένη στα 4 αυτή την φορά. Όταν έφυγα το επόμενο πρωί είχε ένα τεράστιο χαμόγελο. Τα γαμήσια συνεχίστηκαν για όσο έλειπε ο άντρας της αλλά μετά αραίωσαν και τη γαμούσα μόνο όταν ο κερατάς είχε εφημερία.




Copyright protected OW ref: 183664



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.