Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας φίλοι μου, το όνομα μου ειναι Γιάννης, ειμαι 25 χρόνων, η κοπέλα μου 21, ας την πούμε Μαρία. Η Μαρία λοιπόν ειναι κοντά στο 1.70, με μακρύ ξανθό μαλλί, πολύ ωραία καυλόφατσα και κορμάκι φωτιά. Μικρό στήθος βέβαια, αλλά μια κωλάρα και καμπύλες άλλο πράγμα. Τραβάει βλέμματα και το ξέρω. Κι εγω βέβαια, για να ειμαι μαζί της, κάτι θα εχω! 1.85, γυμνασμένος, μελαχρινός, μούσι, δυνατά προσόντα (20 κοντά και χοντρά), αλλά αυτό δε φτάνει κάποιες φορές. Θα καταλάβετε στην πορεία.

Με την κοπέλα μου λοιπόν, που είμαστε ακόμα μαζί πλέον 4 χρόνια και κάτι, πάντα κάναμε δυνατά γαμήσια, πάθος, ένταση, βια, τρομερά χυσίματα. Τα καλύτερα μας το έχουμε πει και οι 2. Ούτε που φανταζόμουν κέρατο αλλά...

Λοιπόν θα το πάρω από την αρχή.

Κάπου στον ένα χρόνο μου λέει ότι θα πάει στο χωρίο της οικογενειακά καλοκαίρι, προτιμώ να μην πω μέρος αλλά ειναι ωραίο και έχει κλαμπάκια και νεολαία. Όλα καλά όλα ωραία. Μετά από 3 μέρες που είχε πάει, μου λέει ότι θα έρθει και η ξαδέρφη της εκεί, την οποία αντιπαθούσα γιατί ήταν πουτανάρα. Μέχρι και έμενα μου την έχει πέσει. Τίμιο κομμάτι δε λέω, αλλά ξεφτιλισμένη για πούτσα. Τέλος πάντων. Από όταν ήρθε και μετά άλλαξε στάση τελείως η δικιά μου. Πιο λίγα μηνύματα, βράδια έξω, σέξι ντυμένη, φούσκωνε και τα βυζιά της με διάφορα κόλπα που κάνουν, τουλάχιστον αυτό καταλάβαινα από τις φώτο της.

Είχα εμπιστοσύνη αλλά ήξερα ότι θα ήθελαν να τη γαμήσουν όλοι. Κάθε βράδυ το ίδιο. Μέχρι ένα βράδυ που είχε να μπει από τις 11. Άφαντη! Κανένα στόρι, τίποτα, ούτε η ξαδέρφη, ούτε αυτή. Αλλά μου έκοψε. Ανοίγω ένα άλλο προφίλ που είχα στο ίνσταγκραμ και κάνω την ξαδέρφη της. Τίποτα όμως... όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάπου στις 7 το πρωί βλέπω μήνυμα...

"Αγάπη μου συγνώμη, δεν είχα μπαταρία, έκλεισε και ήμασταν με παρέα. Τώρα γύρισα, όλα καλά, σ' αγαπώ"

και μετά από λίγο με δέχεται στο άλλο προφίλ η ξαδέρφη της. Μπαίνω κατευθείαν στα στόρι και τα είδα όλα. Αυτές με άλλα 2 αγόρια σε αμάξι, μετά σε άλλο μέρος σε παραδίπλα χωριό και μετά σε δωμάτιο με θέα. Εκεί ένα χέρι στα μπούτια της κοπέλας μου. Το ήξερα πλέον, γαμήθηκε, με κεράτωσε. Όσο το σκεφτόμουν όμως και ηρεμούσα, τη σκεφτόμουν και με καύλωσε γιατί ήξερα πόσο λυσσασμένα γαμιέται και πως θα το έκανε. Άρχισα μια μαλακία για πάρτη της.

Μ' άρεσε πάντα η πουτανιά της. Πάντα προκαλούσε με την κωλάρα της, πάντα ήθελε να τη κοιτάνε και πάντα ήθελα κι εγώ ένα τρίο μαζί της με άλλον, γιατί ειναι σκέτη καύλα. Για μια μέρα δεν της μίλησα καθόλου, παρά μόνο μια απάντηση ξερή. Το σκεφτόμουν. Γενικά έκανα πολλές σκέψεις, δεν ήθελα να τη χωρίσω, την αγαπούσα, ήταν άλλη φάση μαζί της.

Μετά άρχισαν και τα μηνύματα της. Κατάλαβε ότι κάτι εχω μέχρι που γύρισε και τελικά δεν της είπα τίποτα. Συνεχίσαμε όπως ήμασταν, απλά ήθελα να δω το κινητό της, να δω τι παίζει. Το προσπάθησα ένα βράδυ αλλά τζίφος. Είχε αλλάξει κωδικό. Την επόμενη μέρα αφού την κρυφοκοίταξα τι κωδικό έβαλε, το βράδυ είχα σκοπό να να τα δω όλα και αφού κοιμήθηκε παίρνω το κινητό της και μπαίνω στο ίνσταγκραμ.

Χαμός! ακόμα και πρόστυχα μηνύματα... "τι πάτος ήσουν χθες μανάρι μου, τι μουνάρα είσαι, τσόντα" αλλά δεν απάνταγε σε κανέναν. Μου έκανε εντύπωση. FB τίποτα! Τα ίδια περίπου μηνύματα μέχρι που ανοίγω βαϊμπερ. Εκεί ήταν και αυτός. Τα είδα όλα. Σε γενικές γραμμές η ξαδέρφη της τον έψησε και του είπε να της την πέσει. Του είπε ότι έχει σχέση αλλά θέλει και ότι της γάμησε και το κωλαράκι. Μια άλλη μέρα του έκανε μια πίπα "άλλη φάση" όπως είπε, σε μια τουαλέτα ενός μαγαζιού. Αισθανόταν άσχημα γενικά και του είπε "δε θέλω να σε ξαναδώ τέλος κλπ". Με την ξαδέρφη βρίστηκαν και τσακώθηκαν.

Μετά από όλα όσα είδα είχα καυλώσει. Πήγα μέσα άρχισα να τη χαϊδεύω. Ξύπνησε και ανταποκρίθηκε αμέσως, ξαφνιασμένη... αλλά άναψε αμέσως. Την έγλειψα και την ξέσκισα μπρος πίσω με μανία. Τρελάθηκε, έχυνε η πουτάνα και ούρλιαζε μέχρι που με πετάει και αρχίζει πίπα. Δεν άργησα, την έχυσα, τα ήπιε όλα και κοιμηθήκαμε.

Για να μη μακρηγορώ μετά από καιρό ήταν πολύ πεσμένη μέχρι που μου τα είπε ένα βράδυ όλα. Ακριβώς ότι διάβασα.

Πλέον πολύ πιο ήρεμος, το έπαιξα θιγμένος και έκανα ότι σκεφτόμουν κάποιες μέρες πριν τάχα τη συγχωρήσω. Μετά από αυτό με πήδαγε σαν τρελή. Δεν σταμάτησε εκεί όλο αυτό. Ούτε οι παρανομίες της. Η συνέχεια είναι μεγάλη...


Copyright Ref Number: 16151160422S005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.