Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η Γυναίκα μου (1ο μέρος)

Στην πρώτη ιστορία σας είχα διηγηθεί το σκηνικό με τον τεχνικό του διαδρόμου στην πρώτη φάση της καραντίνας την Άνοιξη του 2020. Τότε σας είχα πει για την επιθυμία της, με τη σύμφωνη γνώμη μου, να παίζει όταν έχει την ευκαιρία με άλλους άντρες και μετά να φαντασιώνεται όταν κάνουμε σεξ τη συνέχεια μαζί τους και πως την πηδάνε ενώ εγώ προσποιούμαι ότι είμαι κάποιος από αυτούς. Με τον τεχνικό αν θυμάστε ήταν η πρώτη φορά που είχε παίξει αρκετά με κάποιον και το είχε σταματήσει πριν τα πράγματα ξεφύγουν και συνέχισε μαζί μου για να ολοκληρώσει το πήδημα.

Αυτή τη φορά θα σας διηγηθώ τι έγινε το καλοκαίρι του 2020 στις διακοπές και ενώ μέχρι τότε συνεχίζαμε το παιχνίδι που έκανε με άλλους, αλλά έμενε απλά παιχνίδι, με μένα να έχω πάντα τον τελευταίο λόγο.

Πήγαμε διακοπές σε ένα νησί που συνήθιζε να πηγαίνει για χρόνια με τους δικούς της από μικρή και μετά με τις παρέες της μέχρι τα 30 της. Μετά γνωριστήκαμε και για πολλά χρόνια σταμάτησε να πηγαίνει, έτσι το περασμένο καλοκαίρι αποφασίσαμε να πάμε μαζί. Κλείσαμε σε ένα σχετικά καλό ξενοδοχείο της περιοχής όπου θα μέναμε για δέκα μέρες. Θυμίζω ότι είναι 45 χρονών, εμφανίσιμη, με καστανά μακριά μαλλιά και πράσινα μάτια. Ύψος 1.70, στήθος κανονικό και στητό, περιφέρεια λίγο μεγαλύτερη από το κανονικό αλλά με έναν κώλο που δεν περνά απαρατήρητος.

Εκεί αρχίσαμε να κυκλοφορούμε στο παραθαλάσσιο χωριό όπου όταν δεν κάναμε μπάνιο πηγαίναμε για φαγητό, καφέ και τα αναγκαία ψώνια. Μία μέρα, πριν το μπάνιο, καθίσαμε για καφέ σε ένα από τα πολλά μπαράκια που ήταν στην σειρά και εκείνη πήγε στο περίπτερο να πάρει ένα περιοδικό για την παραλία. Φορούσε ένα διαφανές μαύρο παρεό θαλάσσης και από μέσα διαγράφονταν ξεκάθαρα το σχετικά μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της ίδιο χρώμα με τα βαμμένα νύχια στα χέρια και πόδια. Τότε την πλησίασαν τρεις ντόπιοι γύρω στα 50, σχετικά μεγαλόσωμοι και μάγκικο στυλ που φάνηκε να την γνωρίζουν και άρχισαν να μιλάνε σχετικά άνετα μαζί της.

Κάποια στιγμή και αφού άρχισαν να χασκογελάνε, τελείωσαν τη κουβέντα τους και αφού χαιρετήθηκαν ήρθε προς εμένα. Μου είπε ότι ήταν παλιοί γνωστοί της με τους οποίους έκανε παρέα στα νιάτα της και οι οποίοι πάντα την καλοβλέπανε, χάρηκαν που την είδανε μετά από τόσο καιρό και φυσικά κατάλαβε ότι την έγδυναν με τα μάτια τους. Μου είπε χαμογελώντας με νόημα ότι της πρότειναν να πάνε για τσίπουρο να θυμηθούνε τα παλιά και ακόμα καλύτερα για μπάνιο σε μία ερημική παραλία που πηγαίνανε. Άρα έπαιζε το σενάριο να παίξει μαζί τους και να φαντασιωθεί μετά μαζί μου το πως την πηδάνε κάτι που φάνηκε να γουστάρει πολύ. Βέβαια το να παίξει με 3 ήταν πρωτόγνωρο αλλά μου είπε ότι ένοιωθε σίγουρη ότι το ελέγχει γιατί τους γνώριζε χρόνια και δεν είχα λόγο να το αμφισβητήσω βλέποντας πόσο το θέλει.

Την επόμενη μέρα πήρε τηλέφωνο τον Δ με τον οποίο ένοιωθε πιο άνετα και του είπε ΟΚ να πάνε για μπάνιο και μετά για κάνα μεζεδάκι. Έβαλε ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι που στο κάτω μέρος έδενε με κορδόνια και από πάνω ένα άσπρο διχτυωτό παρεό προφανώς για να τους τρελάνει τελείως. Μου έδωσε οδηγίες πως να βρω την παραλία αλλά από ένα σημείο δασώδες που δεν θα με έβλεπαν αλλά εγώ θα μπορούσα να παρακολουθώ τι γίνεται. Με φίλησε απαλά στα χείλη και έφυγε παίρνοντας την τσάντα θαλάσσης με τα προσωπικά της αντικείμενα. Θα την έπαιρναν λίγο πιο κάτω από το ξενοδοχείο με αυτοκίνητο. Έφυγα κι εγώ με το αυτοκίνητο που είχαμε νοικιάσει και ακολούθησα την άλλη διαδρομή που μου είπε.

Έφτασα μέχρι εκεί που πήγαινε ο δρόμος, πάρκαρα και ξεκίνησα με τα πόδια να περπατώ ένα μονοπάτι δύσβατο μέσα από δέντρα. Μετά από περίπου 20 λεπτά έφτασα στο τέλος του δάσους και αμέσως μετά ήταν η παραλία στην οποία δεν μπορούσα να πάω γιατί μεσολαβούσε κάτι σαν χαντάκι μήκους περίπου τριών μέτρων όπως μου είχε περιγράψει. Κρύφτηκα στα τελευταία δέντρα έχοντας μπροστά μου όλη την παραλία η οποία ήταν πραγματικά ερημική με ψιλό βότσαλο και μία θάλασσα λάδι.

Μετά από λίγο τους είδα να έρχονται. Μπροστά προχωρούσε η Γ με τον Δ δίπλα δίπλα μιλώντας και από πίσω ο Μ με τον Σ οι οποίοι έτρωγαν με τα μάτια τους τον κώλο της που ταλαντεύονταν μπροστά τους μέσα στο διχτυωτό παρεό και έκαναν νοήματα ο ένας στον άλλο. Η εικόνα της γυναίκας μου με αυτή την εμφάνιση με τρεις μαντράχαλους που τους έτρεχαν τα σάλια με έκανε να νιώσω άβολα αλλά ταυτόχρονα με έφτιαχνε πολύ κάνοντας με να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου.

Έστρωσαν τις πετσέτες τους και κάθισαν με την γυναίκα μου ανάμεσά στους δύο και ο τρίτος ακριβώς μπροστά της. Εκείνη αφού έβγαλε το παρεό έγειρε πίσω το σώμα της ακουμπώντας στους αγκώνες τους και δίνοντας από πολύ κοντά θέα στο κορμί της που έκρυβε πολύ αμυδρά τα επίμαχα σημεία το μικροσκοπικό μπικίνι. Εκείνοι την έτρωγαν με τα μάτια και χασκογελούσαν μιλώντας περί ανέμων και υδάτων κάνοντας συνέχεια σχόλια για το πόσο ωραία γυναίκα είναι σκύβοντας προς το μέρος της και ακουμπώντας τη σε διάφορα σημεία στα χέρια και στα πόδια δήθεν τυχαία και άνετα.

Η Γ φαίνονταν να το διασκεδάζει και να της αρέσει το όλο σκηνικό. Μου φάνηκε ότι οι ρώγες της είχαν σκληρύνει και διαγράφονταν φανερά ενώ στο λεπτό μπικίνι διαγράφονταν η ανατομία του μάλλον ερεθισμένου αιδοίου της. Κάποια στιγμή ο Μ. είπε να βγάλουν τα μαγιό τους και να μπουν στη θάλασσα. Η πρώτη αντίδραση της Γ. ήταν ότι δεν θέλει αλλά όχι με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα και εκείνοι σηκώθηκαν και έβγαλαν τα δικά τους μπροστά της χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Γ πήγε να αντιδράσει αλλά κόλλησε καρφώνοντας το βλέμμα της πάνω τους. Οι πούτσες τους ήταν μεγάλες, χοντρές και με πολλές τρίχες όπως όλο τους το σώμα. Το θέαμα ήταν άκρως καυλωτικό, οι 3 νταγλαράδες με τις μεγάλες πούτσες τους όρθιοι μπροστά στην καθισμένη γυναίκα μου σε απόσταση αναπνοής και εκείνη να μην μπορεί να πάρει το βλέμμα της ούτε να αρθρώσει λέξη.

Της έλεγαν να βγάλει το μαγιό της να βουτήξουν και ότι θα είναι πολύ ωραία όπως παλιά. Εκείνη αρνιόταν και έλεγε ότι δε θέλει να το βγάλει, τότε και οι 3 έτρεξαν όπως ήταν γυμνοί και βούτηξαν στην θάλασσα με μία μπάλα και της φώναζαν να μπει μέσα να παίξουν. Εκείνη δίσταζε και πήρε το τηλέφωνο, μου έστειλε μήνυμα ρωτώντας με αν βλέπω. Της απάντησα ναι και με ρώτησε τι να κάνει. Της είπα ότι θέλει και μου απάντησε ότι δεν είναι σίγουρη αν θα μπορέσει να τους ελέγξει αλλά εδώ που έφθασε θέλει να το ρισκάρει γιατί έχει φτιαχτεί πολύ και το βράδυ θα περάσουμε φανταστικά. Της είπα ΟΚ ενώ ένοιωθα κι εγώ απίστευτη καύλα.

Εξακολουθούσαν να την φωνάζουν να μπει μέσα να παίξουν. Η Γ σηκώθηκε και λικνίζοντας το κορμί της πήγε προς το μέρος τους ενώ οι άλλοι πανηγύριζαν. Το μαγιό είχε μπει στον κώλο της ενώ τα κωλομέρια της ήταν σε κοινή θέα. Μπήκε στην θάλασσα και άρχισαν το παιχνίδι το οποίο ήταν πολύ απλό. Ήταν 2 εναντίον 2 και όποιος είχε την μπάλα έπρεπε οι άλλοι να του την πάρουν ή να δώσει πάσα στον συμπαίκτη του. Γινόταν χαμός όποτε έπαιρνε την μπάλα η Γ., που γινόταν συνέχεια δήθεν τυχαία, έπεφταν όλοι πάνω της να της την πάρουν. Την αγκάλιαζαν, την τραβούσαν, την σήκωναν ψηλά και φυσικά το χούφτωμα και το τρίψιμο των ψωλών τους πάνω της πήγε σύννεφο. Από ότι μου περιέγραψε μετά κάτω από το νερό ένοιωθε συνέχεια χέρια στο μουνί, στον κώλο και στα βυζιά της ενώ και αυτή συνέχεια άγγιζε τυχαία τις πούτσες τους που είχαν πλέον σηκωθεί για τα καλά.

Το πάνω μέρος του μαγιό της είχε τραβηχτεί και οι ρώγες της ήταν σε κοινή θέα. Κάποια στιγμή ο Σ σκόπιμα έλυσε τα κορδόνια από το κάτω μέρος και το έβγαλε τραβώντας το με μία κίνηση. Εκείνη πήγε να το πάρει πίσω αλλά ο Σ το πέταξε στον Μ και ο Δ την αγκάλιασε από πίσω για να την εμποδίσει τρίβοντας έντονα τον πούτσο του στα κωλομέρια της. Ο Σ της έλυσε και το πάνω μέρος, το πέταξε και αυτό στον Μ ο οποίος έτρεξε, βγήκε στην αμμουδιά, άφησε το μαγιό της στην πετσέτα της και κάθισε στην δικιά του περιμένοντας. Ταυτόχρονα βγήκε και ο Σ και κάθισε και εκείνος στην δικιά του πετσέτα. Η γυναίκα μου με τον Δ να την έχει αγκαλιάσει από πίσω και να μην ξεκολλάει άρχισε να τους παρακαλεί να της το δώσουν αλλά εκείνοι ανένδοτοι γελούσαν και της έλεγαν να έρθει να το πάρει. Είχε πέσει στην παγίδα τους αλλά δεν έδειχνε ενοχλημένη, θα έλεγα ότι μάλλον το διασκέδαζε γιατί δεν είχε άλλη επιλογή.

Ο Δ βγήκε και ξάπλωσε και αυτός στην πετσέτα του παίρνοντας θέση για το θέαμα που θα ακολουθούσε. Η Γ τους κοιτούσε, 3 γυμνοί μεγαλόσωμοι τραχείς άντρες με τις πούτσες τους σηκωμένες να περιμένουν την παντρεμένη από την πόλη να βγει γυμνή από την θάλασσα και να έρθει προς το μέρος τους για να πάρει το μαγιό της. Εκείνη, από ότι μου είπε μετά, από την μια ένοιωθε θυμωμένη από την εξέλιξη αλλά από την άλλη το μουνί της είχε μουσκέψει από τη θάλασσα αλλά και την ηδονή που την κατέκλυζε ολόκληρη.

Κάποια στιγμή το πήρε απόφαση, ένα από τα χαρίσματά της ήταν η αποφασιστικότητά της. Σηκώθηκε, βγήκε από το νερό και περπάτησε προς το μέρος τους ολόγυμνη με το περιποιημένο τρίγωνο πάνω από το ξυρισμένο μουνί της και το καλοσχηματισμένο και στητό παρά την ηλικία στήθος της με τις καυλωμένες ρώγες. Οι «αγροίκοι» τη χαλβάδιαζαν καθώς περπατούσε ενώ χάιδευαν σιγά σιγά τις ψωλές τους που σηκωμένες έδειχναν τεράστιες και εξωπραγματικές. Μία από τις φαντασιώσεις της που μας άναβαν στο κρεβάτι ήταν να την πηδάνε άγρια πολλοί άντρες με τεράστιες πούτσες και αυτή δήθεν να μη θέλει. Ήξερα ότι εκείνη την στιγμή έκανε την ίδια σκέψη. Έφτασε κοντά τους κοιτώντας τους μια στα μάτια και μια στις στητές τους πούτσες. Κοίταξε προς το μέρος μου στο δάσος που ήξερε ότι έβλεπα, ανοιγόκλεισε τα μάτια και αφού μου χαμογέλασε ελαφριά σαν να έλεγε δεν υπάρχει γυρισμός, γονάτισε μπροστά τους και έσκυψε στην πούτσα του Σ παίρνοντας τη σιγά σιγά στο στόμα ενώ την αγκάλιασε με το χέρι.

Ήταν τεράστια και με το ζόρι κατάφερε να πάρει τη μισή στο στόμα της ενώ ο Σ έπεσε πίσω βγάζοντας έναν αναστεναγμό. Ο Μ ήρθε δίπλα της και άρχισε να μαλάζει τα βυζιά της ενώ ο Δ πήγε από πίσω της και έχωσε το πρόσωπό του στον κώλο της και την γλώσσα του στο μουνί της γλείφοντάς τη με βουλιμία. Η Γ βογκούσε από την καύλα που ανέβαινε μέσα της ενώ τα μουγκρητά των άλλων εναλλάσσονταν. Εγώ με την σειρά μου είχα καυλώσει και είχα βγάλει την πούτσα μου που είχε σκληρύνει και την έπαιζα αργά αργά γιατί ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Ο Σ κόντευε να τελειώσει από την πίπα που του έκανε και τη σταμάτησε. Την τράβηξε προς το μέρος του και την έβαλε να καθίσει σιγά σιγά πάνω στην χοντρή πούτσα του. Εκείνη όπως μου είπε ένοιωσε να την ανοίγει διάπλατα και να εισχωρεί στο υγρό μουνί της κάνοντας τη να φωνάξει από ευχαρίστηση. Βρήκαν ρυθμό και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω του ενώ τα χέρια της έσφιγγαν το τριχωτό του στήθος.

Ο Μ έφερε την πούτσα του στο στόμα της και άρχισε να του κάνει τσιμπούκι προσπαθώντας να βρει το ρυθμό ανάμεσα στην πούτσα που ανεβοκατέβαινε το μουνί της και σε αυτήν που μπαινόβγαινε στο στόμα της. Οι κραυγές ηδονής που έβγαζε έδειχναν πόσο το ευχαριστιόταν ενώ οι γαμιάδες της την περιποιούνταν καλά. Ο Δ συνέχιζε τη δουλειά από πίσω της γλείφοντας πλέον τον κώλο της χώνοντας όλη την γλώσσα του μέσα προκαλώντας της απίστευτα ρίγη ηδονής. Κάποια στιγμή, ο Μ που την τσιμπούκωνε της είπε «πουτάνα παντρεμένη, μόνο για πούτσο είσαι» και η γυναίκα μου έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό. Άγγιξε ευαίσθητη χορδή και το κατάλαβαν. «Σου αρέσει ψώλα να σε ξενογαμάνε, είπε ο Σ. Είσαι μεγάλη γαμιόλα». Η Γ. άρχισε να χύνει πάνω στον πούτσο του, έγειρε πίσω το κεφάλι ενώ τα μάτια της γύρισαν.

Ο Μ την χτυπούσε με την πούτσα του στο μάγουλο ενώ της έστριβε τις ρώγες και γελούσε από ικανοποίηση. Ο Δ τώρα της έβαζε κωλοδάχτυλο με δύναμη ενώ εκείνη είχε σπασμούς από τον οργασμό που είχε. Ο Σ δεν άντεξε και άρχισε να χύνει μέσα της τεντώνοντας το σώμα του όσο μπορούσε φωνάζοντας «παρ' τα μουνάρα, παρ' τα ξεσκισμένη» ενώ εκείνη έτρεμε και είχε ανοίξει το στόμα της στην προσπάθεια να διαχειριστεί την αναπνοή της και την αίσθηση που τη γέμιζε. Ο Σ τραβήχτηκε από κάτω της και ο Μ πήγε από πίσω της και μπήκε στο μουνί της με μία βίαιη κίνηση, ενώ ο Δ. ήρθε μπροστά και έχωσε με τη σειρά του την πούτσα του στο στόμα της. Εκείνη προσπαθούσε να πάρει ανάσα αλλά της γαμούσε το στόμα με ταχύτητα και της έτρεχαν τα σάλια στην προσπάθεια να πάρει ανάσα. Ο Μ με τη σειρά του της γαμούσε το μουνί από πίσω σαν καλολαδωμένο πιστόνι ενώ της άνοιγε τα κωλομέρια με τα χέρια του. «Έτσι πουτάνα, σου αρέσει ο πούτσος μου να σου ξεσκίζει τη μουνάρα;» της έλεγε ενώ εκείνη έτρεμε σύγκορμη και ο δεύτερος οργασμός ερχόταν.

Κρατούσε με το ένα χέρι την μεγάλη πούτσα που είχε στο στόμα της και με το άλλο προσπαθούσε να στηριχτεί στην αμμουδιά ενώ ο άλλος γαμιάς της την ξέσκιζε πισωκολλητά ανοίγοντας τελείως το μουνί της που πλατσούριζε από τα πολλά υγρά της. Ο Δ έκανε νόημα στον Μ και ξάπλωσε τραβώντας την πάνω του. Εκείνη ακολούθησε την οδηγία και έκατσε πάνω στην πούτσα του Δ που ήταν η πιο μεγάλη και χοντρή σαν σωλήνας. Τρελάθηκε από πόνο και καύλα και άρχισε να χύνει ξανά, δεν το πίστευε αυτό που ένοιωθε. Εγώ με το ζόρι κρατιόμουν να μη χύσω για να μην τελειώσει. Ο Δ τη χόρευε πάνω στο τεράστιο παλούκι του και εκείνη έχυνε σε κάθε ανεβοκατέβασμα ενώ το κορμί της έτρεμε ολόκληρο και φώναζε από ηδονή.

«Φάε γαμιόλα την ψωλάρα μου που δήθεν δεν ήθελες να έλθεις μαζί μας, παρ' τα πουτάνα κυρία…» της είπε. Ο Μ κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα, έκλεισε το μάτι στον Σ που έκανε τσιγάρο απολαμβάνοντας το θέαμα, βγήκε από το μουνί της και έσκυψε στην κωλοτρυπίδα της και αφού έβαλε πρώτα ένα δάχτυλο και μετά δύο, στο τέλος έφτυσε με δύναμη για να τον υγράνει. Την έσπρωξε να σκύψει προς τον Δ και οδήγησε τη μεγάλη πούτσα του στην πίσω τρύπα της. Εγώ είχα ανεβάσει 150 σφυγμούς, δεν πίστευα στα μάτια μου. Είχε τελειώσει ήδη 3 φορές και σε λίγο θα είχε 2 πούτσες μέσα της, μία στο μουνί και μία στον κώλο. Την είχα πηδήξει από τον κώλο μερικές φορές, της είχε αρέσει αλλά είχε πονέσει και δεν το συνηθίζαμε. Εμένα είναι κοντά στα 18 εκ. αλλά αυτοί όλοι είναι τουλάχιστον στα 25 εκ και πιο χοντροί, δεν ήξερα πως θα αντιδράσει.

Ο Μ. όρθιος από πάνω της αλφάδιασε την ψωλή του στην πίσω πόρτα της και της ψιθύρισε «τώρα μωρή γαμιόλα θα πάρεις αυτό που ζητάς, θα δεις πως ξεσκίζουμε τον κώλο σε κάτι πουτάνες παντρεμένες σαν εσένα όταν έρχεστε στα μέρη μας» και σιγά σιγά έχωσε τον πούτσο του στον κώλο της. Πρώτα το κεφάλι που ήταν χοντρό σαν μανιτάρι. Μόλις φώλιασε μέσα της, η Γ φώναξε δυνατά και της κόπηκε η ανάσα. Ο Δ σταμάτησε να γαμάει το μουνί της και περίμενε τον Μ να πάρει ρυθμό στον κώλο της. Ο Μ συνέχισε να μπαίνει πιο βαθιά ενώ η γυναίκα μου του έλεγε να πάει πιο σιγά γιατί πονάει. Εκείνος συνέχισε μέχρι που ο τεράστιος πούτσος του σχεδόν όλος μπήκε μέσα της. Έκατσε ακίνητος μέσα της και της είπε «όλος είναι μέσα στην κωλάρα σου γαμιόλα, σε άνοιξα για τα καλά ψώλα». Εκείνη από την πολύ καύλα δεν ένοιωθε πόνο και φαινόταν να έρχεται νέος οργασμός. Οι δύο πούτσες ήταν ακίνητες μέσα γεμίζοντας την όσο δεν παίρνει.

Ο Σ. που κάπνιζε αποφάσισε να συμμετάσχει. Έσκυψε και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα της κάνοντας την να κραυγάσει, πάντα της άρεσε αυτό. Άρχισε να καυλώνει πολύ και τότε την άκουσα να λέει «γαμήστε με παλιοπούστηδες, μη σταματάτε, ξεσκίστε με την πουτάνα». Αυτό ήταν, άρχισαν οι δύο που τη γαμούσαν να την σφυροκοπάν ανελέητα και συντονισμένα, μέσα ο ένας έξω ο άλλος εναλλάξ. Ο τρίτος συνέχιζε να τρίβει την κλειτορίδα της ενώ οι δύο τεράστιες πούτσες μπαινόβγαιναν με δύναμη μέσα της στέλνοντας την αλλού. «Πάρ' τα πρόστυχη, πουτάνα, θα σε ξεσκίσουμε» της έλεγαν ενώ την ξέσκιζαν στην κυριολεξία. Τα υγρά της πετάγονταν από παντού, έβγαλε μια δυνατή κραυγή και ένα μακρόσυρτο άχ... σήκωσε ψηλά και προς τα πίσω το κεφάλι, τα μάτια της ξαναγύρισαν και άρχισε να χύνει ενώ το κορμί της κατέκλυζαν σπασμοί και κύματα οργασμού.

Ενώ ακόμα έχυνε οι γαμιάδες της δεν άντεξαν και άρχισαν να αδειάζουν και αυτοί το βαρύ φορτίο τους μέσα της με δυνατά μουγκρητά και φωνές. «Σε χύνουμε μουνάρα, παρ' τα ψώλα παντού και στο μουνί και στον κώλο». Έχυναν μαζί της και η γυναίκα μου παραληρούσε ενώ αυτοί στράγγιζαν μέσα της. Ο Σ δεν άντεξε, έπαιζε και αυτός τον πούτσο του και άρχισε να χύνει και αυτός στην πλάτη της. Εγώ δεν άντεχα άλλο και έχυσα με δύναμη κοιτώντας τους να φτάνουν στην κορύφωση. Μετά από λίγο σωριάστηκαν κάτω και έμειναν έτσι αγκαλιασμένοι προσπαθώντας να βρουν την ανάσα τους.

Μετά από μισή ώρα σηκώθηκαν μάζεψαν τα πράγματα τους και έφυγαν. Την κρατούσαν αγκαλιά γιατί δε μπορούσε να περπατήσει ενώ τα πόδια της έτρεμαν.

Με το ζόρι έφθασε από το ξενοδοχείο που την περίμενα για να την πάω στο δωμάτιο. Δε μπόρεσε ούτε στο μπάνιο να μπει, έπεσε για ύπνο όπως ήταν με το σώμα γεμάτο μώλωπες, τα χύσια τους μέσα της παντού και με το μουνί πλήρως ξεχειλωμένο ενώ ο κώλος της έμοιαζε με ένα απύθμενο πηγάδι και με νέες πλέον διαστάσεις. Το μόνο που μπόρεσε να μου πει ήταν ότι δεν είχε ξανανιώσει έτσι και αν με ενόχλησε ότι έγινε. Της είπα όχι εφόσον το ήθελε και της άρεσε, μου απάντησε ότι και το ήθελε και της άρεσε πολύ. Με ευχαρίστησε με ένα φιλί και αποκοιμήθηκε εξαντλημένη.

Την άλλη μέρα το πρωί επειδή πονούσε πήγα στο φαρμακείο και πήρα μία αλοιφή για να καταπραΰνει τον πόνο. Έσκυψε στα τέσσερα για να της την βάλω, δεν πίστευα αυτό πού έβλεπα στο φως της μέρας, το μουνί της κατακόκκινο και πολύ χρησιμοποιημένο ενώ ο κώλος της είχε το ίδιο άνοιγμα με το μουνί, ερεθισμένος και με την εξωτερική περίμετρο διογκωμένη σχεδόν ξεχειλωμένος. Την είχαν στην κυριολεξία ξεσκίσει, καύλωσα αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μου κάτσει γιατί πραγματικά πονούσε. Της έβαλα την αλοιφή με απαλές κινήσεις και ένοιωσε κάποια ανακούφιση. Για τρεις μέρες δυσκολευόταν ακόμα και στο περπάτημα, το να καθίσει της ήταν πολύ δύσκολο. Κάναμε έρωτα μετά από πέντε μέρες φανταζόμενοι το πήδημα που της είχαν κάνει και η ηδονή που νοιώσαμε κατέληξε σε πολύ έντονο οργασμό και για τους δύο. Μου είπε ότι με αγαπά και με ευχαρίστησε ξανά για ότι έγινε λέγοντάς μου ότι θα το ξανάκανε ευχαρίστως.
Copyright protected OW ref: 183515Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.