Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζω καιρό τις δικές σας ιστορίες και πήρα την πρωτοβουλία να γράψω και εγώ τη δική μου απίστευτη εμπειρία η οποία ξεκινάει 5 χρόνια πριν. Σε αυτό το σημείο να ζητήσω ένα συγνώμη αν σας κουράσω με την ιστορία μου επειδή είναι η πρώτη φορά που γράφω και αγχώνομαι πώς θα τα πω.

Πριν ξεκινήσω να σας πω ότι είμαι 1.80 ύψος με σχετικά μεγάλη και χοντρή πούτσα στα 17cm. Η κοπέλα μου σχετικά ψηλή για γυναίκα, 1.73, γεματούλα με αρκετά μεγάλο τουρλωτό κώλο και μέτρια στητό στήθος. Όπως είπα, η ιστορία μου ξεκινάει στην Πάτρα όπου είχαμε πάει για ένα τριήμερο με την κοπέλα μου, ένα ζευγάρι ακόμα φίλοι μας και μια φίλη της για τα γενέθλια της κολλητής της. Για να μην πολυλογώ, ξεκινήσαμε με το αμάξι για Πάτρα το μεσημεράκι και φτάσαμε απόγευμα. Μόλις φτάσαμε της ευχηθήκαμε όλοι τακτοποιήσαμε της βαλίτσες μας και καθίσαμε να τα πούμε. Το βράδυ θα πηγαίναμε για ποτό.

Αφού κάναμε μπάνιο κλπ, ετοιμαστήκαμε και είπαμε να αρχίσουμε να πίνουμε. Από το σπίτι ήπιαμε ένα μπουκάλι και σιγά σιγά ξεκινήσαμε για το κλαμπ έχοντας αφήσει το αμάξι σπίτι για να μπορέσουμε να πιούμε χωρίς να μας νοιάζει. Όση ώρα ήμασταν εκεί, η δικιά μου δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου, είχαμε πιει κιόλας και επειδή δεν πέρναγα απαρατήρητος και το αντιλήφθηκε άρχισε να μου κολλάει και μου έπιανε τον πούτσο. Τη χούφτωνα κι εγώ δεν κρατήθηκα. Σε κάποια φάση μου λέει με μια πονηρή και καυλωτική φωνή να πάω μαζί της στο μπάνιο. Με τράβηξε από το χέρι και κατευθείαν πήγαμε και μας κλείδωσε σε μια τουαλέτα.

Άρχισε να με φιλάει και να μου πιάνει τον πούτσο. Μου ξεκουμπώνει το τζιν και αρχίζει να μου τον ρουφάει. Μου τον ρούφαγε σα λυσσασμένη και εγώ της γάμαγα το στόμα με μανία. Μετά από δέκα λεπτά πίπας νιώθω ότι θέλω να χύσω. Της το λέω και άρχισε να μου παίρνει πιο γρήγορα πίπα. Τελείωσα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα. Σηκώθηκε με κοίταξε και μου έριξε ένα χαμόγελο σκέτη απόλαυση. Ντύθηκα και βγήκαμε κανονικά από της τουαλέτες σα να μη συμβαίνει τίποτα, όμως γίναμε αντιληπτοί από την κολλητή της γιατί κοίταζε καλά-καλά. Το αγνόησα και συνεχίσαμε να τα πίνουμε ώσπου πέρασε η ώρα και φύγαμε. Καθώς γυρίσαμε σπίτι όταν φτάσαμε μας παραχώρησε το κρεβάτι της η κολλητή της γιατί από ότι φαίνεται κατάλαβε ότι θα έχει και συνέχεια.

Αφού πέρασε λίγο η ώρα και κοιμήθηκαν οι άλλοι, άρχισε να με φιλάει με γλώσσα και να μου πιάνει την πούτσα. Μου σηκώθηκε κατευθείαν. Άρχισε πάλι να μου παίρνει πίπα κάνα δεκάλεπτο. Σταμάτησε και με πρόσταξε να της γλείψω το μουνί. Σηκώθηκα, της άνοιξα τα πόδια και αμέσως φάνηκε το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της το οποίο πραγματικά μύριζε τέλεια από τα χύσια της. Της έκανα γλειφομούνι. Η καύλα της ήταν ατελείωτη, δε σταμάτησε λεπτό να αναστενάζει και να βγάζει υγρά από το μουνί της. Ήθελε να φωνάξει μα ήξερε ότι δε μπορούσε να εφόσον ήμασταν με κόσμο και αυτό ήταν που μας έκανε και τους δύο να το γουστάρουμε και να καυλώνουμε ακόμη πιο πολύ. Της έπαιζα με τη γλώσσα μου την κλειτορίδα, της βάζω δύο δάχτυλα στο μουνί και άρχισα να της το γαμάω μέχρι που δεν άντεξε και έχυσε. Ρούφηξα όλους τους χυμούς της. Τη γύρισα στα τέσσερα και της τον βάζω στο μουνί. Άρχιζε να φωνάζει από καύλα. Ακουγόμασταν όσο την γάμαγα, φώναζε και μου έλεγε να τη γαμάω πιο δυνατά.

- Θα σου σκίσω το μουνί πουτάνα, είναι δικό μου, θα το κάνω ότι θέλω όπως το θέλω, θα στο ξεχειλώσω… της έλεγα.

- Γάμα με γαμιά μου, σκίσε με την πουτάνα σου, κάνε με να αναστενάζω από καύλα, τι γαμιά που έχω εγώ, πως με γαμάς έτσι ρε καργιόλη, σκίσε με σου λέω, πιο δυνατά πούστη άντρα…

και άρχισε να χύνει την πούτσα μου και να τη γεμίζει υγρά. Εγώ ακάθεκτος δε σταμάταγα λεπτό, ίσα ίσα επιτάχυνα κιόλας. Σε κάποια φάση με σταματάει και μου λέει ότι θέλει να την πάρω από πίσω. Άρχισα να της γλείφω το κωλαράκι και να της βάζω δάχτυλο για να της το ανοίξω. Εφόσον έφτασα σε ένα ικανοποιητικό σημείο και της είχα ανοίξει λίγο τον κώλο έπειτα από τρία δάχτυλα, τον βάζει στο στόμα της, αφήνει όσο πιο πολλά υγρά μπορούσε και μου είπε να της πάρω τον κώλο.

- Το κωλαράκι μου είναι όλο δικό σου, θέλω να μου το ανοίξεις όσο δεν πάει να σε νιώθω όλο μέσα μου να μου σκίσεις τον κώλο.

Εν τω μεταξύ αρκετές φορές της είχα πάρει τον κώλο οπότε δεν ήταν παρθένα, είχε συνηθίσει. Τη στήνω πάλι στα τέσσερα και της τον δίνω με τη μια στον κώλο. Έβγαλε ένα βογκητό πολύ δυνατό που σίγουρα ακούστηκε.

- Αχ καργιόλη άντρα… τι μου κάνεις, μου έχεις ανοίξει το κωλαράκι, δεν θα μπορώ να περπατήσω αύριο, δε με λυπάσαι καθόλου… και άρχισε να χύνει.

Τη γάμαγα με πολύ βία, είχα ξεφύγει, νόμιζα ήμασταν μόνοι μας και της είχα κοκκινίσει και τα δύο τα κωλομέρια από τα χαστούκια σε σημείο να φαίνεται η παλάμη μου. Εκείνη έπαιζε και το μουνάκι της και ξανά έχυσε. Συνέχισα να τη γαμάω κάνα πεντάλεπτο ώσπου που της λέω ότι θέλω να χύσω κι εγώ.

- Μέσα στον κώλο μου τα θέλω, λέει, θέλω να νιώσω τα ζεστά χύσια σου μέσα μου, χύσε με γαμιά μου, όλα μέσα μου τα θέλω, χύσε την πουτάνα σου, ναι άντρα μου, αχ…

Δεν πρόλαβε να τελειώσει και άδειασα στο κωλαράκι της με αποτέλεσμα όταν τον έβγαλα να στάζουν τα χύσια μου στα σεντόνια. Ακούστηκε η πόρτα να τρίζει και με την άκρη του ματιού μου είδα την κολλητή της ότι ήταν εκεί και μας έπαιρνε μάτι, αλλά δε δώσαμε σημασία. Έπειτα μου τον καθάρισε από τα χύσια, δώσαμε ένα παθιασμένο φιλί για αρκετή ώρα και αφού ήμασταν εξαντλημένοι και οι δύο πέσαμε για ύπνο χωρίς να κλειδώσουμε και εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος αυτής της εμπειρίας μου, Στο δεύτερο εμπλέκεται η κολλητή της.

Με συγχωρείτε αν σας κούρασα, ήταν η πρώτη φορά που γράφω τη δικιά μου ιστορία. Αν σας άρεσε πείτε το μου στα σχόλια ώστε να γράψω και τη συνέχεια και θα προσπαθήσω να είναι λιγότερο κουραστική.




Copyright protected OW ref: 183320



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.