Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γ και είμαι 45 χρονών, αρκετά εμφανίσιμος άντρας, ψηλός και χωρίς ιδιαίτερα κιλά. Είμαι παντρεμένος 17 χρόνια με τη Λ η οποία είναι 40 χρονών με αρκετά πιασίματα, τόσο στον κώλο της ο οποίος είναι στρόγγυλος και προκλητικός όσο και στο στήθος το οποίο είναι μεγάλο με στρόγγυλες ανοιχτόχρωμες ρόγες. Τη γυναίκα μου θα τη χαρακτήριζα συντηρητική. Το ντύσιμό της είναι πάντα σοβαρό και μετρημένο χωρίς να αφήνει τους υπόλοιπους να δουν πολλά από αυτά που κρύβονται από κάτω. Η σεξουαλική μας ζωή είναι μέτρια, αφενός λόγω των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων και αφετέρου λόγω των 17 ετών γάμου που μας βαραίνουν.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν από 1 εβδομάδα. Ήταν Δευτέρα πρωί περίπου στις 10:00 και βγήκαμε για περπάτημα σε παραθαλάσσιο πεζόδρομο κοντά στο σπίτι μας ο οποίος περνάει μπροστά από ξενοδοχείο της περιοχής. Στη βόλτα μας διασταυρωθήκαμε με μία κοπέλα η οποία είχε βγει για τζόκινγκ της οποίας η στενή ενδυμασία αναδείκνυε τα πλούσια προσόντα της και προκαλούσε τη φαντασία όσων την αντικρίζουν. Η γυναίκα μου από το βλέμμα που της έριξα κατάλαβε τον πόθο μου και με έντονη φωνή με ρώτησε:

Λ. Σου άρεσε ε;

Γ. Εδώ που τα λέμε ήταν καλή, απάντησα.

Λ. Γιατί… επειδή τα δείχνει; Αν τα πετούσα κι εγώ έξω θα με κοιτούσες έτσι;

Γ. Δε δοκιμάζουμε;… της πρότεινα αστειευόμενος.

Λ. Δηλαδή τί να κάνουμε;

Γ. Βγάλε το σουτιέν, της πρότεινα.

Σταμάτησε και με κοίταξε.

Λ. Θα το άντεχες αυτό;

Γ. Δοκίμασε με, της είπα.

Λ. Θα το βγάλω, μη με προκαλείς.

Γ. Βγάλ' το

Προχώρησε στην άκρη του πεζόδρομου σε μία γωνία έβαλε τα χέρια της κάτω από τα ρούχα ξεκούμπωσε το σουτιέν το έβγαλε και μου το έδωσε λέγοντας μου.

Λ. Όταν θελήσεις να το ξαναφορέσω μπορείς να μου το δώσεις.

Δεν απάντησα και συνεχίσαμε τη βόλτα μας. Καθώς περπατούσαμε γύρναγα στο πλάι και την κοιτούσα, το πλούσιο στήθος της γυμνό κάτω από τα ρούχα κουνιόταν ανεξέλεγκτα ελεύθερο. Οι ρώγες της διαγράφονταν στο ύφασμα χαρίζοντας μου ένα θέμα που με αναστάτωσε ευχάριστα.

Γ. Γιατί δεν κατεβάζεις λίγο και το φερμουάρ της φόρμας, της είπα χαμηλόφωνα και με τρεμάμενη φωνή.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα κατέβασε το φερμουάρ της φόρμας μέχρι να φανούν οι ρώγες της και το ανέβασε γρήγορα έως την αρχή του στήθους της.

Η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη. Είχαμε ήδη φτάσει έξω από το ξενοδοχείο το οποίο ήταν κλειστό. Έξω από το ξενοδοχείο υπήρχε κάτι σαν τσιμεντένια δεξαμενή μισοσπασμένη η οποία όμως μας κάλυπτε απόλυτα από τον πεζόδρομο ο οποίος δεν είχε κίνηση. Την τράβηξα από το χέρι και την οδήγησα στη δεξαμενή λέγοντάς την πως θέλω την πηδήξω.

Λ. Τρελός είσαι;… θα μας δούνε.

Έλεγξα την περιοχή, δεν υπήρχε κανένας, λίγο μακρύτερα ήταν ο κηπουρός του ξενοδοχείου ο οποίος δε μας έδινε καμία σημασία

Γ. μη φοβάσαι, έλα, της είπα.

Κρυφτήκαμε πίσω από τον τσιμεντένιο όγκο της δεξαμενής και κατέβασα το παντελόνι μου. Η Λ χωρίς καμία κουβέντα ρίχνει μια ματιά τριγύρω σκύβει και βάζει τον πούτσο μου στο στόμα της. Έκλεισα τα μάτια και απολάμβανα την πιο καταπληκτική πίπα που μου είχε κάνει ως εκείνη την ημέρα. Σε μια στιγμή που άνοιξα τα μάτια είδα ένα κεφάλι πίσω από τον τσιμεντένιο τοίχο να μας κοιτάζει. Ήταν ο κηπουρός που ήρθε να δει τι συμβαίνει. Ήταν ένας άνδρας γύρω στα τριάντα πέντε ο οποίος από ότι κατάλαβα ήταν αλλοδαπός. Αισθάνθηκα περίεργα που κάποιος ξένος κοιτούσε τη γυναίκα μου να κάνει πίπα, κοιταχτήκαμε στα μάτια και τον άφησα να παρακολουθεί. Η γυναίκα μου που ήταν σκυμμένη με την πλάτη προς αυτόν δεν κατάλαβε πως κάποιος απολάμβανε αυτή την προσωπική μας στιγμή.

Ο κηπουρός έβγαλε τον πούτσο έξω, ο οποίος οφείλω να ομολογήσω πως ήταν αρκετά μεγαλύτερος και πιο χοντρός από τον δικό μου και άρχισε να τον παίζει. Κατέβασα τα χέρια μου, άνοιξα το επάνω μέρος της φόρμα της γυναίκας μου και απελευθέρωσα τις βυζάρες της. Όσο μου έπαιρνε πίπα έτριβα τις βυζάρες δίνοντας στον κηπουρό το θέμα της ζωής του. Η γυναίκα μου σταμάτησε την πίπα, κατέβασε το κάτω μέρος της φόρμας και γύρισε τον κώλο της σε εμένα για να τη γαμήσω. Μόλις αντίκρισε τον κηπουρό προσπάθησε να κρυφτεί και άρχισε να του λέει να φύγει. Ο κηπουρός αντί να φύγει τέντωσε μπροστά τη λεκάνη του και της έδειξε τον πούτσο του ο οποίος ήταν μεγάλος, ορθωμένος και στητός. Την έπιασα από την πλάτη λέγοντας της να ηρεμήσει, να σκύψει και να τον αφήσει να κοιτάζει.

Υπάκουσε, έσκυψε, μπήκα μέσα της και άρχισα να τη γαμάω, ταυτόχρονα ο κηπουρός χωρίς να μιλάει πλησίασε και με νόημα μου ζήτησε την άδεια να προχωρήσει. Του σήκωσα τους ώμους αφήνοντας στην γυναίκα μου την πρωτοβουλία. Τα μάτια της είχαν καρφωθεί στον ξένο πούτσο ο οποίος της είχε κάνει μεγάλη εντύπωση, άπλωσε δειλά το χέρι της τον έπιασε και άρχισε να του τον παίζει. Χωρίς να με κοιτάξει με ρώτησε:

Λ. Είναι πολύ ωραίος, να τον βάλω στο στόμα;

Γ. Κάνε ότι θέλεις… της απάντησα με κομμένη την ανάσα

Λ. Θα το βάλω, μη μου πεις μετά γιατί το έκανα!

Συνέχισε να τον παίζει χωρίς να μπορεί να αποφασίσει αν θα προχωρήσει. Εγώ από πίσω ήμουν έτοιμος να εκραγώ, τράβηξε τον πούτσο προς το μέρος της, ο κηπουρός έκανε ένα ακόμη βήμα και ο πούτσος του βυθίστηκε στο στόμα της γυναίκας μου. Το κεφάλι της πήγαινε ρυθμικά πάνω κάτω μέχρι που τα ζουμιά της άρχισαν να τρέχουν στα πόδια της. Έβγαλα τον πούτσο μου από το μουνί της και έχυσα επάνω στην πλάτης της. Ο κηπουρός έκλεισε τα μάτια και έσφιξε τα λεκάνη του. Η γυναίκα μου έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα της και συνέχισε να του τον παίζει. Αυτός άπλωσε το χέρι του για να της πιάσει το στήθος αλλά μόλις της το χούφτωσε αυτή του το απομάκρυνε βίαια. Ο κηπουρός έχυσε επάνω στο χέρι της γυναίκας μου. Αυτή σηκώθηκε, τίναξε το χέρι της και γύρισε προς το μέρος μου. Πάνω στα χείλη της είχε τα χύσια του επισκέπτη μας, τότε κατάλαβα πως η πρώτη ριπή σπέρματος ήταν μέσα στο στόμα της για αυτό και αντέδρασε βίαια στο άγγιγμα.

Της έδωσα το σουτιέν ντυθήκαμε και γυρίσαμε στο σπίτι μας χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα.
Copyright protected OW ref: 183569Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.