Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η επόμενη, ας πούμε ταξιδιωτική ιστορία, διαδραματίζεται στην βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα ενεργό ρόλο σ΄ αυτή, παίζει άτομο από τη μεγάλη παρέα των αναζητούντων εμπειριών στο διαδίκτυο. Για ευνόητος λόγους δεν θα πω περισσότερες λεπτομέρειες, για το που και πως ήλθαμε σε διαδικτυακή επαφή.

Μιλούσα λοιπόν με ένα τύπο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μίλαγε υποτίθεται και για λογαριασμό της γυναίκας του. Ήταν άλλωστε και απαραίτητος όρος, των επαφών μου, να είναι ζευγάρια έτοιμα για όλα. Βέβαια πότε στις συνομιλίες μας δεν πήρε μέρος η γυναίκα του. Ανταλλάζαμε λοιπόν εμπειρίες, που ζήσαμε σαν ζευγάρια. Η αλήθεια είναι πολλά λέγαμε εμείς, λίγα αυτός. Να σημειώσω εδώ ότι οι φωτογραφίες που ανταλλάξαμε, ήταν όλες χωρίς να διακρίνονται τα πρόσωπα. Όταν είσαι παλιός στο διαδίκτυο, ξέρεις πολύ καλά ότι πάνω από το ογδόντα τοις εκατό, των όσων λέγονται είναι υπερβολές, φαντασιακοί πόθοι και ψέματα.

Επειδή με αυτά πού έλεγε, σε πρώτη φάση μου φαινόταν σωστός, φανταζόμουν ότι ήξερε τι θέλει, ταιριάζαμε και ηλικιακά, οπότε αποφάσισα να τολμήσω να τεστάρω κατά πόσο ήταν δυνατόν να πάμε στο επόμενο βήμα, της συνάντησης μας.

Καθώς η καταγωγή μου είναι από τη Κεντρική Μακεδονία του προτείνω μια συνάντηση των δύο ζευγαριών στην πόλη του, την ερωτική Θεσσαλονίκη. Παρασυρόμενος από τις προηγούμενες συνομιλίες μας, άρχισα να του μιλώ για λεπτομέρειες της συνάντησης. Να βρεθούμε να τα πούμε και αν τα πράγματα ήταν όπως τα λέγαμε, να προχωρήσουμε σε ένα ξενοδοχείο στην πολυπόθητη σεξουαλική επαφή.

Άρχισε λοιπόν ο Γιώργος, το όνομα του, τις υπεκφυγές, τα κωλύματα τους δισταγμούς. Κατάλαβα αμέσως. Ευσεβής πόθος του ήταν να έχει τη σύζυγο του συνοδοιπόρο στις σεξουαλικές του εξερευνήσεις. Μετά από μικρή πίεση ομολόγησε ότι δεν είχαν καμιά απολύτως κοινή εμπειρία σαν ζευγάρι, με άλλο ζευγάρι, άνδρα ή γυναίκα. Ούτε καν ήξερε η γυναίκα του για τις συνομιλίες μας. Βέβαια από ένα σημείο και μετά, ούτε η δικιά μου συμμετείχε γιατί της φάνηκαν αδιάφοροι. Η μόνη παρατυπία, αν μπορούσε κανείς να το πει έτσι, που κάνανε με τη συμβία του, ήταν που βλέπανε αραιά και που μαζί, ταινίες πορνό. Εκεί παρατήρησε πως καύλωνε αμέσως η συμβία του, όπως άλλωστε κι η δική μου, μόλις έβλεπε τους τεράστιους πούτσους των πρωταγωνιστών.

Άρχισε να μου λέει ότι καύλωνε πολύ, με την ιδέα να δει τη γυναίκα του να πηδιέται με άλλους, αλλά ποτέ δεν τόλμησε να της το προτείνει. Σκόρπιες σπόντες, κάτι σαν αστείο τις περισσότερες φόρες όταν βλέπανε τις τσόντες ήταν όλες τους οι προσπάθειες.

Στην αρχή τα πήρα που ακόμη μια φορά οι στατιστικές βγήκαν αληθινές και έπεσα σε έναν ακόμη φαντασιόπληκτο του διαδικτυακού σωρού. Δε χρειαζόταν όλη αυτή η απάτη, για να του λέω τις ιστορίες μας για να καυλώνει και να τραβά καμιά μαλακία. Μα κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι ο Γιώργος δεν ήταν τόσο σκάρτος και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή περίπτωση. Απλώς δεν τολμούσε να πει στη καυλιάρα σύζυγο του, αυτό που ποθούσε και θα ικανοποιούσε και τις πιο τρελές του φαντασιώσεις.

Πήρα την απόφαση να του δώσω μία και μοναδική ευκαιρία. Αν την εκμεταλλευόταν, ίσως κατάφερνε να χαρεί, ότι ποθούσε τόσο πολύ ενδόμυχα. Και αρχίζουμε τον παρακάτω διάλογο.

- Λοιπόν Γιώργο, αν αυτό είναι το πραγματικό σου όνομα, θέλεις να κάνεις μια προσπάθεια πραγματοποίησης των φαντασιών σου;

- Ναι, το θέλω κι αυτό είναι το όνομα μου.

- Το έχεις δουλέψει στο μυαλό σου ότι θα δεις τη γυναίκα σου να πηδιέται με άλλον;

- Μόνο που το σκέφτομαι καυλώνω!

- Μ’ αρέσεις. Άκου λοιπόν τι θα σου πω. Το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο θα ανέβουμε για ένα τριήμερο χαλάρωσης στα λουτρά του Πόζαρ, στην Αριδαία. Φαντάζομαι ξέρεις που είναι.

- Ναι έχουμε πάει, πανέμορφο μέρος.

- Όντως από τα ομορφότερα της Ελλάδας. Θα έρθουμε Παρασκευή απόγευμα και θα φύγουμε Δευτέρα. Έχουμε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο ΧΧΧ. Αν είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις να φτάσεις στα όρια της ηδονής, άκου τι πρέπει να κάνεις.

- Είμαι όλος αυτιά.

- Θα παρουσιάσεις σαν δώρο έκπληξη στη γυναίκα σου ένα σαββατοκύριακο στα Λουτρά για αναζωογόνηση. Φυσικά θα κλείσεις δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο. Το τσέκαρα, έχει διαθεσιμότητα. Κατανοητός μέχρι εδώ;

- Ναι, συνέχισε.

- Καταρχήν δεν χρειάζεται να πεις τίποτε απολύτως στη γυναίκα σου γι’ αυτά που σχεδιάζουμε να κάνουμε. Εντάξει;

- Ναι.

- Αν λοιπόν πάρει την απόφαση να έλθετε, γύρω στις 12 το μεσημέρι να είστε στην καφετέρια δίπλα στη μεγάλη πισίνα. Καταλαβαίνεις που σου λέω.

- Ναι.

- Θα περάσουμε δήθεν τυχαία από το τραπέζι σας. Θα σ’ αναγνωρίσω από μια φωτογραφία με το πρόσωπο σου που θα μου στείλεις.

- Εσύ θα μου στείλεις φωτογραφία;

- Όχι δε θα σου στείλω γιατί εσύ ήσουν ο ασυνεπής, άλλα έλεγες κι άλλα ήταν η αλήθεια και ακόμη δεν είμαι σίγουρος ότι θέλεις να προχωρήσεις. Είσαι σύμφωνος να γίνει όπως το λέω ή να χαιρετηθούμε και αν κλείσουμε τη συνομιλία;

- Εντάξει ότι πεις, προχώρα παρακάτω.

- Θα έλθουμε στο τραπέζι σου εφόσον η γυναίκα σου δεν διαφέρει πάρα πολύ από τις φωτογραφίες που μας έστειλες, αν είναι καμιά δικιά της.

- Μια, δυο είναι δικές της.

- Φαντάζομαι όχι αυτές με τα μουνάκια.

- Ναι, οι άλλες.

- Εντάξει φαίνεται. Συνεχίζω. Ερχόμενος στο τραπέζι, έκπληκτος σε ρωτάω αν είσαι ο Γιώργος, από το σεμινάριο για τη δουλειά, που αν θυμάμαι καλά είχες πριν κάνα δυο μήνες. Αν είναι σωστό το κρατάμε, αλλιώς βρίσκουμε κάτι άλλο.

- Αλήθεια είναι.

- Ωραία. Μας κόβεις, αν σ΄ αρέσουμε και θέλεις να πάμε παρακάτω, με θυμάσαι και μας προσκαλείς στο τραπέζι σου. Αν δε σου κάνουμε μου λες ότι κάνω λάθος, φεύγουμε κι όλα τελειώνουν εκεί. Δε θα κλείσεις από πριν πισίνα, για να μην έχει εύκαιρη σύντομα. Εγώ έχω κλείσει ήδη πριβέ πισίνα για τις τέσσερεις το απόγευμα. Αν ταιριάξουνε οι χημείες μας, θα καταλήξουμε τα δυο ζευγάρια σε μια ιδιωτική πισίνα. Όλα μετά θα έρθουν μόνα τους.

- Βλέπω τα έχεις οργανώσει όλα καλά στο μυαλό σου.

- Διακρίνω μια ειρωνεία στα λεγόμενα σου. Μήπως τσάμπα μιλάω;

- Μην τα παρεξηγείς όλα. Είναι ένα βήμα που θέλω να το κάνω, αλλά φοβάμαι τις τυχόν συνέπειες που μπορεί να αντιμετωπίσω από μια αρνητική διάθεση της Ελένης (η γυναίκα του).

- Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολη η πρώτη φορά. Μα αν σκέφτεσαι πόσο πολύ το θέλεις θα είναι λίγο πιο εύκολο. Και πίστεψε με αν μπούμε στην πισίνα οι τέσσερεις μας, αφού θα έχουμε πιει και κάνα δυο τσιπουράκια πρώτα, η γυναίκα σου είναι βέβαιο πως θα αφεθεί κι η συνέχεια θα είναι αυτή που θέλουμε. Εξάλλου με το ζόρι δε θα κάνουμε τίποτε. Αν δούμε ότι ζορίζεται πολύ, τη σταματάμε τη φάση και παραμένουμε δυο φίλοι.

- Οκ.

- Και προς θεού, επαναλαμβάνω ότι δεν πρέπει να πεις τίποτε από πριν στην γυναίκα σου. Ούτε καν ένα υπονοούμενο. Αν πάρεις την απόφαση και μας καλέσεις στο τραπέζι, αν λίγο τα βρούμε σαν παρέα, όλα θα κυλίσουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει.

- Σ’ αυτό έχεις ένα δίκιο.

- Λοιπόν ανακεφαλαιώνω. Μου στέλνεις φωτογραφία σου και σε περιμένω πάνω. Δεν χρειάζεται να το κάνεις τώρα. Σκέψου αυτά που σου είπα, ζύγιασε τα και αποφάσισε. Αλλά νομίζω ότι αξίζει να δώσεις στις επιθυμίες σου μια ευκαιρία. Και τέτοιες ευκαιρίες στη ζωή δεν παρουσιάζονται συχνά.

- Εσύ καλά τα λες, αλλά...

- Καταλαβαίνω τους φόβους σου και τις αγωνίες σου. Κι εγώ όταν είδα πρώτη φορά τη γυναίκα μου, να τη γαμάει ένα άγνωστος σε μένα και μάλιστα χωρίς να συμμετέχω εγώ, ένοιωσα κάπως άβολα. Αλλά πολύ γρήγορα καύλωσα αφάνταστα. Σκέψου το λοιπόν κι αποφάσισε.

- Θα το σκεφτώ.

- Σε χαιρετώ. Δε θα επικοινωνήσουμε ξανά από το διαδίκτυο. Ότι είναι να πούμε θα τα πούμε από κοντά, αν βρεθούμε.

Έκλεισα τον υπολογιστή. Δεν ήμουν καθόλου βέβαιος ότι ο τύπος είχε πεισθεί. Προς μεγάλη μου έκπληξη, δυο μέρες μετά μου έστειλε μια ολόσωμη φωτογραφία του, στην οποία φαινόταν καθαρά και το πρόσωπο του. Μέτριας ομορφιάς, φυσιολογικό σώμα. Εκ πρώτης όψεως πέρναγε στην επόμενη φάση, με την υπόθεση ότι κάποιες από τις γυμνές φωτογραφίες του από τη μέση και κάτω που μου είχε στείλει ήταν δικές του.

Με την ελπίδα ότι θα γίνει κάτι καλό στα λουτρά, ανεβήκαμε στη πανέμορφη Μακεδονία μας. Για να κάνω πιο ιντρικαδόρικη την όλη φάση και για να παίξω με το φίλο, όσο γίνεται επί ίσοις όροις, δεν είπα τίποτε απολύτως στη γυναίκα μου.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, φτάσαμε Παρασκευή απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, μπάνιο στην πριβέ ιαματική πισίνα, χαλαρωτικό μασάζ, φαγητό, και πίσω στο ξενοδοχείο για ύπνο. Αντιστάθηκα στις ορέξεις της γυναίκας μου, καταπίεσα τις δικές μου, για να είμαστε παθιασμένα ορεξάτοι την επομένη ημέρα.

Το πρωί ξύπνησα με μια τρομερή ανησυχία, που τη δημιουργούσε η ανυπομονησία μου, να δω αν τελικά θα γινόταν η μοιραία συνάντηση και ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Η Άννα με ρώτησε τι συμβαίνει, αλλά με ένα τίποτα καθάρισα, καθώς δεν επέμενε, αλλά κι εγώ άλλαξα διάθεση όταν την είδα να ντύνεται και να φορά το μαύρο της κολάν, το οποίο διέγραφε το σφριγηλό στητό κωλαράκι της αλλά και το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της. Το στρινγκάκι της ούτε που διακρινόταν. Στο πάνω μέρος, κατάσαρκα, χωρίς σουτιέν φυσικά, το εσωθερμικό της t-shirt. Το φούτερ της φόρμας συμπλήρωνε ένα ντύσιμο, που ήταν απολύτως βέβαιο, ότι θα έκανε πολλά αντρικά μάτια να γυρίσουν να την κοιτάξουν με λαγνεία.

Όπως το είχα σχεδιάσει δώδεκα και τέταρτο είχαμε φτάσει την επίμαχη καφετέρια. Τα μάτια μου ραντάρ, έψαχναν στο χώρο. Τρελάθηκα κι η καρδιά μου άρχισε να κτυπά γρήγορα όταν τον εντόπισα σε μια γωνιά του μαγαζιού. Σκανάρω τη γυναίκα του. Συμπαθητική ξανθούλα, λίγα παραπάνω κιλά, όμορφο πρόσωπο, απίθανες βυζάρες και μπουτάκια στην φόρα, φοράει μίνι φόρεμα και κάθετε σταυροπόδι. Όλος αγωνία πλησιάζω στο τραπέζι τους, παίρνω μια βαθιά ανάσα, για να είμαι φυσιολογικός, κοντοστέκομαι και ρωτώ.

- Καλημέρα, ο Γιώργος δεν είσαι που είχαμε συναντηθεί στο σεμινάριο για τη δουλειά;

- Γιώργο με λένε, αλλά εσύ ποιος είσαι;

- Ο Θάνος, έχουμε συναντηθεί ή κάνω λάθος;

- Μάλλον λάθος κάνεις, μου λέει και η κουβέντα λήγει εκεί.

- Συγνώμη του λέω, και απομακρύνομαι από το τραπέζι του.

Ήταν πολύ καλό για να βγει αληθινό. Ο τύπος μας απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες. Φτάναμε στο πιο κοντινό ελεύθερο τραπέζι όταν φωνή αγγέλου ακούσθηκε πίσω μου.

- Θάνο συγνώμη, σταμάτησε το μυαλό μου, σε θυμήθηκα ρε φίλε. Δεν ήσουν μαζί με το Γιάννη τον ψηλό.

- Ναι, απαντώ με μεγάλη ανακούφιση, γυρίζοντας προς το μέρος του.

- Ελάτε να καθίσετε μαζί μας.

Πήγαμε χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς καν να υπολογίσω τη γνώμη της Άννας. Μας σύστησε τη γυναίκα του, την έλεγαν Καίτη. Οι επόμενες δυο ώρες πέρασαν αρκετά χαλαρά καθώς ο τύπος κι η γυναίκα του ήταν άνετοι, ευδιάθετοι, ακομπλεξάριστοι. Ήπιαμε και δυο τσίπουρα μετά τους καφέδες και χαλαρώσαμε όλοι. Ήρθε λοιπόν η στιγμή της τελικής δοκιμής.

- Εμείς σε λίγο θα πρέπει να πάμε για μπάνιο στην πριβέ πισίνα που έχουμε κλείσει, λέω πετώντας την πάσα στο φίλο μου.

- Εμείς δυστυχώς δεν βρήκαμε. Η πρώτη διαθέσιμη που είχε ήταν στις δύο το βράδυ. Οπότε σκεφτόμαστε για τον εξωτερικό καταρράκτη, αλλά έχει πολύ κόσμο.

- Γιατί δεν έρχεσθε μαζί μας τώρα. Η πισίνα είναι για μέχρι έξι άτομα. Ρίχνω την πρόταση και τρώω μια γερή κλωτσιά στο καλάμι από την Άννα που προφανώς δε γούσταρε άλλους στις ιδιωτικές μας στιγμές χαλάρωσης.

-Λες να πάμε;… ρωτάει τη γυναίκα του.

Αυτή κουνά του ώμους της, δίνοντας του το δικαίωμα να αποφασίσει. Το σκέφτεται για λίγο. Προφανώς αναλογίζεται ότι μετά από αυτό επιστροφή δεν θα υπάρξει. Τελικά ξεκινάμε όλοι μαζί για το χώρο που είναι οι ιδιωτικές πισίνες. Μουρμούρα στο δρόμο από την Άννα. Της λέω να χαλαρώσει κι όλα θα πάνε καλά. Φτάνουμε και μπαίνουμε στην πισίνα. Αμηχανία που και πως θα αλλάξουμε. Σπάω αμέσως τον πάγο και λέω κλείνοντας το μάτι στη γυναίκα μου.

- Κοιτάξτε εμείς συνηθίζουμε και κολυμπάμε γυμνοί. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα και αυτό προτείνουμε να κάνετε και σεις. Είναι ξεχωριστοί αίσθηση. Πάντως κάνετε ότι σας ευχαριστεί.

Τελειώνοντας τα λόγια μου εμείς είχαμε ήδη ξεγυμνωθεί και βουτήξαμε στην πισίνα. Οι άλλοι κοιτιόνταν με έκδηλη την απορία στα πρόσωπα τους. Τελικά αποφάσισαν να μπουν κι αυτοί γυμνοί στην πισίνα. Σ’ αυτό το σημείο η Άννα πρέπει να αρχίζει να υποψιάζεται ότι με κάποιο τρόπο έχει στηθεί η όλη φάση.

Τέσσερα γυμνά κορμιά στην πισίνα. Η θέα των μουνιών έκανε τα αρσενικά όργανα να αναθαρρήσουν και να παίρνουν την ανηφόρα. Η ψωλή του Γιώργου τράβηξε αμέσως την προσοχή της Άννας, Αν και ακόμη δεν είχε έρθει στο ύψος της, έδινε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η Καίτη η οποία πέταξε πρώτη από τους δυο τα εσώρουχα της, επαλήθευσε τις προσδοκίες μου για ένα στητό, τροφαντό κωλαράκι, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, που από μόνο του γεννούσε φαντασιώσεις. Το μουνάκι της χωρίς ίχνος τρίχας πάνω του συμπλήρωνε την απρόσμενα ωραία εικόνα της και καθώς την έβλεπα να μπαίνει στο νερό κουνιστή και λυγερή αισθάνθηκα το όργανο μου να σαλεύει προς τα πάνω.

Κάνω ένα νόημα στο Γιώργο που το σώμα του εκτός του πούτσου του είχε κοκαλώσει να ξεκουμπιστεί και να μπει στη πισίνα κι δυο νοήματα στην Άννα ότι ήταν ελεύθερη να κάνει ότι γουστάρει. Η Καίτη στο μεταξύ είχε πάει στον μικρό καταρράκτη που είχε η πισίνα και έπαιζε σα μικρό παιδί με τα ιαματικά νερά του. Πηγαίνω αποφασιστικά από πίσω της και την πιάνω από τους ώμους, δήθεν για να της κάνω ελαφρύ μασάζ. Η σηκωμένη ψωλή μου ακούμπησε στην σχισμή του κώλου της.

- Δεν είναι τέλεια;… τη ρωτάω περιμένοντας να δω αντιδράσεις.

- Κάτι παραπάνω από τέλειο, φανταστικό…

μου απαντά και τουρλώνει το κωλαράκι της, να αισθανθεί καλύτερα το όργανο μου. Κατάλαβα ότι η πουτανίτσα, ήταν πιο αποφασισμένη από τον άνδρα της, να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της παρουσιαζόταν.

Η Άννα στην απέναντι γωνία είχε στριμώξει τον άλλον για τα καλά. Κάτω από το νερό του έπιανε τον πούτσο και προφανώς του ψιθύριζε στο αυτί ότι η γυναίκα του κάθεται κοτούλα και δεν αντιδρά καθόλου στο τρίψιμο της πούτσας μου στον κώλο της, διότι παρατήρησα ότι γύρισε και μας κοίταξε με αγωνία. Δεν είχε χωνέψει ακόμη το τι συνέβαινε. Θα το συνειδητοποιούσε σε λίγο όταν η Άννα θα τον κάθιζε στα σκαλιά της πισίνας και θα άρχιζε να τον τσιμπουκώνει αλύπητα. Προς μεγάλη μου έκπληξη η Καίτη δεν αντέδρασε καθόλου. Έριξε μόνο ένα βλέμμα σχεδόν απαξιωτικό στο σύντροφο της, ο οποίος κατακόκκινος από τους ατμούς και την καύλα, βίωνε την πραγματοποίηση των φαντασιώσεων του. Έτσι τουλάχιστον νόμιζα. Μετά χαμογελώντας μου, κουνώντας χορευτικά μέσα στο νερό το κωλαράκι της προσπαθούσε να κεντράρει το μουνάκι της στο πουτσοκέφαλο μου. Με μικρή βοήθεια από μένα το κατάφερε. Στήριξε τα χέρια της στην κουπαστή της πισίνας, και δέχθηκε πρόθυμη και υγρή τον εισβολέα που αντί για πόνο, της έφερνε το δώρο της ηδονής.

Το καταραμένο κουδούνι κτύπησε υπενθυμίζοντάς μας ότι ο χρόνος παραμονής μας στον χώρο τελείωσε και έπρεπε να ντυθούμε και να αποχωρίσουμε. Όλοι δυσαρεστηθήκαμε. Μόλις της τον είχα χώσει και βγήκα κακήν κακώς. Η σύντροφος μου έμεινε με το καυλί του στο χέρι.

- Δεν πειράζει, λέω, το συνεχίζουμε στο ξενοδοχείο.

Ένα «ναι» ξεψυχισμένο, μέσα από τα χείλη του καθενός, βγήκε στεγνά στην επιφάνεια προσπαθώντας να διακριθεί από το βουητό του καταρράκτη της πισίνας.

- Έχω μια ιδέα, πετάχτηκε η Άννα ενώ προσπαθούσαμε όλοι μας, απρόθυμα να ντυθούμε.

- Να την ακούσουμε, λέω.

- Να φύγουμε από εδώ για το ξενοδοχείο ζευγάρια, όπως όμως ήμασταν προηγουμένως. Εγώ με το Γιώργο και ο Θάνος με την Καίτη. Να τη βρούμε έτσι χωριστά μέχρι το βράδυ που θα βγούμε για φαγητό και μετά βλέπουμε. Τι λες Καίτη συμφωνείς;

- Γιατί όχι, πλάκα θα έχει, απάντησε χωρίς καθόλου να το σκεφτεί, ίσως η πιο καυλωμένη από όλους μας.

- Αγόρια εσείς δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση;

Μας κοίταξε και τους δύο με τέτοιο τρόπο, ώστε καταλάβαμε αμέσως ότι μας είχε πάρει χαμπάρι. Εγώ τουλάχιστον. Ο άλλος, νόμισε ότι ήταν κι αυτή στο κόλπο. Τα ξέρασε όλα αργότερα και εκτέθηκα στη γυναίκα μου.

Κουνήσαμε καταφατικά τα κεφάλια μας και ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο, με διαφορετικά αυτοκίνητα και με άλλο ταίρι ο καθένας. Η Άννα θα πήγαινε στο δωμάτιο των παιδιών και η Καίτη στο δικό μας.

Φύγανε και φτάσανε πρώτοι, καθώς στο αυτοκίνητο, ή προσωρινή σύντροφος μου, ήταν πολύ διαχυτική και ήθελε χάδια και γλωσσόφιλα για προκαταβολή. Η ρεσιψιονίστ του ξενοδοχείου προφανώς θα αναρωτιόταν για καιρό ποιος ήταν με ποια.

Μπήκαμε αγκαλιασμένοι στο δωμάτιο, με το ένα χέρι μου να έχει περάσει μέσα από το βρακάκι της, με το μεσαίο δάκτυλο μου να περιεργάζεται την πίσω τρυπούλα της. Εννοείται ότι ξεφορτωθήκαμε αμέσως τα ρούχα μας.

Την ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι και έκανα αυτό που μου είχε μπει στο μυαλό από την πρώτη στιγμή που αντίκρισα φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της. Να το γλείφω, να το γαμήσω με τη γλώσσα, να το κάνω να σπαρταρά και χύνει. Έτσι και έγινε. Αργά και ηδονικά στην αρχή έγλειφα τα μουνόχειλα της, την κλειτορίδα της, έβαζα την γλώσσα μου στο μουνάκι της. Επιτάχυνα και έβαλα ένα, δυο δάκτυλα. Έχυσε με τα βογκητά και τις φωνές της, να μπερδεύονται με τις φωνές της γυναίκας μου στο διπλανό δωμάτιο, που παρακαλούσε τον άλλον να την ξεσκίσει

Πριν προλάβει να πάρει ανάσα, ενώ σπαρταρούσε ακόμα, της πιάνω τα πόδια λίγο πάνω από τους αστραγάλους τα σηκώνω ανοίγοντας τα και καρφώνομαι όλος μέσα της. Βγαίνω και ξαναμπαίνω μέχρι τα αρχίδια μου να ακουμπούν τα μουνόχειλα της. Συνέχισα έτσι να την γαμάω βίαια και δυνατά.

- Έτσι, ξέσκισε με καργιόλη, μη με λυπάσαι!

Νιώθω να χύνει πάνω στον πούτσο μου. Είμαι έτοιμος κι εγώ. Τον βγάζω για να χύσω στα βυζιά της. Με μια απότομη και αιφνιδιαστική κίνηση, ανασηκώνεται και τον παίρνει στο στόμα της. Εναποθέτω εκεί το καυτό μου σπέρμα. Σχεδόν τα μισά τα καταπίνει. Σκουπίζω τον πούτσο μου στα βυζιά της και πέφτω δίπλα της. Ησυχία και στο διπλανό δωμάτιο. Πρέπει κι εκεί να τελείωσε ο πρώτος γύρος.

Πλύσιμο, τσιγάρο, ξεκούραση, μικρή συζήτηση για τη ζωή της. Δέκα χρόνια παντρεμένοι, να αισθάνονται ότι τους πλακώνει πλέον η ρουτίνα του γάμου. Μόνο μία φορά έως τώρα είχε απατήσει τον άντρα της. Με τον πρώην της, στον οποίο ακόμη και σήμερα δε θα μπορούσε να αντισταθεί και θα πήγαινε άνετα να γαμηθεί μαζί του χωρίς κανένα ενδοιασμό και χωρίς καμία αναστολή.

- Δηλαδή εγώ είμαι ο δεύτερος, που κερατώνεις τον άντρα σου;

- Ο δεύτερος είσαι, αλλά δε νομίζω ότι είναι κέρατο αυτό, αφού το ξέρει και συμφωνεί. Εσείς όμως φαίνεστε έμπειροι σε τέτοιες φάσεις.

- Ε, συνηθίζουμε στις διακοπές μας να ξεσαλώνουμε λίγο.

Δεν είχε όρεξη για περισσότερα λόγια. Άρχισε να με φιλά στο στόμα, προφανώς για να σταματήσω να μιλάω. Συνέχισε προς τα κάτω φιλώντας και γλείφοντας πιθαμή προς πιθαμή όλο μου το σώμα. Έφτασε στην μισοσηκωμένη ψωλή μου και με τα χείλη της και τη γλώσσα της άρχισε την επιχείρηση πλήρους αναστήλωσης της. Ήταν καλή τσιμπουκλού, οπότε σε λίγο ήμουν πανέτοιμος. Την πιάνω από τους ώμους και την τραβώ προς τα πάνω.

- Έλα τώρα κάτσε πάνω του.

Υπάκουη τον καβαλά. Νοιώθω τα μπούτια της στα αρχίδια μου. Αρχίζει να χορεύει πάνω του. Με τρελάνει αλλά τρελαίνεται κι αυτή. Ο πρώτος της οργασμός είναι γεγονός. Νομίζει ότι θα τελειώσω κι εγώ. Είναι γελασμένη. Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ανασηκώνω με και βρίσκεται αυτή ανάσκελα κι εγώ από πάνω της. Βγαίνω από μέσα της, την γυρίζω μπρούμυτα και την στήνω στα τέσσερα. Αρχίζω να της γαμάω το πλημμυρισμένο μουνάκι πισωκολλητό. Ταυτόχρονα έχοντας πάρει υγρά του παίζω με την κωλοτρυπίδα της. Ο αντίχειρας μου έχει μπει ο μισός μέσα.

- Τι κάνεις;… ρωτά με αγωνία.

- Δεν νομίζεις πουτανίτσα μου ότι είναι η ώρα να πάρω και το κωλαράκι σου;

Ο πούτσος μου ήδη στην είσοδο του κώλου της και προσπαθεί να λειάνει λίγο το έδαφος.

- Όχι, μη θα πονέσω, και κάνει να τραβηχτεί. Την κρατάω όμως γερά από τους λαγόνες και δεν μπορεί αποφύγει το μοιραίο. Σπρώχνω λίγο και το πουτσοκέφαλο μου βλέπει το εσωτερικό της.

- Μην μου πεις ότι είσαι παρθένα από πίσω, γιατί αυτό με καυλώνει περισσότερο.

- Μη παλιοπούτστη, με σκίζεις. Μόνο ο πρώην με έχει γαμήσει από πίσω, πονάω μαλάκα, πονάω, φωνάζει καθώς έχω με δυσκολία μπει, όλος μέσα της.

- Παίξε το μουνάκι σου και χαλάρωσε για να μην πονάς.

Το κάνει πριν τελειώσω τη φράση μου. Αρχίζω σιγά-σιγά να τη γαμάω. Αρχίζει να χαλαρώνει και μπαινοβγαίνει πιο εύκολα. Έχει καυλώσει. Αρχίσει να κουνιέται.

- Όλες οι πουτάνες ίδιες είστε, διαμαρτύρεστε ενώ καυλώνετε με τον πούτσο στο κώλο σας.

- Ναι, μ’ αρέσει, χύνω, τρελαίνομαι, ξέσκισέ με, χύνω καργιόλη, χύνω…

Σε λίγο θα τελειώσω κι εγώ πάνω στην πλάτη της. Χωρίς να της πω κάτι, γύρισε και μου τον καθάρισε. Έβγαλα το συμπέρασμα ότι πρέπει να της αρέσουν τα ψωλοχύματα. Ανάσες, ξελαχανιάσματα και μετά κούρνιασε στην αγκαλιά μου.

- Αλήθεια τώρα στα δέκα χρόνια γάμου δεν έχει πάρει το κωλαράκι σου ο Γιώργος;

- Ναι, όσες φορές προσπάθησε του έκοψα τη φορά.

- Δεν το πιστεύω, ενώ ήξερες πόσο καυλωτικό είναι αντιστεκόσουν;

- Ίσως έχω το κωλαράκι μου μόνο για τους εκλεκτούς, μου λέει με νόημα και τον τρίβει πάνω στο κουρασμένο μου εργαλείο, το οποίο καθώς πιάνω τις ακόμα καυλωμένες βυζάρες της αρχίζει να σκληραίνει.

- Βλέπω είσαι ασταμάτητος… και συνεχίζει το τρίψιμο.

- Κάτσε να στο χώσω λίγο στο κωλαράκι σου ακάποτο.

Αντί άλλου λόγου, έπιασε τον μισό σηκωμένο πούτσο μου και τον οδήγησε στην ανοιγμένη σούφρα της.

- Καλά είναι; Μου ψιθυρίζει ενώ όλο και μου σηκώνεται και όλο πιο βαθιά μπαίνει.

Αλλά η καύλα δε μας άφησε να παρατηρήσουμε ότι η ώρα είχε περάσει κι είχε νυχτώσει για τα καλά. Πάνω λοιπόν στη γλυκιά τρίτη φορά, κτυπά την πόρτα η Άννα.

- Έλα, άνοιξε πήγε εννιά η ώρα.

Με πολύ βαριά καρδιά, τον έβγαλα από το ζεστό κωλαράκι της και πήγα κι άνοιξα την πόρτα. Μπήκε μέσα παραπατώντας.

- Θα συνεχίσουμε ή τα παρατάμε;…

απευθύνω το ερώτημα στα ξεσκισμένα κορίτσια μου. Βέβαια η ματιά μου είναι πάνω την Άννα. Είναι σαν να της λέω αν δεν το αντέχεις το λήγουμε. Ήξερα να κτυπώ τον εγωισμό της. Δεν υπήρχε άλλη απάντηση.

- Φυσικά μου απαντάει, να κάνουμε ένα μπάνιο, να ντυθούμε και να πάμε για φαΐ σαν ζευγάρια της ανταλλαγής και μετά βλέπουμε.

- Βλέπω σε περιποιήθηκε καλά ο άντρα μου…

λέει στην Καίτη που προσπαθεί να καλύψει κάπως τη γύμνια της για να πάει στο δωμάτιο τους.

- Ου! Τέλειος ήταν.

- Πάω κι εγώ να κάνω ένα ντους, ντύνομαι όσο πιο σέξι μπορώ και ξανάρχομαι να βγούμε μαζί. Έφυγε τρέχοντας για το δωμάτιο της.

- Πως τα πέρασες μωρό μου;

- Καλό εργαλείο ο τύπος, αλλά με ξεκώλιασε. Μόλις κατάλαβε ότι τον παίρνω κι από πίσω μου έδωσε και κατάλαβα.

- Φυσικό και επόμενο ήταν. Η δικιά του δεν τον αφήνει να την γαμήσει από τον κώλο, έτσι τουλάχιστον μου είπε.

- Πιστεύω εσένα να μη σου ξέφυγε και της ξέσκισες την κωλάρα.

- Εσύ τι λες αγαπούλα μου, δεν υπήρχε περίπτωση να γλίτωνε και ξέρεις κάτι; Η κουφαλίτσα γουστάρει να τον παίρνει από πίσω αλλά όχι από τον άντρα της.

Κατά τις δέκα βγήκαμε για φαγητό, σα να ήμασταν πραγματικά ζευγάρια. Στο μεταξύ και οι δυο τους φόρεσαν ότι πιο κοντό και ξέκωλο είχαν. Σα να έκαναν διαγωνισμό ποια θα δείξει τα πιο πολλά. Καθόλου δε με χάλασε αυτό. Εναρμονισμένος στη χυδαιότητα της περίπτωσης, μόλις εύρισκα ευκαιρία, τους έβαζα κάτω από το τραπέζι χέρι εναλλάξ. Αποκάλυψη… η Καίτη δε φόραγε βρακί.

Η συνέχεια προκαθορισμένη και σίγουρη. Όλοι μας σε ένα δωμάτιο, το δικό μας, να γαμιόμαστε, με όση δύναμη μας είχε απομείνει, ασύστολα και με όλους τους συνδυασμούς. Στον πρώτο γύρο, αρχίσαμε να γαμάμε πλάι-πλάι ο ένας τη γυναίκα του άλλου. Μετά η κάθε γυναίκα μας έπαιρνε και τους δυο μαζί. Το αποκορύφωμα της βραδιάς, με το ξημέρωμα, ήταν όταν ο Γιώργος τον έχωνε επιτέλους στον ανοιγμένο από μένα, κώλο της συζύγου του, η οποία χόρευε με το μουνί της πάνω στον πούτσο μου. Δεν τον χάρηκε και πολύ, μια δυο κινήσεις και πλημμύρησε το έντερο της με το άφθονο σπέρμα του. Τον μιμήθηκα κι εγώ και άδειασα στο κωλαράκι της Άννας. Το πρωί πήγαμε αποκαμωμένοι για ύπνο, ο καθένας με την πραγματική του σύντροφο.

Την άλλη μέρα, σηκωθήκαμε σχετικά νωρίς, κάναμε το ιαματικό μας λουτρό και φύγαμε για την Αθήνα χωρίς να τους χαιρετίσουμε. Αποχαιρετούσαμε τα Λουτρά Πόζαρ, όταν έκανα το λάθος να την ρωτήσω.

- Πέρασες καλά μωρό μου;

- Κοίτα μαλάκα την άλλη φορά που θα κανονίσεις κάτι πίσω από την πλάτη μου, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

- Γιατί το λες τώρα αυτό;… τόλμησα να αντιμιλήσω.

- Νομίζεις δε το κατάλαβα από την αρχή ότι είχατε συνεννοηθεί να μας γαμήσετε μαζί, άσε που για να πάρει τον κώλο μου, τα ομολόγησε όλα.

- Α το μαλάκα…

- Είπαμε ότι κάνουμε να το κάνουμε μαζί, όχι να με κάνεις εν αγνοία μου πουτάνα.

- Υπερβάλεις τώρα. Νόμιζα ότι θα σου άρεσε αυτή η έκπληξη στα πλαίσια του ταξιδιού μας. Άλλωστε αφού το κατάλαβες από την αρχή, αν δε γούσταρες ας το σταμάταγες. Δε νομίζω να σ’ ανάγκασε κανείς να κάνεις κάτι με το ζόρι.

- Εντάξει σε καλή φάση εξελίχθηκε. Ναι καυλώνω αμέσως όταν δω άλλο πούτσο, ναι μ’ αρέσει να γαμιέμαι και με δυο άνδρες μαζί αλλά πουτάνα δε γίνομαι, το κατάλαβες;

- Εντάξει συγνώμη αν σ’ έκανα να αισθανθείς σαν πουτάνα, δεν το ήθελα και σου υπόσχομαι, ότι δε θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

- Το καλό που σε θέλω.

Μ΄ αυτή τη σχετική γκρίνια επιστρέψαμε στην Αθήνα. Σίγουρα θα μου το ξεπλήρωνε αργότερα, αλλά η ανάμνηση της παρτουζίτσας στα λουτρά, με καύλωνε ατελείωτα και έβαζα στην άκρη τα υπόλοιπα.

Με το ζευγάρι της Θεσσαλονίκης δεν ξαναεπικοινώνησα. Έστειλαν κάνα δυο μηνύματα, δεν απάντησα και κατάλαβαν ότι δε θέλαμε συνέχεια. Πάντως τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τις στιγμές ηδονής που μας χαρίσανε.
Copyright protected OW ref: 183572Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).