Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Ρούλα είναι μια 55αρα γιατρός, αδύνατη πολύ, με πολύ μικρό βυζάκι, κοιλιακούς παρά τα χρόνια της και τις δύο γέννες και έναν κώλο κόλαση. Είναι παντρεμένη επίσης με γιατρό και όλα στην σχέση τους δείχνουν ειδυλλιακά χωρίς όμως να είναι. Ο άντρας της έχει βαρεθεί να την πηδάει και εκείνη ψάχνει τρόπους να εκτονώνει τις καύλες της χωρίς όμως να δίνει δικαιώματα. Ντύνεται πάντα στην πένα τονίζοντας τον υπέροχο μικρό πεταχτό κώλο της τον οποίο θα ζήλευαν πολλές εικοσάρες.

Όταν ήμουν μικρός και είχα πάει σπίτι τους για να παίξω με τις κόρες της είχε σκύψει και επειδή φορούσε ένα τιραντέ μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, είδα τα πολύ μικροσκοπικά στήθη της. Μου έκαναν εντύπωση καθώς δεν είχα ξαναδεί τόσο μικρά με τόσο πεταχτές ρώγες και έκτοτε όποτε την έβλεπα προσπαθούσα να την παρατηρώ χωρίς να δώσω κάποιο δικαίωμα. Συχνά πυκνά αναλογιζόμουν πως αν αυτή η γυναίκα με αυτά τα κιλά και αυτό τον θεσπέσιο κώλο είχε λίγο μεγαλύτερα βυζιά θα ήταν η απόλυτη σεξοβόμβα.

Τα χρόνια πέρασαν, οι κόρες σπούδασαν και το ζευγάρι αγόρασε νέο σπίτι σε ένα προάστιο της πόλης και μετακόμισαν. Έτσι έχασα κάθε επαφή μαζί τους. Μέχρι πρόπερσι που για άγνωστους σε εμέ λόγους επέστρεψαν ξανά στην πολυκατοικία.

Καθισμένος στο μπαλκόνι μου τη βλέπω να επιστρέφει από την δουλειά και να κουνάει αυτόν το θεσπέσιο κώλο και τρελαίνομαι για το πώς θα τον κατακτήσω. Έτσι κάθε φορά που ανεβαίνει τα σκαλοπάτια αναφωνώ " τί κωλάρα είναι αυτή που έχεις", ή " τί μουνάρα που είσαι".

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό καιρό μέχρι που μια ημέρα με άκουσε και μου απηύθυνε το λόγο.

- Δε ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα σε μια παντρεμένη γυναίκα και μάλιστα μεγαλύτερη σου;

- Μα, δε γίνεται να σταματήσω να σε θαυμάζω. Από μικρός μου είχε κάνει εντύπωση το κορμί σου και αποτέλεσε κεντρικό στοιχείο πολλών φαντασιώσεών μου. Άλλωστε εγώ δεν σου ζήτησα ούτε να χωρίσεις μα ούτε και να κάνεις κάτι. Απλά μονολογούσα θαυμάζοντάς σε.

- Σε παρακαλώ από εδώ και πέρα να είσαι πιο κόσμιος όταν περνάω γιατί αλλιώς θα το πω στον άντρα μου.

- Και; Τί θα κάνει; Θα με κάνει νταντά επειδή μονολογώ ή επειδή θαυμάζω τη γυναικάρα που έχει; Έλα και μην κάνεις την δύσκολη. Σίγουρα αυτά που άκουσες θα ανέβασαν έστω και λίγο την λίμπιντο και την αυτοπεποίθησή σου.

- Μπορεί αλλά το χυδαίο ποτέ δε με άγγιξε.

- Κρίμα μια γυναίκα σαν εσένα να έχει τόσα ταμπού.

Με κοίταξε, γύρισε το βλέμμα της και απομακρύνθηκε. Τις επόμενες ημέρες κάθε φορά που γυρνούσε από την δουλειά και εγώ ήμουν στο μπαλκόνι σηκωνόμουν όρθιος για να τη θαυμάσω ιδίως καθώς ανέβαινε τα σκαλοπάτια και αναγκαστικά τούρλωνε την κωλάρα της. Το παρατήρησε αλλά δε μπορούσε να πει τίποτα. Ένα βράδυ που ο άντρας της είχε εφημερία και έβρεχε ένας κεραυνός έκοψε το ρεύμα της πολυκατοικίας. Δεν πέρασε πολύ ώρα και ακούω να χτυπάει η πόρτα. Ήταν εκείνη. Ντυμένη με ένα baby doll.

- Καλησπέρα. Μήπως έχεις κανένα φακό να μου δανείσεις γιατί είμαι μέσα στα σκοτάδια και ο Κώστας λείπει; Έχω αγριευτεί από τα σκοτάδια.

- Φακό έχω, αλλά θα πρότεινα να έρθω να σου κάνω παρέα για όσο διαρκεί η διακοπή.

- Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα όχι αλλά σήμερα θα δεχτώ την πρότασή σου.

Ανεβήκαμε στο σπίτι και με έβαλε να κάτσω στον καναπέ. Πήγε μέχρι την κουζίνα και μου έφερε μια πορτοκαλάδα. Μόλις έσκυψε για να μου σερβίρει μέσα στο ημίφως διέκρινα ξανά τα δύο μικρά βυζάκια της.

- Σε Ευχαριστώ για την πορτοκαλάδα μα πιο πολύ σε ευχαριστώ για την θέα που μου προσέφερες στα δύο βυζάκια σου.

- Πολύ τολμηρός δεν έγινες; Δεν το έκανα επίτηδες για να σε προκαλέσω. Δεν έχω ουδεμία τέτοια πρόθεση.

- Εγώ όμως έχω την πρόθεση να σε γαμήσω σήμερα και να σου δώσω τον πάτο στο χέρι…

και αμέσως έσκυψα, έβαλα το χέρι μου γύρω από το κεφάλι της και την φίλησα με γλώσσα. Πήγε να αντισταθεί λέγοντας μου "όχι, μη δε θέλω, δεν είναι σωστό", αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Αφού ενέδωσε στα φιλιά μου άρχισα να της ρουφάω τη γλώσσα και να χαϊδεύω τα βυζάκια της επάνω από το baby doll. Οι ρώγες της ορθωμένες πλέον κόντευαν να το τρυπήσουν. Αρχίζω να της δίνω πεταχτά φιλιά γύρω από τον λοβό του αυτιού της και να κατεβαίνω προς τον λαιμό της. Πνιχτά βογγητά και αναστεναγμοί άρχιζαν να βγαίνουν από το στόμα της και έτσι αποφάσισα να κατηφορίσω προς το αιδοίο της.

Στην αρχή ξεκίνησα να το χαϊδεύω επάνω από το εσώρουχο και να νιώθω την υγρασία της αφού υγρά είχαν πλημμυρίσει το μουνάκι της. Κατέβασα το κεφάλι μου, ανασήκωσα το επάνω μέρος από το baby doll και αμέσως άρχισα να γλείφω τις ρωγιτσες της που πλέον έβγαζαν μάτι. Κατέβηκα προς την κοιλιά της και με την γλώσσα μου άρχισα να κάνω κύκλους ακριβώς πάνω από το τριχωτό του εφηβαίου.

- Αχ, ναι, είναι υπέροχη αυτή η αίσθηση. Έχω γεμίσει υγρά.

Δεν ήθελα κάτι άλλο για επιβεβαίωση και της κατέβασα το κάτω μέρος αποκαλύπτοντας ένα μπραζίλ εσώρουχο.

Έβαλα το χέρι μου απαλά επάνω του και άρχισα να παίζω με το μουνάκι της παραμερίζοντάς το. Το μουνί της ήταν από τα πιο στενά που έχω δει με δύο σχετικά μεγάλα μουνόχειλα να αγκαλιάζουν την κλειτορίδα της. Έσκυψα και άρχισα να της φιλάω τα μουνόχειλα. Τα ρουφούσα και τα πιπιλούσα με μανία. Εκείνη πλέον είχε παραδοθεί πλήρως και μου χάιδευε το κεφάλι.

- Σου αρέσει μουνάρα μου αυτό που σου κάνω;

- Ναι, είναι υπέροχο. Γάμησέ μου το μουνί με τη γλώσσα σου. Μου έχει λείψει ένα καλό γλειφομούνι.

Άρχισα να γλείφω την κλειτορίδα της και εκείνη άρχισε να ριγεί. Παράλληλα έχωνα τη γλώσσα μου μέσα στο μουνί της όσο πιο βαθιά μπορούσα ενώ με το δάκτυλό μου έπαιζα με την κλειτορίδα της.

- Ναι, μη σταματάς, χύνω, χύνω η γυναίκα στο στόμα σου. Πιες τα χύσια μου καυλιάρη άντρα…

Αφού έχυσε, έγειρε το κορμί της επάνω στον καναπέ προσπαθώντας να βρει τις ανάσες της. Ανέβηκα επάνω της και άρχισα να της δίνω γλωσσόφιλα. Κατέβασα την φόρμα μου και έμεινα μόνο με το μποξεράκι.

- Σειρά σου… της λέω.

- Αν και δεν μου αρέσουν οι πίπες, τη δική σου την κέρδισες επάξια…

και έσκυψε, μου κατέβασε το μποξεράκι και άρχισε να με γλείφει. Η γλώσσα της πέρασε σε όλο το μήκος του πέους μου και πιπιλούσε κάθε φορά που έφτανε στην κορυφή της βαλάνου. Της έπιασα τα μαλλιά και άρχισα να της γαμάω το στόμα. Στην αρχή σιγά σιγά και μετά πιο γρήγορα. Τον έφτασα μέχρι το λαρύγγι της και άρχισε να πνίγεται.

- Δεν είμαι καμία πουτάνα, μη με πιέζεις τόσο.

- Είσαι η πουτάνα μου για απόψε. Κατάλαβέ το…

και συνέχισα να της γαμάω το στόμα μέχρι που ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Τη σταμάτησα γιατί ήθελα να την γαμήσω. Είχε έρθει επιτέλους η ώρα να μπω μέσα στην στενή τρυπούλα της.

- Βάλε προφυλακτικό.

- Δεν έχω μαζί μου.

- Καλά περίμενε να φέρω εγώ ένα από του άντρα μου.

Το έφερε και μου το φόρεσε επιδέξια.

Την έστησα στα 4 και μπήκα απότομα μέσα της.

- Σιγά σιγά ρε καργιόλη θα μου δώσεις το μουνί στο χέρι.

- Δε μπορώ καύλα μου να αντισταθώ σε αυτή την κωλάρα σου. Θέλω να την ξεσκίσω. Είσαι τόσο στενή που δεν θα αντέξω πολύ.

- Αχ, ναι, γάμα με, έτσι. Κάνε με να νιώσω πουτάνα…

Συνέχισα να τη γαμάω με δύναμη και εκείνη να βογκάει. Πρέπει να είχε χύσει ήδη τρεις φορές όταν ένιωσα τα αρχίδια μου να είναι έτοιμα να αδειάσουν το φορτίο μέσα της. Αμέσως βγαίνω από μέσα της, βγάζω το προφυλακτικό και πλησιάζω το πρόσωπο της.

- Γλείψε με και μην αφήσεις σταγόνα να πάει χαμένη.

- Ούτε στον άντρα μου δεν τα πίνω δεν πρόκειται.

Της αρπάζω τα μαλλιά και με μιας το χώνω στο στόμα της. Παρ' όλο που ένιωθα τα δόντια της να με γδέρνουν έχυσα μέσα στο στόμα της και εκείνη σηκώθηκε και τα έφτυσε στο πάτωμα. Ξενέρωσα να πω την αλήθεια μου αλλά δεν το σχολίασα. Στο μεσοδιάστημα των όσων συνέβαιναν είχε έρθει και το φως. Σηκώθηκα, της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και άρχισα να ντύνομαι. Πριν φύγω της λέω… "στην επόμενη εφημερία του άντρα σου περιμένω τηλεφώνημά σου σε αυτό τον αριθμό".




Copyright protected OW ref: 183632



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.