Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: BDSM (4ο μέρος)

Με τη Ζέτα μείναμε μερικές μέρες μαζί. Πέρασα υπέροχα κι έμαθα πράγματα για το σώμα μου, που ούτε καν φανταζόμουν. Τελειώσαμε αρκετές φορές μαζί. Ούτε κι αυτό το φανταζόμουν. Άρχισα να βλέπω τη ζωή μου από άλλη γωνία και προπαντός αισθανόμουν ευτυχισμένη.

Πήγαμε στο υπόγειο του Βασίλη και πήραμε τρεις βαλίτσες. Δύο μαύρες και μία κόκκινη. Οι βαλίτσες ήταν κομπλέ μέσα, από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Οι κόκκινες για γυναίκες και οι μαύρες για άντρες. Τις φορτώσαμε στο τζιπ και ξεκινήσαμε για την μαρίνα. Φτάσαμε κατά τις 10:00 το πρωί. Ανεβήκαμε στο σκάφος και κάναμε καφέ. Το ζευγάρι θα έρχονταν κατά τις έξι το απόγευμα. Το σκάφος ήταν αρκετά μεγάλο. Μία τεράστια καμπίνα στη μέση και προς τα πίσω με σαλόνι και μπαρ και μια σκάλα που ανέβαινε πάνω στην καμπίνα του κυβερνήτη. Το κατάστρωμα είχε αρκετό χώρο να πας γύρω γύρω και μια μικρή πισίνα 3x5 περίπου στο μπροστινό μέρος.

- Λία, πώς τα πας με τη θάλασσα; Ρώτησε ο Λίο.

- Νομίζω καλά, είπα.

- Αν σε πειράξει, έχω χάπια να ξέρεις.

- Οκ, θα το θυμάμαι.

- Βασίλη, δείξε το σκάφος στο κορίτσι μας, εγώ θα γεμίσω τα ψυγεία.

- Έλα μωρό μου...

είπε ο Βασίλης και κατεβήκαμε κάτω από μια πλαϊνή πόρτα. Είχε ένα δερμάτινο σαλόνι και από τη μια μεριά, προς την πλώρη, μια άνετη κουζίνα. Προς τα πίσω ένας στενός διάδρομος, με δύο πόρτες δεξιά και δύο αριστερά με τις καμπίνες. Κάθε καμπίνα είχε 4 κρεββάτια αλλά τα επάνω ήταν σφραγισμένα. Πιο πίσω είχε άλλη μια καμπίνα, με ένα σταυρό σε σχήμα Χ και ένα κρεββάτι σαν αυτό στο υπόγειο, δύο σωλήνες από κάτω μέχρι επάνω με δεσίματα για τα χέρια και τα πόδια και μια συλλογή με δονητές και μαστίγια στον τοίχο.

Ο Βασίλης, ήρθε από πίσω και με αγκάλιασε, βάζοντας τα χέρια του στη μέση μου και το κεφάλι του κοντά στο δικό μου. Μου δάγκωσε απαλά το αυτί και με έγλειψε με τη γλώσσα του κατεβαίνοντας μέχρι τον ώμο μου ψιθυρίζοντας.

- Ξέρεις τι σκέφτηκα, ότι έχουμε πολλές ώρες μέχρι να σαλπάρουμε.

- Και τι σκέφτηκε το δημιουργικό σου μυαλό;… είπα.

- Να, αφού μας λείπει ένας για να παίξουμε μπιρίμπα, είπα να παίξουμε κάτι άλλο.

- Πρέφα ας πούμε;… του λέω.

- Χα, χα… ναι, κάπως έτσι.

- Τι έγινε Βασίλη; Καύλωσες;

- Αυτά τα μέρη με φτιάχνουν λίγο, είπε.

- Ναι κι εμένα, είπα, αλλά το ξέρεις ήδη αυτό.

Τού έβγαλα το πουκάμισο και τον έσπρωξα στους σωλήνες. Σήκωσα το ένα χέρι του και το φυλάκισα με μια χειροπέδα και μετά το άλλο. Μετά του ξεκούμπωσα τη ζώνη και του τράβηξα το παντελόνι και το έβγαλα μαζί με το μποξεράκι του. Ήταν αρκετά ερεθισμένος.

Πήγα από πίσω του. Έβαλα ένα χέρι στο στήθος του και ένα στην κοιλιά του και άρχισα να τον χαϊδεύω. Έβγαλα τη γλώσσα μου και τον έγλειψα από τον κώλο μέχρι επάνω στον λαιμό αργά.

- Τώρα είσαι δικός μου καργιόλη, είπα.

- Αρχίζω και τρομάζω μωρό μου, είπε, τι θα μου κάνεις;

Τον χτύπησα δυνατά στον κώλο δυο φορές.

- Σκάσε, δε θα μιλάς αν δεν σου πω.

Έβαλα ένα χέρι στα αρχίδια του και με το άλλο έπιασα τον πούτσο του. Είχε καυλώσει πολύ. Τον έπαιξα λίγο, συνεχίζοντας να χαϊδεύω τ' αρχίδια του. Μετά σταμάτησα και πήγα μπροστά του. Άρχισα να ξεντύνομαι αργά αργά. Έμεινα με το σουτιέν και το κιλοτάκι. Ο πούτσος του κάγκελο. Πήγα στο ράφι με τους δονητές. Από κάτω είχε ένα στενό τραπέζι με διάφορα λιπαντικά. Σε σπρέι, σε τζελ σε λάδια κλπ. Πήρα ένα σε τζελ που έφευγε εύκολα με το νερό και έβαλα μια ποσότητα στο χέρι μου. Άρχισα να τρίβω τα χέρια μου με το λιπαντικό πηγαίνοντας από πίσω του. Έβαλα ξανά το ένα χέρι μου στα αρχίδια του και άρχισα να τα χαϊδεύω. Μόνο τα αρχίδια του, φροντίζοντας κάπου κάπου να ακουμπάω "κατά λάθος" τον πούτσο του.

- Με βασανίζεις καργιόλα, είπε.

- Δεν άρχισα ακόμα, του λέω.

Έσκυψα και έβαλα τη γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα του και άρχισα να τη γλείφω σιγά σιγά, ενώ συνέχιζα να χαϊδεύω τ' αρχίδια του. Τον παίδεψα κάνα δεκάλεπτο και σηκώθηκα. Πήγα πήρα κι άλλο λιπαντικό. Το άπλωσα στο κορμί του και στην κωλοτρυπίδα του με το δάχτυλο. Πήρα μια λεπτή σφήνα στο χέρι μου και της έβαλα λίγο λιπαντικό.

- Δεν είναι αυτό που νομίζω καργιόλα, είπε.

- Αυτό που νομίζεις είναι, του είπα και πήγα από πίσω του.

Του έβαλα αργά την σφήνα στον κώλο, μέχρι που μπήκε όλη μέσα.

- Αχ, αχ, καργιόλα, θα σε γαμήσω, είπε

- Μετά ίσως, του είπα, τώρα σε γαμάω εγώ.

Άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια του και να γλείφω την κοιλιά του μέχρι την βάση της ψωλής του. Έβαλα το χέρι μου ξανά στα αρχίδια του και σηκώθηκα στις μύτες των ποδιών μου βάζοντας τη γλώσσα μου στο στόμα του. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με καύλα. Του έπιασα τον πούτσο με το χέρι και τον κρατούσα. Έσταζε στο χέρι μου καυλωμένος. Έσκυψα και σκούπισα τα υγρά του με την γλώσσα μου. Έκανα πίσω και έβγαλα το σουτιέν και το κιλοτάκι μου. Έκατσα απέναντί του και άνοιξα τα πόδια μου. Τον κοίταξα στα μάτια με καύλα. Άρχισα να χαϊδεύω τα βυζάκια μου και να περνάω την γλώσσα μου από το πάνω χείλος μου με πάθος και καύλα κοιτάζοντάς τον. Μετά έβαλα το χέρι στο μουνάκι μου και άρχισα να το χαϊδεύω σιγά σιγά. Άπλωσα το πόδι μου και χάιδεψα τον πούτσο του για λίγο.

- Βασίλη, καύλωσες μωρό μου;

- Άμα σε γαμήσω καργιόλα θα δεις. Έλα γλείψε μου τον πούτσο λίγο, παίξ' τον λίγο.

Πήγα και έβαλα τον πούτσο του στο στόμα μου και τον ρούφηξα δυο φορές. Μετά ξαναπήγα στη θέση μου.

- Έτσι μωράκι μου;…

είπα συνεχίζοντας να παίζω με το μουνάκι μου.

- Ναι καργιόλα, συνέχισε, μη μ' αφήνεις.

- Τι γίνετε εδώ; Είπε ο Λίο.

- Τίποτα, να παίζουμε λίγο με τον Βασίλη το… πόσο θα αντέξω χωρίς να χύσω.

- Ο Βασίλης δεμένος; Με βάζεις σε πειρασμό φίλε, είπε γελώντας ο Λίο.

- Δε γαμιέσαι κι εσύ, λύστε με μαλάκες.

Έβαλα την γλώσσα μου στο στόμα του Λίο και άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο. Του χάιδεψα το στήθος και ξεκούμπωσα το παντελόνι του. Το έβγαλα και γονάτισα. Πήρα τον πούτσο του στο στόμα και άρχισα να τον γλείφω και να τον πιπώνω.

- Πω, πω Λίο, τι ψωλάρα είναι αυτή που έχεις;

- Σ' αρέσει μωρό μου;

- Με τρελαίνεις, σ' αρέσει έτσι που σου τον γλείφω;

- Ναι μωράκι μου, έτσι, τι πίπα είναι αυτή, με καυλώνεις πολύ.

- Είμαι κι εγώ εδώ καργιόληδες, έκανε ο Βασίλης.

Του έριξα μια σφαλιάρα στον πούτσο.

- Σκάσε εσύ, μην μας διακόπτεις.

Ο Λίο με ξάπλωσε και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου.

- Ναι, έτσι καύλα μου, γλείψε μου το μουνάκι.

- Τώρα θα σε σκίσω καργιολάκι, είπε ο Λίο και μου καρφώνει τον πούτσο στο μουνί, αρχίζοντας να με ξεσκίζει.

- Ναι, έτσι, σκίσε με πουτσαρά μου.

Με γαμούσε με δύναμη κάνα δεκάλεπτο.

- Στήσου να σου σκίσω και το κωλαράκι πουτάνα.

Στήθηκα στα τέσσερα βάζοντας το κεφάλι μου κάτω από τον πούτσο του Βασίλη.

- Πάρ’ τον στον κώλο τσουλάκι, είπε και μου τον κάρφωσε.

Όσο μου τον κάρφωνε, εγώ, κάνοντας μπρος πίσω, χάιδευα με τα μαλλιά μου απαλά τον πούτσο του Βασίλη, που άρχισε να λυσσά από καύλα.

- Καργιόληδες δεν αντέχω άλλο, λύστε με να τον παίξω, έλεγε.

Σήκωσα το κεφάλι και του έγλειψα τ' αρχίδια, σέρνοντας τη γλώσσα μου μέχρι το κεφάλι της ψωλής του.

- Θα έρθει κι η σειρά σου, του είπα, μη βιάζεσαι.

Ξάπλωσα τον Λίο κάτω, με τα πόδια του κάτω από τον Βασίλη. Ανέβηκα πάνω του και έβαλα τον πούτσο του στο μουνάκι μου. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω στο καυλί του Λίο, τρίβοντας μαλακά με την πλάτη μου τον πούτσο του Βασίλη που έσταζε υγρά.

- Τι μου κάνεις καργιόλα; Θα το πληρώσεις αυτό, έκανε ο Βασίλης.

- Σκάσε εσύ, του είπα, μη μιλάς, βλέπε.

Γύρισα αλλιώς και έκατσα πάλι πάνω στο καυλί του Λίο, μόνο που τώρα είχα τον πούτσο του Βασίλη στα δύο εκατοστά. Άρχισα να γαμιέμαι με τον πούτσο του Λίο και ο Βασίλης κάνοντας μπροστά μου τον ακούμπησε στο στόμα.

- Πάρε με κι εμένα καργιόλα λίγο, έλα.

- Δεν πας καλά, είπα και του έβαλα χειροπέδες και στα πόδια.

- Είσαι μεγάλη καργιόλα, μου είπε.

- Το ξέρω, του είπα.

- Θα χύσω μωρό μου, είπε ο Λίο.

Σηκώθηκε όρθιος και άρχισα να τον τσιμπουκώνω πιάνοντας τον Βασίλη απ' τ' αρχίδια. Μέχρι που ο Λίο τον έβγαλε και άρχισε να με χύνει.

- Πάρ' τα μωρό μου, σε χύνω, πω, πω καύλα…

και άρχισε ο πούτσος του να με χύνει στο πρόσωπο και στα βυζάκια μου.

- Παιδιά πάω να κάνω ένα μπάνιο, καλή συνέχεια, είπε και έφυγε.

Με μένα τι θα γίνει καργιόλα; Έτσι θα μ' αφήσεις;

- Μήπως έχεις καυλώσει λίγο Βασίλη;

- Έχω καυλώσει πολύ μαλακισμένο.

Ξάπλωσα από κάτω του και άνοιξα τα πόδια μου αρχίζοντας να χαϊδεύω το μουνάκι μου.

- Κι εγώ έχω καυλώσει καργιόλη. Κοίτα το μουνάκι μου πόσο μούσκεμα είναι.

Σήκωσα τα πόδια μου και τα έβαλα στα μπούτια του, ενώ συνέχιζα να παίζω με το μουνί μου. Σήκωσα το πόδι μου και με την πατούσα μου έτριψα λίγο τον πούτσο του. Ήταν πιο μεγάλος από το πόδι μου ο πούτσος του. Τεράστιος, σκληρός και έσταζε καύλα. Τον λυπήθηκα. Τον αγκάλιασα με τα πόδια μου και άρχισα να του τραβάω μαλακία. Άρχισε αμέσως σχεδόν να χύνει και να με ποτίζει με τα χύσια του.

- Χύνω, χύνω, σε χύνω πουτάνα, πάρ' τα χύσια μου καργιόλα, με πέθανες…

και έχυνε ο καημένος σαν τρελός. Με γέμισε παντού, στα μαλλιά, στην κοιλιά στα πόδια στη μάπα.

- Χα, χα... τι κάνεις εκεί μωρό μου; Δεν πήρα φωτιά. Τι χύσιμο είναι αυτό;

Ο πούτσος του τώρα κοιτούσε το πάτωμα και ακόμα τρέχανε λίγα χύσια. Πήγα και τον έλυσα. Έβαλα την γλώσσα μου στο στόμα του και τον φίλησα.

- Δε χύνεις κάθε μέρα έτσι μωρό μου, του είπα, βγάζοντας τη σφήνα από τον κώλο του.

- Είσαι πολύ μεγάλη καργιόλα, μου είπε, περνώντας τη χειροπέδα στο χέρι μου.

Μετά πέρασε και την άλλη στο άλλο και μετά στα πόδια μου.

- Αυτό θα το πληρώσεις πουτανάκι.

Πήρε ένα κοντό αλουμινένιο κοντάρι και στερέωσε στη μια άκρη του ένα μαύρο πούτσο από καουτσούκ, περίπου 25 πόντους. Τον έχωσε στο μουνί μου και άφησε την άλλη άκρη στο πάτωμα. Την έσπρωξε λίγο με το πόδι του προς τα μένα να σφηνώσει και να μην κουνιέται. Πήγε πήρε ένα φαρδύ δερμάτινο μαστίγιο και την πιο χοντρή σφήνα που είχε. Μου έβαλε με τη μία την σφήνα στον κώλο. Κατέβασε με δύναμη το μαστίγιο στον κώλο μου.

- Πονάς καργιόλα;

- Όχι αφέντη... (χτύπημα)

- Καυλώνεις πουτάνα;

- Όχι αφέντη, (χτύπημα).

- Θέλεις να χύσεις βρωμόμουνο;… (χτύπημα).

- Ναι αφέντη μου.

Δυο βαρβάτα χτυπήματα.

- Πρώτα θα χύσει ο αφέντης σου καργιολάκι.

- Τώρα έχυσες ρε μαλάκα, είπα.

- Μη χαλάς το σενάριο ρε συ, μου λέει.

- Καλά οκ, βάρα, είπα, αλλά πολύ εκδικητικό σε βλέπω, σε πείραξε η σφήνα στον κώλο;

- Όχι ρε, πρώτη φορά ήταν νομίζεις; Σκάσε τώρα με αποσυντονίζεις… (χτύπημα).

- Πονάς πουτανάκι;… (χτύπημα).

- Όχι αφέντη.

- Καυλώνεις καργιολάκι; (χτύπημα)

- Όχι αφέντη.

Με έλυσε και με πήγε στο σταυρό. Μου έδεσε τα χέρια και άλλαξε μαστίγιο, με αυτό με τα ψιλά δερμάτινα λουριά. Άρχισε να με χτυπάει δυνατά. Είχα μόνο τη σφήνα στον κώλο μου. Ήρθε και μου έβαλε τα χέρια του κάτω από τα γόνατα και σήκωσε τα πόδια μου ψηλά. Έχωσε τον πούτσο του στο μουνάκι μου και άρχισε να με γαμάει με δύναμη, βάζοντας όλο το καυλί του στο μουνί. Ένοιωθα να χτυπάει στη μήτρα μου, κάθε φορά που έμπαινε μέσα μου. Πήγε πήρε δυο μεταλλικά μανταλάκια με αλυσίδα και τα έβαλε στις ρώγες μου. Πήρε και μια μπαλίτσα από μολύβι με μια μικρή αλυσίδα και μανταλάκι και την έπιασε από την αλυσίδα που ένωνε τα μανταλάκια από τις ρώγες μου. Το μπαλάκι τράβηξε τα μανταλάκια προς τα κάτω με το βάρος του και ένοιωσα σαν να μου ξερίζωναν τις ρώγες. Πόνεσα! Πήρε ένα δονητή και τον έβαλε στο μουνί μου. Πάτησε το κουμπί και άρχισε μια απαλή δόνηση να κάνει το μουνάκι μου να τρέμει. Έβγαλε την σφήνα από τον κώλο μου, μου σήκωσε ξανά τα πόδια και κάρφωσε την ψωλάρα του στην κωλοτρυπίδα μου με δύναμη.

- Αχ… έκανα, με ξέσκισες καργιόλη, πιο σιγά.

- Θα σε ξεσκίσω πουτανάκι, θα σε ξεπατώσω.

- Ναι, έτσι ρε πούστη, γάμα μου τον κώλο.

- Καυλώνεις πουτάνα;

- Ναι ρε καργιόλη, καυλώνω.

- Θέλεις να χύσεις καργιόλα;

- Ναι ρε πούστη, θέλω να χύσω.

Γύρισε τον διακόπτη του δονητή πιο δυνατά και συνέχιζε να ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα μου με δύναμη.

- Καυλώνεις πουτάνα;

- Ναι ρε μαλάκα, μ' έχεις καυλώσει πολύ. Έτσι, ναι, σκίσε με.

Ο δονητής βγήκε από το μουνί μου και έπεσε κάτω. Με έλυσε και με έβαλε κάτω στα τέσσερα. Ήρθε από πίσω και μου κάρφωσε τον πούτσο του στο μουνάκι. Με έπιασε από τη μέση και άρχισε να με χτυπάει με δύναμη.

- Έτσι σ' αρέσει πουτανάκι να σε πηδάω;

- Ναι, έτσι, γάμα με πιο δυνατά, ναι, ναι…

Με γαμούσε κάνα δεκάλεπτο έτσι δυνατά. Ένοιωσα το μουνάκι μου να συσπάται και να τρέμει.

- Θα χύσω καργιόλη, γάμα με πιο δυνατά.

Άρχισε να με ξεσκίζει με δύναμη και να ακούω το χτύπημα της κοιλιάς του στον κώλο μου. Στη σκέψη ότι όλος αυτός ο πούτσος ήταν μέσα μου, η καύλα μου έφτασε στο ζενίθ της και δεν άντεξα άλλο.

- Χύνω γαμιά μου, χύνω, ναι, ναι, χύνει το μουνάκι μου, σού χύνω τον πούτσο καργιόλη, ναι, πάρ' τα στον πούτσο σου γαμιά…

- Χύσε καργιόλα, χύσε μου τον πούτσο… κι εγώ χύνω, πάρε και τα δικά μου.

Άρχισε να με χύνει στη πλάτη και στον κώλο. Έπεσα μπρούμυτα στο πάτωμα και έμεινα εκεί για λίγο. Ξάπλωσε πάνω μου και με έγλειψε στο λαιμό.

- Καύλα μου, είπε.

- Καύλα μου, απάντησα κι εγώ.
Copyright protected OW ref: 183560Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.