Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν από λίγο καιρό συνάντησα μια φίλη μου μετά από πολλά χρόνια και με προσκάλεσε σπίτι της. Η Δώρα ήταν μια μέτριας εμφάνισης κοπέλα με κάποια παραπανίσια κιλά. Όταν έφτασα καθίσαμε στον καναπέ και συζητάγαμε για πολύ ώρα περί ανέμων και υδάτων μέχρι που σε κάποια στιγμή εκείνη άρχισε τις μπηχτές ότι παλιά υπήρξε μια έλξη μεταξύ μας χωρίς όμως να γίνει ποτέ και τίποτε. Κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησε, θυμωμένη, αφού με πλησίασε αρκετά να μου πει:

- Αφού με γούσταρες ρε μαλάκα, παραδέξου το.

Εκείνη την ώρα και πάνω στην ένταση της στιγμής της τραβάω ένα χαστούκι με όλη μου τη δύναμη τόσο δυνατό που την κράτησα για να μην πέσει από τον καναπέ. Μόλις την επανάφερα έφαγε άλλο ένα χαστούκι και αμέσως τη βούτηξα από τον αυχένα και τις έχωσα τη μούρη στα μαξιλάρια του καναπέ τρίβοντας της το πρόσωπο πάνω τους.

- Θα σε γαμήσω βρωμοπουτάνα, θα σε ξεφτιλίσω…

της φώναξα και συνέχιζα να τρίβω τη μούρη της πάνω στον καναπέ. Μόλις την άφησα πήγε αυθόρμητα το κεφάλι της πίσω ξαπλώνοντας το κορμί της πάνω στον καναπέ. Εκείνη τη στιγμή με κοίταξε λάγνα και μου είπε δυνατά:

- Αν μπορείς καν το…

Έπεσα απάνω της και πήγα να της βγάλω τη μπλούζα της φόρμας που φορούσε. Εκείνη είχε τα χέρια της κάτω, γελούσε και δεν άφηνε τη μπλούζα της να βγει, ώσπου σταμάτησα, την κοίταξα και με μια απότομη κίνηση τράβηξα με όλη μου τη δύναμη το παντελόνι της φόρμας μαζί με το κιλοτάκι της. Σε μισό δευτερόλεπτο είχε μείνει ολόγυμνη από τη μέση και κάτω και πλέον κρατούσα στα χέρια μου τα μισά της ρούχα κοιτώντας την ειρωνικά. Την κοίταγα που έκανε απότομες, σπαστικές κινήσεις και προσπαθούσε με τα χέρια της να καλύψει χωρίς να μπορεί τα επίμαχα σημεία της τρικλίζοντας και κοιτάζοντας εμένα που την έβλεπα να στριφογυρίζει σαν τρελή στον καναπέ. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα τη βούτηξα, της σήκωσα τα χέρια και με μια κίνηση η μπλούζα και το σουτιέν είχαν μείνει στα χέρια μου! Αυτόματα η Δώρα κουλουριάστηκε στον καναπέ σε εμβρυική στάση ενώ εγώ στεκόμουν όρθιος από πάνω της και κοίταζα την πλάτη της, τα μπούτια της και την κωλάρα της που είχε διπλωθεί. Πραγματικά είχε κοκκινίσει από ντροπή, είχε βάλει τη χούφτα της στη σχισμή του κώλου της για να τον κρύψει και το μόνο που έλεγε συνέχεια ήταν…

- Να δω τι άλλο θα μου κάνεις.

Την έπιασα από τον ώμο και τη γύρισα ανάσκελα για να την ξεφτιλίσω κι άλλο ενώ την κοίταγα μια στο πρόσωπο και μια στο ολόγυμνο της σώμα. Τα βυζιά της φαίνονταν όπως ήταν ολόγυμνη από την κορφή ως τα νύχια καθώς τα χέρια της κάλυπταν πλέον μόνο το τριχωτό της μουνί. Κοιτώντας την αναφώνησα:

- Μην παιδεύεσαι άσκοπα, είσαι ολόγυμνη πλέον, έλα σήκωσε τα πόδια σου να σε δω παντού.

Γέλασε για μια στιγμή και μου απάντησε:

- Ποτέ.

Τότε άρπαξα τα πόδια της τα σήκωσα ψηλά και τα άνοιξα στον αέρα. Μια πνιχτή κραυγή ακούστηκε και εγώ έμεινα να κοιτάζω το τριχωτό μουνί της φίλης μου που ήταν ορθάνοιχτο μπροστά μου. Εκείνη δε νομίζω να είχε ξαναντραπεί τόσο πολύ στη ζωή της. Ήταν ολόγυμνη με τα πόδια της σηκωμένα και ανοιχτά μπροστά μου και το μουνί της τόσο υγρό που έσταζε.

- Σήκω και κάτσε στα τέσσερα να δω τη κωλοτρυπίδα σου τώρα…

φώναξα και τη βούτηξα από τα μαλλιά. Αυτό πρέπει να πόνεσε… πολύ! Σχεδόν τη σήκωσα όρθια από τα μαλλιά, την έβαλα να σκύψει στην πλάτη του καναπέ και της ζήτησα να ανοίξει με τα χέρια της τα καπούλια της.

- Κοντεύω να χύσω ρε πούστη, αλλά δεν ανοίγω τίποτα...

είπε και πριν προλάβει να το πει άνοιξα τα χοντρά της κωλομέρια και έχωσα το ένα δάχτυλο μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Η Δώρα έβγαλε ένα βαθύ αναστεναγμό και μόλις έβγαλα το δάχτυλο μου από την κωλάρα της έβαλα αμέσως μέσα στην τρύπα της και τα δύο δάχτυλα και τα έσπρωξα μέσα. Η κραυγή που έβγαλε ακούστηκε σε όλη την πολυκατοικία, ενώ αμέσως μετά μου φώναξε:

- Κι άλλο!

Χωρίς να το καταλάβω έχωσα μέσα στην κωλότρυπα της όλη μου τη χούφτα και άρχισα να την κουνάω μπρος-πίσω. Ένιωσα όλο το κορμί της να σφίγγεται και να τεντώνεται στην αρχή και εγώ είχα βάλει τόσο βαθιά το χέρι μου που ένιωθα πλέον όλο το παχύ έντερο. Οι φωνές που έβγαζε ήταν πραγματικά σπαραχτικές. Ούρλιαζε και φώναζε «κι άλλο».

Τα χέρια της είχαν γαντζωθεί στον καναπέ και το σώμα της έκανε τόσες συσπάσεις που αναγκάστηκα με το άλλο χέρι να την κρατάω από την πλάτη για να μην πέσει από τον καναπέ. Μετά από ένα λεπτό το μουνόχυμα της έτρεχε ανάμεσα στα πόδια της και οι στριγκλιές τις ακούγονταν δυνατά και βραχνιασμένα. Τα όρια είχαν ξεπεραστεί προ πολλού. Τα ουρλιαχτά και τα βογκητά είχαν γεμίσει το στόμα της και την πλάτη του καναπέ με σάλια, ο κώλος της είχε γίνει πραγματικά κατσαρόλα, κάθε φορά που σφίγγονταν έκλανε και ανάμεσα στα πόδια της το μόνο που έβλεπες ήταν τα χύσια της να πετάγονται με δύναμη. Μόλις σταμάτησα να τη γαμάω με το χέρι από τον κώλο, την έπιασα από τον ώμο και της λέω:

- Πάμε έξω να ξεφτιλιστείς τελείως μωρή πουτάνα.

Με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει μου έγνεψε «ναι» και σέρνοντας την έβγαλα στο μπαλκόνι. Αφού την έκανα ένα γύρο σε όλο το μπαλκόνι την έβαλα στο τραπέζι, της σήκωσα τα πόδια και έβαλα τη πούτσα μου μέσα στο χιλιοχυμένο μουνί της. Τη γαμούσα και κοιταζόμασταν στα μάτια. Μου έγνεφε «ναι, ναι, ναι» και ανάσαινε γρήγορα. Μία κρατούσα τις πατούσες της για να μένουν τα πόδια της ψηλά και μια χούφτωνα τα βυζιά της. Όλος μου ο πούτσος είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά της. Μόλις τη γύρισα για να τη γαμήσω και στα τέσσερα άνοιξα τον κώλο και της είδα τη μεγαλύτερη κωλοτρυπίδα που έχω δει στη ζωή μου. Πραγματικά το θέαμα ήταν αηδιαστικό αλλά και σκέτη καύλα ταυτόχρονα. Της είχα καταστρέψει την κωλοτρυπίδα με τη χούφτα.

Της γαμούσα το μουνί στα τέσσερα και της έβαζα δάχτυλο στον κώλο και δεν το καταλάβαινε καν. Πήρα ένα μπουκάλι μπύρα που βρήκα στο τραπέζι και της το έχωσα στην κωλότρυπα και χώραγε άνετα. Μόλις είδα το θέαμα με τον ξεχειλωμένο κώλο της φίλης μου και το μπουκάλι ανάμεσα σε ότι είχε μείνει από τη σούφρα της άρχισα να χύνω μέσα της. Δε θυμάμαι καν για πόση ώρα έχυνα ασταμάτητα μέσα στο μουνί της μέχρι που βγήκε όλη η καύλα που είχα μέσα μου.

Μόλις έβγαλα τη πούτσα μου ήμασταν και οι δύο κομμάτια από την κούραση! Με φίλησε στο στόμα, την πήρα αγκαλιά και μπήκαμε μέσα. Τώρα ψάχνουμε με αγγελίες στο ίντερνετ μήπως βάλουμε τρίτο άτομο στο… κόλπο, για να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο αυτή τη μοναδική και αυθόρμητη εμπειρία που ζήσαμε πρόσφατα.

Τα όρια είναι για να ξεπερνιούνται… ?
Copyright protected OW ref: 183568Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.