Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας φίλοι και φίλες. Η ιστορία έχει να κάνει με την γυναίκα ενός φίλου μας, την οποία είχαμε όλοι πηδήξει μεμονωμένα πριν το σκηνικό που θα διηγηθώ.

Μισή Ελληνίδα μισή απ' έξω, είχε ώρες-ώρες ένα τουπέ που σε συνδυασμό με το ψηλό κι αδύνατο κορμί, τα ωραία πλατιά χείλη, το βλέμμα το βαθύ και τα πυκνά καστανόξανθα μαλλιά, το μόνο που ήθελα ήταν να την πηγαίνω πίπα κώλο για τιμωρία. Και φυσικά συνέβη.

Ήμασταν στη θάλασσα στο νησί τους μεγάλη παρέα. Έχουμε βουτήξει αρκετοί και ξαφνικά βρισκόμαστε δίπλα εγώ, αυτή κι άλλος ένας φίλος μας. Λέγοντας μπούρδες και γελώντας, ο φίλος μου με κλείσιμο ματιού και νεύμα προς εκείνη ήταν σαν να μου έλεγε "χώσου". Ξέροντας τον καλά τι μπήχτης είναι, κάνω βουτιά και περνάω κάτω απ' τα πόδια της χουφτώνοντας καλά το μουνάκι της.

- Τρελέ, μου λέει φανερά αναμμένη.

- Και καυλωμένος, συμπληρώνω.

- Το μεσημέρι θα τον κοιμίσω τον φίλο σου και θα έρθω στο δωμάτιο σου να με ξεπατώσεις γαμιά μου.

- Πόσο πουτάνα είσαι...

Κι όντως ήρθε. Γαμούσα ασταμάτητα το στόμα και την κωλοτρυπίδα της. Από τη μία τρύπα στην άλλη. Με παρακάλαγε να την ξεμουνιάσω κι εγώ για τιμωρία μόνο γλειφομούνι ούτε καν δάχτυλο.

Με τα πολλά το έργο συνεχίστηκε κι αφού γυρίσαμε στην Αθήνα σχετικά άνετα. Περνούσα απ' το γκαράζ της πολυκατοικίας τους 4-5 φορές το μήνα, εκείνη κατέβαινε και την έβαζα να γαμάει το στόμα της με τον πούτσο μου. Μεγάλη ρουφήχτρα κι όσο την έβλεπα να τον εξαφανίζει σκεφτόμουν ότι είναι η γυναίκα του κολλητού μου και αυτό μ' έκανε να χύνω σα να κατουράω. Τέτοια ορμή, χανόντουσαν πάντα στον λαιμό της. Και μια Κυριακή πρωί κάθε μήνα περίπου, ερχόταν σπίτι μου με το ίδιο σκηνικό, μόνο πίπα κώλο.

«Μωρή ξεκωλιάρα σου χύνω τον πάτο σου» ήταν η ατάκα που ξεστόμιζα συνήθως κι εκείνη όταν τ' άκουγε έχυνε το μουνί της πλημμύρα. Κάποια στιγμή μου είπε πως μόνο εγώ δεν την ξεμουνιάζω κι άρχισε να μου λέει τα πάντα:

- Δεν είσαι μόνο εσύ, απλά είσαι τυχερός που μένεις πιο κοντά κι έρχεσαι και στα καταπίνω. Οι άλλοι έχουν μια Κυριακή πρωί το δίμηνο κι άρχισε να ξεσπάει σε γέλια.

- Πόσοι είμαστε;.. ρωτάω.

- Οι 2 κουμπάροι μου, ο γαμπρός του άντρα μου, εσύ κι ο άλλος κολλητός σας (στην θάλασσα που ανέφερα) ο άντρας της ξαδέρφης μου κι ένας μια συναδέλφου, σύνολο 7.

- Όλοι οι πιο κοντινοί του, γιατί τον εκδικείσαι; Τι συνέβη;... ρωτάω.

- Κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι γαμάει μια συνάδελφο του, πατσαβούρα. Το κέρατο για μια αντάξια έστω ίσως το ξεπέρναγα, όχι μ' αυτή. Έτσι αποφάσισα να νιώσω πιο πουτάνα από ποτέ. Θέλω όλοι οι δικοί του να με ξεσκίζετε εκτός απ' τον σαβουρογάμη. Κώλο ποτέ δεν του έδωσα και πίπα κάπου κάπου πλέον.

- Φαντάζομαι θα έχουν υπάρξει κι άγνωστοι που θα σε γάμησαν, της είπα πιάνοντας τον πούτσο μου που είχε γίνει τούρμπο ακούγοντας όσα μου έλεγε. Τότε σκύβει, αρχίζει ένα θεϊκό παιχνίδι με γλώσσα και σάλια στο πουτσοκέφαλο μου και ταυτόχρονα έλεγε:

- Όχι πολλοί, δύο σερβιτόροι σ' ένα γάμο και οι τρεις μάστορες στο σπίτι στο χωρίο.

- Πιες τα μωρή ψώλα…

φώναξα καθώς έχυνα βαθιά στον λαιμό της φέρνοντας εικόνα τις παρτούζες της.

- Έχυσες πάρα πολύ...

- Πρέπει να μας πάρεις κι εμάς παρτούζα, όχι μόνο τους ξένους. Θα είναι το πιο δυνατό γαμήσι σου με όλους τους δικούς του. Και τότε θα μπω και στη μουνάρα σου.

- Το σκεφτόμουν έντονα τελευταία, ασ' το πάνω μου…

και με φίλησε. Κι όντως, αυτό συνέβη Κυριακή πρωί μεταξύ μας και την Τετάρτη βράδυ μου στέλνει:

«Παρασκευή βράδυ στις 11 στο σπίτι μου. Θα είστε όλοι και οι 7! Ο Ν. κλασικά θα δουλεύει, φιλιά!»

Έπαιξα 2 μαλακίες στη σκέψη και μόνο να οργιάζουμε πάνω της, να είναι παντού ψωλοχυμένη, οι τρύπες της ξεφτιλισμένες στην πούτσα.

Παρασκευή βράδυ και φτάνω εκεί. Μπαίνω κι είμαι ο 5ος που έφτασε και φυσικά χαζογελάμε γνωρίζοντας όλοι ότι έχουμε να κάνουμε με μια πουτάνα γυναίκα φίλου μας. Δεν άργησαν κι οι άλλοι 2 κι έτσι ήμασταν απαρτία για το όργιο. Εκείνη μέσα στα γέλια αμηχανίας και καύλας μας είπε μόνο αυτό:

- Θέλω τα καυλιά σας να χορτάσουν κι απόψε να χύσετε όλοι μέσα στο μουνί μου να με γκαστρώσετε. Ο μαλάκας εκτός από μέτριο πουλί, μάλλον είναι στείρος.

Εμείς μείναμε παγωτό για λίγο στο άκουσμα περί γκαστρώματος, αλλά ήμασταν όλοι καυλωμένοι και την πλησιάσαμε. Εκείνη έβγαλε φανελάκι και σορτσάκι, έμεινε γυμνή και γονάτισε. Άρχισε να ρουφάει με σάλιο οποία πούτσα πεταγόταν μπροστά στα χείλη της. Κι επειδή τα είχε πλατιά χώραγε και 2 καυλιά να την πιπώνουν. Τότε ο άντρας της ξαδέρφης της πρότεινε:

- Εγώ λέω για ορεκτικό να τη χύσουμε όλοι στη γλώσσα, στο λαιμό και στη μούρη!

Ενθουσιασμένοι συμφωνήσαμε ενώ εκείνη έγλειφε αρχίδια, τα πασάλειβε με σάλια και χύσια, ρούφαγε πουτσοκέφαλα, γεννημένη για τσιμπούκια ήταν. Και σιγά σιγά αρχίσαμε να της γεμίζουμε στόμα και μούρη με πηχτά χύσια. Εγώ έκανα πράξη μια φαντασίωση μου, να είναι ήδη χυμένη κι έτσι ως προτελευταίος, με τα χύσια σε χείλη και γλώσσα έντονα, την άρπαξα απ' τα μαλλιά και για δύο λεπτά της γάμησα αισθησιακά το υγρό στοματάκι της μέχρι που τα κατάπιε όλα.

Μόλις τη χύσαμε όλοι, κάτσαμε στον γωνιακό καναπέ τους και οι 7 και της είπαμε όπως είναι χωρίς να σκουπίσει τα χύσια μας από πάνω της, να πηγαίνει από το ένα καυλί στο άλλο και να μας τα ετοιμάσει για να τη γκαστρώσουμε. Άλλο που δεν ήθελε συνέχισε με μαεστρία τις πίπες μέχρι που γίναμε πάλι όλοι τούρμπο. Την ξαπλώσαμε στην τραπεζαρία τους και ξεκίνησε ένας γύρος απίστευτου ξεσκίσματος. Όσο πέρναγε η ώρα το μουνί της γινόταν όλο και πιο μούσκεμα και ταυτόχρονα πιο έντονος ο ήχος από τις πούτσες που μπαινόβγαιναν. Όταν μπήκα στο μουνί της πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες πίπα κώλο, ήταν τόσο υγρό που κάρφωσα μέχρι πάτο. Μιλάμε έτρωγε ασταμάτητη πούτσα με λύσσα κι εκείνη είχε κλείσει τα μάτια, έβγαζε βογκητά με νάζι και καύλα και περίμενε να χύσουμε όλοι το υπέροχο ξυρισμένο μουνί της. Χύσαμε όλοι με μανία βαθιά στη μήτρα της και κάτσαμε πάλι για διάλειμμα. Ο ένας κουμπάρος της γύρισε και της είπε:

- Αφού σε χύσαμε όλοι στο στόμα και μετά στο μουνί όπως ζήτησες, τώρα θα είναι ο γύρος αυτοσχεδιασμού…

και ξεραθήκαμε όλοι στα γέλια. Και τότε ακούμε το κλειδί στην πόρτα κι ανοίγει ο άντρας της! Τα γέλια κοπήκαν, η Χ χυμένη και σαστισμένη και μια ατμόσφαιρα σαν να πάγωσε ο χρόνος. Κλείνει την πόρτα και λέει μ' ένα ειρωνικό χαμόγελο:

- Κάτι υποψίες είχα για έναν δύο από εσάς πριν ξεχάσει ανοιχτό το λαπτοπ η τσούλα από εδώ και διαβάσω τα μηνύματα που έστειλε σε όλους σας. Το έπαιξα άρρωστος στη δουλειά για να έρθω να ολοκληρώσω την ξεφτίλα της.

- Τι εννοείς;… ψέλλισε εκείνη.

- Τώρα θα γνωρίσεις πως είναι να νιώθεις ξεφτιλισμένη πουτάνα... απάντησε.

Η Χ τρόμαξε και κουλουριάστηκε ενώ εμείς κοιτάζαμε πάτωμα.

- Τι πάθατε ρε μαλάκες και δεν μιλάτε; Πείτε κι ένα ευχαριστώ που δε μπήκα με όπλο να σας κλαίνε οι δικές σας τσουλίτσες που άμα το ψάξετε ίδιες με την δικιά μου είναι. Ψωλαρπάχτρες και φταίω εγώ που δεν σας τις πήδηξα κάποιων τόσο καιρό. Τέλος πάντων, άκουσα γέλια όταν μπήκα, που σας διέκοψα;

Μαρμαρωμένοι όλοι επικρατούσε σιγή. Τότε συνέχισε:

- Ήρθα για την τιμωρία της, όσο και να με πόνεσε γιατί είστε φίλοι μου όλοι σας, είναι λογικό τέτοιο μούναρο να θέλετε να τον ξεσκίσετε.

- Τέτοιο μούναρο όπως λες κι εσύ πηδάς τη σαβούρα, τι περίμενες από μένα;...

πετάχτηκε με το γνωστό της τουπέ και με θράσος.

- Λέγε ότι θες, από σήμερα ξεκινάς επάγγελμα πουτάνα. Λοιπόν είναι κανένας άλλος που δεν ήρθε απόψε ή κάτι που δεν ξέρω;…

ρώτησε πλησιάζοντας τη κι ανοίγοντας τα χέρια και τα πόδια της αντίκρισε τα χύσια στην κοιλιά, γύρω απ' το μουνί, στα μουνόχειλα, στα μπούτια.

- Μωρή γαμιόλα, σε γκαστρώσανε; Τόσο πολύ ήθελες να με κάνεις ρόμπα; Να μεγαλώσεις παιδί από παρτούζα με φίλους μου; Τώρα τη γάμησες στ' αλήθεια. Μάγκες, αν θέλετε να έρθουμε πάτσι και να μην διαλύσω τα σπίτια σας, θα κάνετε ότι σας λέω θέλει δε θέλει το πουτανάκι.

Όταν ο άλλος σου λέει γάμα την ελεεινά αλλιώς θα διαλυθεί η οικογένεια σου, δεν είναι δύσκολη η επιλογή. Μόνο εγώ κι ο ένας κουμπάρος του ήμασταν εργένηδες, ωστόσο δεν θα χάναμε το πάρτι στις τρύπες της. Τότε την πιάνει απ' τα μαλλιά, την προστάζει να μας αρχίσει στα τσιμπούκια και σ' εμάς ν' αρχίσουμε το γαμήσι. Δεν άργησε να μας σηκώσει όλων τα καυλιά ενώ ο άντρας της είχε κάτσει δίπλα της και τον έπαιζε. Αρχίσαμε να τη γαμάμε ταυτόχρονα στόμα, μουνί και κώλο εναλλάξ για πολλή ώρα.

- Κοίτα τι ψώλα παντρεύτηκα, δεν χορταίνει πούτσα με τίποτα…

είπε ο Ν σε μια φάση και είχε δίκιο. Είχε ξεχάσει κάθε ενοχή κι αναστολή σαν να μην τον είχε δίπλα της και καβαλούσε τις ψωλές αδιάκοπα. Μας κάνει νόημα να μπούμε 2 στον κώλο της κι όπως ήταν από πάνω μου και την ξεμούνιαζα λέω στον άλλο κολλητό που την ξεκώλιαζε:

- Αλλάζουμε;

Επιτόπου τη γυρνάμε και έβαλε όλο το καυλί μου στην κωλοτρυπίδα της. Σηκώνεται ο άντρας της και με τον κουμπάρο του της πιάνουν τα χέρια πίσω. Εκείνη έγειρε πάνω μου με το καυλί μου βυθισμένο στον πάτο της χωρίς να ξέρει τι την περιμένει. Πλησιάζει ο άντρας της συναδέλφισσας της που είχε την πιο μακριά πούτσα (22π.) και αρχίζει να μπαίνει στον κώλο της μαζί μου. Άρχισε να ουρλιάζει μόλις κατάλαβε τι πάει να γίνει κι ο άντρας της, της έκλεισε το στόμα και μ' ένα πλατύ χαμόγελο της ψιθύρισε:

- Θέλω να μην μπορείς να ξανακάτσεις, να κοιμάσαι μπρούμυτα απ' τα ξεκωλώματα. Μ' εμένα δήθεν πόναγες και δε με άφηνες. Κοίτα που χωράει δύο τώρα, μια χαρά είσαι.

Εκείνη όντως μαρτύρησε απ' τα σφυροκοπήματα μας αφού μόνο κώλο και δύο-δύο τη γαμούσαμε. Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της και δεν υπήρχε αντίδραση, μόνο της ξεχειλώναμε και χύναμε τον κώλο της. Αφού τη χύσαμε όλοι, τη σηκώσαμε και την πήγαμε στη μπανιέρα. Νομίζαμε ότι θα την πλέναμε να συνέλθει μα ο φίλος μας δίψαγε για εκδίκηση. Μας πρόσταξε να τη βάλουμε στα 4 με το κεφάλι στην πλευρά του ακουστικού του ντους κι έτσι κάναμε. Εκείνη σαν μαστουρωμένη μεταξύ ύπνου και ξύπνιου δεν είχε κουράγιο ν' αντιδράσει. Ο φίλος μου ζήτησε να τεντώσω στο πλάι τα γαμάτα κωλομέρια της ώστε να φαίνεται εύκολα τι πηγάδι έγινε αυτό το απίστευτο κωλαράκι και το έκανα ευχαρίστως. Τότε άνοιξε το νερό κι άρχισε να της ρίχνει μόνο στο κεφάλι για να συνέλθει.

- Έλα, δε θέλω να μην θυμάσαι αυτό που θα σου συμβεί, της είπε πάλι χαμογελώντας.

Εκείνη μετά από 15-20 δευτερόλεπτα άνοιξε καλά τα μάτια της κι άρχισε να έχει καλύτερη επαφή ενώ εγώ δε σταμάτησα να κρατάω ανοιχτή την σούφρα της. Κλείνει το νερό της πιάνει το κεφάλι κι αρχίζει να την κατουράει στα μαλλιά, στη μούρη, στο στόμα, στα βυζιά. Αυτή άρχισε τα μυξοκλάματα και να προσπαθούσε να τ' αποφύγει.

- Άντε ρε μαλάκες, τι κάθεστε;… κατουρήστε τη μέσα στη σούφρα, στο μουνί, στο σώμα, στο λαιμό... όπου θέλετε!

Ήταν μοναδικό θέαμα, η κωλοτρυπίδα της έβγαζε σαν σιντριβάνι τα κάτουρα μας, πνιγόταν στη μούρη και γενικά 8 ψωλές την είχαν στόχο σαν λεκάνη και την είχαμε λούσει στο κάτουρο. Όταν τελειώσαμε και μ' αυτό είχε ήδη πάει 5 το πρωί κι ήμασταν όλοι τελειωμένοι. Εκείνη είχε απομείνει στη μπανιέρα με το βλέμμα στο πουθενά, τόσο πολύ, που όταν είπαμε να παίξουμε όλοι από μια μαλακία να τη χύσουμε και να φύγουμε για επιδόρπιο ήταν απαθέστατη. Πεταγόντουσαν χύσια πάνω της παντού και δεν είχε σθένος να κάνει κάτι. Δύο τρεις την ξανακατούρησαν πριν φύγουν κι ο σκοπός του άντρα της να την τερματίσει επετεύχθη. Για εκείνη τη βραδιά διότι η ταπείνωση της έχει και συνέχεια κι ακόμη απορώ πως κάθεται στον κώλο!

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 183520



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.