Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Καμίλ ετοιμάστηκε για τη συνέντευξη. Ήταν σκέτη καύλα ως συνήθως. Είχε βάλει ένα χρυσαφί λαμέ πουκάμισο, με πολύ βαθύ ντεκολτέ που κούμπωνε από κάτω σαν κορμάκι, μια μαύρη στενή φούστα και τις δεκάποντες τιγρέ γόβες. Το μαύρο σουτιέν έκανε αντίθεση και τόνιζε τα βυζάκια της. Κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και χάρηκε με αυτό που είδε, ξεχείλιζε σεξουαλικότητα, ζωντάνια και αυτοπεποίθηση. Ήταν σίγουρη ότι θα έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είχε στείλει το βιογραφικό της, είχε μιλήσει και με κάποιους ανθρώπους που της είχαν πει ότι είχε πολύ καλές πιθανότητες για να πάρει τη θέση. Ο τύπος που θα έβλεπε, Γενικός Διευθυντής μια ισχυρής εταιρείας, ήθελε μια γραμματέα / βοηθό. Η πληροφορίες της έλεγαν ότι ήταν δίκαιος αλλά απαιτητικός. Και πλήρωνε καλά, αν έβρισκε αυτό που ήθελε.

Έφτασε πέντε λεπτά πριν την ώρα της και περίμενε στον προθάλαμο. Η γραμματέας την είχε ενημερώσει ότι το ραντεβού θα γινόταν στην ώρα του. Μπήκε στο γραφείο και αντίκρυσε έναν καλοφτιαγμένο πενηντάρη. Φαινόταν επιβλητικός με το άσπρο του πουκάμισο, το κοντό του κούρεμα και το γκρίζο μούσι. Φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο που έκανε αντίθεση με τα υπόλοιπα. Της χαμογέλασε φιλικά, αλλά δεν της είπε να καθίσει. Της έκανε 1-2 τυπικές ερωτήσεις. Φρόντισε να μη δείξει την ενόχληση της για την ορθοστασία, την οποία θεώρησε έλλειψη ευγένειας, αλλά ενδόμυχα είχε την εντύπωση ότι ο τύπος το έκανε επίτηδες, για να βλέπει το κορμί της. Αυτός ο άντρας είχε κάτι που την έλκυε, αλλά και την εκνεύριζε ταυτόχρονα. Πολύ θα ήθελε να του κάνει ότι έκανε συνήθως στους άντρες. Να τον γαμήσει και μετά να φύγει, για να τον έχει να την κυνηγάει. Ίσως και να το έκανε αν έβρισκε την ευκαιρία.

Ξαφνικά, σηκώθηκε και την πλησίασε. Το ένα του χέρι την τράβηξε από τη μέση κοντά του και το άλλο χώθηκε κάτω από τη φούστα της. Τα δάχτυλα, χοντρά και δυνατά, έπιασαν το μουνάκι της.

«Νομίζω ότι αυτή η συνέντευξη μπορεί να πάει καλύτερα» είπε και σκαλίζοντας την τρύπα διαπίστωσε ότι ήταν ήδη αρκετά υγρή. Άνοιξε το πουκάμισο, τράβηξε το σουτιέν προς τα κάτω και δάγκωσε τη ρώγα.

Πέρασε πίσω της και την έσπρωξε απαλά. Από μια πόρτα, πέρασαν σε ένα μικρό δωμάτιο. Ένα διπλό κρεββάτι στο κέντρο και καθρέφτες ολόγυρα. Την έσπρωξε στην άκρη του κρεβατιού και της σήκωσε τη φούστα. Τράβηξε το βρακάκι στην άκρη και κάρφωσε το καυλί του μέσα της, βαθιά. Μέχρι τέρμα, με τη μία. Αυτή βόγκηξε, αλλά ήταν τόσο μούσκεμα που δε δυσκολεύτηκε καθόλου. Άρχισε να τη γαμάει βίαια, έντονα. Οι χερούκλες του άνοιγαν τα κωλομέρια της στα δύο, για να σπρώχνει όλο και πιο βαθιά. Ήταν ένα γαμήσι στυγνό, χωρίς συναίσθημα, μόνο ένα ατελείωτο τρομπάρισμα. Άρχισε να της χαστουκίζει τα κωλομάγουλα, τα χέρια του άφηναν σημάδια. Η Καμίλ άρχισε να βογκάει.

«Σαν να σου αρέσει πουτανάκι» είπε κοροϊδευτικά. «Τόση ώρα μου έκανες την κυρία».

«Σας παρακαλώ» απάντησε «είμαι όντως κυρία».

Δεν απάντησε. Άρχισε να βάζει τον αντίχειρα στην κωλότρυπα και να τον σπρώχνει σιγά σιγά προς τα μέσα. Τον πίεζε κυκλικά. Η Καμίλ έβλεπε τον εαυτό της στους καθρέφτες. Όπου και αν κοίταζε, έβλεπε την ίδια στα τέσσερα, μισογδυμένη, με τον τεράστιο τύπο από πίσω της, όρθιο να τη σκίζει. Το δάχτυλο του στην πίσω τρύπα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Άρχισε να νιώθει τα κύματα του οργασμού να έρχονται και να την κατακλύζουν, την ώρα που μούγκρισε «χύνω…». Ο Διευθυντής συνέχιζε να σπρώχνει λίγο πιο αργά, μέχρι αυτή να ξαναβρεί τις ανάσες της.

«θα τελειώσετε και εσείς τώρα;» ρώτησε.

Το χέρι του έσκασε με πολλή δύναμη στον κώλο της.

«Δεν κατάλαβες… εδώ γαμιέσαι για να γουστάρω εγώ και όχι εσύ» είπε.

«Αυτό δεν είναι σωστό. Κάνετε κατάχρηση της θέσης σας».

«Σωστό είναι αυτό που μου γουστάρει. Και αν δεν σου αρέσει, όταν τελειώσω, να μην ξανάρθεις» απάντησε την ώρα που ο πούτσος του βγήκε από το μουνί της. Πριν όμως προλάβει καν να σκεφτεί ότι γλύτωσε, το κεφάλι του ήταν ήδη στην τρύπα του κώλου της. Άρχισε να σπρώχνει. Αργά αλλά έντονα. Η τρύπα ήταν δουλεμένη και το δάχτυλο του είχε ήδη κάνει την αρχή.

«Δε θέλω… μη, με πονάτε…» και κάτι άλλα τέτοια ήταν η μάταιη προσπάθεια αντίστασης της, ενώ ο γαμιάς της, την έσκιζε ασταμάτητα. Τον έβγαλε από τον κώλο και τον ξαναέβαλε στο μουνί.

«Μη, δεν κάνει».

«Στα παπάρια μου τι κάνει και τι όχι. Το μόνο που με νοιάζει είναι τι κάνω εγώ» και συνέχισε να γαμάει μουνί και κώλο εναλλάξ. Δέκα σπρωξίματα στη μία τρύπα, δέκα στην άλλη, ενώ τα κωλοσκάμπιλα έπεφταν βροχή. Τη χτύπαγε ή της χούφτωνε τα κωλομέρια με τις χερούκλες του και τα άνοιγε. Την έσπρωξε να ξαπλώσει μπρούμυτα. Ήρθε στο κρεββάτι από πίσω της με τα γόνατα. Έπιασε τον πούτσο του και τον έσπρωξε με δύναμη στον κώλο. Άρχισε να τη γαμάει. Σιγά-σιγά έπεσε όλος από πάνω της. Ήταν βαρύς και είχε αρχίσει να ιδρώνει. Σαν να την πλάκωσε αυτοκίνητο, μόνο που αυτό είχε και ένα πυρωμένο σίδερο που της άνοιγε τον κώλο. Έφερε τη χερούκλα του κάτω από την κοιλιά της. Η παλάμη του βούτηξε το μουνί και ο αντίχειρας έτριψε δυνατά την κλειτορίδα.

Η φωνή του σφύριξε στο αυτί της: «Είσαι μούσκεμα, αλλά δε με ενδιαφέρει. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το κέφι μου. Ξαφνικά σταμάτησε. Την έπιασε από το μαλλί και τη σήκωσε όρθια. Της είπε να βγάλει το βρακί της, για να μην της το σκίσει, που είναι μια κυρία. Το ύφος του ήταν σαρκαστικό. Το καθίκι την έπαιζε. Αυτό το υπεροπτικό ύφος το μισούσε στους άντρες, αλλά για κάποιο λόγο την τραβούσε κιόλας. Αυτός ξάπλωσε ανάσκελα στην άκρη του κρεββατιού με τα πόδια στο πάτωμα και τον πούτσο όρθιο. Η Καμίλ έσκυψε για πίπα αλλά αυτός, συνεχίζοντας να γελάει αυτάρεσκα της είπε ότι αν νομίζει ότι θα χύσει τόσο εύκολα γελιέται. Την καθοδήγησε να του γυρίσει την πλάτη, να ανοίξει τα κωλομέρια της και να κάτσει με τον κώλο στον πούτσο του.

«Για έλα μουνάρα μου. Την πρόσληψη την κλείσαμε. Ώρα να δούμε και το μισθό τώρα. Για γάμα τον κώλο σου άγρια».

«Σας παρακαλώ! Δεν συμπεριφέρονται έτσι... η θέση σας δεν επιτρέπει...»

Αντί για απάντηση, ο τύπος σήκωσε τα πόδια ψηλά, ακούμπησε με τις πατούσες του τον καθρέφτη που έπιανε όλο τον τοίχο μπροστά και άρχισε να σπρώχνει τη λεκάνη του προς τα επάνω με δύναμη. Το καυλί τερμάτιζε μέσα στον πάτο της. Στηρίχτηκε κι αυτή στον τοίχο.

«Πες μου μωρή παλιοπουτάνα, το βλέπεις το μουνί σου πως ανοιγοκλείνει από την ψωλάρα μου, που σου σκίζει τον κώλο;»

Ήταν σίγουρη ότι αυτός δε μπορούσε να το δει, αλλά αυτή το έβλεπε και δεν πίστευε στα μάτια της. Το μουνί της άνοιγε κατακόκκινο, όποτε ο πούτσος του έμπαινε μέσα της και έκλεινε μαραζωμένο όταν έβγαινε. Το κουμπάκι πάνω από τα μουνόχειλα είχε πεταχτεί έξω, πρησμένο. Σα να μάντεψε τις σκέψεις της, της είπε να τρίψει την κλειτορίδα της. Δεν αντέδρασε, ήταν σχεδόν υπνωτισμένη. Η χερούκλα του βρόντηξε πάνω στο κωλομέρι.

«Κάνε αυτό που σου λέω μωρή ξεκωλιάρα»

«Θα μας ακούσουν, σας παρακαλώ»

«Γιατί, νομίζεις ότι αυτές έξω δεν τις έχω ξεκωλιάσει;»

«Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε»

«Μπορεί, αλλά το γουστάρεις παλιοκαργιόλα. Και είσαι και καλύτερη από τις άλλες. Το παραδέχομαι. Είσαι πιο πουτάνα από τις μικρές έξω. Αυτές δεν ξέρουν να γαμιούνται. Εσύ και ξέρεις και το απολαμβάνεις. νομίζω ότι θα σε κρατήσω για προσωπική βοηθό»

«Δεν το απολαμβάνω. Το υπομένω γιατί έχω ανάγκη τη δουλειά»

«Οι επιδόσεις σου είναι και για μπόνους. Θα το δούμε σε λίγο αν το απολαμβάνεις ή όχι».

Όση ώρα μιλάγανε ο κώλος είχε γίνει σαν πηγάδι από το ανελέητο γαμήσι. Η φούστα είχε μαζευτεί στη μέση σα ζώνη, τα βυζιά ήταν πλέον έξω από το πουκάμισο. Κοίταζε στον καθρέφτη αυτή την πουτάνα που χοροπήδαγε πάνω στον πούτσο του τριχωτού τύπου και έβλεπε μια πουτάνα που γύριζε τσόντα. Και το χειρότερο ήταν ότι το μουνί της έσταζε, χωρίς καν να χαϊδέψει την κλειτορίδα της. Ο Διευθυντής τη σταμάτησε και σηκώθηκε. Ένα τεράστιο τριχωτό ιδρωμένο κτήνος. Τον κοίταξε απορημένη. Την έσπρωξε στο κρεββάτι ανάσκελα. Έκατσε και αυτός στα γόνατα. Της σήκωσε τα πόδια ψηλά πιάνοντας τα από τους αστραγάλους. Της τα έσπρωξε προς τα πίσω και έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη για να διευκολύνει την πρόσβαση του. Έπιασε τον πούτσο του και τον ξαναέβαλε στον κώλο, που ύστερα από τόσο γαμήσι ήταν πιο φιλόξενος και από το μουνί της.

Άρχισε να σπρώχνει τη λεκάνη του, εμβολίζοντας την ξεσκισμένη τρύπα. Η Καμίλ είχε πλέον παραδοθεί ολοκληρωτικά. Περίμενε να τελειώσει το βασανιστήριο, αλλά το κορμί της δεν το έβλεπε έτσι. Σε κάθε περίπτωση, δεν ήθελε να δώσει στο γουρούνι τη χαρά ότι της άρεσε και αυτής. Άλλωστε, της είχε ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια του πηδήματος, ότι το μόνο που του ενδιέφερε ήταν η δικιά του διασκέδαση και μόνο. Και αυτό έδειχναν οι τρόποι του. Τη γάμαγε στυγνά, χωρίς κανένα συναίσθημα. Ένα πρωτόγονο πήδημα. Ναι, ήταν μια από τις φαντασιώσεις της, αλλά όχι με αυτόν τον τύπο. Την εξόργιζε η αυτοπεποίθηση του, το στυλάκι «Σας γαμάω όλους» και περισσότερο απ' όλα η επίδραση που είχε επάνω της.

Ένιωσε το ένα του χέρι να αφήνει το πόδι της και να πιάνει την κλειτορίδα. Την έτριψε δυνατά, χωρίς να σταματήσει να γαμάει τον κώλο της. Ένιωθε κάψιμο μπροστά και πίσω. Πλέον, το αναπόφευκτο ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

«Όχι ρε πούστη!» πρόλαβε να πει, πριν ο οργασμός κατακλύσει το κορμί της. Άρχισε να χτυπιέται, ενώ ο γαμιάς της, δε σταμάτησε λεπτό. Όταν ξανάνοιξε τα μάτια της είχε αυτό το χαμόγελο που μισούσε. Έκλεισε τα μάτια για να μην τον βλέπει.

«Άντε γαμήσου μαλάκα…» ψιθύρισε, αλλά ο μαλάκας το άκουσε και απάντησε:

«Όχι μωρή. Εσύ γαμήσου! Από παντού! Με το αφεντικό σου!»

Βγήκε από μέσα της και έβαλε τα πόδια του δίπλα από τους ώμους της. Άρχισε να τον παίζει μπροστά στη μούρη της.

«Δε με έχεις ξεφτιλίσει αρκετά;» ψέλλισε κλείνοντας τα μάτια. Το χαστούκι άστραψε στο μάγουλο της.

«Άνοιξε τα μάτια μωρή πουτάνα. Και το στόμα. Και βγάλε έξω τη γλώσσα. Θα σε ξεφτιλίζω όπως μου γουστάρει, και κάτι μου λέει ότι θα είσαι εδώ για πολύ καιρό... πάρ’ τα μωρή καργιόλα...» και άρχισε να αδειάζει τα αρχίδια του στο πρόσωπο της. Μετά από τόση ώρα γαμήσι είχε μαζέψει πολύ πράμα. Της άσπρισε τη μούρη και μετά άρχισε να σπρώχνει το μισοσηκωμένο πλέον πούτσο του στο στόμα, για να τον καθαρίσει. Την κοίταζε στα μάτια και της είπε:

«Προσλαμβάνεσαι. Ντύσου και πήγαινε στο λογιστήριο να πάρεις την προκαταβολή σου. Τους είχα ενημερώσει πριν καν σε γαμήσω».
Copyright protected OW ref: 183422Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.