Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βαριόμουν απίστευτα πολύ να πάω σε εκείνο το πάρτι. Δεν είχα καμία όρεξη εκείνες τις ημέρες. Με πίεσε πολύ η παρέα και είπα να μην πω όχι όμως. Είχαμε μόλις τελειώσει μια δύσκολη εξεταστική στο 3ο έτος και σε αυτό το πάρτι θα ήταν όλο το έτος μας σχεδόν και δε γινόταν να μη δώσουμε σύσσωμη η παρέα το παρόν. Άσε ο που ένας φίλος μου που υπενθύμισε ότι εκεί λογικά θα ήταν και η Γ που παίζαμε με τα μάτια στη βιβλιοθήκη.

Η Γ είναι μουνάρα με τα όλα της στα δικά μου μάτια. Για κοπέλα θεωρείται ψηλή, κωλάρα και βυζί νορμάλ προς μεγαλούτσικο με πολύ ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο (ναι τα τσιμπουκόχειλα της εννοώ αδέρφια) και μελαχρινή. Εγώ, όπως έχω πει και στην προηγούμενη ιστορία μου , είμαι αρκετά ψηλός και ξανθός, με την κοιλίτσα αυτή του αγύμναστου και γενικά συγκαταλέγομαι στους εμφανίσιμους.

Φτάσαμε από τους πρώτους στο πάρτι. Μιλήσαμε λίγο με τα παιδιά που το οργάνωναν και αρχίσαμε να πίνουμε. 2 ποτά περίπου μετά μπήκε μέσα η Γ. Φορούσε ένα άσπρο τοπάκι που τόνιζε το στήθος της σε σημείο που ήθελα να το γλείψω μπροστά σε όλους με το που την είδα, κι ένα μαύρο παντελόνι που τόνιζε εννοείται την κωλάρα της. Τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν, αλλά είπα να την αφήσω πρώτα να τακτοποιηθεί στον χώρο και μετά να την πλησιάσω.

Λίγη ώρα μετά τη βλέπω να δυσκολεύεται να πλησιάσει τη μπάρα για να βάλει το ποτό της οπότε λέω μέσα μου "να η ευκαιρία". Την πλησιάζω με σκοπό να της συστηθώ επιτέλους, γιατί στη βιβλιοθήκη αν και παίζαμε με τα μάτια δεν είχα καμία όρεξη λόγω άγχους και πίεσης.

- Γεια σου. Σαν να δυσκολεύεσαι λίγο μου φαίνεται.

- χα, χα, χα... γεια σου. Όντως λίγο δυσκολεύομαι.

- Πες μου τι πίνεις και θα σου το ετοιμάσω.

- Βότκα με λεμονάδα.

- Έφτασε...

(Της δίνω το ποτό λίγα λεπτά αργότερα)

- Ορίστε, της λέω. Εγώ είμαι ο Β.

- Σε ευχαριστώ. Είμαι η Γ. Από κάπου νομίζω ότι σε ξέρω.

- Σίγουρα με έχεις δει στην σχολή και κυρίως στη βιβλιοθήκη. Εκεί που σε έβλεπα κι εγώ. (Εκεί σαν να κοκκίνισε λίγο και ήρθε σε αμηχανία , οπότε είπα να επέμβω).

- Λοιπόν; Δεν θες να πάμε λίγο έξω γιατί εγώ προσωπικά θέλω πολύ να σε γνωρίσω (τι να έλεγα; Ότι ήθελα να τη γαμήσω;)

- Δωσ' μου μισό λεπτό να το πω στις φίλες μου.

Βγαίνουμε λοιπόν ακριβώς έξω από τον χώρο του πάρτι όπου ήταν μαζεμένοι όλοι οι καπνιστές και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Κάποια στιγμή βρήκα την ευκαιρία και τη φίλησα. Ανταποκρίθηκε αμέσως και η γλώσσα μου βρέθηκε στο στόμα της και η δική της στο δικό μου. Έτσι που ήμασταν όρθιοι και την έπιανα από τη μέση, το χέρι μου κατέβηκε στον διακαή πόθο μου. Την κωλάρα της. Εκείνη ντράπηκε λίγο… επειδή μας έβλεπαν οι υπόλοιποι είπε. Εν τω μεταξύ ήταν όλοι τύφλα, αλλά εμένα δε με χάλασε γιατί της είπα να πάμε κάποια στενά πιο δίπλα.

Εκεί το πράγμα αναθερμάνθηκε και η φάση έγινε πιο άγρια. Φιλιόμασταν σαν τα ζώα και τα σώματά μας τρίβονταν το ένα πάνω στο άλλο. Της έγλειφα το αυτί και τον λαιμό της και χάιδευα την κωλάρα της. Σιγά σιγά άρχισα να φιλάω το στήθος της. Της ξεκούμπωσα λίγο το φερμουάρ για να βγάλω έξω τα βυζιά της. Δύο υπέροχες ρώγες εμφανίστηκαν μπροστά μου και έπεσα με τα μούτρα.

Είχα γίνει πέτρα και ήθελα να την πηδήξω επί τόπου. Τη γύρισα ανάποδα και άρχισα να τρίβω την καυλωμένη ψωλή μου, πάνω από τα ρούχα, στον κώλο της. Ενώ της φιλούσα τον λαιμό, έβαζα το χέρι μέσα από το παντελόνι της και δαχτύλωνα το γεμάτο υγρά μουνάκι της.

Η λογική της υπερίσχυσε και μου ζήτησε να πάμε σπίτι της. Γυρνάμε στο πάρτι κακήν κακώς να πάρουμε τα πράγματα μας και να ειδοποιήσουμε τις παρέες μας. Πήρα ό,τι καπότα υπήρχε στην παρέα γιατί είχα μόνο μια και φύγαμε. Στο δρόμο φασωνόμασταν κάθε τρεις και λίγο και τη χούφτωνα παντού.

Μπαίνουμε στο σπίτι της και την κολλάω κατευθείαν στην πόρτα. Ήμουν τέρμα καυλωμένος. Τη γδύνω εντελώς και χαϊδεύω με την γλώσσα μου όλα τα απαραίτητα σημεία. Ένιωθα τον πούτσο μου έτοιμο να σπάσει. Έπρεπε να χύσω οπωσδήποτε. Την πάω στον καναπέ και τη βάζω να με τσιμπουκώσει. Επιτέλους έβλεπα αυτά τα τσιμπουκόχειλα πάνω στο καυλί μου. Ξεκίνησε να ρουφάει τα αρχίδια μου που είχαν πρηστεί , έγλειψε όλο τον πούτσο μου κατά μήκος και αφού ασχολήθηκε με το κεφαλάκι, τον πήρε όλο μέσα. Γαμιόταν το στόμα της με το καυλί μου για μερικά λεπτά μέχρι που της είπα ότι κοντεύω να χύσω. Τότε άρχισε να με γλείφει και να παίζει με τον πούτσο μου με μεγαλύτερη ένταση μέχρι που της είπα ότι χύνω και τον κάρφωσε στο λαρύγγι της. Τα κατάπιε όλα. Τη σήκωσα και την πήρα αγκαλιά και την πήγα στο δωμάτιο της.

Εκεί έπεσα πάνω της και άρχισα να την γλείφω παντού, μέχρι που επικεντρώθηκα στο μουνάκι της. Πιο νόστιμα υγρά δεν έχω ξαναβρεί. Το έγλειφα, το δαχτύλωνα και έπαιζα με την κλειτορίδα της. Εκείνη βογκούσε και φαινόταν να το απολαμβάνει. Στο μεταξύ η πούτσα μου έγινε πάλι πέτρα και όταν το αντιλήφθηκε μου ζήτησε να μπω μέσα της.

Σηκώθηκα, πήρα ένα προφυλακτικό και το φόρεσα. Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη, πήρα τα πόδια της στους ώμους μου και μπήκα μέσα της σιγά σιγά, για να με αισθανθεί πόντο-πόντο και να τη βασανίσω λίγο. Το μουνί της ήταν πολύ καυτό και γλιστρούσε υπέροχα. Όταν μπήκα ολόκληρος, έμεινα για λίγο εκεί ακίνητος και ασχολήθηκα λίγο με τις βυζάρες της. Βγήκα ολόκληρος και ξανακαρφώθηκα για να κόψω αντιδράσεις. Φάνηκε να της αρέσει οπότε άρχισε το σφυροκόπημα. Τη πηδούσα γρήγορα και της έγλειφα τον λαιμό, που μέχρι εκείνη την ημέρα δεν είχα παρατηρήσει πόσο ωραίος ήταν. Της χούφτωνα τα βυζιά και την άκουγα να το απολαμβάνει, ενώ με καύλωνε και ο ήχος του κρεβατιού που τρίζει σε συνδυασμό με τα βογκητά και τον ήχο από τα κορμιά μας.

Μετά από λίγο την έβαλα να καθίσει πάνω μου. Χοροπηδούσε και μου χούφτωνε τα αρχίδια. Την κάρφωσα με το καυλί μου, ανασήκωσα λίγο τη μέση μου και ήρθε και κόλλησε το σώμα της επάνω μου. Μπαινόβγαινα έτσι μέσα της σαν τρελός και έριχνα και μερικές σφαλιάρες. Έβγαζε κραυγές καύλας κάθε φορά που αύξανα την συχνότητα. Εκείνη με φιλούσε τώρα στο λαιμό ενώ εγώ ήμουν μέσα της και της χούφτωνα τον κώλο.

Τότε τη γύρισα στα τέσσερα και είχα θέα την κωλάρα της στο πιάτο. Μπήκα μέσα στη μουνάρα της και άρχισα να τη γαμάω σιγά σιγά και βασανιστικά μέχρι που την είδα ότι ξεκινούσε να καρφώνεται αυτή στο καυλί μου. Την έπιασα από τη μέση και άρχισα να την καρφώνω, μέχρι που φώναξα ότι χύνω σε λίγο. Εκείνη σηκώθηκε αμέσως, μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να παίζει τον πούτσο μου μπροστά στο πρόσωπο της. Άδειασα τα αρχίδια μου στο πρόσωπο της και το πουτανάκι άρχισε να τα απλώνει παντού με το μισοκαυλωμένο καυλί μου.

Αυτός ήταν ο πρώτος γύρος της βραδιάς. Πηδιόμασταν σαν ζώα μέχρι το πρωί.




Copyright protected OW ref: 183337



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).