Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σε μια επαρχιακή πόλη, ένας πλούσιος βιομήχανος που έμενε με την καυλιάρα γυναίκα του, σε μια μεγάλη μονοκατοικία, απασχολούσε πολλούς υπαλλήλους στη δουλεία του και όποιος ερχόταν από άλλη πόλη, τον φιλοξενούσε στο σπίτι, σ’ ένα από τα πολλά του δωμάτια.

Η γυναίκα του ήταν χοντρούλα με πολύ πλούσιες καμπύλες, και εκτός που ήταν πολύ αισθησιακή, ήταν και πολύ ανήθικη. Οπότε, κάθε υπάλληλος του ανδρός της που τον φιλοξενούσαν, του έκανε ολική περιποίηση. Δεν άφησε κανέναν, που να μην πηδηχτεί μαζί του.

Μια μέρα, ήρθε ο άνδρας της μαζί μ’ έναν όμορφο νεαρό. “Είναι καινούριος μου υπάλληλος”, της λέει, και θα τον φιλοξενήσουμε. Μόλις τον είδα η κυρία, χάρηκε. Πήγαν στην κουζίνα και καθώς αυτή μαγείρευε, οι δυο άντρες μιλούσαν στο τραπέζι. Αυτή πήγαινε κατά διαστήματα, πίσω από τον κερατά, και του έδειχνε τις βυζάρες της, για να καταλάβει τις προθέσεις της. Στο ποτήρι του κερατά της, έριξε ένα υπνωτικό υγρό. Και με το κρασί που ήπιαν, του ήρθε έντονη υπνηλία.

«Κουράστηκα πολύ σήμερα», είπε, «πάω να κοιμηθώ». Αυτή πήγε κατευθείαν στον καναπέ. Την ακολούθησε ο νεαρός και κάθισαν δίπλα. Αμήχανο βλέμμα από τον νεαρό, πονηρό χαμόγελο από την κυρία. Απλώνει αυτός το χέρι του και της χουφτώνει τις τεράστιες βυζάρες της. Αυτή, απλώνει το χέρι της και πιάνει τον πούτσο του, που είχε σκληρύνει πολύ. Βγάζουν τα ρούχα τους και αρπάζει αυτή και τον αγκαλιάζει σφιχτά. Τον ρίχνει στον καναπέ και ξαπλώνει πάνω του. Χώνει την ψωλάρα του στο μουνί της και τις βυζάρες της, στα μούτρα του. Καθώς τον πηδούσε, κουβέντιαζαν. Μετά από κάποιες φιλοφρονήσεις, ρώτησε ο εραστής·

- Το κάνεις συχνά αυτό;

- Δεν υπάρχει υπάλληλος που φιλοξενήσαμε, χωρίς να τον απολαύσω.

- Μόνο με υπάλληλος που φιλοξενείτε απατάς τον άντρα σου;

- Όχι βέβαια. Και με άλλους.

- Πες μου μια ιστορία.

- Μια φορά, που φιλοξενούσαμε ένα χοντρούλη. Καλό παιδάκι, λίγο ατσούμπαλο αλλά ήταν πολύ καυλιάρης. Είχα πάει για ψώνια, ήταν Καλοκαίρι και είχε πολύ ζέστη. Ντύθηκα ελαφριά και οι πλούσιες καμπύλες μου, έντονα διακρίνονταν από τα ανάλαφρα ρούχα. Πολλές αντρικές ματιές καρφώθηκαν και πολλές ψωλές σηκώθηκαν. Δύο όμως ήταν τολμηροί και με ακολούθησαν. Δε γνωρίζονταν, αλλά γνωρίστηκαν καθώς με ακολουθούσαν. Κάποια στιγμή σταματάω και τους ρωτάω τι θέλουν. Διστακτικά μου είπαν, πως απλώς με θαυμάζουν. Τους είπα αν θέλουν να με απολαύσουν να με ακολουθήσουν.

Εκείνη τη μέρα, ο φιλοξενούμενος, είχε ρεπό κι έμενε σπίτι. Όταν μπήκα μέσα και τακτοποίησα τα ψώνια, καθίσαμε στο σαλόνι κι έβγαλαν τους πούτσους τους απ’ έξω. Τους πήρα πίπα και ο ένας, ο πιο ψωλαράς, μου τον έχωσε στο μουνί. Βόγκηξα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, για να με ακούσει ο φιλοξενούμενος και να κατέβει. Μόλις τον είδαν οι άλλοι, να κατεβαίνει τις σκάλες ντράπηκαν γιατί νόμιζαν πως είναι γιος μου. Αφού τους εξήγησα, ήρθε και ο άλλος και του λέω «αγορίνα μου, χώσε τον πούτσο σου, στον κώλο μου». Σε όλους πήρα πίπα και όλοι με γάμησαν και από τις δυο μου τρύπες.

- Πολύ ωραία περνάς.

- Το ίδιο και οι δυναμίτες.

- Ποιοι είναι αυτοί;

- Οι φιλοξενούμενοι, που τους φέρνει ο άντρας μου. Αυτός με την αφέλεια του, νομίζει πως μ’ αρέσει να περιποιούμαι τους φιλοξενούμενους, από ανθρωπιστική πλευρά. Αλλά δεν περνάει από το μυαλό του, πως είμαι πολύ έκφυλη, ανήθικη, πόρνη και ξετσίπωτη. Και πηδιέμαι με όλους, που δε χάνουν ευκαιρία, όσο μένουν εδώ να με πηδήξουν. Ένας δυναμίτης είσαι κι εσύ.

Το βράδυ, όταν έπεσαν όλοι για ύπνο, πήγε ο νεαρός δυναμίτης και χούφτωνε τη γυναίκα στο κρεβάτι της, δίπλα ο κερατάς. Αυτή μόλις ξύπνησε, σκέφτηκε καύλες έχει ο δυναμίτης μου. Πήγε στο δωμάτιό του και την πήδηξε και από τον κώλο. Αφού ξάπλωσαν λίγο μαζί, σηκώθηκε και πήγε στο κρεβάτι της, πριν ξυπνήσει ο άντρας της, που δεν έμαθε ποτέ πόση χαρά της πρόσφερε με τους δυναμίτες που έφερνε στο σπίτι.
Copyright protected OW ref: 182305Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.