Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καθόμουν στον καναπέ και έπινα τον καφέ μου, όταν άκουσα κλειδιά στην πόρτα μου. Η πόρτα άνοιξε και όρμησε ο Ερμής με φόρα και πήδηξε επάνω μου. Έβαλε τα μπροστινά του πόδια πάνω στα δικά μου και άρχισε να με γλείφει στο σαγόνι και στα μάγουλα. Τον χάιδεψα στη ράχη και στο κεφάλι του.

- Που είναι το αγόρι μου; Τι κάνεις Ερμή μου;

Τον φίλησα στη μουσούδα και πήδηξε στον καναπέ, έκατσε και έβαλε το κεφάλι του πάνω στο πόδι μου ενώ εγώ τον χάιδευα.

Ο Ερμής ήταν το δώρο μου για τα 30στά γενέθλια της Ράνιας. Γνήσιος Γερμανικός ποιμενικός, τον βρήκα σχεδόν μόλις γεννήθηκε και μου βγήκε περίπου 1500 ευρώ, 1300 μαζί με την εκπαίδευσή του και κάνα διακοσάρι τα συμπράγκαλά του. Αλυσίδες, λουριά, στρώμα, παιχνίδια, τροφές κλπ. Τώρα περίπου 5 χρονών και σχεδόν 4,5 χρόνια με τη Ράνια.

- Ερμή, πήγαινε στη θέση σου σε παρακαλώ, είπε η Ράνια.

Αμέσως με κοίταξε λυπημένος, σηκώθηκε βαριεστημένα και πήγε στη γωνία που είχα ένα στρώμα γι' αυτόν. Η Ράνια γέμισε το μπολ του με νερό και το άφησε κοντά του. Μου έδωσε μια σακούλα μεγάλη.

- Για σένα παππού, μου είπε.

- Τι πήρες πάλι βλαμμένο;

Μέσα είχε ένα ζευγάρι μαύρες φόρμες NIKE και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα παπούτσια ίδιας μάρκας.

- Θες να με καταντήσεις σαν εσένα; Είπα.

- Είναι πιο άνετες στο βουνό, θα δεις, μου απάντησε.

Στο βουνό είχα ένα σπίτι από τον παππού μου. Ήμουν το μοναχοπαίδι, της μοναχοκόρης του και όταν «έφυγε» τα άφησε όλα σε μένα. Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη, 2-3 οικόπεδα και ένα σπίτι στο βουνό, μέσα στα δέντρα και ένα μικρό ποτάμι που κατέβαινε από τα βουνά και σχημάτιζε μια τεχνητή λίμνη κοντά στο σπίτι, που την είχε φτιάξει ο παππούς για να εκμεταλλεύεται το νερό.

Ήταν περίπου 2-3 ώρες από δω. Τα διαμερίσματα στην Αθήνα τα νοίκιαζα κάνα 600άρι το καθένα. Στη Θεσσαλονίκη έμενα εγώ στο ένα και το άλλο το είχα για καβάτζα. Το έδινα στη Ράνια για να μην πληρώνει ενοίκια, αλλά αυτή δεν ήθελε. Ήταν μεγάλο γι’ αυτήν, έλεγε. Τα οικόπεδα τα δύο που είχαν ελιές τα είχα δώσει και για ενοίκιο μου δίναν από 4 τενεκέδες λάδι ο καθένας. Το άλλο ήταν δίπλα στη θάλασσα.

- Θες να έρθεις μαζί κι εσύ Κύρο; Είπε η Ράνια. Εγώ θα καθαρίσω και θα συμμαζέψω λίγο το σπίτι και θα φύγω. Εσύ θα μείνεις με τον Ερμή εκεί κι εγώ θα έρθω αύριο το πρωί.

Μόλις άκουσε το όνομά του ο Ερμής, τα αυτιά του σηκώθηκαν και μας κοίταξε. Του έκλεισα το μάτι και ακούμπησε ξανά το κεφάλι του στα πόδια του, ενώ το βλέμμα του ήταν σε μένα.

- Έλα δω αγόρι μου, του είπα χτυπώντας το χέρι μου στον καναπέ, δίπλα μου και αμέσως σηκώθηκε και στηρίχτηκε στα μπροστινά του πόδια. Έγειρε το κεφάλι του στο πλάι και κοίταξε τη Ράνια.

- Πήγαινε Ερμή, είπε και έτρεξε και πήδηξε δίπλα μου και με φίλησε στο πρόσωπο. Τον φίλησα κι εγώ στη μουσούδα του.

- Τον κακομαθαίνεις Κύρο, μου είπε. Θα τον κάνεις όπως έκανες κι εμένα.

- Χα, χα… μια χαρά είστε κι οι δύο. Πάνε κάνε τις δουλειές σου και έλα να πάμε όλοι μαζί και να μείνουμε εκεί. Νωρίς είναι ακόμα.

- Καλά, αλλά δε θα προλάβω να κάνω τίποτα σήμερα.

- Σιγά μωρέ συ, όλα μια χαρά είναι και έχουμε τα πάντα.

- Ο Ερμής;

- Έχω 4-5 τσουβάλια.

- Οκ, πάω και έρχομαι. Σε κάνα δίωρο να είστε έτοιμοι.

Η Ράνια έφυγε και μείναμε οι δυο μας. Ετοίμασα μια βαλίτσα και έβαλα τον Ερμή να φάει απ' τις κροκέτες του. Σε 2-3 ώρες ήρθε και η Ράνια και φύγαμε. Ο Ερμής πίσω κι εγώ μπροστά μαζί της.

Βάλαμε ζώνες και ξεκινήσαμε.

- Μαλάκα άλλη φάση το τζιπ, μου είπε. Ξέρεις πως ανεβαίνει στο βουνό;

- Τι, πήγες μόνη σου;

- Πήγα πριν 2-3 βδομάδες και καθάρισα λίγο.

- Δεν σου είπα βλαμμένο να μην πηγαίνεις εκεί μόνη σου; Είναι επικίνδυνα, δε θέλω να πηγαίνεις μόνη.

- Είχα τον Ερμή μαζί μου και γύρισα πριν νυχτώσει.

Ο Ερμής γάβγισε ακούγοντας το όνομά του και έβαλε το κεφάλι του ανάμεσά μας.

Η Ράνια σήκωσε το χέρι και τον χάιδεψε.

- Καλά είσαι μωρό μου; Είπε.

- Μία χαρά είμαι, είπα.

- Χα, χα… είσαι πολύ μαλάκας αλλά χαίρομαι που είσαι καλά, μου είπε.

Φτάσαμε πριν σουρουπώσει, ξεφορτώσαμε το αμάξι και είδαμε ότι όλα ήταν εντάξει μέσα στο σπίτι. Αφήσαμε τον Ερμή στην βεράντα και πήγαμε στο ποταμάκι. Πήρα και την καραμπίνα μαζί, μήπως και βρω κάτι, όσο βλέπαμε ακόμα. Κάτσαμε δίπλα στο ποτάμι και έγειρε επάνω μου.

- Μαλάκα πολύ γουστάρω εδώ πάνω, μου είπε, μακριά από τον κόσμο.

- Μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις, σου το είπα, και με όποιον θέλεις, θεώρησε το και δικό σου το σπίτι.

- Δεν πρόκειται να έρθω ποτέ με κανέναν, δε χωράει άλλος σε τέτοιο περιβάλλον. Ίσως με καμιά γυναίκα, είπε χαμογελώντας, αλλά οκ το θεωρώ και δικό μου πλέον, είπε και μου έδωσε ένα φιλάκι. Εξάλλου έχω και κλειδιά.

Ακούσαμε γαβγίσματα. Ο Ερμής στέκονταν 10 μέτρα μακριά και μας γάβγιζε. Γύρισε να φύγει. Μόλις απομακρύνθηκε άλλα 10 βήματα, σταμάτησε γύρισε και γάβγισε πάλι.

- Πάμε, είπε η Ράνια, κάτι τρέχει.

Πήρα το όπλο και φύγαμε. Μόλις είδε ο Ερμής ότι ξεκινήσαμε, έφυγε σφαίρα για το σπίτι. Μόλις φτάσαμε, ο Ερμής στέκονταν στο χώμα, μπροστά στη σκάλα, που ανεβαίνεις στη βεράντα και γρύλιζε σε ένα ζευγάρι.

- Εντάξει Ερμή, είπα, πήγαινε πάνω.

Ο Ερμής ανέβηκε και έκατσε στην βεράντα. Είχε αρχίσει να σουρουπώνει και έβγαλε ψύχρα.

- Γεια σας παιδιά, είπα.

- Γεια σας, απάντησε αυτός, ξέρετε χαθήκαμε και ο δρόμος που βρήκαμε κατά λάθος, μας έβγαλε εδώ.

- Αν δεν ξέρεις την περιοχή είπα, είναι εύκολο να χαθείς. Ελάτε μέσα να ζεσταθείτε λίγο.

- Εγώ είμαι ο Κύρος και η κοπέλα είναι η Ράνια.

- Εγώ είμαι ο Σάκης και η κοπέλα μου είναι η Φένια.

- Χαρήκαμε πολύ παιδιά, είπαμε

- Κι εμείς χαρήκαμε, είπαν κι αυτοί.

Μπήκαμε στο σπίτι και άναψα το τζάκι που ήταν έτοιμο από πριν. Μετά άναψα και μια μεγάλη μασίνα, ξυλόσομπα, που είχα κοντά στην κουζίνα με φούρνο για μαγείρεμα. Η Ράνια είχε βάλει ήδη ποτά και ηρεμούσε τον Ερμή που δεν τα πήγαινε καλά με τους ξένους, ιδίως στο βουνό.

- Σας αναστατώσαμε, συγνώμη…

έκανε η κοπέλα που φαίνονταν γύρω στα 29 με 30, 1.70 περίπου αδύνατη με ξανθά μαλλιά. Αυτός γύρω στα 35 με καστανό σκούρο μαλλί και γύρω στο 1.80. Ήταν και οι δύο ωραίοι, όμορφο ζευγάρι.

- Δεν πειράζει, έκανε η Ράνια, για να αναστατωθούμε ήρθαμε εδώ κι εμείς και γέλασε συνεχίζοντας, ερχόμαστε και ξεδίνουμε κάπου κάπου.

- Αν θέλετε μπορείτε να μείνετε εδώ σήμερα και αύριο θα πάμε να βρούμε το αμάξι σας, υπάρχει χώρος.

- Ευχαριστούμε πολύ, έκαναν και οι δύο.

- Λοιπόν, είπα εγώ παίρνοντας το ποτό μου, πάω να ετοιμάσω κάτι να φάμε, πιέστε τα ποτά σας.

Πήγα στην κουζίνα και άρχισα τα μαγικά μου.

Ένοιωσα ένα βλέμμα πίσω μου και γύρισα. Είδα τη Φένια να με κοιτάει.

- Για να κόβεις τόσο γρήγορα το κρεμμύδι, πρέπει να είσαι μάγειρας; Είπε.

- Γέλασα, μπορεί και να είναι χόμπι.

- Μπορεί, δεν αντιλέγω, θέλεις να βοηθήσω σε κάτι;

- Όχι, είσαι φιλοξενούμενη, κάτσε να πιείς το ποτό σου.

- Δε με πειράζει, μ' αρέσει η κουζίνα.

- Ωραία, πάρε αυτό το κατσαρόλι, βάλε νερό μέχρι τη μέση και βάλε μέσα ένα κουτάλι μουστάρδα, ένα κουτάλι βούτυρο ένα κουτάλι ζωμό κότας από το μπολ στο ράφι και ένα μικρό φλυτζάνι ελαιόλαδο και βάλ’ το να βράσει.

- Τι είναι αυτό;

- Για τις πατάτες που θα βάλουμε στον φούρνο.

- Μ… καλό ακούγεται.

- Αυτή την κατσαρόλα όπως είναι, πάνω στην μασίνα, μαζί με το καπάκι και έλα να καθαρίσουμε τις πατάτες.

Τις καθαρίσαμε, τις κόψαμε και αδειάσαμε μέσα το κατσαρόλι μόλις διαλύθηκε ο ζωμός και το βούτυρο. Τις βάλαμε στο φούρνο αφού έβαλα τα μπαχαρικά και άρχισα να καθαρίζω τον πάγκο.

- Η κατσαρόλα τι έχει; Με ρώτησε.

- Έβαλα το μοσχάρι να βράσει λίγο και θα το κάνω μετά. Σε λίγο πρέπει να βγάλουμε το καπάκι να μην αρχίσει να χύνεται στη σόμπα, και να το ξαφρίσουμε 2-3 φορές.

Ήρθε ο Σάκης και κάτι της είπε, αυτή του είπε οκ και αυτός έφυγε.

- Όλα καλά;… ρώτησα.

- Ναι, μου είπε, μάλλον η Ράνια του την έπεσε και ήρθε να με ρωτήσει, μήπως ζηλέψω.

- Κι εσύ; Τι είπες;

- Ότι δε θα ζηλέψω, αρκεί να μη ζηλέψει κι αυτός.

- Από τι να μην ζηλέψει;

Άπλωσε το χέρι της και μου έπιασε τον πούτσο.

- Τι εγώ μαλάκας είμαι; Μου είπε.

Την κοίταξα και χάιδεψα τα ξανθά μαλάκια της.

Έσκυψε, μου έβαλε τη γλώσσα της στο στόμα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

- Περίμενε ένα λεπτό Φένια μου, είπα, έρχομαι, πρόσεχε την κουζίνα.

Πήγα προς τη βεράντα λέγοντας.

- Έλα λίγο έξω… και πετάχτηκε ο Ερμής και έτρεξε προς το μέρος μου.

- Όχι εσύ Ερμή, η Ράνια και γύρισε ξανά πίσω και έκατσε στη θέση του.

Βγήκα έξω και ήρθε και η Ράνια.

- Καλά βλαμμένο, υποτιμάς τη νοημοσύνη μου; Γιατί δεν μου είπες τίποτα;

- Ήθελα να γίνει αυθόρμητα, να φανεί τυχαίο.

- Εδώ στα βουνά βλαμμένο; Τυχαίο;

- Χα, χα… παραλίγο να πιάσει όμως έτσι;

- Είναι το ζευγάρι που μου έλεγες;

- Ναι, οκ φίλοι είναι, δεν τρέχει και τίποτα.

- Τι θα κάνω με σένα ρε γαμώτο;

- Πάμε μέσα, μη μας πάρουν χαμπάρι.

Μπήκαμε μέσα και πήγα στην κουζίνα. Έπιασα τη Φένια από τη μέση και την τράβηξα πάνω μου. Έβαλα τη γλώσσα μου στο στόμα της και άρχισα να την φιλάω. Τράβηξα και έβγαλα τη μπλούζα της και έμεινε με το σουτιέν. Τη χάιδευα στον κώλο ενώ την φιλούσα και με το άλλο χέρι της ξεκούμπωσα το σουτιέν και το έβγαλα. Άρχισα να χουφτώνω τα βυζάκια της και να πιπιλάω τις ρώγες της που σκλήρυναν αμέσως. Τη γύρισα με την πλάτη στο στήθος μου και χαϊδεύοντας τα βυζάκια της με το ένα χέρι, έβαλα το άλλο μέσα από το παντελόνι και το κιλοτάκι της και χάιδεψα το μουνάκι της που ήταν ήδη μούσκεμα.

- Με καυλώνεις Κύρο... μου είπε.

Πήρα το χέρι της και το έβαλα πάνω στον σκληρό μου πούτσο.

- Κι εσύ με καυλώνεις μωράκι μου, της είπα.

- Έχω μια ιδέα, της λέω, δεν πας με τη Ράνια να σκίσετε το Σάκη λίγο μαζί, και μετά να κάνουμε παιχνίδι;

- Το ξέρεις έτσι; Μου είπε.

- Ναι, αλλά δεν έχει σημασία, για να περάσουμε όλοι καλά δεν ήρθατε;

- Οκ, μου λέει, κάτσε να πάρεις μάτι… και γέλασε.

Έκατσα στον καναπέ με τον Ερμή δίπλα μου και γέμισα το ποτήρι μου, άναψα τσιγάρο και έβαλα το χέρι μου στο κεφάλι του και τον χάιδευα. Η Φένια είχε γονατίσει δίπλα στη Ράνια και γλείφανε μαζί τον πούτσο του Σάκη, που αναστέναζε από την κάβλα. Μετά η Ράνια ανέβηκε πάνω στον καναπέ και έβαλε το μουνάκι της στο στόμα του Σάκη που άρχισε να το γλείφει αμέσως. Η Φένια έκατσε πάνω στον πούτσο του και άρχισε να γαμιέται. Μόλις είδα τη στενή της κωλοτρυπίδα να με κοιτάει με παράπονο, δεν άντεξα. Πήγα από πίσω της και της τον κάρφωσα στον κώλο.

- Αχ, αχ…

έκανε και γύρισε και με είδε.

- Ναι έτσι, σκίσε με πουτσαρά μου. Μου λέει.

- Σ' αρέσει καργιολίτσα; Της λέω.

- Πολύ μ' αρέσει, με πεθαίνεις, έτσι σκίστε με γαμιάδες μου.

Η Ράνια σηκώθηκε και έβαλε το στραπόν της. Σήκωσε την Φένια και την έβαλε να κάτσει επάνω της. Ο Σάκης πήγε πίσω από τη Φένια και άρχισε να τη γαμάει από τον κώλο. Εγώ πήγα μπροστά και τον έτριψα λίγο στα χείλη της. Έβγαλε την γλώσσα της και άρχισε να μου τον γλείφει. Της τον έχωσα απαλά στο στόμα και άρχισα να της το γαμάω. Κάπου κάπου τον έβγαζα και τον έχωνα στο στόμα της Ράνιας. Μετά ξανά στο στόμα της Φένιας και η Ράνια μου έγλειφε τ' αρχίδια.

Ο Σάκης άρχισε να χύνει μέσα στον κώλο της Φένιας.

- Χύνω μωρό μου, στην κωλάρα σου, παρ' τα.

- Ναι καυλιάρη μου, χύσε με την πουτάνα… κι εγώ θα χύσω.

Εγώ τον έβγαλα και άρχισα να τον παίζω. Άρχισα να χύνω μια στο πρόσωπο της Φένιας και μια στης Ράνιας.

- Χύνω καργιόλες, σας χύνω, πάρτε τα χύσια μου…

- Χύνω… φώναξε και η Φένια, τι κάβλα, το μουνάκι μου χύνει ψωλαράδες μου.

Η Ράνια έβγαλε το στραπόν και ξάπλωσε. Ο Σάκης χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να γλείφει και να παίζει με το μουνάκι της. Εγώ πήρα τη Φένια και πήγαμε στην κουζίνα. Έβγαλα τις πατάτες, και σούρωσα το μοσχάρι. Πήρα 2 κρεμμύδια και 4 σκελίδες σκόρδο και άρχισα να τα ψιλοκόβω. Η Φένια γονάτισε και με άρχισε στο τσιμπούκι. Μου χάιδευε τα αρχίδια με το ένα χέρι και με το άλλο μου τον έπαιζε αργά και μου τον έγλειφε. Έβαλα λάδι σε μια κατσαρόλα και την έβαλα στη φωτιά. Μόλις τα τσιγάρισα, έριξα το κρέας μέσα και άρχισα να το ανακατεύω. Όλη αυτή την ώρα η Φένια στα γόνατα με ακολουθούσε συνεχίζοντας την πίπα. Άξια!

- Σου έχουν ξαναπάρει πίπα, την ώρα που μαγειρεύεις Κύρο; Ρώτησε.

- Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά μωράκι μου.

Έριξα δυο κουταλιές αλεύρι στην κατσαρόλα και δυο γεμάτες με πελτέ. Έβαλα και μισό βάζο από τη σάλτσα ντομάτας που έφτιαχνα και είχα εκεί πάντα σε ποσότητες και σκέπασα την κατσαρόλα, αφού έβαλα και τα μπαχαρικά μου. Καθάρισα τον πάγκο με το χέρι μου. Έπιασα τη Φένια από τη μέση και την έβαλα να κάτσει επάνω. Την αγκάλιασα και τη φίλησα. Έβαλα τον πούτσο μου στο μουνάκι της και άρχισα να τη γαμάω. Τύλιξε τα χέρια της στο λαιμό μου και έβαλε την γλώσσα της στο στόμα μου.

- Καύλα είναι Κύρο, έτσι, γάμα το μουνάκι μου.

- Σ' αρέσει πουτανάκι να σου ξεσκίζουν το μουνάκι;

- Ναι, καυλώνω πολύ, πριν που με γαμούσατε από παντού, τρελάθηκα από την καύλα. Πρώτη φορά καύλωσα τόσο πολύ.

- Θέλω να γαμήσω πάλι το κωλαράκι σου.

- Έλα μωρό μου, γάμα το και σκίσ' το.

Της σήκωσα τα πόδια και τράβηξα λίγο προς τα έξω τον κώλο της. Της τον κάρφωσα στον κώλο και έβαλα τον αντίχειρά μου στο μουνάκι της.

- Πάρ’ τον στον κώλο καργιολάκι, γουστάρεις;

- Ναι καυλιάρη μου, έτσι, σκίσε μου την κωλοτρυπίδα με την ψωλάρα σου.

Πήρα το χέρι μου από το μουνάκι της και την έπιασα από πίσω, αρχίζοντας να ξεσκίζω το κωλαράκι της με δύναμη. Αυτή έβαλε δυο δάχτυλα στο μουνάκι της και άρχισε να το παίζει γρήγορα.

- Ναι, έτσι, δυνατά, σκίσε με κάβλα μου, ναι, θα χύσω μωρό μου, πιο γρήγορα ναι, ναι, χύνω, ναι καύλα μου, ναι το μουνί μου χύνει…

Με αγκάλιασε και έμεινε για λίγο ακίνητη. Έβγαλα τη γλώσσα και της έγλειψα το πρόσωπο από κάτω, μέχρι επάνω. Την κατέβασα, την έβαλα να γονατίσει και ακούμπησα την πλάτη και το κεφάλι της στον πάγκο. Πήρα τα χέρια της και τα κράτησα με τα δικά μου πάνω στον πάγκο. Έβαλα τον πούτσο μου κοντά στο στόμα της. Το άνοιξε να τον πάρει μέσα και τραβήχτηκα. Τον ξαναπλησίασα και έβγαλε την γλώσσα να τον γλείψει και τραβήχτηκα πάλι.

- Καργιόλη, είπε κοιτώντας με, σ' αρέσει ε;

- Τον θέλεις;

- Ναι τον θέλω.

- Γιατί;

- Θέλω να μου γαμήσει το στόμα και να μου το χύσει.

Κουνήθηκα δεξιά αριστερά και της έδωσα μερικά πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα.

- Είσαι πολύ καργιόλης…

μου είπε και έβγαλε την γλώσσα έξω ανοίγοντας το στόμα της. Της τον έχωσα τελικά στο στόμα και άρχισα να το γαμάω μέχρι που δε μπορούσα άλλο. Άρχισα να τον παίζω μπροστά στο πρόσωπό της.

- Πού τα θέλεις καριόλα τα χύσια μου;

Τον πήρε στο χέρι της και άρχισε να μου τον παίζει.

- Παντού τα θέλω, δώσ' τα μου πουτσαρά μου.

Άρχισε ο πούτσος μου να χύνει στο πρόσωπο και στα βυζάκια της. Άνοιξε το στόμα και έβγαλε την γλώσσα της έξω και πήρε μέσα μια γερή ποσότητα από σπέρμα. Τον πήρε στο στόμα και μου τον έγλειψε για λίγο.

- Καύλα ήταν μωρό μου, είπε.

- Χαίρομαι που σου άρεσε, της απάντησα κι εγώ.

Γαμιόμασταν όλη νύχτα σχεδόν. Φάγαμε κατά τα μεσάνυχτα. Το πρωί η Ράνια τους πήγε στο αμάξι τους και γύρισε. Μου έδωσε ένα φιλάκι.

- Σ' ευχαριστώ μωρό μου, τα παιδιά δεν είχαν λόγια, πέρασαν πολύ ωραία και το φαγητό ήταν τέλειο. Α… και συγνώμη για την έκπληξη.

- Δεν υπάρχει συγνώμη, θα σε ξεσκίσω σήμερα στον πούτσο, για να μάθεις μαλακισμένο.

- Χα, χα… μάλλον τον εαυτό σου θα τιμωρήσεις. παππούλη, έ παππούλη.

- Καλά, τραγούδα.
Copyright protected OW ref: 183547Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.