Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο μεγάλος μας πόθος με τη γυναίκα μου, ήταν να κάνουμε ένα ταξίδι στην Αφρική, στις ανεξερεύνητες περιοχές του Κονγκό και φυσικά το περιβόητο σαφάρι. Για αρκετό καιρό μαζεύαμε χρήματα, ενώ ταυτόχρονα μαθαίναμε και βασικές λέξεις στα αφρικανικά και τελικά κατορθώσαμε να πραγματοποιήσουμε τον πολυπόθητο αυτό στόχο.

Φτάνοντας στην Αφρική τα πράγματα ήταν όπως τα περιμέναμε κι ακόμη καλύτερα. Μια διαφορετική κουλτούρα, φτωχική μεν, αλλά φιλόξενη, ζεστοί και φιλικοί άνθρωποι με το χαμόγελο να σε εξυπηρετήσουν. Είχαμε κανονίσει να νοικιάσουμε ένα τζιπάκι που θα μας επέτρεπε να έχουμε μια αυτονομία στις μετακινήσεις μας. Έτσι κι έγινε, αφού τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο μας, αρχίσαμε τις αναγνωριστικές περιπλανήσεις. Η ζούγκλα ήταν πανέμορφη, τα τοπία φοβερά, τα άγρια ζώα, τα λίγα που είδαμε, ήταν σε μεγάλη απόσταση και είχαμε δεχτεί συμβουλές να μην πλησιάσουμε πολύ. Ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει, ήταν να επισκεφθούμε και μια φυλή που ζει στα βάθη της ζούγκλας, ώστε να γνωρίσουμε τον τρόπο ζωής τους. Η φυλή αυτή σύμφωνα με το ταξιδιωτικό γραφείο που είχαμε συνεννοηθεί, ζούσε ακόμη με πρωτόγονο τρόπο, αλλά δεν ήταν άγρια και εχθρική. Αντιθέτως καλοδεχόντουσαν τους ταξιδιώτες.

Έτσι λοιπόν πήραμε το τζιπάκι μας και ακολουθώντας τους χάρτες που είχαμε περιπλανηθήκαμε στη ζούγκλα, μέσα από δύσβατες περιοχές και χωμάτινους δρόμους. Προς το απογευματάκι φτάσαμε στο χωριό και είδαμε τις καλύβες της φυλής των Μούρσι. Το χωριό λεγόταν Τιμπέστι και οι Μούρσι ήταν μια μαύρη φυλή, ψηλοί και γεροδεμένοι άντρες χωρίς πολλά ρούχα, μόνο με ένα πανί τυλιγμένο στη μέση τους, να κρύβει τα επίμαχα σημεία. Οι γυναίκες επίσης ψηλές, με τα στήθη έξω και αυτές ένα πανί στα επίμαχα, ενώ στα χέρια τους είχαν πολλά βραχιόλια. Αν φορούσαν ρούχα όπως εμείς, δε θα καταλάβαινες πως ζουν πρωτόγονα. Το χωριό ήταν δίπλα σε ένα ποτάμι και απ' ότι μας εξήγησαν τελειώνοντας τις δουλειές τους, μπορούσαν να πλένονται και να χαλαρώνουν δίπλα στη κεντρική φωτιά το βράδυ.

Μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και μιας και είχαν τελειώσει τις δουλειές, μας πρότειναν να κάτσουμε να φάμε μαζί τους. Εμείς δεχθήκαμε αφού θα είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά μια μοναδική εμπειρία. Κάτσαμε να φάμε ενώ μας σέρβιραν και κάποιο ποτό που δεν είχαμε πιει ξανά. Συζητούσαμε με λέξεις και νοήματα και τα πηγαίναμε αρκετά καλά ομολογώ σε ότι αφορά την κατανόηση των όσων λέγονταν. Περνώντας η ώρα νιώσαμε το κεφάλι μας να βαραίνει και σαν να θολώνει λίγο το μυαλό μας, όπως όταν μεθάς. Μάλλον το ποτό ήταν δυνατό για μας. Παράλληλα νιώσαμε και τη λίμπιντο να ανεβαίνει, είχαμε αρχίσει να ζεσταινόμαστε και να νιώθουμε ελαφρώς καυλωμένοι. Μάλλον ήταν ερωτικό το ποτό που ήπιαμε, σκέφτηκα, θα είχε αφροδισιακές ιδιότητες. Η γυναίκα μου φαινόταν να απολαμβάνει την όλη φάση και το ενδιαφέρον που της δείχνανε. Ήταν μια όμορφη γυναίκα κοκκινομάλλα με κάτι υπέροχα βυζιά, μετρίου αναστήματος και σωματάρα. Ο κώλος της φοβερός και είχε ένα τατουάζ στα αριστερά πλευρά της, έναν άγγελο. Γενικά ήταν καυλιάρα και πάντα περνούσαμε τέλεια στο κρεβάτι. Σίγουρα οι Μούρσι δε θα έβλεπαν συχνά τέτοιες γυναικάρες οπότε μάλλον τους είχε φτιάξει το βράδυ η παρουσία της.

Η ώρα είχε περάσει και αναρωτιόμασταν πως θα φύγουμε μέσα στη νύχτα, καθώς δεν ξέραμε που ακριβώς είμαστε και ήμασταν και φτιαγμένοι. Μάλλον ο αρχηγός της φυλής ο Μουφάσα, διάβασε τη σκέψη μας και μας πρότεινε να μείνουμε εκεί. Ωστόσο μας είπε πως για να μείνουμε, θα πρέπει να μυηθούμε στη φυλή, αφού έτσι είναι η παράδοσή τους. Μας είπε επιπλέον πως η μύηση για τους άντρες είναι να βάψουν με tribal το σώμα τους οι γυναίκες της φυλής και να κάνουν γραμμές με άσπρο χρώμα κάτω από τα μάτια τους, στα χέρια τους, στα πόδια τους και στην κοιλιά. Για τις γυναίκες ισχύει το ίδιο, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη. Ο αρχηγός πρέπει να «ενωθεί» με τη γυναίκα, ώστε να θεωρηθεί κι εκείνη μέλος της φυλής και 2 ακόμη μέλη της φυλής να το επιβεβαιώσουν. Όταν το ακούσαμε αυτό, μας κλόνισε καθώς δεν το περιμέναμε οπότε είπαμε να το κουβεντιάσουμε. Λίγο η διάθεση που είχαμε, λίγο η έλλειψη επιλογών για να φύγουμε, λίγο το ποτό και φυσικά η περιέργεια για το αν οι Αφρικανοί, είναι όντως τόσο ψωλαράδες όσο ακούγαμε μας έκαναν να πούμε το ναι. Είδα πως η γυναίκα μου ήταν κάπως διστακτική και σαν να ντρεπόταν, αλλά της είπα πως θα είναι μια ακόμη εμπειρία που θα ζήσουμε σε αυτό το ταξίδι.

Ο Μουφάσα λοιπόν σηκώθηκε και μας πήγε στις γυναίκες της φυλής. Εκείνες λοιπόν, μας έγδυσαν εντελώς και άρχισαν να βάφουν το σώμα μας και να μας φτιάχνουν τα tribal στο σώμα. Παρατηρούσα τη γυναίκα μου τι σωματάρα που είχε. Είχε κοκκινίσει, αλλά μάλλον το κονσεπτ κατά βάθος της άρεσε. Της έφτιαξαν πολύ ωραία σχέδια και πέρασαν με προσοχή το χρώμα στο σώμα της. Έφτιαξαν γραμμές κάτω από τα μάτια της, στα πόδια της, στα χέρια της, ενώ γύρω από τα στήθη της έφτιαξαν κυκλικές γραμμές, όπως και γύρω από τον αφαλό. Και έτσι βαμμένη, ήταν μια κούκλα. Μόλις μας ετοίμασαν, ήρθε ο Μουφάσα και την πήρε από το χέρι. Αυτή ολόγυμνη κι εγώ επίσης, βαμμένοι και εκτεθειμένοι, πήγαμε στην καλύβα του αρχηγού. Εκεί ο Μουφάσα μου εξήγησε πως εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω αλλά μπορώ να δω τη διαδικασία. Επίσης μου είπε πως για να ολοκληρωθεί η μύηση πρέπει να τελειώσει μέσα της. Εδώ που είμαστε, τι άλλο να κάνουμε, σκέφτηκα και συμφώνησα.

Ο Μουφάσα παίρνει λοιπόν τη γυναίκα μου και τη βάζει να γονατίσει μπροστά του. Εκείνη τη στιγμή μπαίνουν άλλοι 2 μαύροι από τη φυλή και πηγαίνουν δίπλα τους. Εγώ είμαι πιο πίσω και παρακολουθώ. Παρατηρώ τι κούκλα που είναι η γυναίκα μου και πόσο ωραία είναι η αντίθεση στα σώματα των μαύρων που είναι τελείως σκούροι και το χαρακτηριστικό άσπρο του δέρματος. Είναι μια πολύ όμορφη εικόνα που δένει, καταπληκτικά. Η γυναίκα μου παίρνει γρήγορες ανάσες, συνειδητοποιώντας ότι όλα όσα ήταν στη θεωρία θα γίνουν σε λίγο πραγματικότητα. Ο Μουφάσα κατεβάζει το υποτυπώδες εσώρουχό του και αποκαλύπτεται ένα τεράστιο χοντρό καυλί. Ο τρόμος στα μάτια της γυναίκας μου είναι έκδηλος, αλλά και η περιέργεια για το πώς θα είναι την ιντριγκάρει. Η μαύρη του ψωλή είναι μπορεί και 30 εκατοστά, χοντρή σαν σωλήνας και είμαι σίγουρος πως αποκλείεται να χωρέσει χωρίς να της ξεσκίσει το μουνί. Όπως και να ‘χει, τη διατάζει να αρχίσει να τον τσιμπουκώνει.

Αρχίζει εκείνη ενώ είναι στα γόνατα να τον πιάνει στο χέρι της. Είναι ένα μπουρί σαν σωλήνας με έντονες τις φλέβες, τουλάχιστον 25 εκατοστά και ήδη υγρός. Μάλλον είχε ήδη καυλώσει στη σκέψη ότι θα την γαμήσει. Η γυναίκα μου αρχίζει να τον επεξεργάζεται χαϊδεύοντας τον απαλά, ενώ έχει και ένα μικρό τρεμούλιασμα, ένδειξη της αμηχανίας που την διακατέχει. Με μια κίνηση όμως τον βάζει στο στόμα της. Αρχίζει να τον γλείφει από πάνω προς τα κάτω και να τον παίζει ταυτόχρονα. Είναι η αλήθεια πως είναι μαέστρος στα τσιμπούκια. Σηκώνεται τότε ο ένας από τους άλλους δύο που ήταν στο δωμάτιο και ξαπλώνει κάτω από τα πόδια της όσο ήταν στα γόνατα. Τότε φέρνει το κεφάλι του στο μουνί της και αρχίζει να της το γλείφει. Η γλώσσα του είναι τραχιά και μεγάλη και δεν αργεί να υγρανθεί η σχισμή της, η οποία ήταν άλλωστε έτοιμη από όλη την προσμονή της φάσης αυτής.

Ο τρίτος πλησιάζει κι αυτός και αρχίζει να της γλείφει τα βυζιά. Μεγάλες βυζάρες D cup πάντα τις απολαμβάνω. Εγώ που καθόμουν πίσω στη σκηνή και παρακολουθούσα, είχα αρχίσει να καυλώνω πολύ, σε τέτοιο βαθμό, που τον έβγαλα κι εγώ να τον παίζω. Δε θα συμμετείχα ενεργά, αλλά παίρνοντας μάτι, θα έφτανα να τελειώσω κι εγώ. Πλέον 3 μαύροι ασχολούνται με τη γυναίκα μου. Ο ένας τη τσιμπουκώνει, ο άλλος της γλείφει το μουνί και ο τρίτος τα βυζιά. Εκείνος που βρισκόταν στο μουνί, αρχίζει να πλησιάζει το κωλαράκι της. Το κωλαράκι της σφιχτό και τσουπωτό, είμαι σίγουρος ότι θα υποφέρει από τους ψωλαράδες με τους πούτσους κοντάρια, αλλά είμαι και σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθει. Αρχίζει λοιπόν να γλείφει με μανία πλέον το κωλαράκι της και να χώνει βαθιά μέσα τη γλώσσα του. Εκείνη νιώθει να την πλημμυρίζουν κύματα ηδονής σαν να βρίσκεται σε έκσταση και συνειδητοποιεί ότι φτάνει σε οργασμό.

Ο Μουφάσα σχεδόν την πνίγει με τον τεράστιο πούτσο του, ενώ ο άλλος έχει αρχίσει να δαγκώνει τις ρώγες της. Το κωλαράκι της μάλλον ήταν έτοιμο γιατί ο μαύρος που της το έγλειφε σταμάτησε και κάτι είπε στον Μουφάσα. Τότε ο Μουφάσα με μια απότομη κίνηση, τη σηκώνει στον αέρα και τη φέρνει στη μέση του. Τα πόδια της τυλίγουν τη μέση του, τα στήθη της πάνω στο δικό του και ο πούτσος του καραδοκεί να της σκίσει την τρυπούλα του μουνιού της. Φαίνεται τελείως αφύσικο να χωρέσει, αλλά σιγά σιγά, σπρώχνοντας και μάλλον από την καύλα της, αρχίζει να τον δέχεται μέσα της βγάζοντας απαλά βογκητά. Ο πούτσος του χώνεται σταδιακά όλο και πιο βαθιά. Το μαύρο του καυλί κάνει μια φοβερή αντίθεση με το μπεζ μουνάκι της και το γεμίζει όσο δεν πάει.

Αρχίζει να την πηδάει με μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ ο άλλος μαύρος έρχεται πίσω της πλησιάζοντας την τρύπα στο κωλαράκι της. Το κωλαράκι της έχει προετοιμαστεί καλά και τον δέχεται με σχετική ευκολία μέσα στην αρχή. Μετά όμως όσο πιο βαθιά έμπαινε, τόσο πιο δύσκολο γινόταν, αλλά με υπομονή τα καταφέρνει και μπαίνει σχεδόν ο μισός μέσα. Με 2 καυλιά μέσα της πια, την έχουν κάνει σαν σάντουιτς και την πηδάνε στον αέρα, νιώθει τον δεύτερο οργασμό να έρχεται. Τελειώνει δυνατά ενώ πάλλονται οι 2 πούτσοι που μπαινοβγαίνουν. Ξαφνικά ακούει αυτόν που την πηδά από πίσω να βαριανασαίνει και νιώθει ότι θα τελειώσει μέσα της. Όμως εκείνος σταματά, κάτι πάλι λέει στο Μουφάσα και ο Μουφάσα της λέει να πάει στο κρεβάτι. Εκείνη υπακούει, πάει στο κρεβάτι και ανοίγει ξεδιάντροπα τα πόδια της με ένα βλέμμα όλο πονηριά. Πλέον έχει μπει ξεκάθαρα στο παιχνίδι και θέλει απλά να τη γαμήσουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Έρχονται πάλι ο Μουφάσα από πάνω της σε στάση ιεραποστολικό και ο άλλος που δεν την είχε πηδήξει μέχρι τώρα από κάτω της. Τη σηκώνει και ξαναβάζουν και οι 2 τα καυλιά τους μέσα της. Τώρα πλησιάζει και ο τρίτος και φέρνει τη δική του πούτσα στο στόμα της. Πλέον ικανοποιεί 3 ταυτόχρονα. Νιώθει άλλο ένα κύμα να την πλημμυρίζει και τελειώνει ξανά.

Συνεχίζουν και οι 3 να την πηδάνε και νιώθει ότι δεν θέλει ποτέ να τελειώσει αυτή η νύχτα. Τότε ο Μουφάσα της λέει πως είναι κοντά και η μύηση θα λάβει σε λίγο τέλος. Όντως τη σφίγγει με τα τεράστια χέρια του, ενώ ταυτόχρονα και ο άλλος από πίσω επιταχύνει και μετά από λίγο τελειώνουν σχεδόν ταυτόχρονα μέσα της. Παράλληλα και ο τρίτος που τον τσιμπούκωνε τελειώνει στο στόμα της. Νιώθει τόσο φτηνή και πουτάνα, αλλά την τρελαίνει ταυτόχρονα αυτή η σκέψη που τελειώνει και η ίδια εκείνη τη στιγμή. Έχει γεμίσει τόσο από το σπέρμα τους που θα γέμιζε και ποτήρι η ποσότητα που παράχθηκε. Ειδικά ο Μουφάσα βγάζοντας το καυλί του που ήταν ακόμη σκληρό, κάνει μια λιμνούλα μπροστά της, ενώ από το μουνί της συνεχίζει να βγαίνει απίστευτη ποσότητα.

Χυμένη και εξαντλημένη πέφτει στο πλάι με ένα βλέμμα απίστευτης ικανοποίησης για τα όσα βίωσε. Κι εγώ επίσης έχοντας χαθεί μέσα σε όλη αυτή την ιστορία τελείωσα κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω. Ήταν τόσο ανεξήγητα καυλωτική όλη φάση που δεν καταλάβαμε καν πως ξεκίνησε, πως τελείωσε και πως τελικά το αποφασίσαμε. Όπως και να ‘χει όμως, ήμασταν ευχαριστημένοι όλοι και σίγουρα περάσαμε μια φοβερή βραδιά.
Copyright protected OW ref: 183569Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.