Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σήμερα θα σας αφηγηθώ πως ήταν η πρώτη φορά που η φίλη της μάνας μου, μια άκρως γοητευτική και ξεπεταγμένη 40άρα, που με έκανε να χύσω μπροστά στους γονείς μου.

Η φίλη της μάνας μου ήταν 41 ετών, ξανθιά, με μακρύ μαλλί, μέτριο στήθος και πολύ ωραίο κώλο μιας που γυμναζόταν καθημερινά. Περίπου 1.67 και δεν πρέπει να περνούσε τα 55 κιλά. Αυτό που με καύλωνε απίστευτα πάνω της ήταν τα σφιχτά και δίχως ίχνος κυτταρίτιδας μπούτια και οι πατούσες της, νούμερο 38 με πάντα περιποιημένα νυχάκια. Πάντα ερχόταν στο σπίτι ντυμένη στα μαύρα και πάντα φορούσε μικρά καλτσάκια νάιλον στα πόδια της και μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Με τα μποτάκια της είχα τραβήξει άπειρες μαλακίες και πολλές φορές τελείωνα μέσα στα μποτάκια της. Βέβαια κάθε φορά τα καθάριζα για να μην καταλάβει τίποτε. Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε και εκείνη την ημέρα.

Ήταν ένα δροσερό μεσημέρι του Μαΐου του 2003. Εγώ 17 χρονών τότε και στο σπίτι επικρατούσε αρκετή ηρεμία μιας που διάβαζα για τις εξετάσεις μου. Ξαφνικά κάποια στιγμή ακούω τη μάνα μου να μου λέει ότι θα έρθει η Μάγδα, η φίλη της για να φάμε όλοι μαζί το μεσημέρι. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία καθώς ήμουν απορροφημένος από το διάβασμα. Ήρθε το μεσημέρι και όντως την ώρα του φαγητού καθίσαμε όλοι μαζί στο τραπέζι για να φάμε. Με το που τελείωσα το φαγητό πήγα πάλι στο δωμάτιό μου για να την πέσω λίγο μιας και διάβαζα όλο το πρωί και το κεφάλι μου είχε γίνει καζάνι. Μετά από 20 λεπτά έρχεται στο δωμάτιό μου η μάνα μου και με ρωτάει:

- Θα κοιμηθείς;

- Όχι, απλά ξάπλωσα λίγο να ξεκουραστώ.

- Οκ. Θα ήθελες να δεις ταινία;

- Ναι γιατί όχι.

- Μόνο που μπορούμε να τη δούμε μόνο στον υπολογιστή σου γιατί έχει χαλάσει το DVD player στο σαλόνι. Σε πειράζει;

- Όχι ρε μάνα. Τι να με πειράξει. Σιγά. Αλλά πως θα βολευτούμε; Στο δωμάτιο έχω μόνο την καρέκλα από το γραφείο μου και το κρεβάτι. Που θα κάτσουμε όλοι;

- Εγώ με τον πατέρα σου θα κάτσουμε σε καρέκλες και η Μάγδα θα ξαπλώσει στο κρεβάτι μαζί σου.

- Α! Καλά!

Μετά από 10 λεπτά ήταν όλα έτοιμα. Η Μάγδα είχε φορέσει τις πιτζάμες της (πάντα είχε μια αλλαξιά στο σπίτι μας) και ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάποδα από εμένα, με τα πόδια της προς το κεφάλι μου. Ο πατέρας μου έφερε μια καρέκλα από το σαλόνι. Η μάνα μου έχει καθίσει στην καρέκλα του γραφείου μου όλα αυτά μπροστά από το κρεβάτι και ήμασταν έτοιμοι και οι 4 για ταινία. Στο 10λεπτο πετάγεται η Μάγδα και λέει:

- Αχ… κρύωσαν λίγο τα πόδια μου. Πάω να πάρω τις κάλτσες μου.

- Άσε θα πάω εγώ, πρόλαβα να πω, γιατί θέλω να πιω και λίγο νερό.

- Οκ, λέει και μου κλείνει το μάτι χωρίς να καταλάβω εκείνη τη στιγμή το γιατί.

Επέστρεψα και άραξα πάλι στο κρεβάτι δίνοντας τα καλτσάκια στην Μάγδα. Εννοείται ότι στο δρόμο για το δωμάτιο τα είχα μονίμως μέσα στη μύτη μου μιας και μύριζαν υπέροχα. Ήμασταν με τη Μάγδα σκεπασμένοι με μία πολύ λεπτή κουβέρτα καθώς η θερμοκρασία δεν πρέπει να ξεπερνούσε τους 17 βαθμούς. Είχα καυλώσει απίστευτα με την ιδέα και μόνο ότι με την Μάγδα ήμασταν στο ίδιο κρεβάτι και πως θα μπορούσα να ακουμπήσω τα υπέροχα ποδαράκια της. Κάποιες σπασμωδικές κινήσεις μου μάλλον με πρόδωσαν, δήθεν κάνοντας πως πάω να αλλάξω πλευρό ή πως δεν βολευόμουν. Η Μάγδα πρέπει να τα είχε καταλάβει όλα. Ο πούτσος μου είχε γίνει πολύ σκληρός και θεωρώ πως με ένα και μόνο ακούμπημα θα τελείωνα.

Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος, σιγά σιγά άφησα το χέρι μου να πάει προς τις πατούσες της. Την ακούμπησα διστακτικά με το ένα μου χέρι και το άλλο μου το είχα στον πούτσο μου. Οι γονείς μου δεν είχαν καθόλου εικόνα για το τι γίνεται πίσω τους. Η Μάγδα με το που κατάλαβε ότι είχα το χέρι μου στις πατούσες της κάνει μια μικρή κίνηση με τα πόδια της και έτσι όπως ήταν γυρισμένη στο πλάι βάζει ένα δάχτυλο μου ανάμεσα στις πατούσες της και άρχισε να το παίζει σιγά σιγά. Μόλις το κατάλαβα την κοίταξα στα μάτια με απορία αλλά αυτή έκανε σαν να μην συνέβαινε τίποτε. Αυτό συνεχίστηκε για μερικά δευτερόλεπτα. Είχα γίνει τούρμπο. Κάποια στιγμή παίρνει το ένα της το πόδι και το κατευθύνει προς τον πούτσο μου. Μόλις τον ακουμπάει, γυρίζει και με κοιτάει όλο νόημα σαν να μου λέει, «μπράβο μικρέ».

Εκείνη τη στιγμή παίρνω και το άλλο της το πόδι και το οδηγώ και αυτό στον πούτσο μου. Ξεκίνησε να μου παίζει μια απίστευτη ποδομαλακία πάνω από τα ρούχα. Πίστευα ότι σε 3 δευτερόλεπτα θα τελειώσω. Είχε τον τρόπο της απ’ ότι φαινόταν και το έκανε με τρόπο ώστε να το ευχαριστηθούμε και οι 2. Με μία κίνηση κατεβάζω πιτζάμα και μποξεράκι και πλέον ο πούτσος μου ήταν ελεύθερος ανάμεσα στις δυο της πατούσες που τις κουνούσε πάνω κάτω με απίστευτη τέχνη. Είχα τρελαθεί και ήθελα να χύσω. Το είχε καταλάβει και σταμάτησε για ένα λεπτό. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι το ένα της χέρι ήταν στο μουνάκι της και το έπαιζε και αυτή απαλά.

Με μία κίνηση σήκωσε το μπατζάκι από τη φόρμα της και το έφτασε μέχρι το μπούτι της. Όλο της το πόδι τώρα ήταν γυμνό και το μόνο μέρος που ήταν καλυμμένο ήταν η πατούσα της μέχρι τον αστράγαλο με αυτό το μαύρο νάιλον καλτσάκι. Το ίδιο έκανε και στο άλλο της το πόδι και ταυτόχρονα, δήθεν για να βολευτεί, ήρθε και λίγο πιο κοντά σε εμένα. Οι πατούσες τώρα ήταν κοντά στο στήθος μου και ακριβώς στον πούτσο μου βρισκόντουσαν οι τέλεια γραμμωμένες γάμπες της. Μου εγκλώβισε τον πούτσο μου ανάμεσά τους και άρχισε να κουνάει τα πόδια της και να μου τον παίζει. Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Η λεία επιδερμίδα της σε συνδυασμό με τις σφιχτές της γάμπες ήταν σαν να γαμούσα παρθένο μουνάκι. Ήταν πολύ στενά αλλά και πολύ όμορφα. Τελείωσα μετά από 3 λεπτά πάνω στις γάμπες της και όλα αυτά στα μουγκά για να μην καταλάβουν τίποτε οι γονείς μου. Η Μάγδα κατέβασε τα μπατζάκια από τη φόρμα της και εγώ διακριτικά σήκωσα το μποξεράκι μου και τη φόρμα μου. Ήταν σαν να μην είχε γίνει τίποτε με εξαίρεση ότι είχα πλημμυρίσει τα πόδια της Μάγδας με το καυτό μου σπέρμα.

Γύρισα να την κοιτάξω και με τον τρόπο μου να την ευχαριστήσω για τις στιγμές ηδονής και καύλας που μου προσέφερε αλλά φαινόταν κάπως προβληματισμένη.

Η ταινία δεν άργησε να τελειώσει και κατά τις 15:30 οι γονείς μου θα έφευγαν για δουλειά και οι δυο και θα έμενα στο σπίτι μόνος μου με τη Μάγδα. Ήθελα να μάθω γιατί φαινόταν προβληματισμένη και τι μπορούσα να κάνω πλέον εγώ για εκείνη…

Όλα τα παραπάνω αφορούν πραγματική ιστορία και μάλιστα την πρώτη μου φορά με γυναίκα, ή μάλλον με γυναικεία πόδια.

Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας και αν θέλετε να συνεχίσω να γράφω για την ιστορία με την Μάγδα ή ακόμη και άλλες ιστορίες. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.




Copyright protected OW ref: 183569



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).