Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν 2 χρόνια, με την τότε κοπέλα μου, είχαμε πάει διακοπές το καλοκαίρι στη Μήλο, πρώτη φορά οι δύο μας μακριά από την Αθήνα, ανυπομονούσαμε να βρεθούμε μόνοι, μακριά απ’ όλους και όλα για 4 μέρες και να ξεδώσουμε.

Είμαι 28 χρονών με ύψος 1.80 και 90 κιλά. Πρώην αθλητής με μεγάλες πλάτες, γεροδεμένος. Το καυλί μου είναι 18 εκ. και έχοντας πολύ φαντασία και τρέλα στο κρεβάτι απογειώνω τις γυναίκες που μπλέκω… ειδικά όταν φτάσει η ώρα να πάει η γλώσσα μου στο μουνάκι τους τρελαίνονται.

Η κοπέλα μου η Ιωάννα, είναι πρώην μπαλαρίνα, 1.70 και 55 κιλά, 22 ετών. Λεπτοκαμωμένη και με δυο όμορφα στητά μικρά βυζάκια. Είχε όμως μια απίστευτη κωλάρα που τραβούσε τα βλέμματα όλων, ανδρών και… γυναικών! Ήμουν ξετρελαμένος μαζί της και σε κάθε ευκαιρία της χούφτωνα τον κώλο και της έβαζα δάχτυλο, έτσι στεγνό και αυτή μου υποτασσόταν από την καύλα της στιγμής. Πιο πολύ όμως λάτρευε να μου παίρνει πίπα και να καταπίνει τα χύσια μου. Ήμουν τυχερός και το ήξερα. Μα για να επιστρέψουμε στην ιστορία μας...

Την 1η μέρα των διακοπών αφήσαμε τα πράγματα μας στο δωμάτιο που θα μέναμε και κάναμε βόλτα στην περιοχή, χαλαρά να τη γνωρίσουμε και το βράδυ φάγαμε σε ένα ταβερνάκι. Η Ιωάννα φορούσε ένα λευκό κολλητό μπλουζάκι με τιράντες και μια μαύρη φούστα με σανδάλια από κάτω. Τα νυχάκια της περιποιημένα όπως αρμόζουν σε τέτοια εξαίσια ποδαράκια. Την κοίταζα με λαγνεία όση ώρα τρώγαμε και δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσουμε και να απολαύσω το υπέροχο αυτό πλάσμα. Φάγαμε, πληρώσαμε και με γοργό βήμα γυρίσαμε πίσω, απευθείας στο δωμάτιο μας να ξεσκιστούμε. Η Ιωάννα πάντα με άφηνε να έχω τον πρώτο λόγο στο κρεβάτι καθώς της άρεσε να με υπακούει. Η σχέση μας δεν ήταν αφέντη-σκλάβας αλλά σπάνια έπαιρνε πρωτοβουλίες. Της άρεσε όπως γαμιόσασταν…

Μπήκαμε στο δωμάτιο, την άφησα να ανοίξει αυτή την πόρτα και μόλις πέρασα εγώ την κόλλησα στη πόρτα με το πρόσωπο της σε αυτή. Με μια κίνηση της κατεβάζω τη φούστα που φορούσε και χώνω το πρόσωπο μου μέσα στην κωλάρα της. Μόνοι μας σε ένα καινούργιο μέρος η λίμπιντο ήταν στα ύψη. Το μαύρο στρινγκάκι που φορούσε χανόταν μέσα στα κωλομέρια της, το είχε κάνει μούσκεμα με τα υγρά της και αφού το έγλειψα όλο, κάποια φορά, το τράβηξα σιγά σιγά με τα δόντια μέχρι τα γόνατα της, ενώ τα χέρια μου κρατούσαν ανοιχτά τα κωλομέρια της.

Η θερμοκρασία του σώματος της είχε αρχίσει να ανεβαίνει από την καύλα και την ένιωθα να τρέμει. Της έριχνα μικρές δαγκωματιές πότε απαλές πότε πιο δυνατές πάνω στα βουνά της. Την πήρα αγκαλιά και την έριξα στο κρεβάτι. Άρχισα και έγλειφα το μουνάκι της με λύσσα κρατώντας τους καρπούς της έναν σε κάθε χέρι. Έβγαλε με κάποιο τρόπο τα σανδάλια της και ακούμπησε τα ποδαράκια της στους ώμους μου. Πλέον η γλώσσα μου άρχισε και έφευγε από το μουνάκι της και πήγαινε λίγο σούφρα της και επέστρεφε στο μουνάκι της που έσταζε. Δε μπορούσε… αναστέναζε, έτρεμε από καύλα.

Την έγδυσα τελείως φιλώντας τη γλυκά και τρυφερά σε όλο το κορμί της. Ξάπλωσα και την έφερα από πάνω μου. Αυτή κατάλαβε και κατέβηκε στο ύψος του πούτσου μου που είχε πρηστεί, τον έβγαλε έξω και άρχισε να με τσιμπουκώνει με μανία. Έγλειφε το μεγάλο πουτσοκέφαλο μου, το έβαζε μέσα στο στοματάκι της, έγλειφε τα αρχίδια μου, ξανά όλος μέσα μέχρι να μείνει από ανάσα. Άρχισα να βογκάω έντονα. Η Ιωάννα κατάλαβε τι ερχόταν και συνέχισε με ακόμη μεγαλύτερη μαεστρία έργο της. Δευτερόλεπτα πριν χύσω βύθισε όλο το πουλί μου στο στόμα της για να τελειώσω όσο πιο βαθιά στο λαρύγγι της γινόταν. Το καυτό σπέρμα μου εκτοξευόταν μέσα της και αυτή το κατάπινε λαίμαργα.

Η καύλα μεγάλη, την ήθελα πολύ. Τη γύρισα σε θέση 69 και άρχισα να της γλείφω στην αρχή μόνο την κλειτορίδα της και μετά με παλίνδρομες κινήσεις σε όλο το μήκος του μουνιού της. Άρχισα να τη γαμάω με τη γλώσσα, ενώ αυτή άρχισε να με ξανά ρουφάει για να καυλώσω, χαϊδεύοντας παράλληλα τα αρχίδια μου. Έβαζα που και που το δάκτυλο μου να περνάει από την πίσω τρυπούλα της και άρχισε να με παρακαλεί να τη γαμήσω. Της είπα να βάλει το πουλί μου στο μουνί της και σαν υπάκουο πουτανάκι σηκώθηκε και αφού έπαιξε μαζί του σαν πινέλο πάνω στα μουνόχειλα της μέχρι να σκληρύνει τελείως, έκατσε πάνω του και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει.

Έπαιζα με τα βυζιά της, τα χάιδευα, τσιμπούσα της ρώγες της πάντα με εναλλαγές τρυφερότητας και αγριάδας. Την τρέλαινε που δεν ήξερε σε κάθε άγγιγμα μου πως θα νιώσει, πως θα αντιδράσει. Σταμάτησε για λίγο και χωρίς να σηκωθεί έφερε τις πατούσες της στη μούρη μου και συνέχισε να κουνιέται, μπρος πίσω πλέον τρίβοντας την κλειτορίδα της πάνω μου. Της έγλειφα της πατούσες, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο φετίχ αλλά τα πόδια της είναι θεϊκά. Ο πούτσος μου σκλήρυνε κι άλλο. Χύσαμε ταυτόχρονα, εγώ βαθιά μέσα της και αυτή πάνω μου, γεμίζοντας το δωμάτιο με βογκητά και άρωμα από τους χυμούς της και τα χύσια μου. Κοιμηθήκαμε γυμνοί, αγκαλιά, γεμάτοι από τα υγρά του έρωτα μας.

Ήταν ένα γλυκό καργιολάκι που λάτρευε εμένα, τον πούτσο μου και τα χύσια μου γι’ αυτό μετά τον 1 χρόνο σχέσης μας έπαιρνε αντισύλληψη για να μπορεί να καταβροχθίζει τα χύσια μου σε όλες της τρύπες της. Την αγαπούσα και θα έκανα πολλά για να την βλέπω να περνά καλά, όπως και έγινε τις επόμενες μέρες στο νησί.




Copyright protected OW ref: 183658



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).