Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Έκπληξη στη γυναίκα μου (4ο μέρος)

Μόλις έχυσε κι ο τελευταίος, έφυγε και στο κρεβάτι έμειναν μόνο οι δύο γυναίκες. Το θέαμα ήταν απίστευτο. Δύο γυμνές γυναίκες σ ένα δωμάτιο γεμάτο άντρες, πλημμυρισμένες χύσια να ξεκουράζονται από το πολύ γαμήσι. Δεν έκαναν καμία προσπάθεια να καθαριστούν από το σπέρμα, απλά καθόντουσαν και κουβέντιαζαν φανερά ευχαριστημένες.

Μετά από ένα πεντάλεπτο δύο τύποι, χαρακτηριστικοί Ασιάτες μελαμψοί, πλησίασαν στο κρεβάτι, έβγαλαν τις ψωλές τους έξω κι αφού έστησαν την Ελένη στα τέσσερα, ο ένας της τον έβαλε στο στόμα ενώ ο άλλος πήγε και την πηδούσε από πίσω. Έτσι όπως ήταν δεν μπορούσα να καταλάβω αν την γαμούσε από μουνί ή από κώλο, αλλά όπου και να τον είχε η Ελένη ήταν άνετη. Η Μαίρη κάθισε για λίγο στην άκρη του κρεβατιού κι αφού είδε ότι δε θα συμμετείχε, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος μας.

Ήταν ωραία γυναίκα. Μελαχρινή, με αρκετά μεγάλα βυζιά, επίπεδη κοιλιά, ωραίο κώλο και μπούτια. Περπατούσε αργά, γυμνή, άνετη με το πρόσωπο και το σώμα της γεμάτο σπέρμα παρουσιάζοντας ένα θέαμα σκέτη καύλα. Το βλέμμα μου είχε καρφωθεί πάνω της και η πούτσα μου άρχισε να σηκώνεται.

Ήρθε κοντά στον άντρα της, πήρε τη μπύρα του και την έφερε στο στόμα της πίνοντας λαίμαργα και του είπε χαμογελώντας. «Ουφ έσκασα…» Από κοντά ήταν πιο καύλα. Ωραία χαρακτηριστικά, αθώα και πρόστυχη ταυτόχρονα ενώ έβγαζε μια πουτανιά που με τρέλαινε. Αυτό που με απογείωσε ήταν τα χύσια που έτρεχαν από το μουνί της ανάμεσα στα μπούτια της. Άφησε το ποτήρι κάτω και είδα στο χείλος του να έχουν μείνει υπολείμματα από το σπέρμα που ήταν πασαλειμμένη.

Με είδε που την κοιτούσα σα λιγούρης και γύρισε προς το μέρος μου. «Εσύ είσαι ο άντρας της Ελένης. Μαίρη, χάρηκα» και μου έδωσε το χέρι. Της το έσφιξα και χαμογέλασα αμήχανα. «Ωραία κοπέλα η Ελένη. Πολύ ωραίο κορμί. Ευτυχώς που ήρθε. Δε θα τα έβγαζα πέρα μόνη μου απόψε.»

Ψέλλισα κάτι αμήχανα και γύρισε προς τον άντρα της κι άρχισε να του λέει πόσο όμορφα περνούσε και να τον ευχαριστεί που δεν τη δυσκόλεψε.

Εγώ έμεινα να κοιτάζω μία την Μαίρη απ’ το πλάι και μία την Ελένη στο κρεβάτι. Τώρα την είχαν βάλει ανάμεσα και την πηδούσαν ένας από το μουνί κι ο άλλος απ’ τον κώλο. Η Ελένη χοροπηδούσε με χαρακτηριστική άνεση πάνω στις ψωλές τους, σα να μην καταλάβαινε τίποτε.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε φασαρία δίπλα μας, απ’ το τραπέζι που έπαιζαν χαρτιά. Είχαν τελειώσει και μιλούσαν δυνατά και γελούσαν. Πέταξαν τα χαρτιά κάτω, σηκώθηκαν να ξεμουδιάσουν κι ο ένας ήρθε κοντά μας και χωρίς να πει τίποτε πήρε τη Μαίρη και την οδήγησε στο τραπέζι τους. Κοιταχτήκαμε με τον Αντρέα και δε μιλήσαμε καθόλου. Ξέραμε τι θα γίνει.

Την πέταξε κυριολεκτικά σε μία καρέκλα, έβγαλε την ψωλή του έξω και την έχωσε στο στόμα της. Αυτή άρχισε να τον πιπώνει, ενώ σιγά σιγά έβγαζαν και οι υπόλοιποι τα ρούχα τους. Ο Αντρέας είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα να κοιτάζει. Δυο τρία μέτρα δίπλα του τέσσερις άγνωστοι πηδούσαν την γυναίκα του. Δεν πέρασε ώρα και η φάση στο τραπέζι άρχισε να αγριεύει. Η Μαίρη προσπαθούσε να τους ικανοποιήσει, αλλά δεν τους προλάβαινε. Τη σήκωσαν και την ξάπλωσαν στο τραπέζι. Ο ένας της τον έχωσε στο μουνί, ενώ οι άλλοι την είχαν περικυκλώσει και την πίπωναν εναλλάξ. Κάθε λίγο άλλαζαν θέσεις και σιγά σιγά πέρασαν όλοι από το μουνί της. Τελικά κατέληξαν να ξαπλώσει ο ένας πάνω στο τραπέζι, να κάτσει η Μαίρη πάνω στο καυλί του, ένας άλλος να την πηδάει απ’ τον κώλο και οι άλλοι δύο να μπαινοβγαίνουν στο στόμα της. Την γαμούσαν για ώρα, αλλάζοντας θέσεις.

Εν τω μεταξύ στο κρεβάτι είχε πλησιάσει άλλος ένας και η Ελένη ήταν κι αυτή σε μια παρόμοια φάση. Καβάλα σε μια ψωλή, είχε άλλη μία στον κώλο και μία στο στόμα. Οι τύποι που την πηδούσαν φαινόταν έτοιμοι να χύσουν γιατί την σφυροκοπούσαν ανελέητα. Πράγματι, μετά από λίγο έχυσαν σχεδόν ταυτόχρονα αυτοί που την γαμούσαν κι έμεινε μόνο με τον πούτσο που είχε στο στόμα. Συνέχισε να τον γλείφει και δεν άργησε κι αυτός να τη λούσει, κυριολεκτικά, με τα χύσια του.

Οι τύποι που την γαμούσαν έφυγαν κι έμεινε μόνη της στο κρεβάτι. Έκατσε για λίγο και την είδα να σηκώνεται και να έρχεται προς το μέρος μας. Ήταν η σειρά μου να μείνω με το στόμα ανοιχτό. Η γυναίκα μου γυμνή, γαμημένη όσο ποτέ, γεμάτη χύσια να περπατάει προς το μέρος μου χαμογελώντας.

Έφτασε κοντά μου, με αγκάλιασε και μου είπε «Αγάπη μου είναι τέλεια. Σημείωσε άλλους τρεις σε παρακαλώ. Θα τη θυμάμαι καιρό αυτή τη βραδιά... αν και δεν έχει τελειώσει ακόμη», κοιτώντας προς την παρέα των μαύρων.

Συστήθηκε με τον Αντρέα και έριξε μια ματιά στην Μαίρη που πηδιόταν δίπλα. «Πολύ ωραία η γυναίκα σου Αντρέα. Πολύ ωραίο κορμί».

Ήπιε μονορούφι την υπόλοιπη μπύρα από το ποτήρι μου και μου ζήτησε άλλη μία. Πήγα στο ψυγείο να πάρω και γυρνώντας την είδα να έχει γυρίσει και να έχει καρφωθεί στην παρέα των μαύρων. Πήγα με την μπύρα κοντά της και γέμισα το ποτήρι. Το πήρε, ήπιε δύο γουλιές και αφήνοντάς το κάτω είπε: «Λες να είναι αλήθεια αυτό που λένε για τους μαύρους;»

Δεν σας κρύβω ότι κάπου θύμωσα λίγο. «Δεν σου έφτασαν όλοι αυτοί απόψε βρε Ελένη; Θες κι άλλο;»

«Έλα αγάπη μου, μην κάνεις σαν μικρό παιδί. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους. Ένα απλό γαμήσι είναι. Μη ζηλεύεις. Εμείς είμαστε διαφορετικά. Απλά έχω απορία αν αληθεύει αυτό που λένε για τις ψωλές τους.» Και κοιτάζοντάς με πονηρά είπε: «Εξάλλου δεν έχω χύσει ακόμη. Η καύλα μου είναι στα ουράνια.»

Ήπιε λίγο ακόμη από τη μπύρα της και γύρισε προς τη Μαίρη, η οποία χοροπηδούσε πάνω σε δύο καλιά, ενώ προσπαθούσε να χωρέσει άλλα δύο στο στόμα της. «Θες βοήθεια γλυκιά μου; Δε θες απ’ ότι βλέπω…» είπε και γέλασε.

Η καύλα μου είχε ξεφύγει. Η ψωλή μου κόντευε να σπάσει κι αυτό δεν κρυβόταν εύκολα. Φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ελένη, η οποία χωρίς να πει κάτι άνοιξε το παντελόνι, έβγαλε την πούτσα έξω και άρχισε να την παίζει. Δεν έδειχνε να ασχολείται ιδιαίτερα με το καυλί μου. Το έπαιζε και κοιτούσε δεξιά αριστερά, πότε τη Μαίρη που πηδιόταν δίπλα και πότε τους μαύρους. Αυτοί δεν είχαν δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για το τι γινόταν. Είχαν ώρες που έπιναν και κουβέντιαζαν.

Σε λίγο πλησίασε ο πρώτος γαμιάς της Ελένης και γελώντας έβγαλε τον πούτσο του και της είπε να του πάρει μια πίπα. Χωρίς δεύτερη κουβέντα η Ελένη άφησε το δικό μου καυλί και έπεσε στα γόνατα ρουφώντας τον μπροστά μου. Πρόσεξα ότι τον γύρισε έτσι ώστε οι μαύροι να έχουν την καλύτερη θέα από κει που καθόντουσαν.

Εν τω μεταξύ δίπλα είχαν αρχίσει να χύνουν τη Μαίρη. Πρώτος έχυσε αυτός που τη γαμούσε στον κώλο και λίγο αργότερα ένας που του έπαιρνε πίπα κι έμεινε να πηδιέται από μουνί κι απ’ το στόμα.

Εκείνη τη στιγμή ο Αντρέας δίπλα μου έκανε μια κίνηση που με άφησε άφωνο. Σηκώθηκε, γύρισε, με κοίταξε και ξεκουμπώνοντας το παντελόνι του είπε «Με συγχωρείς, αλλά η Μαίρη είναι η μοναδική γυναίκα που έχω πάει. Νομίζω ότι είναι καιρός να αλλάξει» Πήγε αργά πίσω από την Ελένη και έβγαλε τον πούτσο του. Μου έκανε εντύπωση το πόσο μικρός ήταν. Είχε σηκωθεί, αλλά ήταν λίγο μεγαλύτερος από το μικρό μου δαχτυλάκι. Έβαλε αργά την πούτσα του στο μουνί της Ελένης και σε δύο δευτερόλεπτα έχυσε. Η Ελένη δεν αντέδρασε καθόλου. Σα να μην κατάλαβε τίποτε. Ο γαμιάς της, που την πίπωνε, γέλασε και μου είπε «Κατάλαβες τώρα γιατί η γυναίκα του γαμιέται έτσι;»

Γύρισε κάθισε δίπλα μου και μου ζήτησε συγγνώμη. Φυσικά δεν έδωσα σημασία και απλά τράβηξα μια γραμμή στο μπλοκάκι.

Το σκορ τώρα ήταν 13-12 υπέρ της Ελένης.

Σηκώθηκα, έβαλα την πούτσα μου μέσα, καυλωμένη όπως ήταν, και πήγα να πάρω μια μπύρα. Περνώντας μπροστά από τους μαύρους πρόσεξα ότι ο ένας κοιτούσε επίμονα τον κώλο της γυναίκας μου. Η Ελένη είχε φροντίσει να έχουν την καλύτερη θέα και τον κουνούσε όσο πιο προκλητικά μπορούσε. Κάτι με τσίμπησε μέσα μου.

Στο τραπέζι η Μαίρη για πρώτη φορά έχυνε. Και οι δύο γαμιάδες της, είχαν στριμώξει τις ψωλές τους στο μουνί της και την γαμούσαν ανελέητα. Η Μαίρη χοροπηδούσε με χαρακτηριστική άνεση και μούγκριζε από καύλα χύνοντας. Ο Αντρέας την κοιτούσε αμίλητος, ξέροντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Σε λίγο έχυσε ο ένας και έμεινε για λίγο να πηδιέται μόνο με έναν. Για λίγο όμως, γιατί δεν άργησαν να πλησιάσουν άλλοι δύο το τραπέζι βγάζοντας τις καυλωμένες ψωλές τους. Και τότε έφτασε η στιγμή που φοβόμουν περισσότερο απ’ όλα.

Ο ένας από τους τους μαύρους, αυτός που κοιτούσε ώρα τον κώλο της Ελένης, σηκώθηκε, την πλησίασε και χωρίς να πει κουβέντα την τράβηξε στο κρεβάτι, αναγκάζοντάς την να παρατήσει τον πούτσο που ρουφούσε. Ο τύπος έμεινε με το καυλί όρθιο αλλά δε φάνηκε να τον πειράζει καθόλου. Γύρισε προς τη Μαίρη και πηγαίνοντας προς το μέρος της είπε:

«Σηκώθηκαν οι μαύροι…. Τώρα θα δείτε γαμήσι!»
Copyright protected OW ref: 183601Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.