Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχουμε μια γλυκιά συνήθεια. Να κάνουμε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Πρωτοχρονιά στο Εξωτερικό. Έτσι πέρυσι, προπαραμονή μεσημέρι, φτάσαμε στο Βελιγράδι. Όμορφη πόλη, οικεία θα έλεγα σε μας. Νόμιζες ότι ήσουν στη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και αμέσως έξω προς εξερεύνηση της πόλης. Γυρίσαμε το απόγευμα για μπάνιο και ξεκούραση.

Βγήκαμε το βράδυ για φαγητό, κάπου κοντά στο ξενοδοχείο. Μετά έχοντας πάρει και τις κατάλληλες πληροφορίες από ένα φίλο μου που σπούδασε εκεί, πρότεινα να πάμε για ράκια, κάτι σαν το δικό μας τσίπουρο, σε ένα ψαγμένο όπως αποδείχθηκε μαγαζί.

Δεν ήταν μακριά μας κι η Άννα δέχθηκε να πάμε. Όντως ήταν ένας ατμοσφαιρικός μισοσκότεινος χώρος, γεμάτο με κόσμο της ηλικίας μας. Έπαιζε ξένη παλιά ροκ μουσική, με σφήνες δικά τους ποπ. Στριμωχτήκαμε σε μια γωνιά, να μοιραζόμαστε ένα τραπεζάκι με ένα άλλο ζευγάρι. Αυτή γκομενάρα, γύρω στα σαράντα, σέρβικο άτι. Ψηλή, θεϊκό κορμί, απίθανα βυζιά, εύκολα διακρινόμενα κάτω από την μπλούζα της, δε φόραγε σουτιέν, υπέροχα πόδια, που ξεχύνονταν από τη μίνι φούστα της και κυρίως ένα όμορφο προσωπάκι με γαλαζοπράσινα μάτια. Αντίθετα ο άντρας, γύρω στα σαρανταπέντε, φαλακρός, για αυτό είχε ξυρισμένο κεφάλι, πονηρό βλέμμα με μουστάκι μάγκικο, κοντύτερος από αυτή κι ολίγον πλαδαρός με ελαφριά κοιλίτσα.

Γνωρίζανε λίγα ελληνικά, μιας και ερχόταν συχνά πυκνά στη Θεσσαλονίκη και καλά αγγλικά, οπότε δεν αργήσαμε να πιάσουμε κουβέντα και να καταλήξουμε να γίνουμε μια παρέα, πίνοντας τη μια ράκια μετά την άλλη. Η δικιά μου βλέποντας με να είμαι πολύ διαχυτικός με τη Μαρίγια, αυτό ήταν το όνομα της, στράβωσε λίγο καθώς απ' ότι φαινόταν δεν άρεσε καθόλου ο Σλόμπονταν. Δεν την αδικώ γι’ αυτό. Το πολύ οινόπνευμα όμως την είχε χαλαρώσει και παρασύρθηκε στην ιλαρότητα της παρέας.

Πάνω λοιπόν στο τρελό μας κέφι, μας ρίχνουν την πρόταση. Να πάμε αύριο το βράδυ στο σπίτι τους, δεν ήταν και πολύ μακριά από το ξενοδοχείο μας, να υποδεχθούμε το καινούργιο χρόνο μαζί. Ενθουσιάστηκα με τη ιδέα να κάνουμε πρωτοχρονιά σε ένα σέρβικο σπίτι και δέχθηκα αμέσως. Η Άννα δεν πολυκατάλαβε τι έγινε. Όταν την άλλη μέρα το μεσημέρι της είπα ότι το βράδυ θα πηγαίναμε σπίτι τους για ρεβεγιόν, άρχισε να γκρινιάζει.

Δεν ήθελε με τίποτε να πάμε. Μου έλεγε ότι τύπος ήταν σιχαμερός και μέχρι χέρι της έβαλε, έτσι τουλάχιστον έλεγε. Δεν το αμφισβητώ, γιατί κι εγώ εκεί που τραγουδούσαμε έπιασα για μια στιγμή τα μπουτάκια της Σέρβας. Με κατηγορούσε, έχοντας εν μέρει δίκιο, ότι ήθελα διακαώς να πάμε, γιατί μου γυάλισε η Μαρίγια. Αντέτεινα το επιχείρημα, ότι ταξίδι και διακοπές είμαστε κι επιτρεπόταν οι ερωτικές ατασθαλίες. Συμφωνήσαμε εν τέλει να πάμε. Αλλά δε θα γινόταν τίποτε που δε θα γούσταρε. Αυτό σήμαινε ότι αν έπρεπε να γαμηθεί με τον Σλόμπονταν για να γαμήσω εγώ την Μαρίγια δεν θα το έκανε και θα φεύγαμε αμέσως, αν πήγαινε να γίνει τέτοια φάση. Δέχθηκα με κρύα καρδιά, ελπίζοντας στο θαύμα των Χριστουγέννων ή μάλλον καλύτερα της πρωτοχρονιάς.

Γύρω στις έντεκα, με ένα καλάθι κρασιών στα χέρια, ήμασταν στο σπίτι τους. Μας υποδέχθηκαν εγκάρδια στην εξώπορτα. Από το σαλόνι ακουγόταν μουσική αλλά και κάποιες φωνές. Πράγματι ήταν ένα ακόμη ζευγάρι μέσα. Ο Ντράγκαν και η Ρατμίλα, φίλοι τους. Εδώ τα πράγματα ήταν εμφανισιακά αντίθετα. Ο άντρας ψηλός μελαχρινός, μοντέλο σε όψη και κορμί. Η γυναίκα μια μετρίου αναστήματος μελαχρινή βυζαρού. Καλό σώμα αλλά δίπλα του φάνταζε δεύτερη. Η δικιά μου μόλις τον είδε γούρλωσε τα μάτια της. Συστηθήκαμε, χαιρετηθήκαμε δια ασπασμών και καθίσαμε όλοι γύρω από το τραπέζι, το οποίο στο ένα μέρος του σαλονιού. Στο άλλο υπήρχαν δυο καναπέδες κι ένα τραπεζάκι, στο οποίο υπήρχε μια σοκολατιέρα γεμάτη με προφυλακτικά. Ήταν μια ενδιαφέρουσα άποψη διακόσμησης.

- Πως τα βλέπεις τα πράγματα;… ψιθυρίζω στην Άννα.

- Αρχίζει να αποκτά ένα ενδιαφέρον η κατάσταση, μου απαντά χαμογελώντας.

Παρεμπιπτόντως να πω εδώ ότι όλες οι γυναίκες φορούσαν φορέματα, ως επί το πλείστον κοντά και αποκαλυπτικά με βαθιά ντεκολτέ στο πάνω μέρος. Χωρίς σουτιέν και καλσόν οι Σέρβες, με σουτιέν και καλσόν η Άννα, που ήθελε φεύγοντας να κάνει τα σπαστικά της. Είχε. όμως τρομερή ζέστη εκεί μέσα και άρχισε από την πρώτη στιγμή να φουντώνει.

Αρχίσαμε να πίνουμε, να τραγουδάμε και να παίζουμε χαρτιά, πόκερ με ψιλά. Πολύ γρήγορα, λόγω της ζέστης και των ποτών, αρχίσαμε να ξεφορτωνόμαστε τα περιττά ρούχα. Εγώ έβγαλα το πουλόβερ κι έμεινα με ένα ξεκούμπωτο πουκάμισο. Οι άλλοι δυο άνδρες είχαν μείνει με κοντομάνικα t-shirt. Οι γυναίκες τους με τα κοντομάνικα και μίνι φορέματα τους.

Η Άννα κατακόκκινη, σηκώνεται σε κάποια στιγμή να πάει στην τουαλέτα. Έχω καταλάβει ότι ο Ντράγκαν, ο όμορφος που καθόταν δίπλα της, έχει κάνει την κίνηση και της χούφτωσε τα μπούτια. Το ίδιο είχα κάνει κι εγώ με τη πρώτη ευκαιρία, την Μαρίγια που καθόταν από την άλλη μου πλευρά. Όταν γύρισε, παρατήρησα, ότι δε φόραγε ούτε σουτιέν ούτε καλσόν. Πιθανώς να είχε βγάλει και το βρακί της.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο τα μπαλαμουτιάσματα οι αγκαλιές και κάποια πεταχτά φιλάκια γινόταν και πιο έντονα. Έπεσε κι η ιδέα για στριπ πόκερ, για να βρεθεί η αφορμή και μόνο να βγάλουμε και τα υπόλοιπα ρούχα μας. Πριν όμως εκτραχυνθεί ολοκληρωτικά η κατάσταση, η οικοδέσποινα ήλθε ανάμεσά μας και μας ψιθύρισε, ότι το έχουν σαν έθιμο για το καλό του χρόνου να τον υποδέχονται με γαμήσια. Είναι στο χέρι μας αν θέλουμε να συμμετάσχουμε και δεν θα παρεξηγηθεί κανένας αν δεν θέλουμε να μετέχουμε. Μας σέβονται σαν φιλοξενούμενους και θα μπορούσαμε μείνουμε όσο θέλουμε και να κάνουμε ότι θέλουμε. Χωρίς να το πολυσκεφτούμε με ένα στόμα είπαμε ότι ήμασταν μέσα. Δεν πιστεύαμε ότι πετύχαμε τόσο προχωρημένους Σέρβους. Βέβαια δε νομίζω ότι θα άφηναν να φύγει αγάμητη η γυναίκα μου στην περίπτωση που δεν ήθελε.

Η συγκατάθεση μας κοινοποιήθηκε άμεσα στους υπόλοιπους συνδετημόνες. Την υποδέχθηκαν, ειδικά οι άνδρες με αλαλαγμούς χαράς. Με πρόσχημα το πόκερ, αλλά κι από τη ζέστη, τα ποτά και τη καύλα, αρχίσαμε να απαλλασσόμαστε από τα ρούχα μας. Μαντέψτε ποια έβγαλε πρώτη το φόρεμα της και έμεινε μόνο με το κάτω εσώρουχο της. Μα φυσικά η Άννα, η οποία είχε πάρει την πρωτοβουλία να βγάλει τον πούτσο του Ντράγκαν έξω και να τον μαλάζει. Εγώ από νωρίς έπαιζα με το μουνάκι της Μαρίγιας, για την οποία δεν κατάλαβα πότε έβγαλε το σλιπάκι της. Μπορεί να μην φόραγε από την αρχή.

Όταν σε λίγο ήμασταν όλοι γυμνοί, μετά από πρόταση των οικοδεσποτών, πήγαμε στην άλλη μεριά του σαλονιού που ήταν οι δυο καναπέδες. Καθώς περνούσε από μπροστά της ο κοντός κι άσχημος Σλόμπονταν, βλέπω την Άννα να γουρλώνει τα μάτια της. Είχε έναν πούτσο τέρας. Μακρύ και χοντρό. Τα δικά μας τα καυλιά, αν και κανονικότητα από πλευράς μεγέθους, υστερούσαν πολύ στη σύγκριση. Μόλις μαζευτήκαμε γυμνοί στο άλλο δωμάτιο κι όλοι παρατηρούσαμε όλους, ο Σλόμποταν προτείνει ότι οι φιλοξενούμενοι από την Ελλάδα θα πρέπει να έχουμε ιδιαίτερη περιποίηση. Ο λόγος του διαταγή και χωρίς δεύτερη κουβέντα, οι δυο άντρες πήραν τη Άννα στον ένα καναπέ και οι γυναίκες εμένα στον άλλο.

Πριν καθίσω, όρθιος ακόμα, γονάτισαν κι άρχισαν να μου γλείφουν την ψωλή, να τη βάζουν εναλλάξ στο στόμα τους, να ανεβάζουν την καύλα μου στα ύψη. Απέναντι η Άννα, να έχει από ένα πούτσο στα χέρια της, να προσπαθεί να τους ικανοποιήσει με τα δυνατά της όπλα, το στόμα και τη γλώσσα της. Ξαπλώνω ανάσκελα στον καναπέ. Η μία συνεχίζει να με τσιμπουκώνει με μανία κι η άλλη φέρνει το υγρό μουνί της στο πρόσωπο που για να το γλείψω. Μη με ρωτάτε ποια έκανε τι γιατί είχα αρχίζει να ζαλίζομαι από την καύλα, η οποία γινόταν μεγαλύτερη καθώς έβλεπα απέναντι την Άννα ξαπλωμένη σαν κι εμένα, με τον Ντράγαν στα σκέλια της, να την κάνει με τη γλώσσα του να χύνει πρώτη απ’ όλους, ενώ έχει την χοντρόπουτσα του άλλου στο στόμα της.

Εντοπίζω τελικά ποια από τις δυο είναι η Μαρίγια, ήταν αυτή που με τσιμπούκωνε, την τραβάω και την καρφώνω στον ολόρθο έτοιμο να εκραγεί πούτσο μου. Η άλλη έφυγε από το πρόσωπο μου και πήγε στον απέναντι καναπέ, από όπου ακουγόταν οι φωνές έκστασης της γυναίκας μου, καθώς ο τύπος με το φοβερό εργαλείο είχε γλιστρήσει από κάτω της και της επέβαλε να ιππεύσει τον ελέφαντα του, ξεχειλώνοντας το μουνί της. Ανεβοκατέβαινε πάνω του, τρελή από καύλα, προσπαθώντας να τον βάλει μέσα της όσο το δυνατόν πιο πολύ.

Η Ρατμίλα λοιπόν, πήγε στον άντρα της, που ήταν στο πίσω μέρος του απέναντι ζευγαριού και άρχισε να τον τσιμπουκώνει. Όχι για πολύ. Όπως ήταν φυσικό δε θα μπορούσε αντισταθεί στο κωλαράκι που έβλεπε μπροστά του. Αφού έγλειψε την παλλόμενη κωλοτρυπίδα της Ρατμίλα, προχώρησε στη διείσδυση. Δε δυσκολεύτηκε να μπει μέχρι τ’ αρχίδια μέσα της. Περισσότερο, όπως μου έλεγε την άλλη μέρα την πόναγε παρά την απίστευτη ηδονή που της χάριζε υπερμεγέθης και χοντρός πούτσος που γέμιζε το μουνάκι της, παρά το καυλί που είχε στο κωλαράκι της. Είχε όμως αυτό που όπως αποδεικνύεται θέλει πάντα. Να είναι γεμάτη μπροστά και πίσω. Απογειώθηκε λοιπόν και άρχισε με πολλαπλούς οργασμούς να χύνει ασταμάτητα.

Με τη γνωστή διαστροφή που με δικαιώνει, μόλις αντιλήφθηκα ότι ακόμη μια φορά η γυναίκα μου γαμιέται με δυο ταυτόχρονα και το ευχαριστιέται αφάνταστα, καύλωσα τόσο ώστε δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο και λίγο πριν το έμπα του νέου χρόνου, τελείωσα ευρισκόμενος μέσα στο μουνί της Μαρίγιας. Ο Ντράγκαν, καταλαβαίνοντας ότι δεν άντεχε άλλο βγήκε από τον κώλο της Άννας, έβγαλε το προφυλακτικό έστησε τη γυναίκα του στα τέσσερα, και τον κάρφωσε στον κώλο της, να αδειάσει μέσα το καυτό σπέρμα του. Τελευταίος, ενώ τα πυροτεχνήματα που έπεφταν έξω σηματοδοτούσαν την έλευση της καινούργιας χρονιάς, έχυσε ο πουτσαράς της παρέας.

Πασαλειμμένοι από τα χύσια, άλλοι μέσα κι άλλοι απ’ έξω, ήπιαμε την καθιερωμένη σαμπάνια. Εκτός από το ζευγάρι των οικοδεσποτών που έδειχναν μια απίστευτη αντοχή στο αλκοόλ κι ήταν γεμάτοι ζωντάνια, οι υπόλοιπο ήμασταν σχεδόν λιώμα. Όπως ήταν φυσικό, επόμενο για να δεχθεί την περιποίηση όλων μας ήταν το έτερο ζευγάρι επισκεπτών.

Ο Σλόμπονταν τράβηξε την Ρατμίλα, που τρίκλιζε και από την κωλότρυπα της ξεχείλιζαν τα χύσια του άντρα της, στον καναπέ, την ξάπλωσε ανάσκελα κι άρχισε να της γλείφει με μανία το μουνάκι, το οποίο ακόμη δεν είχε γαμηθεί. Την ανόρθωση τον δικών μας καυλιών ανέλαβαν οι άλλες δυο. Έμενα μου έπαιρνε μια άγρια δυνατή πίπα η Μαρίγια και τον άλλον τον είχε αναλάβει η Άννα, που όπως έβλεπα είχε περισσότερες αντοχές από μένα.

Πήγα αφήνοντας στον Ντράγκαν τις δυο καυλιάρες γυναίκες και κάθισα δίπλα στο προσκέφαλο της Ρατμίλα, η οποία άρχισε να αναστενάζει από το γλειφομούνι που δεχόταν. Τις γυρίζω το κεφάλι και χώνω τον πούτσο μου στο στόμα της. Δεν ξέρω αν είχε ή δεν είχε όρεξη, αλλά με μικρή παρότρυνση πήρε μπρος και σύντομα με το υπέροχο τσιμπούκωμα της, έκανε τον πούτσο μου ετοιμοπόλεμο και πάλι. Δεν έπρεπε να χαθεί ούτε λεπτό. Με τη βοήθεια του Σλόμπονταν κάθισε με το μουσκεμένο μουνάκι της, που σημειωτέον, δεν είχε πηδηχτεί ακόμη, πάνω μου. Μπήκα μονομιάς μέσα της. Έβγαζε κραυγούλες καύλας. Την είχα πιάσει από τα κωλομέρια και την ανεβοκατέβαζα στον πούτσο μου.

Αισθάνομαι τα χέρια του οικοδεσπότη πάνω στα δικά μου. Καταλαβαίνω ότι θέλει να σταματήσει για λίγο το κάρφωμα του μουνιού της. Καταλαβαίνω την πρόθεση του. Θέλει ο αθεόφοβος να ξεσκίσει στην κυριολεξία το γαμημένο κωλαράκι της. Της ακουμπάει το πουτσοκέφαλο και πιέζει να μπει. Αυτή του φωνάζει να φύγει και να μην το κάνει. Τον βοηθώ τραβώντας την από τα χέρια προς τα κάτω. Αρχίζω να τη φιλάω. Νοιώθω, καθώς έχω τον πούτσο μου στο μουνί της να τραβά βίαια τον κώλο της προς το μέρος του.

Δεν ξέρω πόσος μπήκε μέσα της, αλλά άρχισε να κλαίει από τον πόνο. Κανείς μας δεν την λυπήθηκε. Συγχρονιστήκαμε κι αρχίσαμε να την πηδάμε, ο καθένας την τρύπα του, οπότε ο πόνος παραμέρισε κι η ήρθε η καύλα. Τώρα φώναζε από τους οργασμούς που είχε. Οι φωνές της κάλυπταν των άλλων δυο γυναικών, τις οποίες είχε στήσει δίπλα-δίπλα, στα τέσσερα ο Ντραγκαν, και πήδαγε εναλλάξ τα κωλαράκια τους. Τελικά πρέπει να ήταν κωλομπαράς αυτός, μέγας λάτρης του κώλου.

Τελειώσαμε σχεδόν ταυτόχρονα. Ο τύπος τελικά της είχε ανοίξει το κωλαράκι της ακάποτος. Πάλι ξεχείλιζε ο κώλος της από αντρικά χύσια. Πρέπει να είχαν εμπιστοσύνη τα δυο ζευγάρια μεταξύ τους γιατί κι άλλος άδειασε μέσα στο κωλαράκι της γυναίκα του Σλόμποταν. Για παρηγοριά αφού έβγαλα το προφυλακτικό έδωσα τον πούτσο μου στην Άννα να μου τον καθαρίσει με τη γλώσσα της.

Εγώ πλέον, όπως και το άλλο φιλοξενούμενο ζευγάρι, τα είχαμε φτύσει. Οι οικοδεσπότες όμως και η αχόρταγη γυναίκα του άντεχαν ακόμη. Ήθελα πολύ να γαμήσω και το κωλαράκι της της Μαρίγιας, η οποία έκανε φιλότιμες προσπάθειες, με τα χέρια, το στόμα και τη γλώσσα της να μου τον σηκώσει για τρίτη φορά. Δεν κατάφερνε πολλά πράγματα. Όταν όμως είδα τον άντρα της με την βοϊδόπουτσα, να στήνει στα τέσσερα και να ξεσκίζει τον κώλο της γυναίκας μου, έγινα με μια τούρμπο. Έκανα κι εγώ το ίδιο. Μπήκα εύκολα μέσα στο ανοιγμένο και χυμένο από τα προηγούμενα κωλαράκι της. Οι κραυγές πόνου και καύλας της Άννας μου έφεραν το τρίτο και καλύτερο χύσιμο. Τελείωσε και το ξεκώλιασμα της Άννας που σχεδόν μισολιπόθυμη έπεσε στην αγκαλιά μου.

Ήπιαμε κάτι τελευταίες ρακές, ντυθήκαμε, φιληθήκαμε και χαιρετηθήκαμε με τους Σέρβους φίλους μας, που μας χάρισαν την πιο ηδονική παραμονή πρωτοχρονιάς της ζωής μας και φύγαμε τρικλίζοντας για το ξενοδοχείο. Η καινούργια χρονιά είχε μπει με τους καλύτερους οιωνούς.




Copyright protected OW ref: 183331



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.