Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζω τις ιστορίες αρκετά χρόνια και αποφάσισα να πω και τη δική μου για το παράνομο γαμήσι μου με το φίλο του δικού μου. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν είχαμε πάει για μπάνιο με το δικό μου και τον Γ τον φίλο του. Από την αρχή μου την έδινε σαν άντρας αλλά δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ μας.

Στην παραλία όσο καθόμασταν τον κόζαρα, σκεφτόμουν αν είναι αλήθεια αυτό που είχα ακούσει από μια γνώστη ότι γαμάει καλά. Πήγαμε να κάνουμε μια βουτιά για να φύγουμε και να πάμε στον εξοχικό του Γ. Εγώ με τον δικό μου βγήκαμε πιο μετά. Ο Γ ήταν ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα και φάνηκε το καυλί του. Καύλωσα αμέσως και ξανάπεσα στην θάλασσα για να ηρεμήσω αλλά που τέτοια τύχη.

Όταν φύγαμε για το σπίτι αποφασίσαμε να ψήσουμε. Ο Γ άναβε φωτιά κι εγώ με τον δικό μου κάναμε μπάνιο για να ξεβγάλουμε το αλάτι. Εγώ με την πούτσα του Γ δεν είχα ηρεμήσει και είπα στον δικό μου να με πάρει στη μπανιέρα αλλά δεν ήθελε. Μόλις τελειώσαμε μπήκε ο Γ και ο δικός μου ήταν στην ψησταριά. Μπήκα μέσα για να ετοιμάσω το τραπέζι και χωρίς να το πολυσκεφτώ κοίταξα από την κλειδαρότρυπα της πόρτας του μπάνιου. Ίσα ίσα που φάνηκε η πούτσα του Γ και είδα ότι ήταν μεγαλύτερη και πιο χοντρή από του δικού μου. Ένα ρίγος μου διαπέρασε το μουνάκι και άρχισε να καυλώνει και να γίνετε υγρό. Όταν τελειώσαμε το φαγητό πήγαμε για ύπνο σκεφτόμουν την πούτσα του Γ. Προσπάθησα να γαμηθώ με τον δικό μου αλλά εκείνος ήταν κουρασμένος και δεν ήθελε.

Όταν αποκοιμήθηκε πήρα την απόφαση να την πέσω στον Γ και ότι βρέξει και ας κατεβάσει, δε με ένοιαζε τίποτα, ήξερα μόνο ότι ήθελα την πούτσα του να με ξεσκίσει. Πήγα έξω λοιπόν που ήταν ακόμη ξύπνιος και έκατσα στο λάπτοπ του γιατί εκείνος μίλαγε στο τηλέφωνό μέσα. Χωρίς να με καταλάβει έψαξα το λάπτοπ του για φωτογραφίες που είχαμε βγάλει το απόγευμα στην παραλία. Όταν άνοιξα τον φάκελο με τα αρχεία του είδα και έναν φάκελο που είχε βγάλει την πούτσα του άρχισα να βάζω δάκτυλο στο μουσκεμένο μου μουνί. Όταν με έπιασε στα πράσα σαστισμένος και με ρώτησε τι έκανα εκεί.

Χωρίς να πω πολλά τον ρώτησα αν αυτό το πράγμα ήταν δικιά του. Εκείνος μόνο κούνησε το κεφάλι του. Δεν το σκέφτηκα και πολύ, γδύνομαι μπροστά του και του λέω ότι θέλω να με πάρει εκείνη στην στιγμή. Αυτός καύλωσε αμέσως. Του βγάζω το σορτσάκι και μου πετάχτηκε η πουτσάρα του στα μούτρα. Άρχισα να του παίρνω πίπα σα λυσσασμένη εκείνος να μου λέει πόσο τυχερός ήταν ο φίλος μου.

Με σήκωσε, με έβαλε στα 4 και άρχισε να μου γαμάει το μουνί και τον κώλο. Ηλεκτρισμός διαπερνούσε το κορμί μου!

- Σκίσε με καυλιάρη μου.

- Σκάσε πορνίδιο έγινε το θέλημά σου, τυχερός που γαμάει ο φίλος μου τέτοια σκύλα.

- Δε με γαμάει και όταν το κάνει όχι τόσο καλά. Χρόνια είχα να γαμηθώ έτσι.

- Βάλ’ τον στο στόμα σου καργιόλα, θέλω να τα καταπιείς.

Το έκανα σαν σκλάβα το αίτημα του. Εκείνο το βράδυ γαμηθήκαμε 3 φόρες όσο ο άλλος κοιμόταν και εγώ πέρασα το καλύτερο βράδυ της ζωής μου.

Από τότε βρισκόμαστε και γαμιόμαστε συχνά.Copyright protected OW ref: 183418Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.